Letny flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Letny flirt

Príspevok od používateľa fildinko »

Myslím si že u veľa iných pároch toto funguje v poriadku. Minimálne na oko. Veľmi málo mužov je hnacím motorom vzťahov.

A možno ani taký nie je autor témy, a čo teraz? Bude sa pretvarovať aký je alfa samec mesiac alebo dva a potom prestane?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

fildinko
stretavaju sa niekolko mesiacov, su tam jednoznacne vzajomne sympatie a on doteraz nenasiel silu aby ju aspon objal, alebo vo vhodnej chvili chytil za stehno? To su podla teba prilis velke ocakavania?
Pokial su obaja silno nabozensky orientovaní že maju v tomto smere zábrany, tak potom je to ine, ale to nam mal autor temy napisat od zaciatku.
To aby ju "zatiahol do humna" snad kazdy pochopil ze islo o hyperbolizaciu ktorej cielom bolo naznacit ze by bolo vhodne vyvijat viacej erotickej aktivity. :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Neviem Gogo, či čítame to isté, ale veď on robil nejaké kroky (snažil sa ju chytiť za stehno 2x, dať jej bozk 2x, možno ešte niečo..) To ona vždy cúvla. A povedala mu, že nie je baba pre neho.

Mne sa skôr zdá, že sa k sebe nehodia.
Baba chce asi silno dominantného, čo ani neberie ohľad a berie si, čo chce (veď mu 2x povedala, že je príliš dobrý na ňu, t.j. ona ho nechce). Ešte mu aj vynadá, že ho nenávidí (ako seriózne? to je ako keď malé dieťa nedostane hračku a začne sa hádzať na zem)
Mne to pripadá tak, že sa dotyčná s ním zahráva a chce, aby skákal, ako ona píska.
Jasne, vždy to môže skončiť aj happy endom, ale po niekoľkých mesiacoch by asi cítili, či sa k sebe hodia alebo nie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

zuzanuska
nikde som nenasiel ze by sa on pokusal ju hladit po stehne, to ona mu zobrala jeho ruku a dala na svoje stehno. citacia :
"mi chytila ruku a dala ju na jej stehno, tak som ju hladil po stehne"
To bolo v prvom jeho prispevku este v júli. Medzitym bolo kopec času a nakoniec sa dozvieme pri poslednom stretku na tej zábave z jeho strany k žiadnym aspon pokusom o čin neprišlo.

Proste z jeho strany po celu dobu velmi pasívny pristup a ona zjavne hlada niekoho aktivnejsieho.
To ze ona sa s nim hrá je následok toho, že on sa bojí urobit zasadny krok ktory by ten vztah niekam vykryštalizoval. Kto sa bojí nemá chodit do lesa a to je ten rozdiel mezi chlapom a chlapcom.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Toto som myslela
Fuller21 napísal: 03 aug 2023, 10:46 Ked sme sedeli oproti sebe pri stole tak ma skrabkala po dlani a potom chytila za ruku. Lenze ked som ju chytil ja, tak svoju ruku stiahla. Aj v aute ma chyti za stehno alebo skrabka po ruke. Len ked to urobim ja, tak sa stahuje. Pride mi to ako keby nemala problem v iniciative v tomto smere, ale pokial urobim to iste, tak jej to uz vadi. Asi potrebuje cas.
gogo956
Redeemer
Redeemer

zuzanuska napísal: 08 aug 2023, 9:00 Toto som myslela
to je sice pravda, ale to nevadi ze sa vtedy "stahovala" lebo v skutocnosti sa s nim dalej stretavala, to znamena priestor v tomto smere stale je. Tiez treba brat do uvahy ze to bolo vtedy a medzitym sa vztah dalej niekam vyvijal, preto by sa mal dalej aktivne snazit a nezostat pasivny. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

don't stick your dick in crazy
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

takze ona si dala cokoladu do ust a povedala ze si ju musis zobrat tiez ustami a ty si jej nestrcil jazyk do ust?

mi to silno pripomina mna ked som mal 16 rokov, strasne som chcel jednu babu zo skoly, nabral som odvahu ju oslovit, zoznamili sme sa, boli sme par krat vonku, bolo nam dobre ale ked som ju skusil pobozkat casom tak mi presne povedala ze to nie lebo ja som pre nu moc dobry.

podla mna toto ked dievca povie tak to v preklade znamena "ty si taky super dobrak az ma vobec nepritahujes".
aj ked teda u tejto tvojej to vypada ze ju aj pritahujes niecim ale potrebovala by od teba aby si bol dominantnejsi.

stale mi to nejde do hlavy s tou cokoladou... ako to prebiehalo? ona ti povedala ze si ju mas zobrat a ty si spravil co? velmi opatrne perami tu cokoladu zobral aby ste sa nahodou nedotkli? ci si nabral tolko odvahy ze si jej dal aspon taku tu skolkarsku pusinku?
lebo toto ozaj dievca nepovie len tak svojej kamaratke pre zabavu ale preto ze poriadny bozk.
potom mozno aj ine situacie si vyhodnotil zle. mozno ked ti dala tvoju ruku na jej stehno tak nechcela aby si ju po nom hladkal ale aby si objavoval kam vsade sa z toho stehna da dostat...

na tvojom mieste by som spravil frontalny utok. zobral ju este raz niekam von, do prirody, niekde kde budete sami a budete mat cas. no a potom musis nabrat odvahu a byt iniciativny.
najdi prilezitost a skus ju pobozkat, ked uhne, skus to znova. ked ti povie ze si pre nu moc dobry chlapec tak jej povedz ze vies byt aj zly a daj jej riadnu pusu.
samozrejme odtial potial, nechces ju znasilnit, nie znamena nie. ale viditelne by chcela od teba viac iniciativy a dominancie.

sprav to co najskor alebo si uz mal vela prilezitosti niekam to posunut a je otazka do kedy ju bude bavit cakat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked som si to precital, tak sa mi zda, ze gogo pise len o erotike a sex, o nicom inom. Ale ciastocne bude na tom kusok pravdy, ze by trebalo priniest dake vzrusenie, minimalne dotkymi alebo navodit pikantnejsiu temu pocas telefonatu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker
to je asi normalne, že heterosexualny muž ktorý sa stretáva pravidelne so ženou ktorá sa mu páči, tak sa snaží s ňou eroticky zblížiť, či nie? :) Ale mozno že tomu nerozumiem a v dnesnej dobe je u mladych uz vsetko inak. Apropo ja som nikde nepisal ze ma sa hned snazit s nou o sex, aj keď prečo by nemohol ak by bola vhodna obojstranna nalada. Napr je pomerne bežné že dobrí priatelia
bez nejakych postrannych umyslov sa bozkavaju na líca či objímajú pri zvítaní, ale vyzera to ze oni nerobia ani to. Takze ak on chce ten vztah posunut niekam dalej, tak ano, treba prehlbovat ich intimitu a posuvat az do erotiky. A ano, zdoraznoval som tento aspekt, pretoze prave ten medzi nimi chýba a čim dlhšie bude absentovat, tym je vacsia pravdepodobnost ze to skonci definitivne vo friendzone.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tiez si myslim v zasade to co zuzanuska a aacid, ona ti dava vsemozne signali, že chce aby si bol dominantenjsi, keď ti hovori, že si pre nu moc dobry, tak to je taky jej frustrovany povzdych a otvorene ti to hovori, že si to asi predstavovala trochu inak
Fuller21 napísal: 07 aug 2023, 23:25 Doslo aj na temu so sexualnym podtonom, celkom sme sa na tom zabavili a zasmiali. Bolo to take necakane, ale uprimne, mozno to bolo treba, aby sme sa dozvedeli aj z inej stranke o sebe.

Uvidime, ani neviem ci mam dat tomu este sancu ci nie. Na jednej strane ma to laka a paci sa mi. Len z druhej strany ma prekvapila jej vybusna povaha a prehnana reakcia co ukazala v sobotu po dedinskej zabave.
Možno chcela vedieť či v tom vzťahu môže aj k niečomu dôjsť a či to bude o rok alebo o mesiac... Či je crazy, zrejme trochu je, no pači sa jej tvoja spoločnosť, len zatial medzi vami k ničomu nedošlo. Tiež nevieme prečo došlok danemu vylevu emocii, nejaky dôvod to zrejme muselo mať.
Fuller21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Mal som priatelky, niekolko. Len pri tejto sa citim ako maly chlapec ktory sa namotal a boji sa nieco urobit aby ju to neodplasilo.

Nie som alfa samec a preto sa mi niektore kroky robia tazsie ako inym. Skor tym alfa samcom je ona a povedala mi so smiechom nieco v style, ze my dvaja by sme nemohli byt spolu lebo by ma sikanovala. Dnes ked mi rano volala ako sa mam, ako som sa vyspal, co v robote, tak mi rozpravala co sa jej za hluposti snivali a potom sa ma pytala ci by som ju chcel za zenu. Ostal som zaskoceny a zacal som sa smiat. Aj ona sa rozosmiala. No 5x povedala, ze nepocula odpoved. Tak som so smiechom povedal Áno a na to dodala, ze si to aj myslela. Vobec som to nechopil na co sa nieco take pyta. Mozno jej to len dviha naladu a ego. Ja som sa jej pytal preco mi vola ked mi povedala, ze ma nenavidi a na to hned reagovala, ze to tak nie je a ze ma ma velmi rada. Dokonca mi telefonovala skoro rano aby som nezaspal, lebo som skoro vstaval a ona uz bola hore.

No gogo956 nemas az taku pravdu. Objal som ju aj cestou zo zabavy, aj ked isla domov, dal som jej pusu na lice. Obcas ju pohladim za stehno ked sedi v aute, po chrbte alebo po krku. Ked soferovala ona tak som si dal ruku na jej stehno a mal ju tam. Nenamietala.

S cokoladou to bolo tak, ze som soferoval a pytal som si tablicku. A ona ze nie, ze si nezasluzim. Pritom ona ju jedla a smiala sa mi. Vzala tablicku, isla mi ju dat do ust, ja som som otvoril usta a nic som nedostal. Potom si dala tablicku do ust medzi zuby a hovori, ze si ju mam vziat. Tak som sa pocas soferovania otocil, naklonil a isiel ju vziat, ale 2x cukla a smiala sa. Potom tretikrat uz nepohla hlavou a ako som ju vzal, tak som ju tak lahko pobozkal. Tazko sa mi to opisuje.

Mozno som kopu signalov vyhodnotil zle, aj toto s cokoladou. Len dumam nad tym preco sa ma uz 2x pytala na vekovy rozdiel vo vztahu a co si o tom myslim. Alebo ci ma ineho napadnika kde by bol 10 rocny rozdiel a zaujimalo by ju to, fakt neviem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Fuller21
na ten vekovy rozdiel sa ta pytala preto, ze ona je starsia. Sice iba o rok, ale ju zaujima principialne aky mas na to nazor vo vseobecnosti. Ono sa to moze zdat banalne iba jeden rok rozdiel, ale poznam napr aj zeny ktore by nikdy nechodili s niekym kto je hoci iba o rok mladsi. Pre niekoho je to dolezity udaj ale pre väcsinu ludi asi nie. Celkovo to vyzera byt u teba na dobrej ceste na nieco viac. V kazdom pripade, ten ktory bude vo vasom vztahu nosit nohavice je zda sa ona, co nemusi byt problem a su vztahy kde to tak dobre funguje :)
Fuller21
Amateur
Amateur

Asi si nezachytil ked som upresnoval vek. V prvom prispevku to bolo zle uvedene a zistil som, ze ma 29 rokov. Ja mam 26 rokov.

Autoeditácia príspevku po 4 min 6 sek:
Dnes cez obed mi uz aj dve selfie fotky poposielala. Tak som pochvalil, ze dobre vyzera. Jej reakcia bola potesujuca a ze konecne som ju pochvalil (aj ked podla mna som ju pochvalil uz viackrat).
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

ja ťa nechcem znechutiť, ale sprosto sa s tebou zahráva. My ženy máme preštudované rôzne články o tom, ako chlapa zneistiť, ako ho vyprovokovať,.... a táto tvoja letná láska sa do toho fakt vžila. Máš len 1 možnosť- žiadnu inú. Úplne ju začni ignorovať. Ale nie pol dňa, či deň. Musíš vydržať dlho, až dovtedy kým to nezačne teba baviť tak ako to baví ju teraz. Musí pochopiť, že to prepískla. Vie, že sa z toho ideš zblázniť ako sa správa. Používa štandardné manipulačné techniky a vychádza jej to. Musíš ju začať ignorovať. Veď je to už smiešne, čo robí. A ešte plus ten výbuch histérie....no neviem. Mohol by si nám napísať, že čo to spôsobilo, nech sa k tomu vieme vyjadriť. Ale nie je to normálne ako sa správa. Dáva ti jasné erotické signály a potom sa odťahuje? V jej veku?
suchotar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa suchotar »

Kde je qwerty-xyz, keď ho človek potrebuje .... :D
Fuller21
Amateur
Amateur

Co by dosiahla provokaciou a zneistovanim? Co dosiahnem uplnou igoraciou?

Ten vybuch histerie nebol vybuch ako by si clovek predstavoval. Ona sa nahnevala sama na seba, podla mna bezdovodne a potom to ako keby chcela hodit na mna. Ale som ju hned uviedol do reality, ze si za to moze sama a bolo. Potom som jej este z postele pred spanim napisal co sa stalo a nech porozmysla nad tym. Na to mi pisala rano, ze ma nenavidi a ze nemohla v noci spat. Tuto spravu som si rano precital a neodpisal. Tak mi asi o hodinu volala, ze nemohla kvoli tomu spat, ze nad tym rozmyslala celu noc a pochopila co sa stalo.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

ćo dosiahne ona? napríklad to a presne to vie, že na ňu neustále myslíš a šalieš z toho. Hádže ti omrvinky a ty ich vďačne zbieraš. Nemusíš s tým súhlasiť, ale je to tak. Ver, nemýlim sa.
čo dosiahneš ignoráciou? Neignoruj úplne. Odpisuj, buď milý, ale nejav obvyklý záujem. Odmietni stretnutie aj keď ťa to ťahá za ňou ako magnet. Ja som mala nedávno vzťah založený takmer identicky ako ty. Začala som ho mať plné zuby a rozrobila som si jeden ďalší vzťah. Opustiť som ho hneď nechcela, nevedela som čo z druhého bude. Ale bavil ma. On zacítil obrovsky rozdiel v mojom záujme voči nemu a čuduj sa svete, zrazu sa išiel roztrhnúť, len aby sme boli čo najviac spolu. Nebudem ti tu rozpisovať, ale je to už pol roka, čo nevie na čom je somnou. Ja som sa medzitým asi aj zamilovala, ale neustále hrám hru, že "ani neviem či ťa chcem, veď sa uvidí" Podľa toho, čo píšeš tak sa tá tvoja pekne zahráva s tebou a ty ideš presne podľa toho, čo ona udáva. Keď začneš poľavovať, tak sa hneď zľakne a začne byť milšia, volá, dáva ti komplimenty, dotýka sa ťa. Potom, keď vidí, že je vśetko podľa jej predstáv, tak ťa zasa ide zneistiť. je to hra.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Miaeva napísal: 09 aug 2023, 9:03 čo dosiahneš ignoráciou? Neignoruj úplne. Odpisuj, buď milý, ale nejav obvyklý záujem.
Presne toto ... keby ju začneš úplne ignorovať tak si môže nájsť iný konár na ktorý skočí ...
Miaeva
Light Expert
Light Expert

fidlinko- ty to berieš z pohľadu chlapa, ja z pohľadu ženy.
Žena len tak rýchlo neskáče na iný konár. A keby skočila predsa, tak by si len skrátil trápenie.
Napísať odpoveď