Politika
Re: Politika
Rusohul, generalny prokurator mal dnes čo povedať k paragrafu 363, človek čo chodi na červeny koberček do kremla, zvyšenym podráždeným karhavým tonom reagoval na najvyššieho ustavneho činiteľa v štate ako keby to bol nejaky jeho hop sem počkaj psiček. A on ma tu odvahu rozpravať o dovere v štat.
-
starysomar
Hardcore addict
To čo tvrdim už od prichodu Matoviča do politiky si začinaju ludia uvedomovať až teraz, žial neskoro, ako vždy, keď už je po funuse. Matovič si z Fica spravil huna na malom krivom koňovi, ako to kedysi mal Slota s madarmi. Strana, ktorej lajfmotív je ukazovať prstom na Fica a jeho bandu. Nabuduce nech sa ešte natoči ako pestuje Fica a bude dokonane, Olajno a kamoši, tato atomovka mu nevyšla, tak uvidime či ma ešte nejake hovna v zasobe, stale čakame ako spravny Ficov clovek vytiahne par dni pred volbami nieco na Sulika, zakerak si nechava cas, na spliechanie, davam mu este tak tyzden, potom to bude uz iba v rovine riadneho hulvatstva, ak by teda s niecim prisiel.
pretoze vtedy to nedavalo zmyselBlastbit napísal: 17 sep 2023, 16:13 Pred asi 2,5 rokom som písal o tom ze SaS a Hlas spolu v jednej koalicii.
treba podakovat Matovicovi, ze si nechal zobrat ustavnu vacsinu a znicil vieru v politiku na par rokov, mozno na dlho
beardie - si mi nahral na smec ohladom viery v politiku lebo mam ohladom tohto otazku.
Ako je mozne ze vo volbach 2012 SMER ziskal az tak brutalne vela hlasov? To bolo az take velke sklamanie z Radicovej vlady? Ucast bola vysoka cize to problem nebol. Alebo to sposobila Gorila? Vsak pravicove kridlo bolo uplne rozmetane.
Vtedy som sa este o politiku tolko nezaujimal aj ked volit som chodil.
Lebo ked si mam predstavit ze teraz by bol podobny vysledok tak v momente pozeram pracovne ponuky v Brne
Ako je mozne ze vo volbach 2012 SMER ziskal az tak brutalne vela hlasov? To bolo az take velke sklamanie z Radicovej vlady? Ucast bola vysoka cize to problem nebol. Alebo to sposobila Gorila? Vsak pravicove kridlo bolo uplne rozmetane.
Vtedy som sa este o politiku tolko nezaujimal aj ked volit som chodil.
Lebo ked si mam predstavit ze teraz by bol podobny vysledok tak v momente pozeram pracovne ponuky v Brne
Extrémne veľa protestnych hlasov, keďže padla pravicová vláda, takže to šlo lavici, resp tretej ceste
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To dost pochybujem, Matovic uz na vela ludi tvrdil ze nieco ma, doteraz sme nevideli nic. Nemyslism, si ze na Sulika nieco ma, keby hej pouzil by to aby zabranil padu svojej vlady.retkvic napísal: 18 sep 2023, 16:06 ...Ficov clovek vytiahne par dni pred volbami nieco na Sulika, zakerak si nechava cas, na spliechanie, davam mu este tak tyzden, potom to bude uz iba v rovine riadneho hulvatstva, ak by teda s niecim prisiel.
https://dennikn.sk/minuta/3575625/?ref=mwatV Lučenci sa odohral ďalší predvolebný incident. Poslancovi OĽaNO Jozefovi Pročkovi muž v tričku s nápisom Brat za brata zblízka do hlavy hodil vajíčka. Poslanec zároveň tvrdí, že ďalší muž ho udrel zozadu päsťou do hlavy.
Pročko si celý incident nahrával a následne aj oboch mužov prenasledoval, aby ich mal na zázname. Sťažoval sa aj na prítomných mestských policajtov, ktorí mužov odmietli zadržať.
mení sa to tu na eldorado
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Inac co to malo byt dnes so Zilinkom? Uz predvolebna kampan za prezidenta? Ved fnukal nad tym, ze hlava statu od necho chcela podklady k pripadom, kde pouzil kontroverzny paragraf... ako si to mohla len dovolit?
Prezidentka to mala urobit dávno a GP ako kandidát GP zo strany mafoša,sektára,smerákov a proruských podporovatelov ide robiť tanečky.
Ale okej dozvieme sa ked bude všetko oficiálne, moj kandidat na prezidenta nebude. Chvalim ho za jedinu vec a to ohladom výšky trestu D.Dedečka ohladom zrazenia 5 ludí na zastávke, tam sa mu výška trestu 15 r. zdala moc nízka, tak to musí súd prehodnotiť.
Ale okej dozvieme sa ked bude všetko oficiálne, moj kandidat na prezidenta nebude. Chvalim ho za jedinu vec a to ohladom výšky trestu D.Dedečka ohladom zrazenia 5 ludí na zastávke, tam sa mu výška trestu 15 r. zdala moc nízka, tak to musí súd prehodnotiť.
V skratke. Pohrda prezidentkou. Nepovazuje ju za vyssiu instanciu nez je on.
Pekne zase zdrhal pred novinármi jak prašivý ruský potkan...
Sa to začína podobať na tie Pročkove skeče, z 90tych rokov, vtedy to bola sranda, teraz je to utok na verejneho činitela Pročka.mLuks napísal: 18 sep 2023, 18:43 V Lučenci sa odohral ďalší predvolebný incident. Poslancovi OĽaNO Jozefovi Pročkovi muž v tričku s nápisom Brat za brata zblízka do hlavy hodil vajíčka.
mení sa to tu na eldorado
Keď neide o jeho kandidatúru za prezidenta tak možno nejaká žaloba na ústavnom súde na prezidentku aby ju nejako odstavili. Všade sú "naši ľudia" zo Smeru, bývalí eštébáci, komunisti, čoskoro tu bude Fico tak sa jej budú chcieť nejako zbaviť.
Divoký západ až bananistan, eldorádo je finančné obohatenie sa - to tu mali smerácke vlády a predtým hzds tiež vo velkom.
Olanu málo platné tieto behačky na ulici, sami sa vylučuju zo spolupráce, ale ich problem.
Olanu málo platné tieto behačky na ulici, sami sa vylučuju zo spolupráce, ale ich problem.
Veď v tých časoch, keď bol Mečiar a HDZS pred rokom 1998 tak z krajiny spravili strelnicu, vraždy boli na dennom poriadku, ešte aj syna prezidenta uniesli a ešte aj tak v roku 1998 Mečiar vyhral voľby aj keď vládu zostavil Dzurinda. Ale potom tu je asi minimálne 30% voličov, čo sú asi debili alebo neviem čo a toto sa deje do dnes, len teraz namiesto Mečiara tu máme Fica. Možno situácia ešte nie je taká zlá ako za Mečiara, že vraždy a popravy nie sú na dennom poriadku, možno Kuciak bol len prvou lastovičkou, kto vie čo bude neskôr.
HZDS 1998 divoký západ zo SR a eldorádo aj za Mečiara aj za Fica a falošnej Pellegrini.
Toto sa moc neda komentovat, možno si si sam odpovedal...Cesar napísal: 18 sep 2023, 21:28 Možno situácia ešte nie je taká zlá ako za Mečiara, že vraždy a popravy nie sú na dennom poriadku, možno Kuciak bol len prvou lastovičkou, kto vie čo bude neskôr.
BingoCesar napísal: 18 sep 2023, 21:28 Ale potom tu je asi minimálne 30% voličov, čo sú asi debili alebo neviem
Smer dnes dava slabych 18-20%, už to davno nie je ten smer čo byval kedze Hlas ma plus minus podobny mandat, keby to Olano neprešustrovalo, dnes by bol Fico rad za 9%.
Ale keď zrátaš Smer a Hlas, to už potom je 35-38% alebo viac, čo mali predtým.
Neviem ake predtym myslis, ale ak to prirovnavame k vysledku smeru z r. 2012, kedy bola situacia podobna ako dnes, tak vtedy mal smer 44%, dnes ma smer 18-20% a Hlas ma 14-15%, teda spolu by davali 32-35%. Alebo viac alebo menej aint smer z 2012.Cesar napísal: 18 sep 2023, 22:05 Ale keď zrátaš Smer a Hlas, to už potom je 35-38% alebo viac, čo mali predtým.