Ja byť na tvojom mieste, tak sa naučím základy španielčiny a idem žit do nejakej bezpečnejšej a lacnej krajiny v Latinskej Amerike. Do tepla k moru, pestovať si zeleninu a ovocie, prenajímať chatky turistom a možno by si tam vyžil aj so slovenským dôchodkom.starysomar napísal: 25 sep 2023, 15:52 Do píííp - kam sa mám odsťahovať na dôchodok???
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-vo ... elov-prav/
Parlamentné voľby 2023
Re: Parlamentné voľby 2023
-
starysomar
Hardcore addict
Lenže ja mám rád túto krajinu, je to môj domov. Aj keď ma však pri tej vete napadol vtip (on zas až tak moc vtipný nie je)
si si istý, že je to pravda alebo len omylom opakujes Matovicove klamstvá?Cesar napísal: 25 sep 2023, 18:53 A Sulík že skoro pokazil investíciu VW a vykašlal sa na výrobu akumulátorov je dobrá hanba, môže sa hanbiť. Hlavne, že vybavil peniaze Haščákovi.
Ja by som to zhrnul ze bud dotovat vsetky poistovne alebo ziadnu. Len doplnim ze vedenie vo VsZP si vyplacalo odmeny a pritom su v strate. Toto ma len utvrdzuje ze statny podnik z principu nemoze byt efektivny.
Netvrdim ze to nie je urcite pravda ale interpretujes to tu ako hotovu jasnu vec. Evidentne si sa chytil na lep. Nakolko viem odkial tato info isla tak by som bol opatrny.Cesar napísal: 25 sep 2023, 18:53A Sulík že skoro pokazil investíciu VW a vykašlal sa na výrobu akumulátorov je dobrá hanba, môže sa hanbiť. Hlavne, že vybavil peniaze Haščákovi.
Sedí to v tom, že v Maďarsku bolo veľkou témou to, že či vedia získať najväčšiu investíciu posledných desaťročí tú výrobu akumulátorov do áut a tu bolo ticho ako v hrobe, nikto ani o tom nepípol, nepamätám sa, že by tu boli rozsiahle debaty, že či tu chceme mať alebo či by tu mohla byť gigantická továreň na akumulátory, tak to vyzerá, že to bude pravda.
Isté je, že Číňania chceli po Nemecku spraviť ďalšiu výrobu vo východnej časti EU ale tu o tom ako keby nikto nič nevedel.
Isté je, že Číňania chceli po Nemecku spraviť ďalšiu výrobu vo východnej časti EU ale tu o tom ako keby nikto nič nevedel.
investicie sa verejnosti zasadne predstavuju az po podpise memoranda, kde-aky bezny clovek o tom nema byt ani len informovany z jasnych dovodov
presne ako s Volvom, ktore sem dotiahol prave Sulik
baterkarni bude este vela, uvazuje o jednej aj VW
presne ako s Volvom, ktore sem dotiahol prave Sulik
baterkarni bude este vela, uvazuje o jednej aj VW
Ved sme videli ako to dopadlo s Kiou ci Jaguarom, kde si priekupnici zrazu zacali kupovat pozemky. Vysli von informacie a priekupnici uz boli vo svojom. Podobne by to bolo asi aj s baterkami.
doplním len, že samotný park pre Volvo ráta tiež s možnosťou rozšírenia Volva, ale aj s výstavbou baterkarne.
Tam je dolezita informacia "citatelov Pravdy". Cize rusofili a ludia, ktori tam chodia po podcasty s Ficom a Blahom. Takze to je asi ako virtualne volby na Sme v sekcii Tepla vlna. Je dopredu jasne, kto vyhra.starysomar napísal: 25 sep 2023, 15:52 Do píííp - kam sa mám odsťahovať na dôchodok???
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-vo ... elov-prav/
Tu je zima, sem Ta nevolam
-
starysomar
Hardcore addict
Mám občas ťažšie pochopiteľné hlody - najmä ak niekto berie všetko vážne 
Ja už túto zimu idem pozerať po apartmánoch v Thajskuephramko napísal: 25 sep 2023, 19:29 Ja byť na tvojom mieste, tak sa naučím základy španielčiny a idem žit do nejakej bezpečnejšej a lacnej krajiny v Latinskej Amerike. Do tepla k moru, pestovať si zeleninu a ovocie, prenajímať chatky turistom a možno by si tam vyžil aj so slovenským dôchodkom.
No už to tu máme. Práve mi youtube ponúkol reklamný spot republiky, ktorý je nahovorený deepfake hlasom prezidentky. Bude ďalšia žaloba?
Krásne ten Pelle lúbivo hovorí na TB
Len škoda, ze sa chce spojiť stými, ktorí ten chaos spoluvytvárali + spriaznené vztahy s mafošom 
Ze on na nikoho nekydal ked bol v opozicii a teraz čo robí celé tie roky?
Sašo počmáraný ved kydal na všetkých, detinský kritik nič viac 
To už bude len za silný štát plný represii, zakazov+prikazov (casto nelogických aj nespravodlivých).
Už mám psychicku obranu za tie roky vybudovanú, takže mna uz asi nič neprekvapí a aj to pravdepodobné zloženie vlády
Clovek sa musí spoliehať len na seba, svoje schopnosti+možnosti, mať určené hodnoty, politici a iní ludia v spoločnosti nežijú život jednotlivca.
Ze on na nikoho nekydal ked bol v opozicii a teraz čo robí celé tie roky?
To už bude len za silný štát plný represii, zakazov+prikazov (casto nelogických aj nespravodlivých).
Už mám psychicku obranu za tie roky vybudovanú, takže mna uz asi nič neprekvapí a aj to pravdepodobné zloženie vlády
Clovek sa musí spoliehať len na seba, svoje schopnosti+možnosti, mať určené hodnoty, politici a iní ludia v spoločnosti nežijú život jednotlivca.
Viete kedy bude posledny volebny prieskum? Pred volbami je tusim 48h moratorium, teda stredu odbytim polnoci alebo teda neviem ci sa to pocita na dni alebo hodiny by sa mala skoncit kampan a teda aj prieskumy?
Chcelo by to este vyslat zasadny signal k tym stranam, ktore sa nemaju sancu dostat do parlamentu aby to neulahcovali tym co este pred par rokmi chceli zavadzat dvojtyzdnove moratorium pred volbami a teraz ho chcu zavadzat aj po volbach a urcite ho zavedu aj pred. Najlepsie by bolo keby ho vyslali samotni volici, a mozno nie len vo volbach ale aj pred nimi. Nech sa pozru potom po volbach ty co budu zbierat percenta na dne do zrkalda alebo ludom do oci, ze ci im to stalo za to.
V poslednych volbach prepadlo tusim vyse 20% hlasov, je to dost podstatna agenda.
Chcelo by to este vyslat zasadny signal k tym stranam, ktore sa nemaju sancu dostat do parlamentu aby to neulahcovali tym co este pred par rokmi chceli zavadzat dvojtyzdnove moratorium pred volbami a teraz ho chcu zavadzat aj po volbach a urcite ho zavedu aj pred. Najlepsie by bolo keby ho vyslali samotni volici, a mozno nie len vo volbach ale aj pred nimi. Nech sa pozru potom po volbach ty co budu zbierat percenta na dne do zrkalda alebo ludom do oci, ze ci im to stalo za to.
V poslednych volbach prepadlo tusim vyse 20% hlasov, je to dost podstatna agenda.
dnes ma byt Median a zajtra Focus/AKO
Hranol klame aj ked spi.
-
starysomar
Hardcore addict
Trefné video aj obrázok, žial realita(R.Fico) a nereálnosť(nemecká životná uroveň aj nemeckým myslením)
-
starysomar
Hardcore addict
Niekedy účinnejšie, než argumentácia. Najmä pre jedince, neschopné vnímať dlhší text v súvislostiach a vyvodiť z neho relevantné závery 
A takýmto ani obrázkom:
A takýmto ani obrázkom:
Dnešná predvolebná diskusia Brana Závodksého a Zuzany Kovačič Hanzelovej bola fakt, že výživná, možno až príliš.
Od 48:44 je tam aj otázka na Sulíka. Inač vyzerá tam ako keby ho malo čoskoro klepnúť.
Citujem: "Matovič je ako mentálne postihnuté dieťa, na ktoré sa nehneváte, máte ho rád a chcete mu byť nápomocný."
Autoeditácia príspevku po 27 min 7 sek:
Je vonku ďalší prieskum, v ňom sa PS dostalo nepatrne pred Smer, Hlas nadalej padá a Olano posilnilo... SaS, SNS, KDH, Sme Rodina oscilujú okolo 5%, Demokrati sa prepadli skoro na dno, to by museli este ukazat dalsie prieskumy, ci je tam trend alebo nie.
https://domov.sme.sk/c/23220546/volby-2 ... olano.html
Od 48:44 je tam aj otázka na Sulíka. Inač vyzerá tam ako keby ho malo čoskoro klepnúť.
Citujem: "Matovič je ako mentálne postihnuté dieťa, na ktoré sa nehneváte, máte ho rád a chcete mu byť nápomocný."
Autoeditácia príspevku po 27 min 7 sek:
Je vonku ďalší prieskum, v ňom sa PS dostalo nepatrne pred Smer, Hlas nadalej padá a Olano posilnilo... SaS, SNS, KDH, Sme Rodina oscilujú okolo 5%, Demokrati sa prepadli skoro na dno, to by museli este ukazat dalsie prieskumy, ci je tam trend alebo nie.
https://domov.sme.sk/c/23220546/volby-2 ... olano.html