Letny flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fuller21
Amateur
Amateur

Letny flirt

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Caute. Mam 26 rokov a ona ma 27 rokov. Pozname sa rok cez spolocnych kamaratov, stretavali sme sa raz za mesiac na dajakej akcii alebo oslave. Posledne obdobie si piseme. Boli sme von, zase von a zase von. Takto par krat. Potom si hovorim, ze asi nema zaujem.

Ak sa neozvem dva dni tak mi hned pise co sa mi stalo a ci zijem. Takto sa to deje posledne tyzdne. Boli sme minule von na prechadzke, par krat ma pohladkala po chrbte, po ruke, ja ju po chrbte. Lenze ked som ju isiel pobozkat, tak sa uhla. Nechapal som a pritom o 15 minut ma opat hladkala po chrbte.

Dalsia prechadzka bola ina lebo sme boli autom, sedeli a pocuvali hudbu. Pozerali sme sa seba, hladkala ma za ruku, usmievala sa. Ked som ju isiel pobozkat, tak sa uhla. Pritom vecer dalej pokracoval, bavili sme sa, dalej ma hladkala. Ked sme dosli domov, tak mi pisala co ten pokus o pusu? Odpisal som, ze som sa nechal uniest situaciou. Na to odpisala, ze ona nie je dievca pre mna, ze som moc dobry a ona je zla.

Pocas dna mi zavola aj na hodinu a pyta sa ma ako sa mam, co som robil, co mam na plane este zvysok dna a obcas utrusi, ze by sme mohli niekam spolu vybehnut alebo ze ma pozyva na podvecernu kavu.

Najnovsie ma zacala hladkat na stehne pri soferovani, skrabkat nechtami, celkovo mam pocit, ze si to uziva. Ja som ju hladkaval po chrbte, ale naposledy mi chytila ruku a dala ju na jej stehno, tak som ju hladil po stehne. Ale pri vystupovani to bolo take, ze sa na mna pozrela, podakovala za vecer a za sekundu bola von z auta.

Ja to vobec nechapem, tymi dvomi odmietnutymi bozkami vo mne spravila taky blok, ze clovek uz ani nevie ci to ma vyznam a ci nieco skusat.

Ked sa doma oblieka, tak mi posle fotky, ze ci to moze byt alebo ci sa ma prezliect. Posle mi fotky ked s niekym sedi na kave, ked sedi na pive, ked sa opaluje alebo bicykluje. Ja tie fotky neziadam, robi to sama od seba dobrovolne, pritom ja jej na to len raz za cas odpoviem mojou fotkou.

Najskor som si myslel, ze sa len otukavala a hrala sa mnou. Potom som si myslel, ze som sa dostal do friendzone. Lenze ona tu naklonnost prejavuje stale. Ked jej poviem, ze je drza ako plostica (ked povie daku trefnu poznamku), tak sa usmeje, pozrie mi do oci a povie - presne to sa ti na mne paci a preto ma chces! Ja na to nereagujem, ale ma pravdu. Ked spolu sedime len tak, napriklad pri pive alebo co, ona strasne krasne na mna pozera a pozera mi stale do oci. Po case si najde sposob ako nadviazat osobny kontakt, napriklad pri kratasoch mi zacne trhat chlpy z lytka a stehna no a e po par sekundach mi to lytko hladka. Alebo si vylozi jej nohu na mna a ja ju automaticky zacnem hladkat.

Som z toho strateny. Nevyhodu vidim najma v tom, ze ona ma len 1-2 skutocne kamaratky a potom len kamaratov, takze sa toci okolo nej dalsich 5-6 chlapov co su kamarati a podla mna by ju urcite chceli, chodi s nimi von a travi cas. V hlave si poviem, ze na to kaslem, ze to nema vyznam a sancu som prepasol, nebudem jej uz pisat a volat. V tom mi poobede zavola ako keby sa nic nedialo a vola mi aj hodinu, velmi dobre sa porozpravame a skonci to tak, ze sa dohodneme na zajtra a ideme spolu von.

Minule nas stretla moja suseda a potom mi povedala ked sme sa stretli na ulici, ze ci mam novu lasku? Nieee, hovorim jej. A suseda na to, ze si to nemysli, ze videla to dievca ako sa na mna zalubene pozerala a ze ma zrala kazdym pohladom.

Niekedy ked mi vola a pyta sa aky som mal den a co som robil, tak jej poviem priebeh dna. Obcas idem s kamaratkou na kavu, ved sa pozname dlhe roky. Ale ked ju spomeniem, tak mam pocit, ze ziarli. Ked sme sa nedavno isli dohodnut na kavu, tak dala taku poznamku, ze preco nejdem s kamaratkou na kavu? Alebo sme sa bavili o vecernom pive a zase povedala, ze ci kamaratka nemoze na pivo a tak volam radsej ju? Celkom ma to zabavilo a citil som v jej slovach ziarlenie.

Neviem co sa je deje v hlave, ani v mojej a ako to upratat. Dakujem.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Letny flirt

Príspevok od používateľa gogo956 »

ved tomu este daj sancu, mozno potrebuje viacej casu. Alebo jej taketo "kamaratenie" proste stačí a viacej z toho nebude.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Fuller21 napísal: 25 júl 2023, 12:47Pozerali sme sa seba, hladkala ma za ruku, usmievala sa. Ked som ju isiel pobozkat, tak sa uhla. Pritom vecer dalej pokracoval, bavili sme sa, dalej ma hladkala. Ked sme dosli domov, tak mi pisala co ten pokus o pusu? Odpisal som, ze som sa nechal uniest situaciou. Na to odpisala, ze ona nie je dievca pre mna, ze som moc dobry a ona je zla.
toto bol moment ked si jej mal napisat pravdu a nie si zacat vymyslat hluposti.
ona: "co ten pokus o pusu?"
ty: "casto sa stretavame, rozumieme si, smejeme sa spolu, ja by som chcel byt viac ako kamarat"

vybavene. lebo z toho co pises tak je to 100% friendzone, ty si jej kamarat, nic viac, ale ty mas pocit ze ona je nieco viac.
hladkanie je sice prejav naklonnosti ale nie je to flirt. hladkas aj svoju mamu ci psa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ona ma 27rokov, co uz nie je uplne malo a je single. Preto potrebuje v súvislosti so snahou najst si partnera podla svojich predstav okola seba "krovie" ktore bude vytvarat dojem, ze je na partnerskom trhu žiadaná, pretoze sa okolo nej tocia dalsi nápadníci.
Ci to ma sancu na nieco viacej, tazko povedat, lebo mame malo dát. Sice sa nejako poznate uz rok, ale castejsie ste sa stretli iba parkrat /to je v ramci akeho dlheho obdobia?/. Nakolko ti ale vtedy jasne odpisala "ona nie je dievca pre mna" tak skor treba ratat s variantom, že o hlbsi vztah s tebou nemusi mat zaujem. Pravdepodobne je to cele o tom, ze nechce stravit cele leto osamote.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja ti neviem poradit, ale cudujem sa, ze v 27 sa niekto takto chova. ja uz by som na taketo veci nebol vo svojom veku, zatlacil by som na to a bud by to vyslo alebo to necham tak, na toto by som nervy nemal :D alebo ktovie, mozno je to len tvoj opis a je to proste taka kontaktna kamaratka :D
Fuller21
Amateur
Amateur

Na zaciatku mi povedala asi po dakom tretom stretnuti, ze si drzala odstup odo mna lebo pocula na mna kadeco od spolocneho kamarata, tak ze bola opatrna. Ale potom ze zistila, ze to nebude az taka pravda co pocula.

Podla mna to nebol moment, ze som jej mal napisat, ze chcem nieco viac. Ved ona to vidi na mne a to mi aj povedala, ze som sa zalubil do nej, ze to vidi na mne. Neviem ako vy, ale ja sa svojich kamaratok nedotykam, nehladkam ist pol hodinu po chrbte a nohe. Mozno sa ale mylim a som len divny v tomto.

Ze sa tocia okolo nej dalsi napadnici, tak to je mi jasne. Obcas z nej vypadne ako ju niekto volal na vino alebo na kavu, ale ze to odmieta, ze nema zaujem. Svoj cas ma vyplneny pracou, kamaratkou a aj dalsimi kamaratmi, preto to neberiem tak, ze som len jej vypln casu na leto. Niekedy sama frfle, ze ma malo caso, lebo sa slubila kamaratke na kupanie, potom na korcule, s dalsim kamaratom na ist na pivo, s dalsim kamaratom niekde inde. To mi aj sama povedala ked sme volali, ze sedi v aute s kamaratom a ide tam a tam, ze sa ozve ked sa vrati.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

keby máš 16 a ona 17, tak to pochopím. Ste dospelí ľudia, predpokladám podľa tvojho písomného prejavu, že si inteligenčne disponovaný. Najlepšie je sa o takých veciac na rovinu porozprávať, nech nežijte vo svete domnienok. A buď to dopadne, že ostanete priateľmi, alebo sa to posunie na iný level. Oboje bude predpokladám lepšie ako tento neurčitý stav.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Stale citam kavu, pivo, kavu, pivo. Je leto, choďte sa niekam okupať, možno sa nejako viac zbližite.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Fuller21 napísal: 25 júl 2023, 16:17Podla mna to nebol moment, ze som jej mal napisat, ze chcem nieco viac. Ved ona to vidi na mne a to mi aj povedala, ze som sa zalubil do nej, ze to vidi na mne. Neviem ako vy, ale ja sa svojich kamaratok nedotykam, nehladkam ist pol hodinu po chrbte a nohe. Mozno sa ale mylim a som len divny v tomto.
nemozes predpokladat ze kazdy na svete bude rozmyslat a konat tak ako by si rozmyslal a konal ty.
to ze ona si mozno mysli ze si sa zalubil do nej neznamena ze to vie. vediet to bude iba ked jej to povies.

a na druhu stranu, pokial je to tak jasne vsetko v tvojej hlave, co ti brani jej to povedat?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Debilna rada v tejto dobe, ale: Vykasli sa na pusu a rovno ju chyt za zadok. Bud ti da facku a ukoncis toto utrpenie alebo ta necha a si vyhral.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Podľa mňa tým, ako sa vyjadrila, že "ona nie je dievča pre teba, že si moc dobrý a ona zlá" ; dala dostatočne najavo, že záujem o niečo viac nemá.
Ak by si to aj rozmyslela, zdá sa, že s dotykmi problém nemá, tak by ťa kľudne pobozkala aj prvá.
To, že žiarlila, keď si šiel von s kamarátkou, môže byť aj kvôli určitej majetníckosti, či urazenému egu, že oficiálne ťa nechce, ale nechce sa ani deliť o tvoju pozornosť. Hoci spomínaš, že zrejme má viac takýchto kamarátov, ako si ty (či aj ich sa tak veľa dotýka, ktovie).

Dvakrát sa uhla, keď si jej dal pusu. Ak by išlo o prípad, že nie je pripravená a potrebuje čas, hádam by to vyjadrila (že potrebuje viac času), hoci toto mi príde potom pokrytecké vzhľadom k tomu, ako často sa ťa dotýka a hladká. Lebo potom, načo ťa zavádza, ak nič nechce.
Nižšie píšeš, že ti povedala, že vidí na tebe, že si sa zaľúbil. Takže znova, ak sa nevyjadrila, že to chce skúsiť, tak smola, nič viac nechce.

Ja tomu síce šancu veľmi nedávam, ale skúsiť to môžeš. Narovinu povedať, že máš záujem o viac. A buď sa dozvieš, že ona nič viac nechce a chce byť len kamarátka (aspoň zbytočne nebudeš dúfať), alebo hmm, vyjadrí, čo chce.
Fuller21
Amateur
Amateur

Dikicko za slova co ste mi adresovali. Pozeram a mnozi sa tu viac nazorov, ze to nema asi vyznam.

Dva dni som sa jej neozval, odpisoval ojedinele a uz mi volala co sa deje, ci mam vela toho v praci a tak podobne. Opytala sa aj na kamaratku ci som s nou bol von, spomenula to tak medzi recou a presne som vedel na co naraza a ze v tomto ziarli. Povedal som jej ano, boli sme si vecer sadnut von a pokecat si. Potom som sa ja jej pytal co robila a tak mi povedala, ze bola tam a tam, ze tam a tam po robote a ze sa s kamaratom bola najest lebo bola hladna. Na to som nereagoval, aby nemala pocit, ze ziarlim.

Teraz mi volala pocas obedu a bavili sme sa nieco o vikende, pytala sa ci sa niekde chystam alebo ci robim. Povedala vsak zaujimavu vec ked som spomenul, ze uz nieco mam, ale ze mozno by som si spravil aj iny program lenze ked s nou je tazko sa dohodnut kedze chodi casto s kamaratkou alebo kamaratmi niekde, tak ze si spravim svoj program. Na to hned reagovala, ze mam byt aktivnejsi a ze urcite mozeme nieco spolu podniknut. Nereagoval som na tu ponuku. Po skonceni telefonatu mi o 10 minut dosla od nej sprava a tam bolo napisane, ze by sme mohli cez vikend ist spolu von a ze ci si to viem zariadit.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nechápem, prečo ti píše, aby si bol aktívnejší, keď ťa nechce? (keď bozky odmietla, povedala, že nie je dievča pre teba a že vidí, že si do nej zaľúbený. Nepovedala, že by cítila niečo podobné).
Ja keby viem, že je nejaký kamarát do mňa zaľúbený, asi by som ho nevolala na stretká osamote a určite by som sa ho nedotýkala. Lebo je to nefér, využívať niekoho pozornosť, náklonnosť, city.. ak človek nechce viac.

Spýtaj sa jej narovinu, prečo by si mal byť aktívny? Že čo od teba vlastne chce. A ujasni si, čo chceš ty.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Fuller21
stoji za to este sa o nieco posnazit. Nie je to beznadejne, resp mas sancu konecne zistit ako to naozaj je. Narovinu sa jej spytaj ze chces viacej ze ako to ona vidí.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Sám píšeš, že sa okolo nej točí plno ludí a nemá veľa volného času. Z toho čo píšeš nie je zrejmé či si jej niečo navrhol, teda skor si jej nedal vedieť. Keď ti povedala, že máš byť aktívnejší, tak tým myslela, že chce s tebou cez víkend niekam ísť a v tomto prípade je asi aktívnejšia ona než ty.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

povedz jej za kamaratku nepotrebujes, ze chces vztah, potom uvidis
nema zmysel riesit ju, ak z toho nic nebude
Fuller21
Amateur
Amateur

Mam pocit ako som sa jej neozval, ze jej ten kontakt chyba. Vcera vecer mi volala a ze sa mozme stretnut. Tak sme isli von a po chvili sa ma hned chytila, bolo to take mile. Lenze mne do toho po hodine nieco prislo, teda zabudol ist po babku na stanicu a tak sme sa rychlo rozluculi a utekal som.

Dnes mi uz posielala fotky z roboty (selfie) a pisala, ze dnes robi dlhsie lebo musi dokoncit pracu co minule odisla skor, ze sa mozem kludne za nou zastavit a bude rada ak pridem. Celkom ma to prekvapilo. Tak poobede z roboty by som sa za nou zastavil a rovno sa dohodol co s vikendom.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Zda sa ze sanca na nieco viacej tam je.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

je uplne nepochybne ze ta ma rada a chce s tebou travit cas.

skor ide o to ze ti nijak nenaznacila ze by ta chcela za partnera.
Fuller21
Amateur
Amateur

Tak son poobede o stvrtej bol za nou. Bola rada, ze som prisiel, bola strasne mila, spravila mi kavu, ponukla dake keksiky a tycinky. Ked bola po sanony a isla okolo, zakazdym ma pohladila po pleci, po hlave, poskabala po chrbte. Prislo mi to take mile z jej strany. Najviac ma zaujala situacia ked sme odchadzali, ona zamkla, isli sme po schodoch, chytila ma za tricko, zozadu objala a povedala, ze krasne voniam. Potom sme skocili do auta, ona do svojho, ja do svojho a odisli. Na vikend som sa nepytal, aby bola v napati.

Celkovo mam pocit, ze aj ona sa namotava, hoci sa z jednej strany snazi drzat odstup, tak z druhej strany sa jej to moc nedari.
Napísať odpoveď