Parlamentné voľby 2023

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu alebo hnutie budete voliť vo voľbách do parlamentu 2023?

Hlasovanie ukončené 01 okt 2023, 11:16

Demokrati
7
10%
Hlas – SD
0
Žiadne hlasovania
Koalícia OĽaNO a priatelia
0
Žiadne hlasovania
Kotlebovci - ĽSNS
0
Žiadne hlasovania
Kresťanskodemokratické hnutie (KDH)
2
3%
Modrí, Most – Híd
0
Žiadne hlasovania
Progresívne Slovensko (PS)
24
34%
Republika
0
Žiadne hlasovania
Sloboda a Solidarita (SAS)
31
44%
Slovenská národná strana (SNS)
1
1%
Sme rodina
0
Žiadne hlasovania
Smer – SSD
3
4%
Szövetség /Aliancia
0
Žiadne hlasovania
Inú stranu
0
Žiadne hlasovania
Nezúčastním sa
2
3%

Celkom hlasov: 70

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2023

Príspevok od používateľa Cesar »

A akože si ho neopľul? Je to teraz nová móda. :D :D Možno by ťa ukázali aj na Markíze. :D

Voliči Fica to odkukali od opíc v zoologickej záhrade. :D :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Cesar napísal: 19 sep 2023, 23:35 A akože si ho neopľul? Je to teraz nová móda. :D :D Možno by ťa ukázali aj na Markíze. :D
S Mikloškom nesúhlasím asi absolútne v ničom, ale stále ho mám zafixovaného ako...nechcem povedať slušného človeka, ale mám ho zaxikované ako nie ku*vu človeka.

A dodržujem protipandemické opatrenia :D Ale Majerský by minimálne schytal colu do xichtu a keby chcel podávať TO a vzbudiť mediálny záujem, tak veľmi rád Markíze poskytnem rozhovor a do kamery položím rečnícku otázku: "Pán Majerský sa ako telocvikár lepil po študentkách a potom sa ako ženatý muž lepil po milenke, tak prečo mu vadí, že je teraz ulepený?"

Autoeditácia príspevku po 1 min 52 sek:
Cesar napísal: 19 sep 2023, 23:35 Voliči Fica to odkukali od opíc v zoologickej záhrade. :D :D
V ZOO som videl orangutana nalepeného na sklo, ako sa usmieva, pozerá na nás a honí si pišuláka. :D :D :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

wladas napísal: 19 sep 2023, 20:37 Ano, vsetci vieme ze si nevolic. Gratulujem. Mozes pokracovat v inej cinnosti a do tento temy nechodit vsak sa tu len cirkus prebera.
primarne som reagoval iba na to, ze verit akemukolvek vyhlaseniu akohokolvek politika nemá zmysel.
Staci si pozriet ich vyhlasenia ktore vykonali v minulosti a potom uz len ako ich nasledne popierali, tvrdili opak, alebo činili opak. Je to iba konštatovanie reality a netýka sa to iba slovenskych politikov, ale všetkých.

Autoeditácia príspevku po 1 hod 28 min 46 sek:
Btw. ked nahodou aj politik ktory konzistentný viac menej je existuje, /napr Sulík, ale toto nie je reklama nanho/ tak je voličmi oznacovaný za niekoho kto sa "malo snazi o kompromisy" a jeho podpora je nízka.
Takže voliči si budu musiet zjest tú polievku ktorú si cez volby navaria a o ktorej si myslia že im bude chutiť..
Nech sa páči a dobrú chuť. :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blaha z pohladu Cechov
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nedávno som dopozeral Na hrane co bolo včera večer. Tá slovenská politika to je žumpa,čvarga, hádky každý proti každemu väčšinu relácie.
Ked aj nahodou vyhrá Smer a by šli do vlády s SNS,Hlasom a Sme rodinou to bude zlepenec takisto a čim skor sa rozpadnu tým lepšie.
Mozno sa pochytí Fico s Pellem, Pelle kritický zhodí Kollara aj Danka, Danko sa pustí do Kollara alebo naopak a bude to to isté ako Matovič.
Už aj pochybujem ze by bola dobrá vláda v zložení PS,SaS,Demokrati napr na kolko sa tentokrát háda Nad so Sulikom, obvinenia padajú a pod.
Fakt ideologické protiklady sa nedohodnu, kompromisy nebudu ziadne ocividne, spoločnost bude znovu trpieť ich vládnutím.
Také moje zbožné prianie aby vyhralo aspon to PS volby miesto Smeru a Hlasu. A so SaS ktoré by malo tiež silný mandát by oni dvaja vládli ale to možem akurát tak snívať. Tolko percent mat nebudú a po týchto volbách tipujem dalšie predčasné volby do buducnosti. :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

akurat som vyplnal prieskum pre median, bude zverejneny v nedelu alebo pondelok
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Klasicky dobrý "Ťažký týždeň" a to najdôležitejšie je na konci:

https://www.aktuality.sk/clanok/7CcXxrp ... -moze-byt/

"Šance sú, no zmenšia sa ak nepôjdeš voliť alebo - budeš voliť idiota."
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Prieskum Ipsosu: Kollárov pád a rast OĽaNO. Po voľbách hrozí koaličný pat, jazýčkom na váhach bude Hlas

https://spravy.pravda.sk/parlamentne-vo ... bude-hlas/

Screenshot 2023-09-21 211941.png
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 21 sep 2023, 10:11 Nedávno som dopozeral Na hrane co bolo včera večer. Tá slovenská politika to je žumpa,čvarga, hádky každý proti každemu väčšinu relácie.
Dnes to bolo naopak po dlhej dobe dost kultivované, zrejme pochopili, ze je to skoro posledna moznost ako oslovit volica.
Fico tam bol sam ako kol v plote, ako daky potomok nejakej skamenelej fosilie homo politikus mafiensis. Šimečka aj Sulik celkom dobre kontrovali Ficovi, teda ani sa nemuseli nejak snazit, kedze ten ani nemal ziadne argumenty. Sulik tiez konecne ukazal nieco z tych jeho ekonomickych vizii, urcite 100x lepsi plan ako konsolidovat verejne financie zvecsovanim kolaca nez poziciavat si horibilne sumy na otazne odkupovanie elektrarni, ktore aj tak lacnejsiu elektrinu ako mame teraz pri odkupeni nevyrobia.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pre mna to dnes bola nuda. Fico si isiel svoje otrepane frazy, naucene predpripravene vety a nezabudol spomenut zatvaranie opozicie policiou.

Vcera to bolo zabavnejsie, utoky voci Dankovi sa mi pacili, nevedel argumentovat a tak clovek pochopil, ze ten amater nema co hladat v politike.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ja tu včerajšiu diskusiu práveže vidím naopak a Fico bol najlepší (nemyslím to ironicky). Ako hovoríš, zjavne bol veľmi dobre pripravený a mal to nacvičené, vrátane tých jeho akože spontánnych útokov. Kebyže som priemerný Slovák, ktorý sa o politiku nezaujíma, tak ho idem voliť. Lenže Fico tam neustále klamal a nikto mu to nechrstol do xichtu. Pritom príležitostí mali mnoho.

Napr.
1. "Za nás žiadne štrajky v zdravotníctve neboli"...na konci Ficovej jednofarebnej vlády bol veľký štrajk sestričiek. Fico im odkázal, aby ho neotravovali pred voľbami a nevydierali ho a keď sa im nepáči, tak môžu ísť. Vtedy okamžite zo Slovenska odišlo cez 1300 sestier a nižších zdravotníckych pracovníkov. Len a len zásluha Fica. Bola to príležitosť pripomenúť divoké tunelovanie nemocníc Pavlom Paškom, ktorému to potom spočítala karma a zomrel priamo na parkovisku nemocnice, ktorú vytuneloval.
2. "Ja si vyprosím, aby ste mojich kolegov nazývali kumpáni. Sú to všetko slušní, pracovití ľudia". Budíček...toto presne Fico hovoril o štátnej radkyni za SMER a sudkyni Jankovskej. Veď to bola tá známa tlačovka odkiaľ pochádza to jeho "ďakujem Vám, za kus dobrej roboty". A Jankovská vtedy mala tlačovku, ako si neželá, aby jej kamerovali xicht a Kočnera nepozná osobne, ani písomne, skrátka nijako...potom sa ukázalo, že bola Kočnerova opička a manipulovala súdne rozhodnutia za úplatky v prospech mafie.
3. "SMER prináša ponuku na stabilnú vládu, musíme zabrániť vzniku zlepenca"...Fico v roku 2016 utvoril zlepenec s SNS, Mostom-Híd a Sieťou. Táto koalícia utvorila nový rekord a rozpadla sa pár dní po voľbách. Zachránilo to len podplatenie niekoľkých poslancov, ktorí zo Siete prešli do Mostu. Po roku Danko vypovedal koaličnú zmluvu, lebo SMERáci začali natierať ľudí z SNS ako v rezortoch kradnú. A nakoniec sa mu ten zlepenec rozpadol po 2 rokoch, po vražde Kuciaka.
4. "SMER vždy myslel na ľudí a budoval silný sociálny štát"...13. dôchodky sľúbil v roku 2010 a schválil ich 2 dni pred voľbami v roku 2020, keď bolo jasné, že prehrá voľby. Líder kandidátky SMER Pelle vtedy so Sakovou mali ten rozhovor v štýle "- A kde na dôchodky zoberieme peniaze? -To je ich problém". Celé dlhé roky boli rôzne sociálne dávky za Fica zmrazené, zatiaľ čo on všade rozprával, ako sa Slovensku ekonomicky darí. Dôchodky? Zmrazené. Životné minimum? Zmrazené. ŤZP ľudia a osobná asistencia? Zmrazené a po 5 rokoch to zvýšili o 2 centy! Rodičovké príspevky? 20€ a zmrazené...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Dovolil som si skopírovať.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

co ja viem, fico ma akurat tak velmi dobry prejav obruseny rokmi v politike, ale inac to bolo cely cas nekonecne sranie si do huby. najhorsi bol jednoznacne simecka, vidno ze mu skusenosti este chybaju, ale to sa casom spravi. kazdopadne obycajne politicke diskusie nepozeram a vcerajsok ma len utvrdil v tom, ze je to strata casu. kazdy si len odverklikoval svoj program+ zopar interakcii medzi politikmi s ich sto krat pouzitymi vypadmi. zbytocne stravene dve hodiny.
wladas
Redeemer
Redeemer

Veru, lepsie je ked moderator ma aj protiargumenty vid Zavodsky, Kovacic, Hanzelova, atd

Tesim sa ked budu spolumoderovat Zavodsky s Hanzelkou
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Na odľahčenie

Keby tak voľby dopadli aspoň trochu podľa miestneho hlasovania :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zial slovakom imponuje agresia,arogancia,narcizmus,nacizmus,komunizmus,fanatizmus,oligarchia+mafia,stokholmský syndrom,populizmus atd.
Severozápadné krajiny aj azijske krajiny, tu postupne nebudu chcieť investovať kvoli tomu, aká vláda a nálada v spoločnosti tu bude.
wladas
Redeemer
Redeemer

starysomar napísal: 22 sep 2023, 12:06Keby tak voľby dopadli aspoň trochu podľa miestneho hlasovania :D
Veru. Som nevedel ze si tu fungujeme az v takej silnej bubline :)
beardie
Redeemer
Redeemer

starysomar napísal: 22 sep 2023, 12:06 Na odľahčenie

Keby tak voľby dopadli aspoň trochu podľa miestneho hlasovania :D
fakt by som nechcel, aby mala SaSka jednofarebnu vladu, to by bol pruser napriek tomu, ze som ich volicom
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 22 sep 2023, 14:03 fakt by som nechcel, aby mala SaSka jednofarebnu vladu, to by bol pruser napriek tomu, ze som ich volicom
V čom konkretnom pruser?
beardie
Redeemer
Redeemer

napriklad uz len nedostatok alternativnych nazorov, nehovoriac o zdravotnictve, kde pristup SaS nie je uplne optimalny
Napísať odpoveď