uplne ako keby si moju mamu alebo babku popisoval, presne tak sa ku mne spravaju...Fuller21 napísal: 28 júl 2023, 23:11 Tak son poobede o stvrtej bol za nou. Bola rada, ze som prisiel, bola strasne mila, spravila mi kavu, ponukla dake keksiky a tycinky. Ked bola po sanony a isla okolo, zakazdym ma pohladila po pleci, po hlave, poskabala po chrbte. Prislo mi to take mile z jej strany. Najviac ma zaujala situacia ked sme odchadzali, ona zamkla, isli sme po schodoch, chytila ma za tricko, zozadu objala a povedala, ze krasne voniam. Potom sme skocili do auta, ona do svojho, ja do svojho a odisli. Na vikend som sa nepytal, aby bola v napati.
Letny flirt
Re: Letny flirt
Ak ta mama objima a hovori pritom ako krasne vonias, tak by som sa mal na pozore 
Tak toto este bude zaujimave ako sa to vyvinie.
Mne toto strašne pripomína Marinak-ovu situáciu, také ani-ani.
Tam tiež to trvalo niekoľko týždňov, dotyčná mu dávala komplimenty, sami popíjali vínko na byte, boli dotyky, a nakoniec mu povedala, že nič nechce.
Tam tiež to trvalo niekoľko týždňov, dotyčná mu dávala komplimenty, sami popíjali vínko na byte, boli dotyky, a nakoniec mu povedala, že nič nechce.
Akeho marinaka mas na mysli?
V piatok sme boli naposledy v kontakte. V sobotu som si povedal, ze sa odmlcim a ze uvidim reakciu. Zhodou okolnosti sa neozvala, ale dala podvecer fotku na Facebook, prislo mi to ucelove ako keby chcela, aby som ozval a pytal sa kde je, s kym je. Ignoroval som aj ju, aj tu fotku. Viem, ze pokial mam o niekoho zaujem, tak by som sa mal ozvat, ale chcel som, aby mala trochu mismas v hlave a rozmyslala, ze kde som, s kym som a co robim. Teraz poobede som uz mal od nej zmeskany hovor.
V piatok sme boli naposledy v kontakte. V sobotu som si povedal, ze sa odmlcim a ze uvidim reakciu. Zhodou okolnosti sa neozvala, ale dala podvecer fotku na Facebook, prislo mi to ucelove ako keby chcela, aby som ozval a pytal sa kde je, s kym je. Ignoroval som aj ju, aj tu fotku. Viem, ze pokial mam o niekoho zaujem, tak by som sa mal ozvat, ale chcel som, aby mala trochu mismas v hlave a rozmyslala, ze kde som, s kym som a co robim. Teraz poobede som uz mal od nej zmeskany hovor.
situacia-s-ktorou-si-neviem-da-rady-t204915.html
k tomu ostatnemu. ja viem ze uz som starsi a pozeram sa na veci a tiez viem ze ked som bol pubertak tak som sa spraval uplne rovnako ale aktualne je taketo spravanie pre mna uplne nepochopitelne. mas 2 moznosti:
1) dojdem za dievcatom, poviem jej ze sa mi paci, chcem byt viac ako kamarat a opytam sa jej ci si tiez mysli ze by sme mohli byt viac ako kamarati.
2) budem analyzovat kazdu spravu od nej, budem ju sledovat na socialnych sietach a dedukovat co asi myslela pridanim fotky, budem vymyslat taktiky tipu "teraz jej neodpisem nech ziarli", budem sa tvarit ze som jej kamarat co ju pocuva a pomaha jej, necham sa hladkat ako psik a po veceroch to budem vsetko spisovat na forum a dufat niekto cudzi co vie o nej este menej ako ty mi konecne povie ze "jasne, ona ta chce"... a potom si konecne padneme do naruce a budeme spolu do smrti.
za je uplne nobrainer si vybrat moznost 1 ale co citam taketo rozne temy tak vypada ze moznost cislo 2 je podstatne vyhladavanejsia.
zaujimave je tiez si predstavit ako to asi tak vidi ona. moznost 1) je pre nu uplne jednoducha, je tu chlapec s ktorym rada travi cas a viditelne chce byt viac nez kamarat.
moznost 2) z jej pohladu je taka ze mam tu chalana co je super kamarat, rozumieme si, porozpravame sa, zabavime sa. chce byt iba kamarat lebo nikdy otvorene nepovedal ze by chcel nieco viac, par krat sa nechal uniest a pokusil sa ma pobozkat ale hned sam vysvetlil ze to bol vlastne omyl ("nechal som sa uniest"), takze asi chce byt ozaj iba kamarat.
Fuller21
Ono taketo radenie cez internet je zlozita vec, pretoze my pozname iba tvoj opis situacie a ten zakonite nemoze byt objektivny, ale iba subjektivny, takze je tazke radit.
Ono taketo radenie cez internet je zlozita vec, pretoze my pozname iba tvoj opis situacie a ten zakonite nemoze byt objektivny, ale iba subjektivny, takze je tazke radit.
Jéj, skoro akoby som čítal o babe, s ktorou sa teraz stretávam (schválne nepíšem, že priateľka, lebo neviem
). Skúsim rozpísať.
Spoznali sme sa na jednej akcii a začali sa stretávať. Zakaždým sme sa objímali na začiatku/konci. Veľa, veľa si písali do polnoci/jednej ráno skoro každý deň. Ja som na ňu už asi na štvrtom stretnutí "vybehol" a skúsil jej dať pusu, ale ona sa odvrátila. Na tom jej povedal, že "ok prepáč, asi som zle prečítal signály od teba". A pokračovali sme normálne v debate večer a v noci sa prechádzali po meste. Verte či nie, nebolo to ani trápne
V ten večer sme totiž boli vonku viacmenej s jej partiou a keď sme sa postupne rozchádzali každý domov a skončili sme štyria, tak mi tak zašepkala, že "zbavme sa tých dvoch a poďme si niekde sadnúť len my dvaja" = toto je pre mňa signál
zjavne nebol 
Potom sme naďalej pokračovali v písaní si a stretávaní sa. Druhý krát som po nej "vybehol" keď sme raz šli spolu po jednej akcii na Sandberg. Chápete, akcia v meste do polnoci, potom taxík na Sandberg
bežná vec čo asi robia kamarát a kamarátka
Romantika, dve hodiny ráno, pekný výhľad, sedíme spolu na lavičke, ona sa usmieva na mňa...no dpc
signál, nie? Nie nebol
Ale tu som sa ju nepokúsil pobozkať ale reálne jej povedal, že čo to má znamenať jej správanie, že či sa takto správa ku všetkým kamarátom (nie nespráva), a že ja si s ňou viem predstaviť aj niečo viac a proste tak som ju "konfrontoval". Ale normálne samozrejme
Ona bola z toho rozhodená a hovorila že nechce vzťah žiadny. Zase sme sa potom normálne rozprávali a ukončili večer.
Keď sme sa ale aj stretávali, nedotýkala sa ma ako teba, ale napríklad si obliekala moju mikinu, alebo bundu, nosila ju večer a hovorila, že aká je super príjemná, že pekne aj vonia po mne a tak. Bežná vec, čo kamarátky robia, však?
Potom to zase pokračovalo normálne až proste v jeden deň skončila u mňa podvečer (dokonca bez alkoholu, my nepijeme) a začali sme sa tam bozkávať a tak. A zostala u mňa spať. V ten večer mi v posteli aj povedala, že "ja neviem čo chcem".
A to bolo asi mesiac a pol dozadu a odvtedy sa stretávame, spí u mňa dosť často, má tu x vecí, keď sme vonku tak sa držíme za ruku (toto iniciovala dokonca ona)...Akurát sme si teda nepovedali, či spolu chodíme, alebo čo, alebo či je to moja priateľka...Ale nejako to neriešim, proste sa veziem
Čiže, long story short, vidím tam podobné paralely so správaním tej tvojej. Proste nevie čo chce. Možno by ťa aj chcela do vzťahu, možno aj nie. Nemá to usporiadané a vyriešené. Hlavne nečakaj nejaké racionálne správanie od nej (a žien všeobecne).
Ja som na tú "moju" netlačil a nechal som to tak a vlastne sme sa "dali dokopy" (? asi? neviem...nepomenovali sme to) cca 2 mesiace po tom, ako sme sa spoznali.
Spoznali sme sa na jednej akcii a začali sa stretávať. Zakaždým sme sa objímali na začiatku/konci. Veľa, veľa si písali do polnoci/jednej ráno skoro každý deň. Ja som na ňu už asi na štvrtom stretnutí "vybehol" a skúsil jej dať pusu, ale ona sa odvrátila. Na tom jej povedal, že "ok prepáč, asi som zle prečítal signály od teba". A pokračovali sme normálne v debate večer a v noci sa prechádzali po meste. Verte či nie, nebolo to ani trápne
Potom sme naďalej pokračovali v písaní si a stretávaní sa. Druhý krát som po nej "vybehol" keď sme raz šli spolu po jednej akcii na Sandberg. Chápete, akcia v meste do polnoci, potom taxík na Sandberg
Keď sme sa ale aj stretávali, nedotýkala sa ma ako teba, ale napríklad si obliekala moju mikinu, alebo bundu, nosila ju večer a hovorila, že aká je super príjemná, že pekne aj vonia po mne a tak. Bežná vec, čo kamarátky robia, však?
Potom to zase pokračovalo normálne až proste v jeden deň skončila u mňa podvečer (dokonca bez alkoholu, my nepijeme) a začali sme sa tam bozkávať a tak. A zostala u mňa spať. V ten večer mi v posteli aj povedala, že "ja neviem čo chcem".
A to bolo asi mesiac a pol dozadu a odvtedy sa stretávame, spí u mňa dosť často, má tu x vecí, keď sme vonku tak sa držíme za ruku (toto iniciovala dokonca ona)...Akurát sme si teda nepovedali, či spolu chodíme, alebo čo, alebo či je to moja priateľka...Ale nejako to neriešim, proste sa veziem
Čiže, long story short, vidím tam podobné paralely so správaním tej tvojej. Proste nevie čo chce. Možno by ťa aj chcela do vzťahu, možno aj nie. Nemá to usporiadané a vyriešené. Hlavne nečakaj nejaké racionálne správanie od nej (a žien všeobecne).
Ja som na tú "moju" netlačil a nechal som to tak a vlastne sme sa "dali dokopy" (? asi? neviem...nepomenovali sme to) cca 2 mesiace po tom, ako sme sa spoznali.
Frco
Sedite spolu o druhej ráno na lavicke osamote ona sa na teba usmieva a ty sa ju nepokusis ani pobozkat? Ked som bol mladý tak moja ruka by bola medzi jej nohami najneskor uz v tom taxiku smerom tam. Netvrdim ze je vseobecne spravny postup ist na vec zhurta, lebo to vzdy zavisi od konkretnej situacie. Lenze system "zhurta" ma tu vyhodu ze sa velmi rýchlo ukáže či cela vec smeruje iba k friendzone alebo či dotyčná je otvorená niečomu viacej. Samozrejme treba neustale sledovat jej jemne signaly, aby tam bola sice urcita samčia drzosť ale zaroven aby ona s tym bola ok. To znamena, že nie je dobre toto skusat pod vacsim vplyvom alkoholu ci inych psychotropnych latok. Treba najst ten balanc, nebyt pasívny pajác, ale ani neokrôchanec.
Takze ono to nie je o tom, ze dotycna "nevie co chce", je to vzdy o tom, ze dotycny je malo aktivny aby ten vztah vykryštalizoval do niecoho konkretneho, väcsia zien je rada "dobýjaná" /nemýliť s mäkkým i/
Sedite spolu o druhej ráno na lavicke osamote ona sa na teba usmieva a ty sa ju nepokusis ani pobozkat? Ked som bol mladý tak moja ruka by bola medzi jej nohami najneskor uz v tom taxiku smerom tam. Netvrdim ze je vseobecne spravny postup ist na vec zhurta, lebo to vzdy zavisi od konkretnej situacie. Lenze system "zhurta" ma tu vyhodu ze sa velmi rýchlo ukáže či cela vec smeruje iba k friendzone alebo či dotyčná je otvorená niečomu viacej. Samozrejme treba neustale sledovat jej jemne signaly, aby tam bola sice urcita samčia drzosť ale zaroven aby ona s tym bola ok. To znamena, že nie je dobre toto skusat pod vacsim vplyvom alkoholu ci inych psychotropnych latok. Treba najst ten balanc, nebyt pasívny pajác, ale ani neokrôchanec.
Takze ono to nie je o tom, ze dotycna "nevie co chce", je to vzdy o tom, ze dotycny je malo aktivny aby ten vztah vykryštalizoval do niecoho konkretneho, väcsia zien je rada "dobýjaná" /nemýliť s mäkkým i/
Urcite ze mas pravdu Aacid s tym co pises. Su dve moznosti a tie si velmi racionalne popisal. Temu o Marinakovi si idem precitat hoci to vyzera byt dost rozsiahle a dlhe. Co som len pozrel zaciatok a letmo prebehol, tak ta Marinakova dievcina bola zadana a to je ina situacia ako u mna.
Dovolim si napisat novinky. Na zaciatku som uviedol jej vek ako 27 rokov a nie je to spravny udaj. Ma 29 rokov. Cize je o 3 roky starsia odomna. Dokonca ked sme spolu sedeli a rozpravali sa, tak z nicoho nic mi dala otazku o velkovych rozdieloch vo vztahu, co si o tom myslim, aky mam nazor na vekovy rozdiel 10 rokov vo vztahu, aky mam nazor ak je zena starsie a take rozne otazky. Presne som vedel co tym sleduje a zaujimal ju moj nazor v tom zmysela, ze ci by som sa necitil hlupo keby mi niekto povedal, ze som mlady zajacik alebo nieco take. Odpovedal som jej pravdivo a ako to cele vidim, podla mna bola s odpovedami spokojna a aj sama povedal, ze aj 10-rocny rozdiel je iny ked maju partneri 15 a 25 rokov alebo uz maju 30 a 40 rokov.
V jeden den som jej kupil ruze a doniesol som jej ich. Bola rada, hned mi potom posielala fotky a dokonca si to zavesila aj na socialne siete. Aj taky maly vylet na ktorom sme spolu boli a urobila si fotku, tak ju zase zavesila na siete. Okrem toho mi obcas posle selfie alebo mi 2x denne zavola. Ked sme sedeli oproti sebe pri stole tak ma skrabkala po dlani a potom chytila za ruku. Lenze ked som ju chytil ja, tak svoju ruku stiahla. Aj v aute ma chyti za stehno alebo skrabka po ruke. Len ked to urobim ja, tak sa stahuje. Pride mi to ako keby nemala problem v iniciative v tomto smere, ale pokial urobim to iste, tak jej to uz vadi. Asi potrebuje cas.
Dovolim si napisat novinky. Na zaciatku som uviedol jej vek ako 27 rokov a nie je to spravny udaj. Ma 29 rokov. Cize je o 3 roky starsia odomna. Dokonca ked sme spolu sedeli a rozpravali sa, tak z nicoho nic mi dala otazku o velkovych rozdieloch vo vztahu, co si o tom myslim, aky mam nazor na vekovy rozdiel 10 rokov vo vztahu, aky mam nazor ak je zena starsie a take rozne otazky. Presne som vedel co tym sleduje a zaujimal ju moj nazor v tom zmysela, ze ci by som sa necitil hlupo keby mi niekto povedal, ze som mlady zajacik alebo nieco take. Odpovedal som jej pravdivo a ako to cele vidim, podla mna bola s odpovedami spokojna a aj sama povedal, ze aj 10-rocny rozdiel je iny ked maju partneri 15 a 25 rokov alebo uz maju 30 a 40 rokov.
V jeden den som jej kupil ruze a doniesol som jej ich. Bola rada, hned mi potom posielala fotky a dokonca si to zavesila aj na socialne siete. Aj taky maly vylet na ktorom sme spolu boli a urobila si fotku, tak ju zase zavesila na siete. Okrem toho mi obcas posle selfie alebo mi 2x denne zavola. Ked sme sedeli oproti sebe pri stole tak ma skrabkala po dlani a potom chytila za ruku. Lenze ked som ju chytil ja, tak svoju ruku stiahla. Aj v aute ma chyti za stehno alebo skrabka po ruke. Len ked to urobim ja, tak sa stahuje. Pride mi to ako keby nemala problem v iniciative v tomto smere, ale pokial urobim to iste, tak jej to uz vadi. Asi potrebuje cas.
Fuller21
zjavne jej k plnemu šťastiu stačí aby ťa neustále "škrabkala".
Ale vážne:
Tato hra z jej strany nie je uplne férová. Vyvoláva dojem na jednu stranu akoby už bola tvoja priatelka,
ale na druhu stranu ti nedovolí ani aby si chytil jej ruku. Do je dost silný signál že je niekde problém.
Nikdy si ju neskusal aspon objať? Alebo dať pusu na líce? Ak este ani raz medzi vami nic z toho neprebehlo, tak to vyzera že chýba medzi vami "erotická iskra" a ta medzi dvomi bud je alebo nie je, nedáva sa umelo vytvorit.
zjavne jej k plnemu šťastiu stačí aby ťa neustále "škrabkala".
Ale vážne:
Tato hra z jej strany nie je uplne férová. Vyvoláva dojem na jednu stranu akoby už bola tvoja priatelka,
ale na druhu stranu ti nedovolí ani aby si chytil jej ruku. Do je dost silný signál že je niekde problém.
Nikdy si ju neskusal aspon objať? Alebo dať pusu na líce? Ak este ani raz medzi vami nic z toho neprebehlo, tak to vyzera že chýba medzi vami "erotická iskra" a ta medzi dvomi bud je alebo nie je, nedáva sa umelo vytvorit.
Celkom nechapem tu narazku na vekovy rozdiel, ved mate skoro rovnako rokov, nepoviem keby tam bol ten spomenuty 10 rocny rozdiel, to uz mozu mat mladsi ludia aj uplne ine vnimanie sveta, ale par rokov...
Ako som pisal pred tym, nejake povedzme kupanie, kde by ste boli k sebe viac intimny ako len skrabkanie po ruke by mohlo co to napovedat, ci to ma iba ako zabavku, na vyplnenie volneho casu, alebo chce aj nieco viac.
Ako som pisal pred tym, nejake povedzme kupanie, kde by ste boli k sebe viac intimny ako len skrabkanie po ruke by mohlo co to napovedat, ci to ma iba ako zabavku, na vyplnenie volneho casu, alebo chce aj nieco viac.
Neprispievam vacsinou do tychto tem, ale mal som podobnu skusenost s dvoma babami (nie naraz), nevedeli co chceli, ale zato sa poriadne zahravali s mojou hlavou. Mohol som mat okolo cerstvych dvadsat, no teraz ako takmer 29 rocny, by som sa uz na taketo natahovacky urcite vyprdol, cudujem sa, ze ta toto vobec bavi 
To je prave friendzone. Obaja si rozumejú a su si vzajomne sympatickí, ale pravdepodobne chýba ta "iskra". Preto je lepsie vzdy sa snazit v podstate od zaciatku do toho trochu tahat aj erotiku aj ked ste este len kamaráti.
Vtedy sa jasne ukaze ako to ona cele vníma naozaj. "Akože náhodné" dotyky, pusa na líce pri zvítaní, kamaratske objatia. A ked tento test vyjde ako ok, tak je to signal ze sa da to cele posunut na vyssi level.
Veď čo si ta žena môže mysliet, ked sa stretava pravidelne, castokrat aj osamote s chlapom ktory je jej sympaticky a on sa o nič nepokúša? Väčšina žien túži po tom aby chlap bol ten ktorý je v erotike ten aktívnejší.
Vtedy sa jasne ukaze ako to ona cele vníma naozaj. "Akože náhodné" dotyky, pusa na líce pri zvítaní, kamaratske objatia. A ked tento test vyjde ako ok, tak je to signal ze sa da to cele posunut na vyssi level.
Veď čo si ta žena môže mysliet, ked sa stretava pravidelne, castokrat aj osamote s chlapom ktory je jej sympaticky a on sa o nič nepokúša? Väčšina žien túži po tom aby chlap bol ten ktorý je v erotike ten aktívnejší.
Skusim trochu iniciativy a nieco vyymysliet na vecer, mozno daka akcia ktorych byva v lete dostatok a potom vecera s vinom.
V sobotu sme boli na dedinskej zabave. Bola celkom sranda. Cestou odtial sme si kupili cokoladu na pumpe a jedli. Ona ju mala pri sebe, podavala mi tablicku za tablickou. Potom jednu kocku dala do ust a hovori, ak chcem mam si vziat. Tak som jej ju vzal z ust na sposob bozku. Potom po case sme sa nieco pei rozhovore pochytili a dako bezdovodne vybuchla. Neskor som jej pisal, ze odtial potial a to ako reagovala sa nerobi, ze to bolo uplne mimo a mala by sa kontrolovat (nemalo to nic spolocne s tou cokoladou a bozkom). V nedelu som sa jej neozval, aji ona mne.
V pondelok mi pisala, ze ma nenavidi a ked som neodpisoval, tak mi volala ako keby sa nic nedialo. Doslo na debatu aj k tomu konfliktu, ako tak to vysvetlila, len mala problem si priznat vinu. Potom mi este zo 2x pocas dna volala a chcela pokecat. Dokonca mi povedala, ze ja nie som chlap pre nu, ze som moc dobry a mily, ze jej pripadam skor ako zena, ze ona potrebuje ozajstneho chlapa a take reci.
Doslo aj na temu so sexualnym podtonom, celkom sme sa na tom zabavili a zasmiali. Bolo to take necakane, ale uprimne, mozno to bolo treba, aby sme sa dozvedeli aj z inej stranke o sebe.
Uvidime, ani neviem ci mam dat tomu este sancu ci nie. Na jednej strane ma to laka a paci sa mi. Len z druhej strany ma prekvapila jej vybusna povaha a prehnana reakcia co ukazala v sobotu po dedinskej zabave.
V pondelok mi pisala, ze ma nenavidi a ked som neodpisoval, tak mi volala ako keby sa nic nedialo. Doslo na debatu aj k tomu konfliktu, ako tak to vysvetlila, len mala problem si priznat vinu. Potom mi este zo 2x pocas dna volala a chcela pokecat. Dokonca mi povedala, ze ja nie som chlap pre nu, ze som moc dobry a mily, ze jej pripadam skor ako zena, ze ona potrebuje ozajstneho chlapa a take reci.
Doslo aj na temu so sexualnym podtonom, celkom sme sa na tom zabavili a zasmiali. Bolo to take necakane, ale uprimne, mozno to bolo treba, aby sme sa dozvedeli aj z inej stranke o sebe.
Uvidime, ani neviem ci mam dat tomu este sancu ci nie. Na jednej strane ma to laka a paci sa mi. Len z druhej strany ma prekvapila jej vybusna povaha a prehnana reakcia co ukazala v sobotu po dedinskej zabave.
Vyzera to ze ak budes dalej vec aktivne tlacit tak po sexualnej stranke z toho moze nieco byt. Zda sa byt pomerne otvorena erotickym nezavaznym dobrodruzstvam s tebou treba len celu vec aktivne viest a necakat ze sa to vyvinie same od seba. Treba byt ale pripraveny ze moze byt naladovo nestala, co je ale problem znacnej casti zien. Rozhodnut sa ci ist do toho alebo nie musis sam. Teraz vidis aj sam ze uz davno si mal byt aktivnejsi, skoda ze si sa jej na tej zabave viacej nedotykal. Takto to trochu posobi akoby si sa jej bal . To ze povedala ze si prilis pre nu mily ti naznacuje ze ona tuzi po niekom kto by ju pocas tej zabavy neplanovane pretiahol v humne a nie ze ako deti sa hrat s cokoladkou.. Ked si pisal ze budes iniciativny tak toto si mal na mysli? Ved ty sam to tlacis do friendzone a zjavne ti to nie je dost jasne. Ziadna eroticka iniciativa z tvojej strany. Bude pomaly koncit leto a ty si sa ju nepokusil ani za prsia chytit, na co cakas? Dostal si radu aby si sa pokusil v spravnu chvilu celu vec se sexualne vyhrotit a sledovat ako zareaguje ale v skutocnosti cely vysledok vasho stretavania je "ze si volate a ona ti doslova povedala ze ta vnima skor ako kamaratku". 
Podľa mňa tieto reči "že si skôr ako baba" len skúša tvoje reakcie. Nedaj sa odradiť. No a čo že končí leto a nechytil si si ... každá žena je iná. Keby si sa jej až tak nepáčil asi by s tebou nechcela tráviť čas.
fildinko
Nejde prioritne o to aby si za kazdu cenu "chytil". Ide o to aby jej preukazal aktivitu a cely vztah zacal smerovat aj do erotiky, inac to cele zostane u pubertalneho jej skrabkania jeho a on bude pojedať spokojne čokoládku..
Nejde prioritne o to aby si za kazdu cenu "chytil". Ide o to aby jej preukazal aktivitu a cely vztah zacal smerovat aj do erotiky, inac to cele zostane u pubertalneho jej skrabkania jeho a on bude pojedať spokojne čokoládku..
a ty si už mal nejakú frajerku pred týmto svojim počinom letným ? Lebo zatiaľ mi to tak vychádza, že z toho nič nebude lebo sa obaja správate ako neskúsení tínedžeri.Fuller21 napísal: 07 aug 2023, 23:25 V sobotu sme boli na dedinskej zabave. Bola celkom sranda. Cestou odtial sme si kupili cokoladu na pumpe a jedli. Ona ju mala pri sebe, podavala mi tablicku za tablickou. Potom jednu kocku dala do ust a hovori, ak chcem mam si vziat. Tak som jej ju vzal z ust na sposob bozku. Potom po case sme sa nieco pei rozhovore pochytili a dako bezdovodne vybuchla. Neskor som jej pisal, ze odtial potial a to ako reagovala sa nerobi, ze to bolo uplne mimo a mala by sa kontrolovat (nemalo to nic spolocne s tou cokoladou a bozkom). V nedelu som sa jej neozval, aji ona mne.