Parlamentné voľby 2023
Re: Parlamentné voľby 2023
Prepadnuté hlasy budu tie od nevoličov, tie co budu voliť Republiku (s nackami reálne chce ist len Smer), Olano ( s nimi nechce ist nikto).
Dalej budú prepadnuté hlasy od madarských niekolkých strán a od strán ako modrí, my slovensko a dalšie.
Dalej budú prepadnuté hlasy od madarských niekolkých strán a od strán ako modrí, my slovensko a dalšie.
Aj keby všetci prešli aj s Demokratmi to by už bola vláda z toľkých strán a zase aj so Sulíkom a Matovičom, to by bola ako časovaná bomba, max. 2 roky a predčasné voľby zase, možno aj skôr. Možno, že to vyjde a podarí sa ale dlhú životnosť to mať nebude. Nedá sa to vylúčiť, podľa mňa to veľmi pravdepodobné nie je.
Je to dobre, len skoda, ze to strihli, ako sa potom zatvaril a reagoval na to...
Tu mas pokracovanie
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To mne zaplatenemu proaxrovi, ktory berie Sorosove peniaze vysvetlovat nemusisDreamer napísal: 18 sep 2023, 21:24 Lenze tu nejde o financie, povinne ockovanie deti chrani nielen ockovane deti, ale aj deti, ktore sa nemozu ockovat zo zdravotnych dovodov, ako financne odskodnia rodicov, ktori pridu o dieta? Taktiez hrozia epidemie, uz nejake mensie tusim aj boli a to je ockovanie deti povinne.
Dik.
Tiez si to myslim, alebo v to verim, ale preco je v tej kalkulacke jednoznacna odpoved, bez poznamky, je to mozno skor chyba tvorcov kalkulacky, ale aj tak to skresluje vysledky.harrison314 napísal: 19 sep 2023, 7:38To mne zaplatenemu proaxrovi, ktory berie Sorosove peniaze vysvetlovat nemusisPresne pre tie dovody si myslim, ze u nas by to SAS netlacila.
Okrem toho je tam pomerne vela vynechanych otazok aj pri PS.
-
harrison314
Hardcore addict
Hej to som si vsimol v kalkulackach aj minule volby - proste zohladnovali nieco k comu sa strana nikdy nevyjdrila.
Dňa 18.9.2023 sa I.Matovič vyjadril, ze ak neprejdu do parlamentu skončí v politike.
https://www.postoj.sk/138081/zvazovali- ... bu24r9JFRM
Veriť niečo politikovi? Akemukolvek?

Veď sú to všetko len "masky"..
Iba jeden velký cirkus.
Iba jeden velký cirkus.
-
harrison314
Hardcore addict
1. Kolkokrat sme uz take vyjadrenia politkov poculi?Blastbit napísal: 19 sep 2023, 20:25 Dňa 18.9.2023 sa I.Matovič vyjadril, ze ak neprejdu do parlamentu skončí v politike.
2. Spravil Igor niekedy nieco co slubil?
Kedysi som to vnimal tak, ze tie dobré spravodlivé strany sa spoja ako PS,SaS,Olano,KDH,Demokrati,Za ludí,Modrí a umiernení madari a pod.
Robili by reálnu protiváhu Smeru,Hlasu,Sme rodine,SNS,Republike,LSNS,KSS a dalším despoticko totalitným nedemokratickým stranám.
Len žial realita je, ze tie strany v hornom riadku medzi sebou nevedia najst spoločnu reč a kolaborujú, ma to mrzí zlo vyhrá v SR nad dobrom..
Aspon jedna fajn správa, ze M.Zilinka nebude kandidovat na prezidenta.
Edit - ak po spackaných volbách pre Olano definitivne neopustí politiku tak sa definitivne zapečatí na uroven R.Fica aj ten mal také vyjadrenia.
Robili by reálnu protiváhu Smeru,Hlasu,Sme rodine,SNS,Republike,LSNS,KSS a dalším despoticko totalitným nedemokratickým stranám.
Len žial realita je, ze tie strany v hornom riadku medzi sebou nevedia najst spoločnu reč a kolaborujú, ma to mrzí zlo vyhrá v SR nad dobrom..
Aspon jedna fajn správa, ze M.Zilinka nebude kandidovat na prezidenta.
Edit - ak po spackaných volbách pre Olano definitivne neopustí politiku tak sa definitivne zapečatí na uroven R.Fica aj ten mal také vyjadrenia.
-
starysomar
Hardcore addict
Dávno už mal byť, kde (...)
Ano, vsetci vieme ze si nevolic. Gratulujem. Mozes pokracovat v inej cinnosti a do tento temy nechodit vsak sa tu len cirkus prebera.gogo956 napísal: 19 sep 2023, 20:26 Veriť niečo politikovi? Akemukolvek?![]()
Iba jeden velký cirkus.
Gogo je nevolič? Jaže to spominal len Cesar ze nebude voliť.
Ja nie som pevne rozhodnutý, že určite nie, možno aj áno, možno nie, ani neviem, pár dní ešte je. Problém ani nie je v tom, že by som si nedal tú námahu ísť do volebnej miestnosti, skôr som dosť sklamaný a aj keď tu máme desiatky strán neviem či pôjdem, možno áno ale po prvý krát tak tesne pred voľbami neviem koho voliť a či vôbec.
Ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré, možno tu bude vládnuť zase mafia s neonacistami ale možno sa parlament vyčistí od rôznych neschopných politikov.
Ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré, možno tu bude vládnuť zase mafia s neonacistami ale možno sa parlament vyčistí od rôznych neschopných politikov.
Takto presne by aj Matovič určite reagoval na otázku, prečo teda neskončil v politike, keď sa nedostal do NRSR...že však Fico povedal to isté (že už dávno nebude v politike v roku XY alebo že po 2.volebných obdobiach by mal premiér ísť na dôchodok)...a Matovič je okamžite pripravený skončiť v politike, keď to spraví aj Fico.Blastbit napísal: 19 sep 2023, 20:32 Edit - ak po spackaných volbách pre Olano definitivne neopustí politiku tak sa definitivne zapečatí na uroven R.Fica aj ten mal také vyjadrenia.
Už si nepamätáte ako Matovič vykrikoval, že nie je prilepený na stoličku a je okamžite pripravený podať demisiu, ak to spraví aj Sulík?
Cesar - nekompetentních poslancov nevoliť, mafiani a neonáckovia patria do basy a nie do parlamentu 
ephramko - určite si radi počkáme ci Igino dodrží slovo (na 90% zrejme nie). Ak dodrží slovo asi odíde do zahraničia, plno ludí tu znepriatelil.
ephramko - určite si radi počkáme ci Igino dodrží slovo (na 90% zrejme nie). Ak dodrží slovo asi odíde do zahraničia, plno ludí tu znepriatelil.
Matovič je dobrý sluha, ale zlý pán.

Inak dnes som v preplnenej električke stretol Mikloška. Stál a škaredo na mňa zazeral (asi aby som sa postavil a uvoľnil mu miesto). Tak som naňho tiež škaredo zazeral.
Ale pekne trpel ako pravý kresťan a nič nepovedal...škoda, pliaga by mu niečo povedala o KDH a Majerskom...