Politika
Re: Politika
To ale hlavny vinnik je necinnost a ignoracia statu. Toto ta da extremne okrajovo nazvat lobingom.
No v tomto prípade bol "štát" aj SaSka
Jop. Grohling bol celkom neschopny reformovat. Ale zas bol blokovany parlamentom a prachmi od Matovica.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Prave si popisal cele sukromne zdravotnoctvo aj sukromne poistvne.beardie napísal: 23 aug 2023, 18:50 práveže nie, toto je jeden z najväčších problémov SaSky, ich rozhodnutia týkajúce sa zdravotníctva sú v niektorých prípadoch veľmi výhodné práve pre Pentu
Napríklad nemocnica Bory je projekt Penty, pretahuju zamestnancov štátnych nemocníc, budu sa tam presúvať alebo už fungujú ambulancie, ktoré majú vysoké príjmy pri nízkych nákladoch
To je síce super, ale ťažké, drahé a zložité úkony zostanú v štátnych nemocniciach, takže Penta si vyberie hrozienka z koláča a zbytok zostane na pleciach štátu, takže sa na to budeme všetci skladať, Saska to podporuje
Podobných prípadov a príkladov je viac
Ja ciganikovu sledujem uz dlho, ale nikdy mi nepripadalo, ze by nahravala Pente. No teraz SAS-ka pribrala Tomáša Szalayho a to je ina kava, kade chodi otvorene robi pente reklamu.
Niekedy je sukromnik lepší vlastnik ako štát. Kebyze má Janka o 10 r menej tak ste z nej na tvrdo a možno aj teraz ked má skoro 40 tku 
Vobec by niektorím nenapadlo voci nej niečo mať
By ste inak uvažovali kto ju videl v mladosti vieme ktorá bije 
Vobec by niektorím nenapadlo voci nej niečo mať
SaS je pre mňa jediná voliteľná strana, snáď neprejde celé jadro k PS
ak by neprešli do parlamentu, sklamalo by ma to
Ak bude Saska mimo parlament tak hrozi uradnicka vlada Smeru
Republika blúzni o vystúpení z NATO a neutralite Slovenska. Minister obrany vyčíslil, koľko by to stálo - Voľby 2023 - Parlamentné voľby 2023 - Pravda
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-vo ... d=22531564
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-vo ... d=22531564
Jaro Naď svojom FB
-
harrison314
Hardcore addict
Zachtili ste, ze Uhrik bol v Sorosovej mimovladke? Tak podobne pokrytectvo nie je u nas nic nove
Uhrik,Suja,Danko dobrý pacienti. Danko dneska pol relacie osočoval Simečkovho otca. Po volbách snád aj EU uzná ze so SR treba robiť poriadky.
Jaké poriadky čo si to dovoluješ takto hlúpo písať??? Sme suverénne krajina a štátne zriadenie a je na občanoch koho si zvolia a EÚ sa nemá do toho čo montovať...Blastbit napísal: 27 aug 2023, 12:18 Uhrik,Suja,Danko dobrý pacienti. Danko dneska pol relacie osočoval Simečkovho otca. Po volbách snád aj EU uzná ze so SR treba robiť poriadky.
PSko ma nulový koaličný potenciál a ukazuje sa čím dalej tym viac keď vyhraje volby a bude poverené zostavovaní vlády tak ju nestostaví
Na slovači to vždy v nejakej forme trvá desaťročia a po buducich volbách budu prognozy ešte horšie.
Prečo by mala EU valiť peniaze do SR, ktoré by malo v 2/3 voličov kolaborovat s Ruskom a ešte k tomu sa eurofondy budu rozkrádať?
Ak by malo SR ostať v EU tak po volbách september 2023 si pekne posvietiť na buducu vládu zloženie Smer,Hlas,Sme rodina,SNS,Republika.
To ako ten Uhrik EU je zlá treba z nej vystupiť ale brat plat europoslanca to mu nevadilo. EU má svoje chyby ale oproti RF je to stále raj.
-
harrison314
Hardcore addict
A co Madarsko?
Zrejme aj Madarsko. Kym som bol doma som pozrel duel Olano vs Republika na TA3. Hulvátska agresivna diskusia - sekta vs nacisti.
Občania USA majú zrejme horší výber politikov ako Slováci
Američanov budúci rok čaká zrejme ťažká voľba: Budú si vyberať medzi „starým a zmäteným“ Joeom Bidenom a „skorumpovaným klamárom“ Donaldom Trumpom.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/67 ... mar-trump/
Američanov budúci rok čaká zrejme ťažká voľba: Budú si vyberať medzi „starým a zmäteným“ Joeom Bidenom a „skorumpovaným klamárom“ Donaldom Trumpom.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/67 ... mar-trump/
Radšej Biden lebo Trump ako Putinov kamoš prestane pomahat UA. Volba prezidenta USA je dolezitá aj pre SR aj z hladiska bezpečnosti.
Ani nie, ale ze bol nejaky stranik SDKU, alebo nieco v tom zmysle. Byt Mazurekom sa takeho trojskeho kona rychlo zbavim, de fakto je lidrom strany, Mazureka dava do uzadia a tvari sa, ze chce vystupit z Nato a pritom je to presvedcenim volic PS alebo SaS. Volici Republiky musia mat z toho riadny gulas.harrison314 napísal: 27 aug 2023, 12:15 Zachtili ste, ze Uhrik bol v Sorosovej mimovladke? Tak podobne pokrytectvo nie je u nas nic nove
Iny svetovy politik netusil kde ma hodinky. Brandon si vie zo seba urobit srandu a ked treba aj novinara poslat "kade lahsie". Takze par momentov by sa mozno nemali pouzivat na generalizaciu zmatenia. Zato clovek so ‘strawberry blonde’ hair, ktory netusi aky je vysoky a veri, ze on je prezident je ukazka zreleho usudku a uvedomovania si reality.
\\inak curta je podivnejsi ukaz. Biden je druhy katolicky prezident v historii US. kedze nie je Republikan, je udajne komunista ak nie marxista. nas miestny komunisticky katolik ale obhajuje niekoho, kto je opak konzervativizmu, zije v konbuninate a je ultrapravicovy miliardar.
\\inak curta je podivnejsi ukaz. Biden je druhy katolicky prezident v historii US. kedze nie je Republikan, je udajne komunista ak nie marxista. nas miestny komunisticky katolik ale obhajuje niekoho, kto je opak konzervativizmu, zije v konbuninate a je ultrapravicovy miliardar.
Podľa mňa Robert Fico nie je zlý. Podľa mňa je dobrý a chce Slovensku dobre. To len médiá a zapredaní politici ho tak vykresľuju a hľadajú špinu a naschval prekrúcaju lebo im vadí to že presadzuje záujmy Slovákov a Slovenska a nie záujmy Vošingtonu alebo Bruselu... Robert Fico hovorí múdro a rozvážne je v špičkovej kondicií a má skvelý prehľad a bojuje za spravodlivosť a právny štát... pozrite čo policajné zložky spravili voči Tiborovi Gašparovi...
Minule som videl Fica zarmuteneho... bolo mi smutno a ľúto.. ľutoval som ho ľudský pretože nieje vôbec ľahké čeliť mediomanipulatívnym hrám a protislovenskym politickým silám
Nie je to vôbec ľahké a ja si to vážim že Fico to robí a dokáže a je v tom najlepší
Tak isto som bol na predvolebnom mítingu a podal som si s Ficom ruku porozprával som sa sním a aj zastupoval bol veľmi ľudský a prajem mu aby sa stal premiérom
Minule som videl Fica zarmuteneho... bolo mi smutno a ľúto.. ľutoval som ho ľudský pretože nieje vôbec ľahké čeliť mediomanipulatívnym hrám a protislovenskym politickým silám
Nie je to vôbec ľahké a ja si to vážim že Fico to robí a dokáže a je v tom najlepší
Tak isto som bol na predvolebnom mítingu a podal som si s Ficom ruku porozprával som sa sním a aj zastupoval bol veľmi ľudský a prajem mu aby sa stal premiérom