Info ohľadom licencie ESET
Info ohľadom licencie ESET
http://www.eset.com/sk/obchod/cenniky/c ... -security/
na tejto stránke majú cenník konkrétne ma zaujíma Vernostná licencia na 2 roky Počet licencií 2 cena €88,10
chcel by som vedieť ako to funguje, či mi tie dva roky ráta od vtedy ako kúpim, alebo od vtedy ako aktivujem, či by sa to teoreticky nedalo na jednom PC využívať vlastne na 4 roky ??
na tejto stránke majú cenník konkrétne ma zaujíma Vernostná licencia na 2 roky Počet licencií 2 cena €88,10
chcel by som vedieť ako to funguje, či mi tie dva roky ráta od vtedy ako kúpim, alebo od vtedy ako aktivujem, či by sa to teoreticky nedalo na jednom PC využívať vlastne na 4 roky ??
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Info ohľadom licencie ESET
Ak sa nemylim, po zakupeni licencie by si mal aktivovat produkt: https://secure.eset.sk/CustomerPortal/r ... nform.aspx A od vtedy by ti mal zacat plynut cas.
Avsak tipujem, ze to bude len jeden registracny kluc na 2PC a tym padom to vyuzivat nebudes moct. Nakolko sa automaticky zacne odratavat 2 roky pre ten kluc.
Ak to vsak budu 2 kluce, tak by tvoj system mal fungovat, ale nepride mi to moc rozumne, kedze za 2 roky sa toho zmeni velmi vela.
Avsak tipujem, ze to bude len jeden registracny kluc na 2PC a tym padom to vyuzivat nebudes moct. Nakolko sa automaticky zacne odratavat 2 roky pre ten kluc.
Ak to vsak budu 2 kluce, tak by tvoj system mal fungovat, ale nepride mi to moc rozumne, kedze za 2 roky sa toho zmeni velmi vela.
Licencia fičí to od zaplatenia. Keď ti príde mail s menom a heslom, tak máš aj napísané, do akého dátumu licencia platí.
"či by sa to teoreticky nedalo na jednom PC využívať vlastne na 4 roky ?"
Nie nedalo by sa to
Nie nedalo by sa to
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, nechcem otvárať novú tému, ale chcel by vedieť či má niekto skúsenosti s obnovou eset licencie? Kupoval som eset family security 4 zariadenia 18 mesiacov, pri obnove licencie bude zľavnená cena, alebo taká istá ako prvá nákupná? Ja som to kupoval z eshopu za cca 50 euro s dopravou, ale na stranke esetu je to za 69 euro, chcem vediet ci sa oplat dať obnova licencie alebo rovno kupit dalsiu krabicovu verziu? Licenciu sme kupovali 4 takze ta cena sa rozdelila.
-
hojko
Site Admin
5 PC na 1 rok za 16 dolarov: https://www.ebay.com/itm/ESET-NOD32-Ant ... 4607946961
-
ja_som
Star
Máte niekto overeného predajcu?
Alebo je stále ebay najlepšia možnosť?
Alebo je stále ebay najlepšia možnosť?
Beriem.z eBayu alebo webov, ktore vygooglim. Cena vsak stupla. Uz nekupujem licencie na 3 rokyz lebo par krat sa stalo, ze po roku az dvoch ju blokli. Radsej si kupim licenciu na rok, max. dva roky. Ak viem, ze to beriem pre cloveka co ma doma PC a dva notebooky, tak kupim multilicenciu na 3 pc a 2 roky, na eBayu alebo weboch ju oznacuju klasicky v anglictine, ze 3pcs 2y.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja mením každý mesiac. mám stránku kde je stále 10 kódov a stále mi jeden vezme 
-
ja_som
Star
Heker, kupujem len na rok, kvôli deaktivácii. Na ebayi je momentálne najlacnejší na 1pc/1r za $18, čo je stále menej ako oficiálny shop, ale už nie sú ďaleko. Na Kinguine som našiel za 7€, ale ešte mám 10 dní starej licencie, tak uvidím aké budú ceny potom.
Kubiak, tak som fungoval aj ja nejaký čas, ale prestalo ma to baviť.
Kubiak, tak som fungoval aj ja nejaký čas, ale prestalo ma to baviť.
Z Kinguine som bral tusim na 3 ci 5 pocitacov a bezi zatial v pohode.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
bral som z ebay ale zdraželo to. na pc som minimálne preto hodím len raz za mesiac ak vôbec licenciu.
Ak si 1x mesacne na PC, tak to mozes pouzit Avast free, ten je tusim rok bezplatne, potom len obnovis licenciu a dalsi rok.
-
Daniel9911
Professional
Ja som zvykol kupovať ESET Family Security Pack licenciu to bolo na 4 zariadenia a na 18 mesiacov naposledy som kupoval za 42 euro
tu je link napr. https://www.axdata.sk/box-eset-family-s ... 24522.html
ja to kúpim a v rodine si to rozdelíme, podľa mňa je to lepšie ako kupovať cez ebay a možno to deaktivuju a možno nie. Síce pred tým som kupoval jednu licenciu cca ešte v roku 2018 cez G2A, a tá sa automaticky obnoví po roku.
tu je link napr. https://www.axdata.sk/box-eset-family-s ... 24522.html
ja to kúpim a v rodine si to rozdelíme, podľa mňa je to lepšie ako kupovať cez ebay a možno to deaktivuju a možno nie. Síce pred tým som kupoval jednu licenciu cca ešte v roku 2018 cez G2A, a tá sa automaticky obnoví po roku.