Ale ked di pri moci nepotrebujes blokovat standardne media, len im upravis zakony ako v madarsku.jackb napísal: 24 sep 2023, 10:37 Len to naraza na slobodu slova a lahko sa kazdymi volbami moze obratit. Ak by boli (opat) zakazane prokremelske weby, tak po volbach moze potencialny minister kultu osobnosti Kinder Naci zakazat skutocne media.
Parlamentné voľby 2023
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Parlamentné voľby 2023
Ja som blokovanie stranok, FB stranok a profilov nemyslel pre iny nazor. Ale kvoli tomu co bolo spominane vyssie - trestnopravna zdpovednost, aby sa v nej vyrovnali zo standaranymi mediami. Teda by na to niekto musel podat zalobu, prebehol by sud a konalo by sa az na zaklade rozhodnutia sudu.
Inak na dnes Matovič ohlásil tlačovku, kde zverejní mimoriadne závažné skutočnosti o tom, ako Mafia podpláca politikov. A ako tradície kážu, Matovič nedodržal termín svojej vlastnej tlačovky a presunul to z 10:00 na 14:00...čiže reálne začne tak o 16:00. 
Fico na TA3 prave teraz: "PS chce legalizovat vsetky drogy na Slovensku".
K hoaxom, na tie mame samostatnu temu, mozete pokracovat tam.
Podvody, scam, pishing, hoaxy - www.hojko.com
Autoeditácia príspevku po 9 min 31 sek:
Tomuto sa mi ani nechce verit, ma to PS na fb stranke, to skutocne Matovic vytvoril toto?!
Este k PS: DDoS útok znova odstavil web Progresívneho Slovenska. Od noci nefunguje
Autoeditácia príspevku po 5 min 26 sek:
Fico dnes dodal vela materialu pre demagoga, snad to pridaju co najskor, dalsi skvost: "Vacsina obyvatelov by bola za vystupenie z NATO".
Skutocnost: Pätina obyvateľov Slovenska by bola za vystúpenie z NATO, najmä ľudia bez maturity a voliči Republiky - SITA.sk
K hoaxom, na tie mame samostatnu temu, mozete pokracovat tam.
Podvody, scam, pishing, hoaxy - www.hojko.com
Autoeditácia príspevku po 9 min 31 sek:
Tomuto sa mi ani nechce verit, ma to PS na fb stranke, to skutocne Matovic vytvoril toto?!
Autoeditácia príspevku po 4 min 18 sek:Igor Matovič nemá hanbu. Takúto fikciu šíri vo svojich reklamných novinách. Namiesto toho, aby zápasil s Robertom Ficom, si vybral očierňovanie a boj s PS. Je to smutné. Vyhral voľby, mal ústavnú väčšinu, plnú moc a pozornosť, mohol Slovensko zmeniť k lepšiemu. Namiesto toho rozbil a zničil všetko, čo sa dalo a ešte aj toho Fica vzkriesil z politickej smrti.
Michal Šimečka
Este k PS: DDoS útok znova odstavil web Progresívneho Slovenska. Od noci nefunguje
Autoeditácia príspevku po 5 min 26 sek:
Fico dnes dodal vela materialu pre demagoga, snad to pridaju co najskor, dalsi skvost: "Vacsina obyvatelov by bola za vystupenie z NATO".
Skutocnost: Pätina obyvateľov Slovenska by bola za vystúpenie z NATO, najmä ľudia bez maturity a voliči Republiky - SITA.sk
-
harrison314
Hardcore addict
Zaujimal by ma zdroj/objednavatel utoku.Dreamer napísal: 24 sep 2023, 11:58 Este k PS: DDoS útok znova odstavil web Progresívneho Slovenska. Od noci nefunguje
To je štandardná metóda našich ruských "priateľov", takto šíria slobodu slova vo svete.
Mna by neprekvapilo, ak by to bolo prekvapenie, kedze na PS utocia prakticky vsetci.
SR politika a SR spoločnosť, každá skupina proti každej - jedna druhú odstaviť. Po volbách tu bude horšie inferno ako doteraz.
Keby sa ja podarilo, že sa tu zlepí niečo kto vie koľkých strán z pravicového spektra, dlhú životnosť to mať nebude, maximálne o rok budú zase voľby.
Nevedeli sa dohodnúť v koalícii, nevideli sa dohodnúť pred voľbami, ináč to nebude ani po voľbách.
Nevedeli sa dohodnúť v koalícii, nevideli sa dohodnúť pred voľbami, ináč to nebude ani po voľbách.
Fico bude musiet tiez zliepat koaliciu. Velmi mala sanca ze mu budU stacit 3 strany.
Cize zlepenec bude tak ci tak.
Cize zlepenec bude tak ci tak.
Teraz som si pozrel film Kuciak: Vražda novinára (2022), ten zahraničný dokufilm...nie ten "Prípad Kuciak" z roku 2021. Je to už na uložto. Mohla by to teraz odvysielať minimálne RTVS vo verejnom záujme a ľuďom odviežiť pamäť. Je fakt hrozivé sledovať to necelý týždeň pred voľbami a myslieť na to, že sa Gašpar teraz na nás usmieva zo SMERáckych billboardov a tí ľudia chcú prevziať moc v krajine. Veta, ktorá mi z filmu utkvela v pamäti: "Najmocnejším mafiánskym gangom na Slovensku bola v podstate polícia slovenskej republiky".
Viacerím ludom rozneho veku nevadí rozna forma kriminality, takže by len mávli rukou. Ano bude zlepenec nekompetentný alebo zlodejský.
RTVS to určite neodvysiela. Inak TA3 dnes na nedeľnú (teda asi najsledovanejšiu) diskusiu zavolali dvojicu Fico vs Kollár, pričom tam dali asi najmenej schopného z ich moderátorov. Čistá reklama pre Smer, Ficko tam prakticky nemal oponenta. Nádejal som sa, že to i ž v tej televízii funguje inak, ale zrejme im Fico pohrozil, že ak by tam mal mať oponenta, tak nepríde a oni pachnú po sledovanosti.
S Ficom je to tak, ako som niekde čítal - on už nepotrebuje bojovať o voliča, dosiahol zrejme strop a teraz mu v každej diskusii hrozí skôr to, že o nejakého príde.
Markíza určite nemala rušiť utorkovú diskusiu - mali tam pekne vysvetliť, že pán Ficko sa bojí byť konfrontovaný v takej diskusii.
S Ficom je to tak, ako som niekde čítal - on už nepotrebuje bojovať o voliča, dosiahol zrejme strop a teraz mu v každej diskusii hrozí skôr to, že o nejakého príde.
Markíza určite nemala rušiť utorkovú diskusiu - mali tam pekne vysvetliť, že pán Ficko sa bojí byť konfrontovaný v takej diskusii.
Markiza to zrusila lebo na vsetky prazdne stolicky by nikto nepozeral 
Tak bombastické Matovičove odhalenie bolo, že Sulíka platí Haščák z Penty. A Igor to vie, lebo mu neznámy človek ponúkal zálohu Sulíkovho mobilu za milión eur. To Igor nekúpil...ale asi sa nad ním ten človek zľutoval a dal mu nejaké správy Sulík-Haščák. A druhá časť bola o tom, ako Haščákové média píšu PR články pre SMER, HLAS a SAS...a že Matoviča poslali do prdele, keď si u nich chcel zaplatiť normálne politickú reklamu.
Akurat som tu chcel napisat ci som to spravne pochopil tuto blbost
Ale preco ma to vobec prekvapuje...
Matovica sa treba naucit ignorovat. To je jednine logicke riesenie.
Matovica sa treba naucit ignorovat. To je jednine logicke riesenie.
-
harrison314
Hardcore addict
Zas niekto vykupil medialny priestor ako minule volby 
tu je to komplexnešie z eNka aj so sulikovou nereakciou
https://e.dennikn.sk/minuta/3585515
https://dennikn.sk/minuta/3585621/?ref=mwat
Spoiler
Igor Matovič tvrdí, že videl súkromnú komunikáciu Richarda Sulíka a Jaroslava Haščáka z Penty v súvislosti s dofinancovaním zdravotných poisťovní. Podľa Matoviča je v nej dôkaz, že Sulík v roku 2020 konal v prospech Haščáka. Matovič má iba kópiu časti komunikácie, nemá však žiaden iný dôkaz, ktorý by potvrdzoval jej pravosť.
Richard Sulík ani SaS zatiaľ na informáciu nereagovali.
Matovič tvrdí, že mal možnosť za milión eur kúpiť zálohu dát z telefónu predsedu SaS, urobenú 15. októbra 2020.
Matovič to podľa vlastných slov odmietol, ale mal možnosť do údajov nahliadnuť a našiel tam správy, ktoré podľa neho dokazujú, že Sulík a Haščák komunikovali o tom, ako dosiahnuť, aby boli v roku 2020 dofinancované okrem Všeobecnej zdravotnej poisťovne aj súkromné poisťovne vrátane Dôvery, kde Penta figuruje ako akcionár.
Keď OĽaNO koncom septembra 2020 prišlo na vládu s návrhom dofinancovať Všeobecnú zdravotnú poisťovňu, SaS ho na vláde stopla a navrhla, aby peniaze šli aj súkromným poisťovniam.
Vtedajšia šéfka výboru parlamentu pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková vtedy hovorila, že aj v súkromných poisťovniach Dôvera a Union sú poistenci štátu vrátane detí, dôchodcov či väzňov.
V textovej komunikácii, ktorú ukázal Matovič a ktorej pravosť nie je potvrdená, Haščák ďakuje Sulíkovi za to, že na vláde „stopol“ návrh OĽaNO. Sulík podľa Matoviča žiada Haščáka, aby mu poslal „argumentáciu“ v prospech dofinancovania aj súkromných poisťovní, a odkazuje mu, aby poďakoval Cigánikovej vo forme „milého PR“.
Štát nakoniec dofinancoval Všeobecnú zdravotnú poisťovňu sumou 100 miliónov eur, pričom OĽaNO pôvodne navrhlo 300 miliónov. Obe súkromné zdravotné poisťovne – Dôvera aj Union – označili tento krok za „neférový“ a skritizovali ho.
Richard Sulík ani SaS zatiaľ na informáciu nereagovali.
Matovič tvrdí, že mal možnosť za milión eur kúpiť zálohu dát z telefónu predsedu SaS, urobenú 15. októbra 2020.
Matovič to podľa vlastných slov odmietol, ale mal možnosť do údajov nahliadnuť a našiel tam správy, ktoré podľa neho dokazujú, že Sulík a Haščák komunikovali o tom, ako dosiahnuť, aby boli v roku 2020 dofinancované okrem Všeobecnej zdravotnej poisťovne aj súkromné poisťovne vrátane Dôvery, kde Penta figuruje ako akcionár.
Keď OĽaNO koncom septembra 2020 prišlo na vládu s návrhom dofinancovať Všeobecnú zdravotnú poisťovňu, SaS ho na vláde stopla a navrhla, aby peniaze šli aj súkromným poisťovniam.
Vtedajšia šéfka výboru parlamentu pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková vtedy hovorila, že aj v súkromných poisťovniach Dôvera a Union sú poistenci štátu vrátane detí, dôchodcov či väzňov.
V textovej komunikácii, ktorú ukázal Matovič a ktorej pravosť nie je potvrdená, Haščák ďakuje Sulíkovi za to, že na vláde „stopol“ návrh OĽaNO. Sulík podľa Matoviča žiada Haščáka, aby mu poslal „argumentáciu“ v prospech dofinancovania aj súkromných poisťovní, a odkazuje mu, aby poďakoval Cigánikovej vo forme „milého PR“.
Štát nakoniec dofinancoval Všeobecnú zdravotnú poisťovňu sumou 100 miliónov eur, pričom OĽaNO pôvodne navrhlo 300 miliónov. Obe súkromné zdravotné poisťovne – Dôvera aj Union – označili tento krok za „neférový“ a skritizovali ho.
Spoiler
Richard Sulík sa odmietol vyjadriť k pravosti správ medzi ním a Jaroslavom Haščákom, ktoré zverejnil Igor Matovič. Novinári nemali možnosť klásť otázky, predseda SaS zdôraznil, že k správam sa neplánuje vyjadriť „ani dnes, ani zajtra“.
Sulík však na krátkej tlačovej konferencii obhajoval postup SaS pri rokovaniach o dofinancovaní zdravotných poisťovní v roku 2020. Podľa neho Všeobecná zdravotná poisťovňa zle hospodárila a strana chcela, aby z dofinancovania profitovali aj poistenci štátu v súkromných poisťovniach.
Tiež vyjadril podozrenie, že bývalý generálny riaditeľ VšZP Richard Strapko štátny podnik tuneloval „alebo o tom aspoň vedel“.
Sulík však na krátkej tlačovej konferencii obhajoval postup SaS pri rokovaniach o dofinancovaní zdravotných poisťovní v roku 2020. Podľa neho Všeobecná zdravotná poisťovňa zle hospodárila a strana chcela, aby z dofinancovania profitovali aj poistenci štátu v súkromných poisťovniach.
Tiež vyjadril podozrenie, že bývalý generálny riaditeľ VšZP Richard Strapko štátny podnik tuneloval „alebo o tom aspoň vedel“.
Ked sa na to snazim pozerat neobjektivne, tak je logicke, ze by sa peniaze mali rovnomerne rozdelit medzi poistovne a nie len navysit peniaze pre VSZP. Ja som napriklad tiez poistencom Dovery a tym padom by sa ma navysenie penazi z rozpoctu netykalo, pretoze by isli len do VZSP. To mi pride nefer, kedze ide o peniaze aj z mojich dani.
heker - logicky pises. Budem ti ale protiargumentovat. Kazda poistovna plati to co musi. Na to su zakony. Ak by niektora poistovna dostala 500M € tak nebude platit viac. Nema na to dovod. Bude stale platit podla zakona.
Velmi jednoducho povedane ale tak nejak to je.
VsZP mala ale deficit. Hlavne kvoli tomu ze je to neefektivna statna institucia ale tych dovodov je tam viac.
Velmi jednoducho povedane ale tak nejak to je.
VsZP mala ale deficit. Hlavne kvoli tomu ze je to neefektivna statna institucia ale tych dovodov je tam viac.
Na n-ku sa v neplatenej verzii da z tej komunikacie precitat toto:
Škoda len, že nemáme kópiu Matovičovho telefónu, tam by si človek možno tiež našiel pekné správy. Ako to bolo s tou trnavskou firmou čo dodávala tie čínske testy za miliardu eur, prípadne ako dopadli tie 2 milióny vakcín Sputnik V za milióny eur, ktoré sme potom vracali/nevracali do Ruska, alebo ako to s nimi bolo, tam sme dostali naspet peniaze? Prípadne kde skončili peniaze za tie milióny vakcín, ktoré sa museli po skončení expirácie vyhodiť alebo darovať. V neposlednom rade mal v tom čase plne pod palcom rezort ministerstva zdravoníctva práve nominant Oľano Marek Krajčí, teda aspoň tak to vyzeralo, hoci stále bol za všetkým kto iný ako Matovič.
Plus ak si obyčajný človek ako ludia z kandidatky Matoviča popočúva čo neustále verklikuje Kollár zo Sme Rodina, tak je mu jasné, že Haščák má v politike plno kamošov, hlavne ako keď donekonečna omiela, že štát by najlepšie spravil ak by si hneď a teraz od Penty odkúpil Bory, lebo je to kšeft storočia. Lenže Kollár je podla Matoviča chlap, ktorý podržal jeho vládu, hoci v takých drobnostiach ako šéf SIS sa v názoroch rozchádzajú, ale inač na neho nemá krivého slova.
Takže podla tých zatial neoverených správ je postoj konzistentný hlavne čo sa týka Jany Bittó Cigánikovej, tam ma tato informacia vobec neprekvapuje, donedávna tu tiež niekto na fore pisal, že čo má ona s Pentou, tak teraz vidíme čo.Ide o správy z 30. septembra 2020, ktorých obsah je podľa Matovičovho tvrdenia nasledovný:
Haščák píše: Ahoj Richard. Od nášho šéfa Dôvery som dostal info, že dnes na vládu Matovič predloží návrh na dofinancovanie sektoru spôsobom nie cez navýšenie platby za poistencov štátu, ale cez navýšenie kapitálu vo VŠZP (Všeobecnej zdravotnej poisťovni). Pokladám to za hlúpy a nepremyslený akt pomsty Matoviča voči Pente.
Sulík odpovedá: Sedím na vláde a musel by som odísť, keby že chcem hovoriť. Preto, ak môžeš, napíš mi hlavné argumenty sem, prednesiem to. Tento bod ešte nebol.
Nasledujú správy z 3. októbra 2020:
Sulík: Ahoj, asi vieš, že som to stopol na vláde s tým, že to prejdeme na koaličnej rade. Ak máš argumentáciu, daj ju prosím ťa Jane (Bitó Cigánikovej). Zavolám ju na koaličnú radu v pondelok.
Haščák: Dobré ráno. Áno viem. Máme všetko pripravené. Doručíme jej to. Kedy presne v pondelok by mala byť koaličná rada? Stačí, ak jej to dáme v pondelok ráno? A dík za poisťovne. Vážim si vašu konzistentnosť.
Sulík: Za poisťovne nemáš čo ďakovať. Ďakuj Jane Cigánikovej. Tá zabojovala a mohli by ste jej dať väčší priestor všeobecne, vrátane milého PR. Konzistentná v postojoch je najmä ona.
Škoda len, že nemáme kópiu Matovičovho telefónu, tam by si človek možno tiež našiel pekné správy. Ako to bolo s tou trnavskou firmou čo dodávala tie čínske testy za miliardu eur, prípadne ako dopadli tie 2 milióny vakcín Sputnik V za milióny eur, ktoré sme potom vracali/nevracali do Ruska, alebo ako to s nimi bolo, tam sme dostali naspet peniaze? Prípadne kde skončili peniaze za tie milióny vakcín, ktoré sa museli po skončení expirácie vyhodiť alebo darovať. V neposlednom rade mal v tom čase plne pod palcom rezort ministerstva zdravoníctva práve nominant Oľano Marek Krajčí, teda aspoň tak to vyzeralo, hoci stále bol za všetkým kto iný ako Matovič.
Plus ak si obyčajný človek ako ludia z kandidatky Matoviča popočúva čo neustále verklikuje Kollár zo Sme Rodina, tak je mu jasné, že Haščák má v politike plno kamošov, hlavne ako keď donekonečna omiela, že štát by najlepšie spravil ak by si hneď a teraz od Penty odkúpil Bory, lebo je to kšeft storočia. Lenže Kollár je podla Matoviča chlap, ktorý podržal jeho vládu, hoci v takých drobnostiach ako šéf SIS sa v názoroch rozchádzajú, ale inač na neho nemá krivého slova.