Parlamentné voľby 2023
Re: Parlamentné voľby 2023
Ako volis SaS som isiel volit, pozeral hlasovacie listky, SaS uz islo do obalky a zrazu bum. Vybral som PS a hodil ich tam, len aby to Fico neskladal.
Na Markíze hovorili, že budú mať prieskum medzi tými, čo odvolili s počtom 20 tisíc. To bude pravdepodobne dosť presný odhad.
Ale zajtra ráno už budeme vedieť úplne presne všetko.
Ale zajtra ráno už budeme vedieť úplne presne všetko.
A ked bude mat SASka 4,9999% a PSko nebude mat s kym zlozit vladu tak sa budes po cele buchat 
A ze preco nemame take presne priezkumy...
A ze preco nemame take presne priezkumy...
Zatiaľ máme 40 %
Je otázne, že vysoká účasť či pomôže skôr Ficovi a jeho spojencom alebo tým ostatným, čo Fica nechcú?
Asi som veľký pesimista ale podľa mňa skôr Ficovi.
Asi som veľký pesimista ale podľa mňa skôr Ficovi.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja som optimista v duchu vtipu:
- Pesimista: "Horšie už ani byť nemôže"
- Optimista: "Ale môže"
Mal som vybrané lírsky PS a SaS - na mieste som sa rozhodol pre pravicu.
Zostávajúce som za plentou natrhol a tak hodil do schránky na nepoužité. Tak to robím roky.
- Pesimista: "Horšie už ani byť nemôže"
- Optimista: "Ale môže"
Mal som vybrané lírsky PS a SaS - na mieste som sa rozhodol pre pravicu.
Zostávajúce som za plentou natrhol a tak hodil do schránky na nepoužité. Tak to robím roky.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bol som volit hned rano okolo pol deviatej a prekvapilo ma kolko ludi som videl ze idu tiez do/zo skoly kde su volebne miestnosti.
Volil som v ZA, aj ked trvale bydlisko mam v TN, mal som hlasovaci preukaz. Tetuska mi zle napisala meno do zoznamu kde sa podpisuje. Esteze som si to skontroloval a opravil, ale keby nahodou nie, co by sa asi mohlo stat? Na konci priezviska dala ine pismenko.
Volil som v ZA, aj ked trvale bydlisko mam v TN, mal som hlasovaci preukaz. Tetuska mi zle napisala meno do zoznamu kde sa podpisuje. Esteze som si to skontroloval a opravil, ale keby nahodou nie, co by sa asi mohlo stat? Na konci priezviska dala ine pismenko.
U nás na Vlkoch už vyše 50 percent, a do 12 skoro samy dôchodca ale to môže byť aj vekovým zložením. Každopádne dôchodci nesklamali.
Ja som tiez vahal este ked som odovzdaval obciansky, ale proste s PS sa uplne neciem stotoznit a hodil som to SAS.heker napísal: 30 sep 2023, 13:24 Ako volis SaS som isiel volit, pozeral hlasovacie listky, SaS uz islo do obalky a zrazu bum. Vybral som PS a hodil ich tam, len aby to Fico neskladal.
Stale sa neviem rozhodnut medzi SaS a Demokratmi.
Takuto dilemu som este nemal.
Vzdy som uz mesiac dopredu vedel koho volit.
Taka Ukrajina. Zelensky ako jednu z prvych veci rozpustil Verchovnu radu, aby boli nove volby aj poslancov.ephramko napísal: 30 sep 2023, 8:17 Niekde písali, že by sme mali byť prezidentská republika, lebo prezident volený priamo ľuďmi by si následne potom vymenoval svoju vládu z odborníkov.
So zvyskom o rizikach suhlasim
Ja som sa rozhodol uz skor. A islo o to neposlat to strane pod 5%. Takze mna obisili vsetky debaty ci nove kauzy. Snad bude aspon minimalna sanca zlozit protifickovsku vladu opat.
volebnakalkulacka.sk si už asi skúšal tipujem ale ak by náhodou nie tak snáď pomôžePenguin napísal: 30 sep 2023, 16:10 Stale sa neviem rozhodnut medzi SaS a Demokratmi.
Ja si myslim, ze problem sa rozhodnut nie je v programe stran, ale skor v tom, ci pri volbe Demokratov prepadne hlas, alebo ci im bude chybat malo a naopak kvoli tomu nebude mozne zlozit vladu bez Smeru, v tomto volebna kalkulacka nepomoze.
V posledných prieskumoch demokrati rástli, u Sas bol do kauzy tiež rast, no otázka ako im to uškodí, naši išli voliť demokratov, hlavne kvôli Budajovi a tuším aj Bezakovi, ja som dal SaS, to bude asi najväčši otáznik či prejdú obe, myslím že jedna prejde ale ktorá to bude, toť otázka.
Nejaky analytik hovoril ze Sulikova kauza len spomalila rast.
Všetky strany maju kauzu/kauzy.
Edit - volby s menšími incidentmi, s odpadnutím aj s jednym umrtim. https://tvnoviny.sk/domace/clanok/85999 ... Qdj42nTM5s
Edit - volby s menšími incidentmi, s odpadnutím aj s jednym umrtim. https://tvnoviny.sk/domace/clanok/85999 ... Qdj42nTM5s
80 procent
Volil som SaS, ale až teraz som si spravil tú volebnú kalkulačku a najväčšia zhoda bola s Pirátskou stranou, čítal o nej niekto niečo viac? Ako sa profilujú?
Moj odhad bola 75% učasť. Piratska strana podobná PS, oni sú im taký najbližší.