Automaticka pracka okolo 500€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Automaticka pracka okolo 500€

Príspevok od používateľa CheZteR »

prakticky ziadny, zrejme facelift modelu
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravím páni, nechcem zakladat novu temu, tak skusim sem.
Planujem kupit pracku + susicku. Momentalne mam vyhliadnute modely od samsungu (v akcii 1+1 za 50%), konkrétne:
https://www.samsung.com/sk/washers-and- ... b744dges7/
https://www.samsung.com/sk/washers-and- ... b7445ges7/

Chcem sa opýtať, či sú OK a či je ok, že ich plánujem uložiť do skrine (uzatváracej) vedľa seba s tým, že nad práčkou, alebo sušičkou by bol ešte plynový kotol.

Malo by to byť celé uložené v šatníku medzi kúpeľňou a spálňou

Ďakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Samsung ma v pohode spotrebice, tak ak ta cena vychadza vyhodne, tak v pohode do toho.

To ulozenie by nemalo robit problemy.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ahojte, hladam nejaku z boku plnenu pracku 600-700e budget, idealne keby bola menej ako 55cm hlboka.
Oslovilo ma toto, je to vsak nove a nema to recenzie - je nieco na co si dat pozor? Pripadne nejake overene modely v tejto cenovej - naroky nic moc, nech to dobre perie a nech je to tiche. Seda farba vyhodou.
https://www.alza.sk/lg-fcr5a95ww-d7951212.htm
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

LG ma dobre práčky. Co sa tyka ticha, tak pri žmýkaní je každá práčka hlučna, tam ci clovek moc nepomoze..
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ano, zmykanie je z principu hlucne ale vyssie rady su citelne tichsie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

No tak sa podelim s mojou LG prackou :lol:
Pracka prisla vsetko ok, zapojil som vsetko ako ma byt, dokonca sa mi podarilo vyspadovat aj odpad to som nikdy nemal ale vraj je to prospesne pre pracku a nedrzi sa na spodku odpad co je super.

Prvy pokus som tam pustil nejake najrychlejsie pranie s par uterakmi, opralo rychlo, tichucko fajnovo spokojny. Tak som pobalil baliaci matros ze pracka ide vyhlasujem uspech.
Potom mala frajerka volno konecne tak som ju donutil dat nejake normalne pranie no a po 20 min. prania pracka zacala fajnovo bielo dymit, smrad taky fajny elektricky, vydrbal som istice, pracka ani bohovi vytiahnut fajne sa v linke prilepila dobre som sa na nej dorezal a bolo doprane.

Na LG strankach pisu, ze elektricky smrad je pri prvych par praniach normalny ze za to mozu zahrievacie cievky, toto bol taky cievkovy smrad ale odmietam akceptovat ze toto je normalne - kupoval som za zivot len 2 pracky, obe uplne laciny (nie, ze by tato bola nejaka premiova ale stale som cakal ze 250 < 550 sa niekde prejavi, no nie zrovna takto) a montaz spocivala v zapojeni 2 hadic, sup do elektriky a uz sa iba pralo bez ziadnych divokych vedlajsich efektov.

Tazko sa mi teraz posudzuje, ze ci to vlacit naspat na reklamaciu, alebo to risknut a skusit to znovu. Bohuzial nemam moc moznost to umiestnit nejak dostupnejsie takze ak sa to nedajboze chyti tak mi hori kuchyna.
Este 2 detaily co som si nejak spätne uvedomil:
1) pri uplne prvom zapojeni a spusteni pracky na displayi svietilo "tE" - v navode sa pise ze to je chyba termistora a treba pracku restartovat ak sa to zopakuje po restarte treba volat servis - po restarte sa to ale nezopakovalo.
2) ked som pral ja pravdepodobne som pral na studeno, frajerka prala uz na 40C - neviem v ktorom kroku pracieho cyklu to zacne ohrievat vodu ale ak je mozne ze po predpierke tak by som povedal ze to zacalo dymit vtedy ked to zacalo ohrievat vodu co ma zase vrati do otazky ze ci to je normalne alebo nie... Smrad este budiz ale ten dym spoza linky akoze neviem ci chcem taky spotrebic...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kym to neskusis, tak to nezistis. Cize riesenie vidim v tom, aby si len skusil dat nieco prat a potom uvidis.
Napísať odpoveď