Redmi watch 3 vs. Amazfit GTS 3
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Redmi watch 3 vs. Amazfit GTS 3
Ahojte,
Vyberam si medzi týmito dvoma modelmi. Primárne hodinky na šport, nič extra (kroky, prejdena vzdialenosť a pod).
Dakujem
Vyberam si medzi týmito dvoma modelmi. Primárne hodinky na šport, nič extra (kroky, prejdena vzdialenosť a pod).
Dakujem
Re: Redmi watch 3 vs. Amazfit GTS 3
Ahoj.
Moc mi nejde dokopy prečo sa rozhoduješ primárne medzi týmito zariadeniami keď uvádzaš že ich chceš na šport. Nemyslím si že budú nejak extra presné v tej cenovej hodnote do 100 eur. A keď pozerám momentálne ceny, tak tam toho veľa nevymyslíš.
Možno by som sa skôr pozrel po bazárových modeloch napríklad: Garmin Instinct alebo Garmin Vivoactive 4.
Moc mi nejde dokopy prečo sa rozhoduješ primárne medzi týmito zariadeniami keď uvádzaš že ich chceš na šport. Nemyslím si že budú nejak extra presné v tej cenovej hodnote do 100 eur. A keď pozerám momentálne ceny, tak tam toho veľa nevymyslíš.
Možno by som sa skôr pozrel po bazárových modeloch napríklad: Garmin Instinct alebo Garmin Vivoactive 4.
-
easton
Professional
Lebo používam mi band 6 a mi maximálne stačí, chcem len dizajnovo iný typ, taký typ ako sú tieto dva 
A nechceš radšej vyskúšať Xiaomi Smart Band 7 Pro ?
Keď to porovnávam s redmi watch 3. Lacnejšie, ľahšie a s dlhšou výdržou batérie. Navyše GNSS oproti len GPS.
Keď to porovnávam s redmi watch 3. Lacnejšie, ľahšie a s dlhšou výdržou batérie. Navyše GNSS oproti len GPS.
-
easton
Professional
Uvažoval som aj nad nimi, ale nepáčia sa mi. Rozhodujem sa medzi týmito dvoma 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
za mňa amazfit
No po výplate kupujem Amazfit T-Rex 2 , viem, že ten dizajn nie je pre každého (ale bud ho miluješ alebo nie je čo riešiť) a to sú tiež hodinky, že super ak nechces platiť a telefonovať.
-
easton
Professional
Ma aj amazfit podobnú aplikáciu ako xiaomi? Či bude to fungovať aj s ňou?
Amzfit ma.tiez Zepp aplikáciu.