Politika
Re: Politika
SaS vs 9 čvargovských strán.
aha taketo urážky na strany a jej členov lebo si to strany ktore sa tebe pozdavaju su neschopne zohnať členov volebných komisií??? Toto je ta vaša demokracia???
Ja idem tiež do volebnej komisie ako podpredseda a budem dohliadať na chod volieb a riadne spočítanie
a ked sa vám nelubi rozloženie strán v okrskovych komisiach tak sa prihlaste aj vy za niektoru zo strán či budete len nadavať pri pive alebo za PC?? Spravite aj niečo preto či budete čakať nech spraví niekto za vás???
Ja idem tiež do volebnej komisie ako podpredseda a budem dohliadať na chod volieb a riadne spočítanie
a ked sa vám nelubi rozloženie strán v okrskovych komisiach tak sa prihlaste aj vy za niektoru zo strán či budete len nadavať pri pive alebo za PC?? Spravite aj niečo preto či budete čakať nech spraví niekto za vás???
dakujem ze doporucenie, ano, uz som nieco spravil a som tam za SaS
a ano, tie ostatne strany sa mi nepozdavaju a budem ich kritizovat bez ohladu na to, co si o tom queer komunista mysli
a ano, tie ostatne strany sa mi nepozdavaju a budem ich kritizovat bez ohladu na to, co si o tom queer komunista mysli
Napodobne, člen komisie za všetky Kollarove ženy 
Btw. dnes Odor ukazal zrkadlo darmozracom z parlamentu, ktori to svoje poslanie beru tak vazne, ze ani do prace nepridu.
Zacina to 1:45
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20110/423283#108
Btw. dnes Odor ukazal zrkadlo darmozracom z parlamentu, ktori to svoje poslanie beru tak vazne, ze ani do prace nepridu.
Zacina to 1:45
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20110/423283#108
Podcasty ano, tie idu do podcastovych aplikacii, alebo RSS. lenze na tento vyzadoval moje prihlasovanie sa a nemam pocit, ze je sucast relacie/serialu, ktorych epizody sa daju sledovat vsade. ak najdem iny zdroj, tak pridam/zmenimjavatar napísal: 07 sep 2023, 14:44 Podla BBC mozes vacsinu ich podcastov pocuvat aj zo zahranicia - neviem ci aj tento konkretne. Jedine co potrebujes je konto a na bugmenot stranke ich zopar najdes![]()
\\Tak The Documentary je nazov podcastu. Takze link by sa mal dat prehrat vsade bez uctu na BBC a dalsich veci
Tak autor rozhovoru s Blbošom dal rozhovorjackb napísal: 07 sep 2023, 13:22 Netusim, ako sa ku tomu dostat zo Slovenska, ale BBC urobila takmer polhodinovu reportaz o predvolebnom Slovensku. Okrem ineho sa redaktor rozpraval aj s B*lahom. Ale redaktor nie je blby a tak pripomenul ako bol Blboš len nedavno ucesnik Pride a podobne.
https://www.bbc.co.uk/sounds/play/w3ct5z0y
https://dennikn.sk/3565121/britsky-novi ... 42474b12ad
az do volieb budeme denne vidiet len primitivov miesto programu, inovacii a zlepseni
cele zle
cele zle
Ostuda na Slovensku: Expremiér Matovič a bývalý ministr vnitra Kaliňák se servali na veřejnosti - Novinky
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Žumpa.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Žumpa.
inac na 100% budeme sledovat raketovy vzostup popularity toho dilinka, co dal matovicovi pastou. a aj to bude poukazovat na to aku tu mame mentalitu.
Igino dostával uz hysterický záchvat v aute. On povie niečo o mafii, ale BK mafia jeho najlepší koaličný partner.
Kalinak aj Matovic si tie vzájomné inzultácie zaslúžili, hanba SR a hanba bude aj po volbách a v 2030 hrozí SR bankrot vdaka takýmto.
Kalinak aj Matovic si tie vzájomné inzultácie zaslúžili, hanba SR a hanba bude aj po volbách a v 2030 hrozí SR bankrot vdaka takýmto.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nepredchadzala tej bytke nahodou tlacovka Smeru o to, ze treba zavriet a narusil im to Matovic?
PS: Spomente si, kto protestoval prednedavnom proti zatvorenym hraniciam...
Tu je k tomu uvod:
PS: Spomente si, kto protestoval prednedavnom proti zatvorenym hraniciam...
Tu je k tomu uvod:
Prezidentka je tam fajna :
...I.M. TB k incidentu s Kalinakom a dalšími smerákmi. Uz aj B.K. ho štve, že sa ho nezastal 
Tak ze uz aj volici Sme rodiny by sa mali zobudit koho to chcu vlastne voliť. Uz asi nebude najlepší koaličný partner.
No a samozrejme ušlo sa opäť aj PS, SaS, KDH
Olano má fakt "koaličný potencial" a tých 6-7% ked dostanu su prepadnuté hlasy.
Tak ze uz aj volici Sme rodiny by sa mali zobudit koho to chcu vlastne voliť. Uz asi nebude najlepší koaličný partner.
No a samozrejme ušlo sa opäť aj PS, SaS, KDH
Na Matovicovom profile je to este vydatnejsie. Kopacka Kalinakovi, potom prezmenu fyzicky utocili na Matovica. Kalinak to psychicky nezvladol, zrejme vezba zanechala svoje stopy.
https://www.facebook.com/obycajni.ludia ... 0123207340
Podla akualnej situacie co myslite, kto by sa dostal cez prah 5%? Zatial to vidim na jeden tabor Smer+ Hlas+SNS+Republika vs PS+SaS+Demokrati+OLANO, podla profilovania KDH je to stratena strana bez buducnosti, konecne to shmotnili, strana co nic neponuka iba krestansku dogmu, Šimko tym jeho vystupenim o novom lidrovy strany vysiela ich volicovi dalsie milne signaly. Kollar sa potopa v zumpach roznych mafianskych a oteckovskych, nic nesplnil a iba zvasta. Takze Demokrati keby zafinisovali, tak by to mohli dat. Otazka ci takato koalicia je schopna zlozit nejaku vladu, skor by som povedal ze pokial to bude taketo zlozenie, tak skor nie. Jedine, ze by sa vsetky percenta z Olano a KDH preliali do Demokratov. S akou viziou chce ist ten Matovic vlastne do parlamentu? Tvarit sa, ze bojuje proti mafii, ale zaroven byt proti demokratickej koalicii pre nejake jeho akoze krestanske hodnoty, take iste ako ma KDH a este horsie? Nieco na styl birmovaneho krestana katolika.
https://www.facebook.com/obycajni.ludia ... 0123207340
Podla akualnej situacie co myslite, kto by sa dostal cez prah 5%? Zatial to vidim na jeden tabor Smer+ Hlas+SNS+Republika vs PS+SaS+Demokrati+OLANO, podla profilovania KDH je to stratena strana bez buducnosti, konecne to shmotnili, strana co nic neponuka iba krestansku dogmu, Šimko tym jeho vystupenim o novom lidrovy strany vysiela ich volicovi dalsie milne signaly. Kollar sa potopa v zumpach roznych mafianskych a oteckovskych, nic nesplnil a iba zvasta. Takze Demokrati keby zafinisovali, tak by to mohli dat. Otazka ci takato koalicia je schopna zlozit nejaku vladu, skor by som povedal ze pokial to bude taketo zlozenie, tak skor nie. Jedine, ze by sa vsetky percenta z Olano a KDH preliali do Demokratov. S akou viziou chce ist ten Matovic vlastne do parlamentu? Tvarit sa, ze bojuje proti mafii, ale zaroven byt proti demokratickej koalicii pre nejake jeho akoze krestanske hodnoty, take iste ako ma KDH a este horsie? Nieco na styl birmovaneho krestana katolika.
Ja som tak rad, ze som tuto krajinu opustil hned po skonceni strednej skoly pred takmer 10 rokmi
Aj tu v Rakusku sa najdu takisto skorumpovani politici, ale to, co ide na Slovensku je bizar lvl 100.
Ale tak vidíte, takto sa robí kampaň, toto ľudí zaujíma, toto ľudia presne potrebujú. Kaliňák, ktorý šnupe koks už od rána, aby ako tak vedel fungovať vs. neschopný psychopat z Trnavy. Že tu človek pre decko nezoženie psychológa a za chvíľu už bude problém nájsť aj obyčajného pediatra, nás netrápi. Šedá masa volebné programy nečíta, odborníkom nedôveruje a ide voliť podľa toho, kto je najväčší magor. A večer si pustí v telke farmu alebo podobnú pseudorealityshow plnú narušených ľudí, lebo to je kultúra, ktorú chcú.
matovica ani nejdem komentovat. do politiky nepatri ale show vie spravit dobru.
tento tyzden ma nasral sulik. neviem v ktorom rozhovore (videl som iba utrzok) sa navazal do PSky ze chce nutit obcanov aby predavali byty prednostne statu a rozculoval sa nad tym.
pritom pravda je uplne ina (PSka to na svojich sietiach oznacila ako hoax), tato povinnost by vyplyvala len pre developerov co vlastnia celu nehnutelnost. zamer je ten aby stat postupne ziskaval a ponukal viac najomnych bytov.
chudak sulik uz asi nevie co ma robit a toto mi prisiel ako taky lacny tah, zneistit volica PSka ze sa mozno rozhodne na poslednu chvilu inak.
nechapem co tym ale smeruje, hadam neveri ze by mohol prebrat vacsinu volicov PS? a ked tomu neveri tak co chce? s kym potom pojde do koalicie ked este aj PSko povazuje za nepriatela.
tento tyzden ma nasral sulik. neviem v ktorom rozhovore (videl som iba utrzok) sa navazal do PSky ze chce nutit obcanov aby predavali byty prednostne statu a rozculoval sa nad tym.
pritom pravda je uplne ina (PSka to na svojich sietiach oznacila ako hoax), tato povinnost by vyplyvala len pre developerov co vlastnia celu nehnutelnost. zamer je ten aby stat postupne ziskaval a ponukal viac najomnych bytov.
chudak sulik uz asi nevie co ma robit a toto mi prisiel ako taky lacny tah, zneistit volica PSka ze sa mozno rozhodne na poslednu chvilu inak.
nechapem co tym ale smeruje, hadam neveri ze by mohol prebrat vacsinu volicov PS? a ked tomu neveri tak co chce? s kym potom pojde do koalicie ked este aj PSko povazuje za nepriatela.