Not a father

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Paragon
Medium Star
Medium Star

Not a father

Príspevok od používateľa Paragon »

Youtube mi zopár krát vyhodil videa nejakej americkej relácie, kde sa rieši nejasné otcovstvo deti. Bud sa muž raduje, ze nie je otec, ak je to naozaj protivna žena, alebo je sklamaný, ze vychovával cudzie dieťa, ale aj tak ho plánuje brat za svoje.

Zo zaujímavosti som si pozeral koľko otcov nevediacky výchovava cudzie dieta/deti. Boli rôzne štúdie a hodnoty boli medzi 1% a 30%. Samozrejme ze to závisí od kultúry, sociálneho statusu a podobne, ale ako pravdepodobný údaj sa uvádza 3.7%. Ak sa robí DNA test, pretože otec ma pochybnosti, v 30% prípadov vyjde, ze nie je otcom. Tie čísla ma celkom prekvapili.

Okrem iného sa uvádza, ze niektoré ženy si dajú spraviť dieťa od “alfa samca”, lebo chcú až má dieťa dobre gény, ale sú vo vzťahu s niekym s menej testosteronom, pretože ten bude lepší otec, menej agresívny a menšia šanca ze opustí dieťa a ženu.

Ako si myslíte, ze to funguje na Slovensku? Ma sa bežný muž báť, alebo to je skôr otázka sociálne slabších rodín, alebo nejakého iného problému, napr ze muž stále robí a nemá čas na ženu?

4% je imo veľmi veľké číslo, ako si môže byť muž istý, ze je to naozaj jeho dieťa? Co som pozeral reddit, tak takmer všetky ženy hovorili, ze ak by muž požadoval DNA test tak by sa s ním rozviedli, alebo sa to naozaj stalo (a niektoré aj písali, ze dali mužovi výsledok testu aj s rozvodovymi papiermi, zbalili sa a zobrali deti preč). Chápem, ze vernu ženu to môže dosť nahnevať, ale, verím, ze pri tejto štatistike to môže vŕtať v hlave aj mužovi, ktorý nemá pochybnosti o svojej žene.

Aj na povinné DNA testy po pôrode hovorili reddit ženy ze sú určite proti, ze to je zbytocne, hoci verím tomu, ze ak by bola 1% sanca, ze sestrička zameni v pôrodnici dieťa, tak každá jedna žena by sa bila za to, až sa toto nestáva.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Not a father

Príspevok od používateľa gogo956 »

da sa to aj urobit tajne aby to o tom nikto nevedel. Urobi sa ster slín a toho povlaku v ustach pod nejakou zamienkou a posle do labaku. Co som nasiel zdroj že "koľko" je to vraj v rozmadzi 5-10percent zo vsetkych pripadov.
Okrem iného sa uvádza, ze niektoré ženy si dajú spraviť dieťa od “alfa samca”, lebo chcú až má dieťa dobre gény, ale sú vo vzťahu s niekym s menej testosteronom, pretože ten bude lepší otec, menej agresívny a menšia šanca ze opustí dieťa a ženu.
áno, je to urcite v realite dost bežné. Niektorí muži maju danosti byt vybornymi "ploditelmi" a ini muži výbornými otcami. Obe role su v rámci prezitia civilizacie rovnako dolezite. Pripadne sa mozu tieto role v zivote muza neskor ako starne vymenit. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Paragon ty ale nemusis mat vobec strach ze by si sa ti take nieco mohlo prihodit, lebo na to by si najprv nejaku partnerku musel mat :)

chapes, na co sa strachovat ze dostanes malariu ked neplanujes navstevu tropov?
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Môže ta zaujímať prečo vybuchuju rakety, aj ak neplánuješ ísť do vesmíru.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ze by bol bezny nejaky alpha breeding je nezmysel :D ono je to jednoduche: pomerne slusne percento populacie je neverne a sem tam sa stane, ze si nedaju pozor a decko je na svete, to je cele.
inac pikoska z mojej dediny. baba otehotnela pocas zahybania, zosypala sa a povedala to svojmu manzelovi. ten suhlasil, ze sa prihlasi k otcovstvu ak mu jej milenec vyplati niekolko tisic euro, kedze je to predsa len jeho a mohol by trocha pomoct do zaciatku. ten suhlasil a ziju ako keby sa nic nestalo. zivot prinasa rozne situacie :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

M142 napísal: 22 júl 2023, 18:51 ze by bol bezny nejaky alpha breeding je nezmysel :D ono je to jednoduche: pomerne slusne percento populacie je neverne a sem tam sa stane, ze si nedaju pozor a decko je na svete, to je cele.
inac pikoska z mojej dediny. baba otehotnela pocas zahybania, zosypala sa a povedala to svojmu manzelovi. ten suhlasil, ze sa prihlasi k otcovstvu ak mu jej milenec vyplati niekolko tisic euro, kedze je to predsa len jeho a mohol by trocha pomoct do zaciatku. ten suhlasil a ziju ako keby sa nic nestalo. zivot prinasa rozne situacie :D
rady sa rozdávajú ľahko , ale potrat stojí koľko ? 300€ ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hej je to bizar, detaily si uz nepamatam, lebo su to roky dozadu, ale bol v tom nejaky hacik.
Napísať odpoveď