Letny flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fuller21
Amateur
Amateur

Re: Letny flirt

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Budes mat pravdu v tom, ze tie omrvinky zbieram a ona to pravdepodobne vidi na mne. Skusim teda otupit moj zaujem, odpisovat jej neskor, nevolat jej, odmietnut stretnutie ked k tomu pride.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa deszka3 »

beardie napísal: 08 aug 2023, 9:20 don't stick your dick in crazy
:smt023 :smt023 :smt023

Radsej ostat bez priatelky, ako riesit takuto manipulacnu zensku, ktoru bavi zahravat sa s citmy inych.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Musím priznať, že sledujem túto tému a hneď, ako som si ju prečítal, som si spomenul na tú, o ktorej je moja téma. Úplne mi ju pripomína (aj keď to u mňa nebolo až takéto vypuklé), ako napísala aj Zuzanuška. Keď som si túto tému prečítal, prvé čo mi napadlo bolo, že "varovanie, ženské správanie detekované". Je to manipulátorka, evidentne sa s ním zahráva, ruky od nej preč, akoby som videl seba. Dáva mu nejasné signály, z ktorých nevie, na čom je.

Aj na základe toho, čo sa deje mne, aj na základe tém, ktoré tu istý čas sledujem a aj tejto, o ktorej je reč, začínam nadobúdať o ženách veľmi nelichotivú mienku. Tie, čo za niečo stoja, sú dávno zadané a tie ostatne ma buď nechcú (viď. tá moja) alebo sú totálne strelené.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak napísal: 09 aug 2023, 21:59 Tie, čo za niečo stoja, sú dávno zadané a tie ostatne ma buď nechcú (viď. tá moja) alebo sú totálne strelené.
s mužmi to bude asi podobné
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

Fuller 21- jedine to ti napovie, čita chce alebo nie. Ale aj tak si myslím, že by si mal dať od nej ruky preč. Nebudeš s ňou šťastný. Baba, čo len tak hádže do vzduchu, že ťa nenávidí? Hmmmm, čo ti bude hovoriť po roku vzťahu a bežnej hádke? Mám takúto susedku, každú chvíľu kričí na svojho muža, že ho nenávidí, nech sa prace z domu a tak. Pritom to je dobrák, len nezabezpečuje jej vysnený životný štandard.
Ako manipulácia jemná nežná, nech chlap pochopí či chce, alebo nie je fajn a potom s tým treba prestať. žiť sa z toho nedá. nenechaj sa úplne ovládať. Z pohľadu ženy ti vravím, že nie je normálne to čo robí. Tak ako muži vedia byť šialený, tak si to vynásob 1000x a dostaneš śialenú ženu. To je tvoja.- sorry
gogo956
Redeemer
Redeemer

ono je to individualne, existuju submisivnejsi muzi ktorym sa dominantne typy žien páčia. Za svoj zivot som zazil ze aj niektori uspesni manazeri mali dlhodobé a fungujuce vztahy so zenami ktoré ich pravidelne aj na verejnosti ponizovali a im to zjavne moc nevadilo. Vzdy ide o to, ci to vyhovuje im dvom. Su to take trochu duševné "sado-maso" vztahy. Kazdemu vyhovuje nieco ine.. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hej, to s tým "nenávidí" by som bral ako taký red flag :D Ale tak povedzme že to bola náhoda.
Mal som 7 ročný vzťah a v živote mi počas neho priateľka nepovedala že ma nenávidí :D Ani predtým, ani potom, veď to nie je normálne také niečo hovoriť. Za triezva :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna analyzujete uplne hlupost. Mne tiez byvala povedala mozno po mesiaci vztahu len tak pri dakej debate, ze ma neznasa, nenavidi. Trochu ma to zabolelo, ale nechal som to tak. Potom to povedala este raz, zastavil som ju, povedal jej, ze aj slovami sa da ublizit, pochopila, ospravedlnila sa a bolo. Potom sme boli daky ten rok spolu.

Cize podla mna to povedala len tak do vetra a nemyslela to vazne. Ved ak niekoho nenavidim, tak sa mu predsa neozvem este v ten den.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

podľa mňa z tohto celého nič nebude, a ak náhodou aj hej, tak to bude krátka epizóda. Vzťahy by mali fungovať hladko a bez problémov a nie mať niekoľkomesačnú drámu. Jasne, že nejaký konflikt či nedorozumenie sa časom vyskytne v každom jedno vzťahu za XY rokov, ale minimálne tie úvody by mali fungovať veľmi hladko a jednoducho. Akonáhle to tak nie je, osobne by som dal hneď ruky preč a vôbec neuvažoval nad takým človekom ako o potencionálnom partnerovi, do ktorého idem investovať čas, energiu a prachy. Žena v tomto príbehu, pokojne môže mať hraničnú poruchu osobnosti, môže mať traumu, môže tam byť veľká záťaž, môže tam byť hocičo. Lebo takto sa človek v jej veku štandarne nespráva.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

danodrevo- súhlasím, vzťah na začiatku by mal byť vášnivý a hladký. Ale takéto naťahovačky....
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

danodrevo napísal: 10 aug 2023, 19:47Vzťahy by mali fungovať hladko a bez problémov a nie mať niekoľkomesačnú drámu.
toto je z akej prirucky?
nie je to nahodou tak ze vacsina vztahov zacina nestabilne? ze vacsinou jeden je ten zamilovany a dobyva toho druheho? ze to niekedy trva dlho?

nie som ziadny odbornik, mozno sa mylim, mozno vase (dano a miaeva) vztahy boli laska na prvy pohlad, videli ste sa prvy krat, obaja ste sa hned zamilovali a odvtedy mate stastny a bezproblemovy vztah.
ale ja som celkom presvedceny ze pokial to tak ozaj je tak ste skor vynimka.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

jasne, že si to nemyslím ako v filme, kde s ohňostrojom v pozadí si dvaja na prvý pohľad padnú do náruče a príde happy end. Ale vzťahy, aspoň z môjho pohľadu by mali vznikať na nejakých spoločných hodnotách a čiastočne racionálnych základoch, kde akoby nie je dôvod na spory a drámu od začiatku. Je tam počiatočná fáza, kde sa jeden druhého snaží získať, ale to sa bavíme o pár dňoch, schôdzkach, správac a nie mesiacoch. Navyše vo veku relatívne resne pred tridsiatkov, kedy by mal byť človek už emočne zrelý. To je už z môjho pohľadu patologické. Osobne viem za 1-2 stretnutia posúdiť, či je niekto ako človek vhodný pre tú ktorú funkciu v mojom živote a nevidím dôvod z toho robiť kovbojku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja netvrdim ze z tejto situacie tu vznikne vztah ale na druhu stranu rovno ich odsudit ze z toho nic nebude, na zaklade toho ze on je submisivnejsi a ona asi trochu naladova mi pride dost krute.
danodrevo napísal: 11 aug 2023, 8:56 Osobne viem za 1-2 stretnutia posúdiť, či je niekto ako človek vhodný pre tú ktorú funkciu v mojom živote a nevidím dôvod z toho robiť kovbojku.
co ta vedie k zaveru ze on po tych dvoch stretnutiach neusudil ze ona by bola vhodna pre neho?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

vnímam čo píše - bojím sa, som strateny, som zmätený, nechápem.
keď sa na to pozerám z odstupom, tak mi to nepríde ako ideálne vnímanie celej tej situácie. Toto nie je pozícia kde by sa človek cítil v interakcii s druhým komfortne. Rád by som sa mýlil a doprial lásku každému, ale toto z môjho pohľadu len predlžovanie nevhynutného záveru.

A rovnako tak, že ju on môže vnímať ako vhodnú a nemá objektívny úsudok, pretože ním hrajú emócie, nemusí automaticky znamenať že je to dobre. Rozhodnutia pod vplyvom emócii často vedú ku zlým záverom.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale oni ešte ani nie sú vo vzťahu a ona mu už povedala, že ho nenávidí. Od takejto šialenej ženskej by som zdrhal čo najďalej, aj keby vyzerala ako Jessica Alba. No... možno párkrát by som jej v takom prípade vyprášil kožuch, ale do vzťahu by som s ňou určite nešiel! :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

danodrevo napísal: 11 aug 2023, 9:18vnímam čo píše - bojím sa, som strateny, som zmätený, nechápem.
tak to su bezne emocie zalubeneho pubertaka :D je pravda ze on uz pubertak nie je ale viditelne sa tak sprava.

kazdy ma svoj nazor, beriem ich, len by som nechcel aby on to zabalil len preto ze ho tu na fore niekto odradi. najlepsie sa uci clovek na svojich chybach, aj keby ju mal nakoniec zbalil a po par mesiacoch zistil ze je ozaj sibnuta a rozisiel sa s nou, bolo by to zle? bolo by to horsie ako to neskusit vobec? pokial na neho v rade cakaju dalsie 3 baby tak jasne, filtruj tvrdo, ale pokial nema ziadne ine alternativy tak sa na nu nevykasle hadam na zaklade jedneho red flagu.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Tých redflagov tam je podľa mňa viacero a dokopy sú pre mňa také že by som tam zbytočne nemíňal čas.

A či je randenie s potencionálne neperspektívnou partnerkou dobré alebo zlé ? Asi sa na to pozerám cez dve roviny. Ak vznikne spontánne vzťah a za pár mesiacov zistíš, že to nie je ono - môže to byť dokonca pozitívna skúsenosť. Naučiť sa niečo nové,o sebe, o ženách a o vzťahoch. aj ukončenie vzťahu je skill sám o sebe. Ak ale neperspektívnemu vzťahu predchádza dramatická predohra a emočne sa angažuješ s manipulatívnym človekom, nakonci dňa dopadneš zle a so zlou skúsenosťou či emočnou traumou.
Ľudský mozog zle vyhodnucuje zisky a straty a niekedy je naozaj lepšie sa na to vykašľať a netlačiť na pílu. Patologické vzťahy (akékoľvek, nielen romantické) sú v istom zmysle závislosťou. Aj gambler verí že s ďalšou stovkou vyhrá lotto a nakoniec skončí s exekúciou na psychiatrii. Samozrejme je to extrémny príklad ale chcel som čo najzrozumiteľnejšie priblížiť, čo mám na mysli.
Fuller21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Musim suhlasit s danodrevom, ze vztah by mal ist od zaciatku hladko. Hlavne pri vyspelych ludoch by malo byt jasne ze su tam sympatie, zaujem, ze je to viac ako kamaratstvo. Len sa musim pozastavit a spomenut si na jednu svoju byvalu, za tou som behal pol roka, obcas sme sa spolu nebavili, balil ju aj dalsi, po case sa to v nej zlomilo a boli sme spolu cez 2 roky. Na zaciatku by nikto nepovedal, ze sa dame dokopy. S inou byvalou stacili dve rande a pri nastupovani do auta som ju chytil, pritiahol a pobozkal. Zazil som teda obe situacie, aj tu plynulu jazdu a aj to co by davno vsetci zatracovali po mesiaci.

S touto mi to pride podobne ako co som uz zazil. Su tam podla mna vzajomne sympatie, len niekedy to ako keby na niecom uviazlo. Vcera ma volala von, dnes ma vola von, spominala mi uz aj o sobote. Rano mi 10 minut telefonovala ako som sa vyspal, ako sa mam, co dnes v robote a tak. Nezabudla poslat selfie, aby som jej zhodnotil oblecenie, ze ci sa teda stretneme vecer.

Co sa tu diskutuje o tom spojeni ze ma nenavidi. Neviem ci som to tu uviedol ako to bolo ale napisem to pre vysvetlenie. Vtedy ked sme boli spolu pred tyzdnom a ona sa nahnevala samu na seba a chcela to hodit na mna, na co som dako nereagoval, tak to bol taky emocny vybuch z jej strany. Podla mna nic hrozne a zazil som aj horsie veci, toto teraz ale nebudem hodnotit. To ze ma nenavidi mi napisala rano, hned za tym poslala dalsiu spravu s dodatkom, ze kvoli mne nespala. Ked som neodpovedal a nereagoval na to tak mi volala a povedala, ze to myslela tak, ze nespala kvoli mne celu noc, ze nad tym rozmyslala a ze vedela, ze sa mi ma ozvat lebo som nic neurobil a asi by som sa jej neozval. Pre mna to bol uplna prkotina a vobec neprikladam vahu tomu ako napisala ze ma nenavidi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zatial si pisem: hysterka, manipulatorka, control freak
gogo956
Redeemer
Redeemer

závisí ako to vníma Fuller21, mozno mu prave takymto spravanim imponuje a je prenho zaujimava.
V kazdom pripade tiez sa pripajam do tabora "skeptikov" s tym ze ak by partnersky vztah vznikol, bolo by to asi pravidelne "hysterické".
Napísať odpoveď