Ahojte.
Vedel by niekto poradiť ako v biose nastaviť, aby mi po vypnutí pc nesvietila myš a klávesnica?
A nie, nechcem vypínať vypínač na zdroji ak by mal niekto takúto radu
Dakujem
Zrejme káblové. Pravdepodobne nijako. Do vypnutia zdroja má USB port napätie. Leda ak by šlo v BIOSe nastaviť práve to vypnutie USB s vypnutím Windowsu.
Mám bezkáblové, klávesnica zhasína aj so zapnutým PC po pár sekundách, myš nesvieti
Vypneš si to v biose.Nie som pri PC ,tak neviem presný názov.Ale v biose je to myslím opačne.Chceš to vypnúť ale v biose si nastavíš danú položku na Enabled.
Asi som to posral. Odpojil som úplne všetky usb porty a teraz sa neviem dostať cez klávesnicu do biosu, keďže nič čo je zapojené v usb nefunguje. Ako si poradiť s týmto?
Resetnut bios switchom na doske. Pozri ai manual k doske, bude tam na doske nieco ako reset bios, clear cmos alebo nieco take. Su to 2 piny na doske, ktore treba spojit (pinom) alebo kludne srobovakom.
BIOS resetnutý a všetko ide ako má, len neviem stále ako vypnúť tie ledky na klávesnici a myši. Skúsim hľadať nejaké návody na internete. V starej doske sa to vypinalo v biose.
heker: našiel som presne ten istý návod aj na YouTube a keď to dal na disabled, tak mu myš a klávesnica po vypnutí Pc už nesvieti, ale mne stále svieti.
Autoeditácia príspevku po 24 min 12 sek:
Už to je vypnuté. Bolo to v nastavení ERP. Bolo to na disabled a musel som to dať na enabled S4 + S5.
Ale ďakujem aj tak všetkým za ochotu