Politika
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Politika
V krajine zadubencov, čo ešte pred sto rokmi upaľovali bosorky ma ten pomer (ne)dôvery vôbec neprekvapuje - ale zato serie riadne.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
V case ked ma Fico a Kolar taku oblubonost sa tomu ani necudujem, ale zas to neznamena, ze je to tak OK a ze niesu mafiani.
Aky zmysel ma robit prieskum na temu, ktoremu prokuratorovi doveruje siroka verejnost?
Slovákom mafoši nevadia, aj v minulosti sa častokrát jednalo o rodinných pribuznych, kamaratov z ulice, známich ich známich a pod.harrison314 napísal: 21 aug 2023, 7:40 V case ked ma Fico a Kolar taku oblubonost sa tomu ani necudujem, ale zas to neznamena, ze je to tak OK a ze niesu mafiani.
Ano sice nejakým slovákom (podnikatelom v reštauraciach,krčmach,menších firmách a pod) museli platiť výpalné.
Ale mafiani im to castokrát prezentovali tak, ze je to ochrana voci grazlom z ulice, futbalovým chuliganom co ničili bary,reštiky a pod.
Vtedy pri takýchto situáciach naozaj prišiel mafiansky vyjazd pod ktoreho ochranou boli podniky a robili s nespratníkmi poriadky.
Takže slovákom imponuje to ze v tej dobe sa mohli spolahnuť na mafiu a nie na policiu. Im nevadí ked Smer strážili Jakšikovci a napojenie na Ndranghetu.Im nevadí ked Kollar poznal Piťa,Sykorovcov,Steinhubela,Diničovcov a pod, ze snimi obchodoval, lebo pre slovákov to je hard skill vedieť sa pohybovat v takejto spoločnosti, zarobiť si ako pán BK a aj ked mu mafiani darovali motorku,autá a pritom ostať na žive.
Nie raz som počul od ludí že keby sú v politike, by tiez kradli ako straky a zabezpečovali svoje rodiny a mali kontakty na ludí co ich ochránia.
Nuž po volbách to číslo voliach ludí co volia bolševicku oligarchiu,nacisticku mafiu,mafiu z 90 rokov,sektárov a pod bude set sakra vysoké %.
Im vadí profesional Hamran. Im by nevadil napr BK na funkcii ministra vnutra, alebo Fico na mieste predsedu parlamentu - toto by im nevadilo.
Nevieme koho si tym myslel, ak politikov zastupujucich tychto ludi a niektorych s osobnymi aspiraciami, tak tych ano, ludi co ich volia hamran nevadi, iba ich dostala propaganda, zrejme su nejakym sposobom lahsie ovplyvnitelni.Blastbit napísal: 21 aug 2023, 8:58 Nuž po volbách to číslo voliach ludí co volia bolševicku oligarchiu,nacisticku mafiu,mafiu z 90 rokov,sektárov a pod bude set sakra vysoké %.
Im vadí profesional Hamran. Im by nevadil napr BK na funkcii ministra vnutra, alebo Fico na mieste predsedu parlamentu - toto by im nevadilo.
Dnes sa o tom pekne vyjadril premier uradnickej vlady Odor, s kludom saolinskeho mnicha, ze on stale veri na pravny stat a v sudy, a nezacne jednat na zaklade nutkania niektorych politikov.
-
harrison314
Hardcore addict
ja som sa o tejto predvolebnej diskusii dozvedel az neskor, ale nechcem to pocuvat.
Myslíte, že Oľano pokorí 7% ? ako vlastne dnes vyzerá volič Oľano ? iba totálna nenávisť voči Ficovi ho motivuje? (aj keď vieme ako to je v skutočnosti a koľko toho pokazili) v mojom okolí kto ich volil, už nedá hlas nikto
Uvidíme, či ešte Matovič má nejaké karty, s ktorými môže hrať a niečo vytiahne tesne pred voľbami. Lebo tie staré autá sú akurát tak na smiech. Ak by som mal teraz tipovať, tak si tipnem, že skončí tesne mimo parlamentu. Môže mu ešte rupnúť v bedni, môže vytiahnuť LGBT kartu a viesť kampaň proti PSku, čo by jemu žiadne hlasy nepridalo, ale poškodilo by to PSko. Osobne tiež v mojej bubline nepoznám nikoho, kto by sa chystal voliť Matoviča a to ho v roku 2020 volili skoro všetci v mojom okolí. Ale to neboli voliči Matoviča, to boli protestné hlasy proti Ficovi.tyler91 napísal: 21 aug 2023, 17:25 Myslíte, že Oľano pokorí 7% ? ako vlastne dnes vyzerá volič Oľano ? iba totálna nenávisť voči Ficovi ho motivuje? (aj keď vieme ako to je v skutočnosti a koľko toho pokazili) v mojom okolí kto ich volil, už nedá hlas nikto
Volič Matoviča je podľa mňa v mnohom podobný ako volič Fica. Nižšie vzdelanie, menšie mesto alebo vidiek a úplne nepochopenie súčasnej doby. Akurát jeden sníva o zlatých časoch pod ruskou bagandžou, druhý zase o zlatých časoch kedy ľudia horeli na hranici.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja by som povedal, ze Matovica moze volit len niekto, kto by volil aj Sme rodina alebo skor KDH.
Tvrdil, ze ma nieco na Sulika, tak mozno ho potiahne dole zo sebou, aj ked pochybujem, ze ma nieco realne.ephramko napísal: 21 aug 2023, 21:03Uvidíme, či ešte Matovič má nejaké karty, s ktorými môže hrať a niečo vytiahne tesne pred voľbami.
Su to dokonca aj ti isti volici.
Matovič sklamal voličov, teraz odchádzajú k Smeru - Správy RTVS
este moze verejne oznamit, ze Pelle je gay
ephramko
" Ale to neboli voliči Matoviča, to boli protestné hlasy proti Ficovi."
" Volič Matoviča je podľa mňa v mnohom podobný ako volič Fica. Nižšie vzdelanie, menšie mesto alebo vidiek a úplne nepochopenie súčasnej doby."
V mojom prípade solidarita v domnienke, ze SaS a Olano ako buduci ideálny partneri a protiváha voci Smeru a náckom.
Vtedajšie prieskumy ukazovali pohodlný prechod SaS do parlamentu a Olano na hrane - tak zo solidarity som dal hlas Olanu.
A nakoniec volby dopadli Olano s 25% (protestné hlasy proti Ficovi) a SaS kusok nad 6%. Uz som poučený, nebyť vždy solidárny, ale nech si niekto niečo aj vybojuje. Lutujem to doteraz, ze som dal hlas Olanu miesto SaS alebo PS. Olano sa spriahlo s mafiou aby druhej mafii pomohlo sa spamätať a aby sa najlepší koaličný partner Sme mafia spriahol s bolševickou mafiou Smer SS. A Olanova sekta bude peniť že za to moze SaS,PS,prezidentka,Demokrati,Dzurinda,Madari a pod.
" Ale to neboli voliči Matoviča, to boli protestné hlasy proti Ficovi."
" Volič Matoviča je podľa mňa v mnohom podobný ako volič Fica. Nižšie vzdelanie, menšie mesto alebo vidiek a úplne nepochopenie súčasnej doby."
V mojom prípade solidarita v domnienke, ze SaS a Olano ako buduci ideálny partneri a protiváha voci Smeru a náckom.
Vtedajšie prieskumy ukazovali pohodlný prechod SaS do parlamentu a Olano na hrane - tak zo solidarity som dal hlas Olanu.
A nakoniec volby dopadli Olano s 25% (protestné hlasy proti Ficovi) a SaS kusok nad 6%. Uz som poučený, nebyť vždy solidárny, ale nech si niekto niečo aj vybojuje. Lutujem to doteraz, ze som dal hlas Olanu miesto SaS alebo PS. Olano sa spriahlo s mafiou aby druhej mafii pomohlo sa spamätať a aby sa najlepší koaličný partner Sme mafia spriahol s bolševickou mafiou Smer SS. A Olanova sekta bude peniť že za to moze SaS,PS,prezidentka,Demokrati,Dzurinda,Madari a pod.
Ja takisto sa stretávam iba s ľuďmi ktorí už mu hlas nedajú, ja si fakt neviem predstaviť ako by dokázal prejsť cez 7%. Proste normálnych ľudí sklamal, nálada a hlavná téma bude teraz úplne iná
Ja by som ani nepochyboval, Sulik uz viac krat ukazal, ze sa vie stykat napr. s Kocnerom. Na tlacovkach sa tí za nim 2x neusmievaju, tak mozno je atmosfera v strane trochu hustá, kedze nie kazdy ma kolieska nafukane ako on. Uvidime s cim vyrukuje Matovic, ci to bude natolko bombasticke, ze bude mat k volbam percenta mozno aj polotucneho mlieka. Bude zalezat ci sa to bude dat obhajit, pripadne vyvratit a do akej miery to bude zavazne, ja som aj tak pri poslednej volbe SaS Sulika nekruzkoval a ak by som ich volil v tychto volbach, co planujem, tak jeho ani Ciganikovu kruzkovat nebudem, nastastie je taka moznost.Dreamer napísal: 21 aug 2023, 21:28 Tvrdil, ze ma nieco na Sulika, tak mozno ho potiahne dole zo sebou, aj ked pochybujem, ze ma nieco realne.
Autoeditácia príspevku po 5 min 37 sek:
Tak on sa k tomu Pele už tak medzi riadkami priznal, keď si niekto prečíta tú jeho reklamu na fb na jeho novú knihu, tak dvojzmysel mu teda vyšiel.
retkvic -
Kočner behal za Sulikom a Sulik to aj tak obanoval, narozdiel od Matoviča za ktorým Kočner tiež behal. K Ciganikovej máš aké výhrady?
Kočner behal za Sulikom a Sulik to aj tak obanoval, narozdiel od Matoviča za ktorým Kočner tiež behal. K Ciganikovej máš aké výhrady?
Nepači sa mi osobnostne, podobne ako niekomu imponuje, ze Matovic "nekradne", tak ako clovek nic moc. Plus ten jej lobing pre Pentu.
Aky lobbing pre Pentu?
Ciganikovu moc nemusim ale lobing pre pentu je najvacsia blbost co som kedy pocul. Do vymyslela tusim Republika.
Matovič už toho natáral.. Zaujímalo by ma, ak bude mať PS reálnu šancu poraziť smer, tak bude mať efekt Oľano pred 4 rokmi alebo to radšej hodia ľudia SaS ak bude mať tesne 5%
Vraj 55% voličov ps uvádzali ako druhú voľbu SaS
Proste ako antifico volič mám už iba 2 strany na výber ps a sas, Oľano sklamalo a KDH potom ako predseda povedal, že Kollar je mu bližší ako Šimečka sa takisto diskvalifikovalovalo
Vraj 55% voličov ps uvádzali ako druhú voľbu SaS
Proste ako antifico volič mám už iba 2 strany na výber ps a sas, Oľano sklamalo a KDH potom ako predseda povedal, že Kollar je mu bližší ako Šimečka sa takisto diskvalifikovalovalo
práveže nie, toto je jeden z najväčších problémov SaSky, ich rozhodnutia týkajúce sa zdravotníctva sú v niektorých prípadoch veľmi výhodné práve pre Pentuwladas napísal: 23 aug 2023, 17:12 Ciganikovu moc nemusim ale lobing pre pentu je najvacsia blbost co som kedy pocul. Do vymyslela tusim Republika.
Napríklad nemocnica Bory je projekt Penty, pretahuju zamestnancov štátnych nemocníc, budu sa tam presúvať alebo už fungujú ambulancie, ktoré majú vysoké príjmy pri nízkych nákladoch
To je síce super, ale ťažké, drahé a zložité úkony zostanú v štátnych nemocniciach, takže Penta si vyberie hrozienka z koláča a zbytok zostane na pleciach štátu, takže sa na to budeme všetci skladať, Saska to podporuje
Podobných prípadov a príkladov je viac