Do jestvujúceho súboru komprimovaného do 7zip neide pridať súbor ani cez "pridať" (...operácia nie je podporovaná pre tento priečinok), ani cez drag and drop (prečiarknutý červený krúžok). Šlo oboje.
Nestretol sa s tým niekto - v čom je problém?
Problém so 7-zipom
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Problém so 7-zipom
checkni ci mas prava na upravu toho archivu. resp prava na citanie tej cielovej veci co tam chces strcit.
ja som teraz skusil so "7z" archivom a pohoda, vsetko ide. mam verziu 2019-02-21. resp ide mi to cez drag and drop, ale ked kliknem z toolbaru na "Pridat", tak vtedy mi to pise to co tebe
ja som teraz skusil so "7z" archivom a pohoda, vsetko ide. mam verziu 2019-02-21. resp ide mi to cez drag and drop, ale ked kliknem z toolbaru na "Pridat", tak vtedy mi to pise to co tebe
-
starysomar
Hardcore addict
Niečo píšu v nete o nefunkčnosti drag amd drop, niečo skúsim poobede - práva by som mal mať na všetky disky plné.
Skus mozno repair 7-zip program cez "Program and Features" ak je tam ponukana takato moznost, ked nie tak celkovy uninstall 7-zip a nainstalovat najnovsiu dostupnu verziu 7-zip.
Tiez to vidim tak, ze treba nahodit poslednu verziu 7-zip, nakolko aktualizaciou mohlo prist k obmedzeniu prav, najma z dovodu bezpecnosti proti ramsonware.
-
starysomar
Hardcore addict
Takže - 7-zip verzie 16.02 funguje normálne ako má. Novšie čo som mal (aktuálne) nie.