Nenašiel som podobnú tému ohľadom kamier. Pridávam sem.
14.09. release nových GoPro kamier. Správy naznačujú že by mali byť vydané štyri nové kamery od tejto značky. Možno aj návrat Session - novo pomenovanej ako GoPro Mini.
Autoeditácia príspevku po 1 min 15 sek:
---
Na čo najviac používate akčné kamery?
Akčné kamery GoPro/insta360/DJI
Re: Akčné kamery GoPro/insta360/DJI
Ja mam goPro fusion, 360tku a uz by som do gopro nikdy nesiel. Kamera nova stala 650 eur, nebolo to tak davno co vysla a totalne absolutne uplne seru na support. Aplikacia funguje hrozostrasne zle, v mobile sa ti obraz vzdy zasekne, k fotkam sa okrem stiahnutia z sd karty vacsinou ani nedostanes.
Novsia gopro Max doteraz nedostala RAW photo support, alebo night rezim.. a pritom je to novsi model, starsi to ma.. Za mna som sklamany, pojdem teraz do insta360 360tky s vacsim snimacom, tam podpora vyzera lepsie - aspon vo videach sa nik nestazoval..
A 360tka je asi pre bezneho cloveka pouzitelnejsia nez normalna kamera.. S tym sa vie clovek viac pohrat, nemusis sa trapit s nejakymi zabermi, proste to len drzis v ruke a vystrihnes si co chces..
Co poznam ludi co mali normalne gopro, tak ich realne uz nik nevyuziva a stoja v sufliku.
Novsia gopro Max doteraz nedostala RAW photo support, alebo night rezim.. a pritom je to novsi model, starsi to ma.. Za mna som sklamany, pojdem teraz do insta360 360tky s vacsim snimacom, tam podpora vyzera lepsie - aspon vo videach sa nik nestazoval..
A 360tka je asi pre bezneho cloveka pouzitelnejsia nez normalna kamera.. S tym sa vie clovek viac pohrat, nemusis sa trapit s nejakymi zabermi, proste to len drzis v ruke a vystrihnes si co chces..
Co poznam ludi co mali normalne gopro, tak ich realne uz nik nevyuziva a stoja v sufliku.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam GoPro Hero4 Black a Hero8. Ta stvorka bola pouzita mozno 10x pri cyklistike a 2x na dovolenke, na osmicka asi raz mnou a raz kamaratom.
Nová verzia 360 kamera od Insta360 model X3 (s displejom).
-
nejakymarko
Addict
Ja trochu mimo, ale nepoznáte nejskú spoľahlivú požičovňu gopro v Bratislave?