mastermind napísal:?? a preco by ich tam mali poslat?
Pretoze to je nechutne , nemoralne a vracia to spolocnost naspat , nie kupredu. Presedzovanie ich prav je asi tak lyberalne ako komunizmus. Vela veci ktore odzneli v poste od Aryan Angela je pravda, kruta pravda...
cubix napísal:Pretoze to je nechutne , nemoralne a vracia to spolocnost naspat , nie kupredu. Presedzovanie ich prav je asi tak lyberalne ako komunizmus. Vela veci ktore odzneli v poste od Aryan Angela je pravda, kruta pravda...
Spolocnost to naspat nevracia, len ty si akosi pozadu ked to nevies pochopit a prijat
Homosexualita je nenormálne, abnormálna, škodlivá a chorá. Je nutné ju tvrdo potláčať a negovať. Nechápem ako to môže niekto (či už prakticky.. fuuuj, alebo verbálne) schvaľovať. Možno i vy (a niektorí určite) budete mať deti. Tie prihlúple názory o bezhraničom pochope k takýmto ľudom, ktoré sem píšete vás veľmi rýchlo prejdu, keď vám homoši alebo lesby začnú tieto vaše deti ohlupovať.
stans napísal:Homosexualita je nenormálne, abnormálna, škodlivá a chorá. Je nutné ju tvrdo potláčať a negovať. Nechápem ako to môže niekto (či už prakticky.. fuuuj, alebo verbálne) schvaľovať. Možno i vy (a niektorí určite) budete mať deti. Tie prihlúple názory o bezhraničom pochope k takýmto ľudom, ktoré sem píšete vás veľmi rýchlo prejdu, keď vám homoši alebo lesby začnú tieto vaše deti ohlupovať.
Suhlasim so stansom, ma aspon zdravy nazor na vec.
to p4ra
Ty nemas rad fasizmus, mne zas pripada ze sa homesexualizmus rozvija ako narodny socializmus v nemecku. Za chvilu nam tu budu bu*eranti behat s transparentami a v obleckoch
Nie, ani nahodou. Citaj prispevok predtym, co som pisal. Ja ich nemusim tiez, ale urcite by som im NIKDY nedovolil absolvovat dieta, ALE respektujem ich a myslim si, ze by mali byt prijaty a zrovnopravneni spolocnostou. Kazdy je nejaky. A ak si vezmeme, ze je to choroba, tak ked tvoj najlepsi kamarat bude mat AIDS alebo nieco podobne, zrazu ho odvrhnes a tiez ho budes riesit, ako "tretia risa"? Sa niektori uvedomte co rozpravate..
stans napísal:Homosexualita je nenormálne, abnormálna, škodlivá a chorá. Je nutné ju tvrdo potláčať a negovať. Nechápem ako to môže niekto (či už prakticky.. fuuuj, alebo verbálne) schvaľovať. Možno i vy (a niektorí určite) budete mať deti. Tie prihlúple názory o bezhraničom pochope k takýmto ľudom, ktoré sem píšete vás veľmi rýchlo prejdu, keď vám homoši alebo lesby začnú tieto vaše deti ohlupovať.
Nechal by si utratit svojho syna, keby v jeden pekny den ti prisiel ukazat svojho priatela???
Ale za zrovnopravnenie homosexualov uplne urcite nie som... Vychovavat deti? Podla mna uz ani manzelstva by si nemali zakladat... Ale nevadi mi, ak spolu ziju, alebo ak sa navzajom pichaju do analu... Je to ich vec...
Andulka007 napísal:tiez sa mi zda, jediny kto je tu chory je on
Ty si este mlada na to, aby som si s tebou mohol otvarat temy. Ked nechces vyzerat, ako sprosta, tak proste nehovor, ked k tomu nemas co povedat. A nemyslim to v zlom.
cubix napísal:Suhlasim so stansom, ma aspon zdravy nazor na vec.
to p4ra
Ty nemas rad fasizmus, mne zas pripada ze sa homesexualizmus rozvija ako narodny socializmus v nemecku. Za chvilu nam tu budu bu*eranti behat s transparentami a v obleckoch
On sa vobec nerozvija, on tu bol, je, aj bude. Jediny problem je, ze zopar individualov, hlavne drbnuty Vatikan (som veriaci) z nich robi chorych a nevyliecitelnych ludi, pritom ich knazi znasilnuju malych chlapcov a podobne.. Jednoducho, je to blbost. Povedal som, neberiem ti tvoj nazor, ale fasisticke reci neznasam. Ak by niekto mal byt sudeny podla "tretej rise", tak by to urcite boli holohlavi debili bez stipky zdraveho rozumu.