kupa motorky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: kupa motorky

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Urob si užší výber motoriek čo sa ti páčia, choď si ich pozrieť, prevez sa a potom sa rozhodni. Takto od stola to je ťažko.
Tiež som si pred týždňom kúpil motorku, a kúpil som úplne niečo iné, čo som chcel. Keďže mňa trochu obmedzuje moja výška (cca. 195cm) a väčšina motoriek čo som chcel mi bola malá a cítil som sa na nich ne komfortné.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chces motorku, ale nevies, naco ju budes vyuzivat? si si isty, ze ju chces a potrebujes?
medzi chopprom, endurom a cestnou klasikou asi vies aky je rozdiel, nie?

aspon cenu keby si vedel...
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Upravil som pôvodný príspevok o ďalšie informácie ako cena, účel, typ. MOtorku chcem z toho dôvodu, že často jazdím sám a na rodinnom a na tucsone, ktorý žerie 8l benzinu sa to moc neoplatí na krátke trasy.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som tiež rozmýšľal nad tým, že by som si kúpil motorku. Totiž pracujem z domu, s ženou máme každý vlastné auto, ale ja cez pracovný týždeň jazdím väčšinou len sám, keď idem do mesta 50 km tam a naspäť do posilky alebo na tréning. Takže by som aspoň 6 mesiacov v roku chcel zvoliť zábavnejší spôsob dopravy.

lukas9206 - čo si si presne kúpil za motorku? U mňa je problém s výškou ešte väčší (203 cm), takže pre mňa sú fakt len veľmi veľké motorky. Na výstave motoriek som skúšal sadnúť myslím na Hondu CB650R a tá mi rozmerovo celkom vyhovovala.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

KTM 890 SMT

Zaujímavé, lebo ja som CB650R skúšal, ale necítil som sa na nej dobre. Da sa na ňu dať vyššie sedadlo a trochu znížiť stúpačky, ale prišla mi strašne mala. Celkovo naháče mi nejak nesadli. Ale problém je asi, že mám dosť dlhé nohy 😁. Z tých čo som skúšal, bol ešte celkom ok Benelli Leoncino 800, ale nakoniec som prešiel na úplne iný štýl a pozeral som po cafe raceoch a adventure. Ale skončil som som pri kombinácii adventure a motardu 😅
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Pred 4 rokmi som bol na tom presne tak ako ty, cerstvo spraveny vodicak na skupinu A, chcel som motorku do mesta na dochadzanie do roboty(16km tam a 16 domov,dokopy 32) a skoncil som pri fungel novej MT-07. Vydrzal som s nou rok, islo mi na nervy to caste preradzovanie v meste pri semaforoch. Porozmyslal by som este aj nad nejakym skutrom.
Napísať odpoveď