Portugalská reprezentácia
Portugalská reprezentácia
Ahojte , obraciam sa na vás s prosbu. Rád by som videl Ronalda keď už príde na Slovensko preto sa vás chcem opýtať ci neviete nejaké informácie kde budu pristavat kde budu byvat . Hľadal som ale nenašiel som nič akurát viem ze majú príchod, zajtra. Ďakujem za každé info ci tu ci formou správy ďakujem veľmi pekne
Re: Portugalská reprezentácia
Tak pristat mozu specialom v BA alebo vo Viedni. Jednoduche. Byvat budu v lepsom hoteli, tipol by som to na Hilton, pretoze je nedaleko stadiona. Predpokladam, ze tam budu mat dost ochranky a zrejme moze asistovat aj policia. A ich cesta bude z hotela do autobusu, na stadion, takze vela moznosti asi nebudes mat.
Preto by som chcel skúsiť to letisko tam asi bude najlepšia sanca
Stvrtok o 15.15 pristava z Lisabonu sukromne lietadlo v Bratislave. Prevadzkuje ho spolocnost JSC KlasJet co je podla Googlu spolocnost na sukromne biznis lety. Predpokladam, ze jedine toto moze byt ich let.
BTW, myslím si, že kúpou lístku na zápas by si si určite urobil lepší zážitok, ako stepovať na letisku a uvidieť ho možno na pár sekúnd cez tonu ochranky, pokým nenastúpi celá reprezentácia do autobusu.
Vážne? Si myslíš ze som lístok nechcel ? Ku listkom som sa vobec nedostal lebo mi ani nenacitalo stránku ...
Autoeditácia príspevku po 57 sek:
Autoeditácia príspevku po 57 sek:
Áno tiež si myslímheker napísal: 06 sep 2023, 23:27 Stvrtok o 15.15 pristava z Lisabonu sukromne lietadlo v Bratislave. Prevadzkuje ho spolocnost JSC KlasJet co je podla Googlu spolocnost na sukromne biznis lety. Predpokladam, ze jedine toto moze byt ich let.
https://www.bazos.sk/search.php?hledat= ... =&kitx=ano
Keby chcem veľmi vidieť Ronalda naživo kúpim si lístky v tejto minúte.
Keby chcem veľmi vidieť Ronalda naživo kúpim si lístky v tejto minúte.
Keby si vedel tak listky sa predavali priamo na meno takze ludi nepustia ked meno sediet nebude ...
M1No napísal: 07 sep 2023, 10:22 Keby si vedel tak listky sa predavali priamo na meno takze ludi nepustia ked meno sediet nebude ...
https://vstupenky.bazos.sk/inzerat/1553 ... galsko.php
"TIETO LISTKY NEJSU NA MENO,JEDNA SA O LISTKY KTORE SME DOSTALI AKO SPONZORSKÉ"
https://vstupenky.bazos.sk/inzerat/1553 ... futbal.php
"nie sú na konkrétne meno."
https://vstupenky.bazos.sk/inzerat/1553 ... futbal.php
"Lístky nie sú na meno ."
To sú tvoje lístky?
Autoeditácia príspevku po 4 min 44 sek:
POKYNY pre fanúšikov
Upozorňujeme všetkých fanúšikov, aby sa dostavili k štadiónu v dostatočnom časovom predstihu, najmenej 2 hodiny pred zápasom, aby plynulo prešli bezpečnostnými kontrolami a to kontrolou údajov na vstupenke spolu s údajmi na doklade totožnosti a následne bezpečnostnou kontrolou zameranou na zakázané a nebezpečné predmety.
Autoeditácia príspevku po 4 min 44 sek:
POKYNY pre fanúšikov
Upozorňujeme všetkých fanúšikov, aby sa dostavili k štadiónu v dostatočnom časovom predstihu, najmenej 2 hodiny pred zápasom, aby plynulo prešli bezpečnostnými kontrolami a to kontrolou údajov na vstupenke spolu s údajmi na doklade totožnosti a následne bezpečnostnou kontrolou zameranou na zakázané a nebezpečné predmety.
Stačí sa dohodnúť s niekým, kto buď predáva sponzorské lístky bez mena alebo lístky na svoje meno s tým, že ich od neho zoberieš jedine v prípade, že s vlastníkom lístka prejdeš cez turniket.
Ja som podobným spôsobom predal lístky na koncert, keď jeden človek z partie nemohol ísť. Povedal som kupcovi, že lístky sú síce na moje meno, ale stačí prejsť do areálu so mnou a následne sa môžeme rozdeliť. Spravili sme to takto a nebol žiadny problém.
Ja som podobným spôsobom predal lístky na koncert, keď jeden človek z partie nemohol ísť. Povedal som kupcovi, že lístky sú síce na moje meno, ale stačí prejsť do areálu so mnou a následne sa môžeme rozdeliť. Spravili sme to takto a nebol žiadny problém.
A Ronaldova Georgina bude kde? Moj tip Portugalsko 3:0 Slovensko.
Georgina je u mna a pozerame Popolusku na Jojke.