čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá

Príspevok od používateľa wladas »

Presne o Gabike som si nedavno povezal ze za mna uplna topka.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

off-topic jak oci ale odporucam pozriet S tebou ma baví Slovensko. tam zistis ze aj ako clovek je velmi fajn :)

nazad k teme ale ono suhlasim s tym co tu niekto pisal ze tu sa cloveku nazory aj menia mne sa tiez este pred povedzme 10 rokmi pacili baby za ktorymi by som sa dnes neotocil na ulici. dnes je fyzicka stranka u mna druho ak nie treto rada. ono mat pri sebe peknu zenu je sice super ale co s toho ked do realneho zivota z nej clovek nic ine nema. clovek sa vyvija starne a je fajn si k sebe dopasovat niekoho z koho ti o par rokov ked pribudnu vrasky a kila na bruchu nepojde hlava do smutku.... :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nuž, v dnešnej dobe by musela v prvom rade spĺňať podmienku, aby bola skutočne žena. :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

..."aby bola skutočne žena" - aj pod tým si každý predstavuje niečo iné.
Terepin
Addict
Addict

Tým som mal na mysli, aby to nebol muž s mentálnou poruchou.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Lebo?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Terepin napísal: 08 sep 2023, 14:46 Nuž, v dnešnej dobe by musela v prvom rade spĺňať podmienku, aby bola skutočne žena. :D
pri tom mnozstve chlapov, ktori o transkach fantaziruju by som ani nepovedal, ze by to bola nutna vec :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale no... Máte (niektorí) podivné chúťky :D

A vážne - muži sú tak isto rôzni a každého priťahuje niečo iné. Niekomu stačí vzhľad, iný viac vníma osobnosť - nedá sa jednoznačne odpovedať autorke otázky a naozaj nie som presvedčený, že by ktorákoľvek žena spravila múdro, ak by sa snažila prispôsobovať aby sa zapáčila :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pre mna osobne musi zena splnat na prvy pohlad to aby ma pritahovala ako celok, nikdy mi neslo o velke prsia, o dokonaly zadok atd. samozrejme ak je vsetko v ramci moznosti proporcne spravne je to super. no mam aj kamosky ktore su vyzorovo super, no vztah s nimi si absolutne neviem predstavit, aj to z dovodu, ze ich poznam a viem aky maju nazor na rozne veci ci uz vo vztahu alebo zivote, tak isto je dolezity vseobecny rozhlad, humor, v prvom rade by partnerka mala by aj muzovou kamaratkou, je to velke plus, nikdy som nemal urcene ako niekto zvykne prezentovat, ze je na blond, je na vysoke, nizke, tmave atd., s urcitostou viem povedat, ze na cernoskach som nikdy nic nevidel, neviem preco, rasista niesom no pre mna to proste nieje, ine rasy mi nevadia, co sa tyka byvalych partneriek tak je to 2:1 pre brunety, pricom najradsej som mal paradoxne polovicku s blond hlavou, aktualne moja nastavajuca ktora je uz pre mna naozaj ta prava je blond prefarbena dlhodobo na tmavu a rozumieme si vo vsetkych smeroch
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Čakám, či niekto nevytvorí "inverznú" tému :D
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

Ahojte, čo so vzťahom, keď jmi je s chlapom dobre, je celkovo asi menej "mojkací" ale to nezmením. Jednoducho chladnejši typ, čo nepotrebuje vyznávať lásku, hovoriť o nej a tak. No ale občas je chladný až tak, že ma to zamrzí. Vždy, keď sa stiahnem a on zaregistruje môj znížený záujem, tak sa snaží viac a zrazu mi vie hovoriť ako mu je somnou dobre, že ma ľubi a tak. Nepotrebujem to každý deň, ale zasa chýba mi jemnosť a neha. Potom sa všetko vráti znova do tých koľají. Nevravím, že je zlý, to nie, len keď je vśetko o.k, tak sme ako súrodenci. Keď zacíti, že to akosi púšťam, čo zacíti veľmi rýchlo vždy, tak zrazu zabojuje. Nechcem hrať tieto hry a úprimne ma to ani nebaví, ale tá jeho druha jeho verzia je mi srdcu lahodiaca. Rozprávali sme sa o tom a vravel, že vie, že občas býva chladný. A ja som mu povedala, že mne to zasa chýba. Ja nechcem žiť v takom vzťahu. Nemá nikoho to viem (myslím si), lebo veľa pracuje a dosť náročne. Moja otázka znie, ako to je u Vás? Skúsite mi prosím naćrtnúť mužské správanie. Možno ja chcem veľa a mám zidealizované partnerstvo. Neviem.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ak chceš niekoho kto ti bude vyznávať lásku a každý deň hovoriť ako ťa miluje, nájdi si ženu.

Muža chceš hlavne pre to aby ťa ochránil keď to budeš potrebovať a nie aby ti lakoval nechty.

Ja (hetero) hľadám opak toho aký som ja (chladný, skôr to urobím ako o tom hovorím, a podobné chlapské črty).

Určite veľa chlapov vie povedať/vyjadriť city ... ale zasa nemôžeš ísť proti evolúcií. Muži sú iný ako ženy. Bohudíííík
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

Fidlinko,-dík, to je jedna z odpovedí, ktorú som chcela počuť. Vážne.
Ale ja nechcem,aby mi lakoval nechty,ani aby mi vyznával lásku denne. Nie, som predsa nohami na zemi. Dobre a keď píšeš o sebe, že si chladný a hľadáš opak seba. Aj napriek tvojmu chladu je ti príjemné, keď je žena k tebe milá nežná a taká mojkacia? Potrebuješ to? Chceš to: Očakávaš to, aby si bol vnútorne v pohode?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Na mojkanie kedykoľvek je plyšový medvedík.
Na siahodlhé debaty kamarátka.
Aj muži majú svoje dni.
Trvale vyznávajúc lásku a prejavujúc pozornosť by Ti liezol na nervy.

"Aj napriek tvojmu chladu je ti príjemné, keď je žena k tebe milá nežná a taká mojkacia? " - to je výbroný prístup, najmä ak nepovie, čo ho trápi, z čoho je unavený atd. A nestresuj, ak Ťa niekedy slušne odmietne. Nie sme stroje.

A na záver:
"Mucko - dávno si mi nepovedal, že ma máš rád"
"Veď som Ti to povedal na začiatku - ak sa niečo zmení, dám Ti vedieť"

:)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skuste popracovat na nejakom kompromise. ono to znie asi trochu blbo ze planovat si spolocne chvile, ale pokial je ako ja tak postupne sa dostane do rutiny a su veci ktore nie ze by nechcel robit alebo sa im vyhybal ale ani ho nenapadnu.
v takom pripade jedina moznost je pripominat mu ich. alebo mozno ozaj to planovanie. ze si poviete ze kazdy tyzden v piatok si spravite spolocny vecer ked sa budete venovat iba jeden druhemu.
Terepin
Addict
Addict

Hmm. Evidentne nie som chlap podľa týchto názorov.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Terepin napísal: 30 nov 2023, 10:29 Hmm. Evidentne nie som chlap podľa týchto názorov.
a uz mas zenu? dlho si neaktualizoval svoj thread
Terepin
Addict
Addict

Nemám a ani si ju nehľadám.
sadhuggerka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sadhuggerka »

Terepin napísal: 30 nov 2023, 10:29 Hmm. Evidentne nie som chlap podľa týchto názorov.
Čo je podľa teba chlap a čo žena? Píšeš o ženskom a mužskom princípe? Vieš o tom, že každý človek bez ohľadu na pohlavie má v sebe ženskú aj mužskú časť?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin - nenašiel si seba - ako cheš hľadať ženu???
Napísať odpoveď