SodaStream - rady, problemy (vsetko)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: SodaStream - rady, problemy (vsetko)

Príspevok od používateľa CheZteR »

ano, prisiel si o moznost ziskat original bombicku

asi by som to vratil
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, to tesnenie do výrobníku SodaStream sa dá kúpiť, stačí im napísať cez stránku https://www.sodastream.sk/kontakty/
a oni ti poradia kde vieš kúpiť alebo ti to tesnenie pošlú domov.
obrý deň prajem,

ďakujeme za Váš e-mail.

Vzhľadom na to, že sa jedná o tlakové zariadenie, akúkoľvek manipuláciu a zásah do prístroja môže vykonávať len autorizovaný servis.

Ak to bude len to tesnenie, tak napíšte na e-mail nižšie, prosím a kolegovia zo servisu Vám poskytnú bližšie info o cene a dostupnosti tesnenia.

Kontaktné údaje na náš servis uvádzam nižšie:

FAST PLUS, a.s.

servis – príjem

Na pántoch 18

831 06 Bratislava – Rača

02/491 058 53

[email protected]

otv. hodiny (PO-PIA): 08:30 – 17:00 h
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

aacid napísal: 18 aug 2023, 20:53 Inak trochu mimo, naposledy som bol vymenit bombicku do kauflandu a uz som nedostal sodastream ale nieco ine, najprv som myslel ze sa len sodastream premenoval ale potom som zistil ze to je proste alternativa. Na jednej strane mi to nejak nevadi ale ak tomu dobre chapem tak som nejak prisiel o moznost zase ziskat original sodastream bombicku? Lebo mi mozu povedat ze toto neni original a tym padom mi to za original nevymenia?
https://www.sodastream.sk/
https://www.sodastream.sk/kaufland-vymena-bombicky/
S poľutovaním oznamujeme, že aktuálne si originálne bombičky SodaStream v predajniach Kaufland nevymeníte za originálne bombičky.

Zároveň upozorňujeme, že neoriginálne bombičky, ktoré vám niektorí obchodníci ponúkajú na výmenu pod označením „Kompatibilné s prístrojmi SodaStream“, neboli nikdy spoločnosťou SodaStream testované ani autorizované na používanie v našich prístrojoch.
Prílohy
s1.png
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

je to len biznis a ide im len o love, original bombicka nie je o nic lepsia ako akakolvek ina. Len si ju nemozes plnin sam doma.
Ja mam original bombicku s neoriginal ventilom, aj neoriginal bombicku, plnim si ju sam doma. Vyjde to na 10eur za 20 krat naplnenu bombicku.. +-
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

urcite je to jedno, u nas dokonca jedno male zeleziarstvo vymiena bombicky original sodastream, ale bez blomby a lacnejsie. ujo ich plni sam.

skor ma zarazil tento dost zakerny krok od kauflandu. ked sa vratim domov tak tam pojdem sa trochu postazovat, uvidim co na to povedia.
Napísať odpoveď