Chlapi, prečítala som si pár tém a sú medzi Vami fakt veľmi inteligentní a skúsení muži s jasnými názormi a postojmi. Niektorí ste ale úplne nepochopiteľne nechaní na pospas manipulácie. Moja otázka znie:
- čo musí spĺňať žena, aby si si povedal, že tak táto je fakt atraktívna. Respektíve, žena, ktorá do ktorej by ste sa dokázali zamilovať i keby to bola len platonická láska.
Dáte mi odpoveď, nech si môžem vytvoriť názor reálnych chlapov, nie len názor nejakých novinárov, ktorí píšu nezmyselné články?
A máme na fóre aj množstvo žien, ktoré hľadajú mužské pohľady. Tak nám vneste svetlo do nášho ženského sveta
V prvom rade musí byť pre mňa žena inteligentná a mať prehľad o rôznych oblastiach, tzv. ten klasický všeobecný rozhľad. S tým súvisí aj to, že by mala mať aj svoj vlastný život a koníčky a nebyť na chlapovi závislá 24/7, aby nutne spolu museli mať spoločný program každý deň. Mať ale spoločné hobby je vždy len plus. Potom je podľa mňa vhodné, aby žena mala vlastné ambície, hlavne pracovné a nebola úplne finančne závislá na chlapovi, to by ma celkom dosť odradzovalo. Nemusí zarábať tisíce eur, ja tiež nie som milionár, ale do upratovačky by som sa asi ja osobne nezaľúbil, súvisí to totiž aj s bodmi spomenutými vyššie.
Pre dlhodobý vzťah samozrejme musí fungovať aj fyzická atraktivita, čo pre mňa znamená relatívne vyšportované telo a dobrá kondícia. Nemusí to byť top modelka s mierami 90/60/90, ale postava typu Halina Pawlovská ma vôbec nepriťahuje.
pilifo, super. Mám pár otázok ešte. Ako vnímaš ten tlak na ideál krásy. Zdá sa mi, že niektoré dievčatá (lebo sú to ešte dievčatá) už v okolo 20 majú napichané pery kyselinou, botox okolo oći a tak. Silný tlak na ženy spôsobuje, že potrebujú byť dokonalé. Robia to kvôli mužom, alebo to robí žena kvôli žene, aby si mali čo navzájom závidieť. Môj názor je, že sa to bežnému chlapovi páčiť predsa nemôže. 5 cm dlhé nechty, umelé mihalnice, ústa ako kaćica,...no ale to je môj pohľad. Chcem vedieť mužskú stranu.
Potom sú tu ženy nad 40. Niektoré ožívajú a chytajú druhý dych. či majú strach, že im vlak odchádza...ťažko povedať.
čo je vzrušujúcejšie pre muža. sebavedomá, žena,( nie namyslená), s labutím krokom, ktorá nie je odhalená ale dáva jasne najavo, že to čo má pod šatami ukaže len komu ona chce. Alebo žena, ktorá je odhalená a priťahuje pohľady mužov.
S decentnými plastickými úpravami osobne nemám problém, ale samozrejme niektoré "influencerky" sú už ďaleko za hranicou decentnosti. Pre mňa je taký vzhľadový ideál postava, ktorú má Tímea Trajteľová. Síce má boob job, ale celkovo na mňa pôsobí dosť prirodzene.
Duck facy, umelé mihalnice, dlhé umelé nechty už zrovna nie je niečo, čo by ma priťahovalo, ale očividne takéto úpravy majú tiež svojich mužských priaznivcov.
No a samozrejme pre dlhodobý vzťah by som preferoval ženu, ktorá nedáva každý deň na Instagram svoje polonahé fotky a nie je v tomto smere exhibicionistka. Aj keď keby to bolo vyvážené extrémnou inteligenciou, tak by som to asi prežil. Ale s takýmto prípadom som sa ešte teda nestretol
Miaeva
to su ťažké otázky. Jednak preto že každému chlapovi sa môže páčiť niečo trochu iné a zároveň aj tie vysnené vlastnosti ktore by mala mat partnerka sa menia vekom: inak to vníma mladý muž tesne po dovrseni dospelosti, inak 30tnik a inak este starší. Co sa tyka chirurgickych zakrokov, tak to zavisi od zeny co si od toho slubuje. Mnohe ked si nechaju upravit prsia podla svojej predstavy tak ziskaju vacsie sebavedomie a citia sa lepsie. Ja osobne nie som fanusik ziadnych invazivnych chirurgickych zakrokov a ani sa mi moc nepáčia, ale je kazdeho osobna vec a pokial to niekomu vyhovuje a robí šťastným, tak prečo nie.
Ono závisí pre ktorého muža. Máme rôzny vkus, názory.
Osobnosť, inteligentná, rozhľadená - no nemôže byť nesympatická.
Krásu osobne pred povahou neuprednostňujem, mnohí muži áno v duchu:
- Prečo sa ženy omnoho viac starajú, ako vyzerajú, než aké sú?
- Lebo väčšina mužov podstatne lepšie vidí, než myslí.
K "úpravám" - inklinujem k názorom: "Prsia vypchané, v hlave nasr..." (ak je to prehnané a nie potrebné pre potlačenie pocitu menejcennosti), k (prehnaným) kačacím pyskom "vyzerá, ako by dostala veslom po papuli".
Ešte dodám - brežnevove obočie je otras...
Krása pominie, osobnosť ostane - ak bola.
Pod čiarou - všetci milujeme nie osobu, ale obraz, ktorý sme si o nej vytvorili - aj tí, čo najvia cmilujú sami seba
Známy kedysi povedal: Človek zazrie niečo úžasné a dojem by bol skvelý - keby to neotvorilo ústa. Ale ono to otvorilo
Za seba napisem, ze ma musim nieco na uvod uputat. Moze to byt vzhlad, oblecenie, humor. Proste taky ten prvy dojem. Tazko sa to opisuje, ale niekedy aj taka bezna zena dokaze na mna zaposobit. Ja tie napichane pery moc nemusim, ale pokial by to nebolo moc, tak to prezijem. Tiez mi nesedia prilis velke umele mihalnice, ale napriklad zena s ktorou sa teraz stretavam, tak ma decentne umele mihalnice a vyzera to uplne perfektne. Dokonca som si myslel, ze to ma svoje, ona sa na tom smiala, ze ci to nevidiet. Nechty dako neriesim, pokial nie su ohryzene. Mam rad humor a teda pokial je zena zabavna, tak je to len plus. Ked ma vseobecny prehlad a ma co povedat k autam, geografii alebo politike, tak je to len plus. Dokonca sa mi paci taka ta lahka arogancia a drzost od zeny. Co velmi ocenujem a doslova to uznavam, tak to je, ak zena dokaze na rande zaplatit. Nevadi mi, ak ja zaplatim 3x po sebe, ale ked vidim snahu, ze chce zaplatit, aj keby islo len o kavu a kolac, proste vidiet taky ten zaujem, ze to chce zaplatit. Zboznujem uprimnost a pokial zena neklame, nevymysla si, dokaze si priznat chybu alebo sa ospravedlnit.
No a nemam rad zeny, ktore maju ego nastavene trochu mimo reality a na ulici sa prve nepozravia, na internete prve nenapisu, na rande nikdy nezaplatia, benzin nikdy nenatankuju (hoci by chceli ist na vylet 300km), po pol hodine zrazu dostanu hlad. Nie, sry, zlatokopky nie.
Vratim sa k tomu ego. Je to take tazke pre zenu, ak sa ma pozdravit prva? Podla mna na tom nie je nic zle, je to elenentarna slusnost. Alebo prva napisat? No tak zena napise, lebo chce, co je na tom zle? Utrapene ego ci co? Ved to iste mozem povedat aj ja, ze prvy nenapisem a nech sa ozve zena, takze nastane patova situacia.
položila si veľmi široko otvornú otázku s očkakávaním oveľa uzavretejšej odpovede. Tu asi platí pravidlo "sto ľudí - sto chutí". Aj na tomto fóre sa stretneš s ľuďmi na širokom spektre od patologických psychiatrických pacientov až po "zdravých jedincov". Na túto otázku neexistuje objektívna odpoveď, len subjektívne výpovede. Aj tvoje očakávania od partnerov by mali v ideálnom svete vychádzať z toho čo chceš od života a nie od anonymného fóra.
Ale. Za mňa, mám presne morfologicky a typolicky danú množinu žien, ktoré ma sexuálne priťahujú. Po tomto kroku hľadám vysoko sebavedomé ženy s vysokými ašpiráciami a cieľmi v živote. Potom hľadám prienik v hodntotách a bežne na prvých rande sugestívne podsúvam diagnostické dotazníkové batérie. A keď sa toto všetko stretne tak musí byť aj sexuálna stránka na vysoko kompatibilnej úrovni. Mám za sebou pár úspešných vzťahov a šťastné manželstvo, tak sa opieram o pozitívnu empirickú skúsenosť
Pacia sa mi zeny chudej postavy, nemam na mysli rovno atletky, fitnesky a pod.. Proste ako by sa u nas povedalo "zeny ktore nie je zaco chytit". Co sa tyka fyzickeho vzhladu tak niesom moc vyberavy len proste kilá naviac ma moc nepritahuju. A neopovrhnem ani ofinou
Chcel by som zenu ktora si nemysli ze som povinny sa o nu starat, platit jej vecere, výlety atp. Zenu ktora vie ze my dvaja sme si rovný a ze spolocenske normy typu "zena je pracka, zehlicka a opatrovatelka a chlap tlaciaren na peniaze" su chu*ov*na.
Taku ktora ma svoje konicky a záujmy (samozrejme tu nepatri sledovanie Kardashians a kupovanie kabeliek), kľudne nech to bude aj upratovačka to mi je fuk, a asi by som zas nechcel moc ambicioznu zenu pretoze som dost rodinny typ a to by asi nefungovalo
Taktiez by ma zaujimalo preco ta to zaujima a preco si myslis ze sme nechaný na pospas manipulácie
Tak ako nie každá žena je manipulátorska mrcha, nie každý chlap sa nechá manipulovať.
Ja som nikdy s takýmito ženami nestrácal čas.
Ináč všetko samozrejme vec vkusu. Mne žena musí jednoducho padnúť do oka. Inteligentná, mala by vedieť čo chce, neodpovedať na otázky "ja neviem, vyber ty, rozhodni ty..", mať nejaké spoločné témy a v neposlednom rade to musí klapať aj v posteli.
som premyslal co z fyzickeho hladiska sa mi na zenach vsebecne páči:
1/širšie ramená /napr ako maju plavkyne/
2 hrubšie svalnatejsie lýtka ale zaroven nie moc hrube stehna
gogo956 napísal: 24 aug 2023, 15:32
som premyslal co z fyzickeho hladiska sa mi na zenach vsebecne páči:
1/širšie ramená /napr ako maju plavkyne/
2 hrubšie svalnatejsie lýtka ale zaroven nie moc hrube stehna
M142 napísal: 24 aug 2023, 22:09
tak teraz si opisal takeho priemerneho chlapa
bolo to myslene v porovnani s priemernou ženou. Tie lýtka by mali byt tak akurat. To znamena pomerne vyrazne, ale zase nie extremne Proste rozumne športové.
Ale nepopieram ze aj tvár je dolezita. Za mna hlavne aby nebola prilis gulata, lebo to znamena ze vela tuku bude aj inde.
starysomar napísal: 24 aug 2023, 21:09
Mne tvár, ak znej niečo vyžaruje. (Prečo sa väčšina dievčat a žien tvári mrzuto a nasrano?)
vacsina muzov sa asi tvari bezne dost podobne, ci nie ?
upozornujem temu som viac menej len na rychlo preletel moj ideal zenskej krasy je pokial sa bavime o vzhlade herecka gabika marcinkova.
neda sa povedat co musi naozaj baba mat aby ma zaujala ale urcite nemoze byt o svojej krase a dokonalosti presvedcena myslim ako v zmysle ja mam o sebe mienku ze som hviezda pokakaj sa zo mna a ked nie tak si luzer. mam fakt rad ked su zeny sami sebou vedia pocuvat byt naozaj uprimne. ale myslim si ze toto vsetko su vlastnosti ku ktorym zeny pridu rokmi.