Politika
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Politika
No KDH sa skor tvari, ze ma blizsie ku Sme Rodina a Smeru ako ku demokratickym stranam.
Nielenže tvária oni to povedali (Majerský v Na telo) ze si vedia so Sme rodinou predstavit byt v spoločnej vláde.
Možno by bolo dobré národné predsavzatie (štrajky) od roku 2024 a to rozpad buducej zlodejskej vlády čim skor.
Liberáli (ateistický a veriaci) + umiernení kresťania schopní kompromisov na západe spolu dokážu fungovať voči zlu.
V SR sa kresťanská strana skor dá dohromady s mafiou a sektou, hanba ktorú sledujú v EU,USA a iných vyspelých spolkoch.
Možno by bolo dobré národné predsavzatie (štrajky) od roku 2024 a to rozpad buducej zlodejskej vlády čim skor.
Liberáli (ateistický a veriaci) + umiernení kresťania schopní kompromisov na západe spolu dokážu fungovať voči zlu.
V SR sa kresťanská strana skor dá dohromady s mafiou a sektou, hanba ktorú sledujú v EU,USA a iných vyspelých spolkoch.
Stále však razim podobny nazor ako ma Odór, že nie je všetko stratené a malé strany sa ku koncu volieb vzdajú v prospech nejakej perspektívnejšej strany, minimálne Modrí Dzurindu, prípadne ďalší.
KDH je liaheň na ľudí ako Vašečka, Záborská, Žilinka, Chromík a Čarnogurský. Fakt som nedokázal porozumieť, prečo sa tá považuje za demokratickú (okrem jej názvu) a prečo od nej niekto reálne očakáva, že by spolupracovala v koalícii so stranami ako PS alebo SaS.
Žiaden strach, na západ od Nemecka už nikoho táto východoeurópska diera nezaujíma. Bežní ľudia častokrát ani nevedia, že nejaké Slovensko existuje - v tom lepšom prípade aspoň počuli o Československu.
Moja posledná konverzácia s texasanmi:
- Where are you from?
Slovakia
- Oh... is that Russia?
Pravdu povediac, neboli vôbec ďaleko
To je ale nevedomosť dotyčných američanov z texasu ked nepoznaju Slovensko
. V hokeji USA viackrát bolo Slovenskom porazené 
V Dallase hrával Sekera a teraz Studenič - možno neradi spominaju na SR. Takže v USA SR poznaju, len si ho vedia mýliť so Slovinskom.
Každopádne zrejme po volbách 30.9.2023 bude další exodus ludí na Západ alebo Sever.
Niektorí slováci vyložene tužia byť pod RF,BLR,mafiami,oligarchiou,teroristami,wagnerovcami v uliciach miest - skrátka je slovač ktorá po tomto túži, je mi luto, je to hanba.Cakajú ze dostanú od nich nejaké všimné.
V Dallase hrával Sekera a teraz Studenič - možno neradi spominaju na SR. Takže v USA SR poznaju, len si ho vedia mýliť so Slovinskom.
Každopádne zrejme po volbách 30.9.2023 bude další exodus ludí na Západ alebo Sever.
Niektorí slováci vyložene tužia byť pod RF,BLR,mafiami,oligarchiou,teroristami,wagnerovcami v uliciach miest - skrátka je slovač ktorá po tomto túži, je mi luto, je to hanba.Cakajú ze dostanú od nich nejaké všimné.
Tí co tuneluju a kradnu za miliony tym sa nic nestane ale pre rajciny do basy..
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
-
daniel.daniel
Medium Star
To je pravda, lepsie zobrat par 100k a rozsudok bude rovnaky. Niektore rozsudky su vysmech pre ludi, a minanie penazi danovych poplatnikov. Vid pripad Pasku v nastenkovom tenderi za nakup ultrazvuku, po 10 rokoch sudenia dostal 5 rokov v minimalnom stupni strazenia. Takyto ludia by mali dostat zakaz byt v statnej sprave.
Nejaká politická nominantka je príliš malá ryba, aby sa o to zaujímal ruský potkan 363...alebo bola z nesprávnej politickej strany.gogo956 napísal: 09 aug 2023, 18:37 Tí co tuneluju a kradnu za miliony tym sa nic nestane ale pre rajciny do basy..
Podľa mňa zaslúžený trest. Riskla to, dostala trest. Keby sa bola priznala a oľutovala, dostala by iba podmienku. Riaditeľka úradu je politická funkcia, môže si tam zamestnať rodinu, manipulovať výberové konania, sama sebe udeľovať odmeny a prémie. Nestačilo. Musela pýtať úplatky. Určite to nebolo prvýkrát a určite nebrala len zeleninu... Akurát je vtipné, že ju dostali práve na paprike
Ale súhlasím s tebou, že čím významnejšia funkcia, tým by mal byť tvrdší trest. Policajný prezident/člen vlády/sudca/prokurátor, ktorý kryje zločiny mafiánov za úplatky, by mal dostať 15+ rokov v strednom stupni. Plus prepadnutie komplet majetku. Vrátane nehnuteľností, ktoré prepísal na rodinu a nevie zdokladovať ich financovanie.
Ona bola vraj za Smer, ale to nie je podstatne.
Aku hodnotu mohla mat ta zelenina? Ved to je vzladom k jej prijmu uplne smiesna suma, tazko z toho usudzovat zištný ciel.
Ak mal byt dovod pre tak tvrdy trest odstrasenie, tak to pri vacsich sumach fungovat nebude, lebo ten uplateny si povie: za kosik paradajok by som dostal podobne, tak preco to nerisknut s nejakym 100K a pod
Autoeditácia príspevku po 19 hod 2 min 24 sek:
V PRÁČOVNI - 10. Richard SULÍK - YouTube
Aku hodnotu mohla mat ta zelenina? Ved to je vzladom k jej prijmu uplne smiesna suma, tazko z toho usudzovat zištný ciel.
Ak mal byt dovod pre tak tvrdy trest odstrasenie, tak to pri vacsich sumach fungovat nebude, lebo ten uplateny si povie: za kosik paradajok by som dostal podobne, tak preco to nerisknut s nejakym 100K a pod
Autoeditácia príspevku po 19 hod 2 min 24 sek:
V PRÁČOVNI - 10. Richard SULÍK - YouTube
Videl niekto túto ostru výmenu nazorov medzi moderatorom a Matovicom?
https://www.facebook.com/pravdadennik/v ... 7505465245
https://www.facebook.com/pravdadennik/v ... 7505465245
Správal sa ako posledný chudák, čiže nič nové, jeho štandard
Ja si ešte pamätám volebnú noc 2020 na TA3, keď začali prichádzať prvé výsledky z väčších miest a tie čísla uvidel moderátor Bielik. Sa mu začal triasť hlas a očerveneli mu oči, ako keby tam niekto krájal cibuľu. Len tak tak sa nerozreval v priamom prenose, keď pochopil, že SMER ide do riti a SNS rovno mimo parlamentu.
Áno, Matovič je psycho...ale ten Bielik je smerácka kur*a. To boli povestné politické relácie v TA3 ešte za Kmotríka, keď si tam volali Fica alebo Danka ako na klavír, bez politického oponenta a "novinár" Bielik tam sedel, usmieval sa a prikyvoval. Div že im rovno neurobil aj kávičku.
-
starysomar
Hardcore addict
No hlavne aby nám (akotak pri zmysloch) netlačilo slzy pri najbližších voľbách...
No byť pripravený na všetko. Uz v podstate ani nepochybujem ze koalici bude Smer,Hlas,Sme rodina,Republika a SNS = pre SR pekelné časy.
Svedkovia Olanovi sa budu v opozicii hádať so Saskou,PS-kom a vláda bude ukazovať ako sa streštená opozicia medzi sebou vadí.
A ze koalicia Smer,Hlas,Sme rodina,Republika,SNS bude vláda ktorá to so SR myslí dobre, ze pri nich budú najomne byty, ekonomický rast, ze oni zabrania lekarom a iným pracovnikom odchodom do zahranicia(samozrejme vyhrážkami tak ako naposledy) a mnoho dalšieho.
Keby aj vyhrá PS-ko ved ak SaS neprejde volbami budu v podstate sami v koalicii a budu menšinová koalicia, opozicia im všetko sabotuje a zase budu predčasné volby alebo teda pokracovanie uradnickej vlády (dobre som to pochopil ze moze byt aj takato situácia?)
Svedkovia Olanovi sa budu v opozicii hádať so Saskou,PS-kom a vláda bude ukazovať ako sa streštená opozicia medzi sebou vadí.
A ze koalicia Smer,Hlas,Sme rodina,Republika,SNS bude vláda ktorá to so SR myslí dobre, ze pri nich budú najomne byty, ekonomický rast, ze oni zabrania lekarom a iným pracovnikom odchodom do zahranicia(samozrejme vyhrážkami tak ako naposledy) a mnoho dalšieho.
Keby aj vyhrá PS-ko ved ak SaS neprejde volbami budu v podstate sami v koalicii a budu menšinová koalicia, opozicia im všetko sabotuje a zase budu predčasné volby alebo teda pokracovanie uradnickej vlády (dobre som to pochopil ze moze byt aj takato situácia?)
-
starysomar
Hardcore addict
"Napču"
V 62 rokoch sa mi nechce emigrovať a ono ani moc nie je kam...
Len veriť (ako neveriaci), že ľudia v priemere nie sú až tak sprostí...
V 62 rokoch sa mi nechce emigrovať a ono ani moc nie je kam...
Len veriť (ako neveriaci), že ľudia v priemere nie sú až tak sprostí...
Ale reálne, koho voliť? Keďže nemám v pláne sa vrátiť na SK tak som voliť ani nechcel. Ale na poslednú chvíľu som požiadal o voľbu poštou. No keď som si vyseparoval strany ktoré ne voliť, tak mi nezostalo v podstate nič
.
Tak voľ menšie zlo. Slovenská overená klasika.lukas9206 napísal: 12 aug 2023, 21:20 Ale reálne, koho voliť? Keďže nemám v pláne sa vrátiť na SK tak som voliť ani nechcel. Ale na poslednú chvíľu som požiadal o voľbu poštou. No keď som si vyseparoval strany ktoré ne voliť, tak mi nezostalo v podstate nič.
lukas9206
Mohol by si skusiť voliť na základe svojej povahy. Ja napr som síce viac konzervativny clovek ale mám v povahe aj liberálne myslenie.
Tak tým pádom toto splna SaS aj ked v minulých volbách som zo solidarity vzhladom k prieskumom dal hlas Olanu (moja fatálna chyba).
Kedže som mylne prepokladal ze Olano a SaS vytvoria tandem voci Smeru aj náckom.Ale Olano sa spriahlo s mafiou Sme rodina tak to krachlo.
Kludne to daj aj PS-ku ale aj keby vyhraju volby mimo SaS nemaju ist ským do koalicie, kedze Hlas ich vylučil (reči sa hovoria chlieb sa je)
Som preistotu celé mesiace pripravený na to ze koalicia bude taká aku som písal v minulom príspevku.
Ked uz by bolo PS aj SaS v opozicii tak aby boli maximálne tvrdá konštruktívna opozicia a ideálne cim skor predčasné volby.
A za dalšie ideálne by bolo odstavit Olano uplne nech maju po volbách v prieskumoch 1,5% kedze su ako Smer 3.
Mohol by si skusiť voliť na základe svojej povahy. Ja napr som síce viac konzervativny clovek ale mám v povahe aj liberálne myslenie.
Tak tým pádom toto splna SaS aj ked v minulých volbách som zo solidarity vzhladom k prieskumom dal hlas Olanu (moja fatálna chyba).
Kedže som mylne prepokladal ze Olano a SaS vytvoria tandem voci Smeru aj náckom.Ale Olano sa spriahlo s mafiou Sme rodina tak to krachlo.
Kludne to daj aj PS-ku ale aj keby vyhraju volby mimo SaS nemaju ist ským do koalicie, kedze Hlas ich vylučil (reči sa hovoria chlieb sa je)
Som preistotu celé mesiace pripravený na to ze koalicia bude taká aku som písal v minulom príspevku.
Ked uz by bolo PS aj SaS v opozicii tak aby boli maximálne tvrdá konštruktívna opozicia a ideálne cim skor predčasné volby.
A za dalšie ideálne by bolo odstavit Olano uplne nech maju po volbách v prieskumoch 1,5% kedze su ako Smer 3.
Zo sveta: "neni tyzdna, neni tyzdna", aby nepribudla nova obzaloba na neuspesneho prezidentskeho kandidata v US
https://www.reuters.com/world/us/legal- ... 023-08-15/
https://www.reuters.com/world/us/legal- ... 023-08-15/