Letny flirt
Re: Letny flirt
Určite sa na ňu nevykašli, aacid to zhodnotil racionálne. Pokiaľ máš aj iné možnosti, poď radšej do nich. Pokiaľ nie, snažil by som sa dať dokopy s touto a minimálne si s ňou užíval a neriešil nič viac. A povzniesol sa nad nejaké jej nedostatky, veď každý ich má.
Nemam v plane sa vykaslat pretoze bt som to rad skusil. Pises presne ako moje myslienky a to je, ze nemam nic ine rozhliadnute iba tuto. Keby bolo nieco ine na obzore, tak sa na tuto kaslem. Ale zase tato ma strasne laka tym ako vie byt vtipna, niekedy tak zdravo drza, ma nieco do seba co sa mi na nej paci a co ma pritahuje. Nikto z nas nie je dokonalym a aj ja mam svoje chyby, takisto ma chyby aj ona. Vztah je o tom naucit sa nieco na sebe zmenit, spravit kompromisy, nehladat len to zle na druhom.
you're experiencing mixed signals and complex emotions in your interactions with this person. Their actions and words create confusion, from affectionate gestures to rejecting kisses. Your feelings of uncertainty and their behavior point to a need for open communication to clarify your relationship's direction and intentions.Fuller21 napísal: 25 júl 2023, 12:47 Caute. Mam 26 rokov a ona ma 27 rokov. Pozname sa rok cez spolocnych kamaratov, stretavali sme sa raz za mesiac na dajakej akcii alebo oslave. Posledne obdobie si piseme. Boli sme von, zase von a zase von. Takto par krat. Potom si hovorim, ze asi nema zaujem.
Ak sa neozvem dva dni tak mi hned pise co sa mi stalo a ci zijem. Takto sa to deje posledne tyzdne. Boli sme minule von na prechadzke, par krat ma pohladkala po chrbte, po ruke, ja ju po chrbte. Lenze ked som ju isiel pobozkat, tak sa uhla. Nechapal som a pritom o 15 minut ma opat hladkala po chrbte.
Dalsia prechadzka bola ina lebo sme boli autom, sedeli a pocuvali hudbu. Pozerali sme sa seba, hladkala ma za ruku, usmievala sa. Ked som ju isiel pobozkat, tak sa uhla. Pritom vecer dalej pokracoval, bavili sme sa, dalej ma hladkala. Ked sme dosli domov, tak mi pisala co ten pokus o pusu? Odpisal som, ze som sa nechal uniest situaciou. Na to odpisala, ze ona nie je dievca pre mna, ze som moc dobry a ona je zla.
Pocas dna mi zavola aj na hodinu a pyta sa ma ako sa mam, co som robil, co mam na plane este zvysok dna a obcas utrusi, ze by sme mohli niekam spolu vybehnut alebo ze ma pozyva na podvecernu kavu.FM whatsapp
Najnovsie ma zacala hladkat na stehne pri soferovani, skrabkat nechtami, celkovo mam pocit, ze si to uziva. Ja som ju hladkaval po chrbte, ale naposledy mi chytila ruku a dala ju na jej stehno, tak som ju hladil po stehne. Ale pri vystupovani to bolo take, ze sa na mna pozrela, podakovala za vecer a za sekundu bola von z auta.GB Whatsapp
Ja to vobec nechapem, tymi dvomi odmietnutymi bozkami vo mne spravila taky blok, ze clovek uz ani nevie ci to ma vyznam a ci nieco skusat.
Ked sa doma oblieka, tak mi posle fotky, ze ci to moze byt alebo ci sa ma prezliect. Posle mi fotky ked s niekym sedi na kave, ked sedi na pive, ked sa opaluje alebo bicykluje. Ja tie fotky neziadam, robi to sama od seba dobrovolne, pritom ja jej na to len raz za cas odpoviem mojou fotkou.
Najskor som si myslel, ze sa len otukavala a hrala sa mnou. Potom som si myslel, ze som sa dostal do friendzone. Lenze ona tu naklonnost prejavuje stale. Ked jej poviem, ze je drza ako plostica (ked povie daku trefnu poznamku), tak sa usmeje, pozrie mi do oci a povie - presne to sa ti na mne paci a preto ma chces! Ja na to nereagujem, ale ma pravdu. Ked spolu sedime len tak, napriklad pri pive alebo co, ona strasne krasne na mna pozera a pozera mi stale do oci. Po case si najde sposob ako nadviazat osobny kontakt, napriklad pri kratasoch mi zacne trhat chlpy z lytka a stehna no a e po par sekundach mi to lytko hladka. Alebo si vylozi jej nohu na mna a ja ju automaticky zacnem hladkat.
Som z toho strateny. Nevyhodu vidim najma v tom, ze ona ma len 1-2 skutocne kamaratky a potom len kamaratov, takze sa toci okolo nej dalsich 5-6 chlapov co su kamarati a podla mna by ju urcite chceli, chodi s nimi von a travi cas. V hlave si poviem, ze na to kaslem, ze to nema vyznam a sancu som prepasol, nebudem jej uz pisat a volat. V tom mi poobede zavola ako keby sa nic nedialo a vola mi aj hodinu, velmi dobre sa porozpravame a skonci to tak, ze sa dohodneme na zajtra a ideme spolu von.
Minule nas stretla moja suseda a potom mi povedala ked sme sa stretli na ulici, ze ci mam novu lasku? Nieee, hovorim jej. A suseda na to, ze si to nemysli, ze videla to dievca ako sa na mna zalubene pozerala a ze ma zrala kazdym pohladom.
Niekedy ked mi vola a pyta sa aky som mal den a co som robil, tak jej poviem priebeh dna. Obcas idem s kamaratkou na kavu, ved sa pozname dlhe roky. Ale ked ju spomeniem, tak mam pocit, ze ziarli. Ked sme sa nedavno isli dohodnut na kavu, tak dala taku poznamku, ze preco nejdem s kamaratkou na kavu? Alebo sme sa bavili o vecernom pive a zase povedala, ze ci kamaratka nemoze na pivo a tak volam radsej ju? Celkom ma to zabavilo a citil som v jej slovach ziarlenie.
Neviem co sa je deje v hlave, ani v mojej a ako to upratat. Dakujem.
Dovolím si tvrdiť, že vzťahy presne nie sú o tom aby si sa menil a robil kompromisy. Vo vzťahu máš byť sám sebou a rozvíjať seba ako človeka popri alebo vďaka svojmu partnerovi. Kompromis je zo svojej podstaty hlúposť, pretože prináša výhody len jednej strane.Fuller21 napísal: 11 aug 2023, 14:18 Nemam v plane sa vykaslat pretoze bt som to rad skusil. Pises presne ako moje myslienky a to je, ze nemam nic ine rozhliadnute iba tuto. Keby bolo nieco ine na obzore, tak sa na tuto kaslem. Ale zase tato ma strasne laka tym ako vie byt vtipna, niekedy tak zdravo drza, ma nieco do seba co sa mi na nej paci a co ma pritahuje. Nikto z nas nie je dokonalym a aj ja mam svoje chyby, takisto ma chyby aj ona. Vztah je o tom naucit sa nieco na sebe zmenit, spravit kompromisy, nehladat len to zle na druhom.
Obojstranne kompromisy su podla teba hlupost? Lebo podla mna vztah bez kompromisov fungovat nebude.
Áno, obojstranné kompromisy sú hlúposť pokiaľ sa vyskytujú často alebo sa týkajú hodnotových tém či postojov. Ak si ty ateista, ktorý nechce deti, miluje psy a turistiku a žena ktorá sa ti páči je hlboko veriaca, s túžbou po troch deťoch, ktorá psy nenávidí a miluje more, bude to neskutočné utrpenie. Kompromis môžeš robiť v tom, kam ísť na večeru alebo kto dnes povysáva. Inde je to nezmysel , rovnako ako sa meniť podľa požiadaviek iného človeka.
Presne tak ako pises. Nabozenstvo, deti, zvierata, hodnotove postoje alebo oblubene jedla mame takmer totozne. Mame aj spolocne hobby, pocuvame takmer rovnaku hudbu, takze v mnohych zasadnych veciach netreba robit kompromisy.
Inak za posledne roky vsetky tieto temy skoncili rovnako/su si podobne. Autor temy si zalozi temu a prosi o radu, podla popisu sa vacsinou jedna o manipulatorky, ktore nemaju vobec zaujem o vztah. Autor temy dostane rady(ci uz od muzskeho, alebo zenskeho pohlavia), nech nato kasle resp. nech si vazne rozmysli, ci by sa mu oplatilo vstupit do takehoto vztahu. Autor temy nejak vzdy odignoruje rady a hlada aj tie najmensie dovody zabojovat o takuto zenu a po case to ajtak vzdy konci neuspechom.
moja rozprava bola skôr všeobecná. Netuším, ako to medzi sebou máte, to vieš len ty. Pokiaľ ste tak skvelý match, je na mieste otázka, prečo to v realite tak nie jeFuller21 napísal: 11 aug 2023, 23:42 Presne tak ako pises. Nabozenstvo, deti, zvierata, hodnotove postoje alebo oblubene jedla mame takmer totozne. Mame aj spolocne hobby, pocuvame takmer rovnaku hudbu, takze v mnohych zasadnych veciach netreba robit kompromisy.
presne na to som myslela ako deszka. Kopa triezvych rád a nakoniec aj tak neustále dotyční obhajujú správanie protistrany.
Presne ako to bol lukylan. Manipulovala s ním ako sa dalo aj nedalo, sexuálne ho ovládala a on nakoniec stále ospravedlnil jej správanie. Táto žena je absolútne nevhodná do seriózneho vzťahu, ale asi na to musí prísť sám. škoda bezsenných nocí.
Presne ako to bol lukylan. Manipulovala s ním ako sa dalo aj nedalo, sexuálne ho ovládala a on nakoniec stále ospravedlnil jej správanie. Táto žena je absolútne nevhodná do seriózneho vzťahu, ale asi na to musí prísť sám. škoda bezsenných nocí.
Ja obdivujem trpezlivosť niektorých chlapov. Za vysokoškolských čias som zažil pár ženských, s ktorými som nejaký čas relatívne nezáväzne chodil, ale snažili sa mnou manipulovať a byť neustále v našom vzťahu na koni. Mňa to ale veľmi skoro prestalo baviť, vychytal som ich bullshity a proste som stratil záujem. Potom už pre ne bolo neskoro mi vypisovať, kedy by sme sa znovu mohli stretnúť a ako im chýbam.
Pri dlhodobých vzťahoch, ktoré som mal, to hlavne na začiatku išlo všetko ako po masle, dohody na randíčka boli bezproblémové a z tých báb bolo cítiť, že z našich stretiek majú radosť a tešia sa na ne. Z popisov flirtov v niektorých témach tu na hojku ale mám podobný pocit ako deszka3 - autori tém sa silou mocou snažia z toho niečo vyždímať, aj keď tá komunikácia s ženskými ide ako v lete na saniach...
Pri dlhodobých vzťahoch, ktoré som mal, to hlavne na začiatku išlo všetko ako po masle, dohody na randíčka boli bezproblémové a z tých báb bolo cítiť, že z našich stretiek majú radosť a tešia sa na ne. Z popisov flirtov v niektorých témach tu na hojku ale mám podobný pocit ako deszka3 - autori tém sa silou mocou snažia z toho niečo vyždímať, aj keď tá komunikácia s ženskými ide ako v lete na saniach...
Ahojte, som tu po dlhsom case a kedze som bol na dovolenke tak som zabudol napisat. Ako som tu tusim pisal tak som chcel dat tomu sancu do septembra. To sa aj stalo. Do konca augusta sme sa stretavali a ja som videl, ze to pravdepodobne nikde nevedie. Tak som premyslal co dalej a napokon to vyriesila ona sama. Telefonovali sme spolu, nieco sa sa jej pytal a ona na mna vyskocila ako keby sa neviem co stalo. Pritom islo o dve uplne normalne otazky na ktore by odpovedal hocikto a viem, ze aj ona mohla normalne odpovedat.
Prislo mi to v tom momente ako keby mala zlu naladu, bola z niecoho nahnevana, vtedy som jej zavolal, pri rozhovore dal tie dve otazky a zrazu sa diali veci. Ja neviem co si myslela alebo o co jej isla, ale bola neprijemna a arogantna, takze som jej povedal, ze to nema zmysel a ze bude lepsie ak to ukoncime a uz si nebudeme volat.
Este mi poslala par sprav chvilu po tom telefonate, bolo vidiet, ze je nahnevana na cely svet a na to som nereagoval. Nasa komunikacia opadla. Potom pred dovolenkou som jej este zavolal, povedal som jej, ze mi chyba cas traveny s nou, ona povedala, ze jej tiez chyba kava ci volania so mnou a ze sa mi o chvilu ozve. Ozvala sa az dalsi den vecer, tak sme si popisali a dalsi den bez reakcie. Tak som jej v nedelu poobede volal, to ma zrusila a napisala, ze co jej volam? Tak som jej odpisal, ze nic, ze len tak a to bolo vsetko. Vtedy som si povedal, ze take spravanie nie je z mojej strany akceptovatelny a ze jej spravanie je na urovni teenagera, a ze pokial si jej zlu naladu chce burcovat na mne, tak to urcite nie.
Potom mi ku fotkam z dovolenky este napisala, reagoval som 2-3 slovami a asi pochopila aj ona, ze to je konecna. Co mam informacie od kamarata, tak teraz moc nikde ani nechodi, ide s kamaratom na hodinu na kavu, potom travi vela casu s kamaratkou alebo sedi u rodicov. Povedal, ze sa zmenila posledne obdobie, ze pocas leta vyzerala taka spokojna, rozlietana, po veceroch bola 3 hodiny so mnou a teraz miesto toho sedi doma alebo ide s kamaratkou na chvilu. Kamarat povedal, ze asi jej to ublizilo ako to medzi nami dopadlo, ale ze ona ma strasne ego v niektorych veciach a nemam cakat, ze sa mi ozve prva. Ze aj keby chcela, tak jej to cest a hrdost nedovoli, ze maximalne mi tak okomentuje fotku ci stories na socialnych sietiach a bude dufat, ze sa debata rozvedie dalej.
Dozvedel som sa este, ze pred rokom pred Vianocami sa rozisla s chlapom, nevedel mi povedat o koho islo, ale ze bola dost namotana na neho, bola stastna a ze on s tym sekol tak dako nahle. Ze vtedy sa zmenila, stala sa taka chladna, egoisticka, miestami arogantna, rozhadala sa s dvomi dobrymi kamaratkami, ze mala take tazke obdobie.
Takze to je asi tak vsetko v tejto teme. Ak by sa nieco zmenilo, tak vam sem napisem. Moc tomu ale sancu nedavam.
Prislo mi to v tom momente ako keby mala zlu naladu, bola z niecoho nahnevana, vtedy som jej zavolal, pri rozhovore dal tie dve otazky a zrazu sa diali veci. Ja neviem co si myslela alebo o co jej isla, ale bola neprijemna a arogantna, takze som jej povedal, ze to nema zmysel a ze bude lepsie ak to ukoncime a uz si nebudeme volat.
Este mi poslala par sprav chvilu po tom telefonate, bolo vidiet, ze je nahnevana na cely svet a na to som nereagoval. Nasa komunikacia opadla. Potom pred dovolenkou som jej este zavolal, povedal som jej, ze mi chyba cas traveny s nou, ona povedala, ze jej tiez chyba kava ci volania so mnou a ze sa mi o chvilu ozve. Ozvala sa az dalsi den vecer, tak sme si popisali a dalsi den bez reakcie. Tak som jej v nedelu poobede volal, to ma zrusila a napisala, ze co jej volam? Tak som jej odpisal, ze nic, ze len tak a to bolo vsetko. Vtedy som si povedal, ze take spravanie nie je z mojej strany akceptovatelny a ze jej spravanie je na urovni teenagera, a ze pokial si jej zlu naladu chce burcovat na mne, tak to urcite nie.
Potom mi ku fotkam z dovolenky este napisala, reagoval som 2-3 slovami a asi pochopila aj ona, ze to je konecna. Co mam informacie od kamarata, tak teraz moc nikde ani nechodi, ide s kamaratom na hodinu na kavu, potom travi vela casu s kamaratkou alebo sedi u rodicov. Povedal, ze sa zmenila posledne obdobie, ze pocas leta vyzerala taka spokojna, rozlietana, po veceroch bola 3 hodiny so mnou a teraz miesto toho sedi doma alebo ide s kamaratkou na chvilu. Kamarat povedal, ze asi jej to ublizilo ako to medzi nami dopadlo, ale ze ona ma strasne ego v niektorych veciach a nemam cakat, ze sa mi ozve prva. Ze aj keby chcela, tak jej to cest a hrdost nedovoli, ze maximalne mi tak okomentuje fotku ci stories na socialnych sietiach a bude dufat, ze sa debata rozvedie dalej.
Dozvedel som sa este, ze pred rokom pred Vianocami sa rozisla s chlapom, nevedel mi povedat o koho islo, ale ze bola dost namotana na neho, bola stastna a ze on s tym sekol tak dako nahle. Ze vtedy sa zmenila, stala sa taka chladna, egoisticka, miestami arogantna, rozhadala sa s dvomi dobrymi kamaratkami, ze mala take tazke obdobie.
Takze to je asi tak vsetko v tejto teme. Ak by sa nieco zmenilo, tak vam sem napisem. Moc tomu ale sancu nedavam.
To nema zmysel. Na tvojom mieste by som ju uz nikdy nekontaktoval..