Parlamentné voľby 2023
Re: Parlamentné voľby 2023
Ja som mal tiez najvacsiu zhodu s Piratmi
ked program je jedna vec a realita druha. do programu si napise kazdy kto chce co chce a aj ked to mysli uprimne tak vladny program je "toto vsetko by sme spravili v dokonalom svete kde mame 2/3 kresiel v parlamente"... lenze to sa nestane nikdy, pretoze budes vzdy v nejakej koalicii a budes musiet robit kompromisy.
vcera som bol na svadbe a viedol som opilecke reci o com inom ako o volbach a presne toto riesili ze ako mozes volit PS ked ma v programe tolko extremnych veci... mozno ma ale to su presne tie veci ktore by sa stali realitou keby nepotrebuju robit kompromisy s inou stranou.
najdolezitejsi su ludia, aby to boli rozumni ludia a odbornici co chcu ozaj spravit nieco pre spolocnost nie len dostat sa za koryto.
ja napriklad by som nechcel sulika ako premiera (to by bola tragedia) ale ako minister hospodarstva by bol super a teda dufam ze vyhra PS nad smerom, zostavia vladu s co najmenej odpadom (radsej pellergriny ako kollar ci matovic) a pekne si rozdelia posty podla odbornosti nie podla "ruka ruku myje"...
vcera som bol na svadbe a viedol som opilecke reci o com inom ako o volbach a presne toto riesili ze ako mozes volit PS ked ma v programe tolko extremnych veci... mozno ma ale to su presne tie veci ktore by sa stali realitou keby nepotrebuju robit kompromisy s inou stranou.
najdolezitejsi su ludia, aby to boli rozumni ludia a odbornici co chcu ozaj spravit nieco pre spolocnost nie len dostat sa za koryto.
ja napriklad by som nechcel sulika ako premiera (to by bola tragedia) ale ako minister hospodarstva by bol super a teda dufam ze vyhra PS nad smerom, zostavia vladu s co najmenej odpadom (radsej pellergriny ako kollar ci matovic) a pekne si rozdelia posty podla odbornosti nie podla "ruka ruku myje"...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som napriklad doteraz netusil, ze mame vo volbach Piratov
V prieskume markízy boli percentá bez označenia strán a boli tam 4,3 aj 4,4 a 3% dobre spravili, že sa nespojili, aspoň prepadne možno aj 10% hlasov.
Ale to sa vedelo uz dlho ze to tak dopadne. Je to ich slobodna volba, rovnako aj ich volicov.
-
starysomar
Hardcore addict
Snad to niesu Smer a Hlas..
Prve dve.
Prve dve.
Urcite nie.
podla mna PSko volby vyhralo a dufam, ze tie 4,4 a 4,3 su Sme Rodina a SNS
podla mna PSko volby vyhralo a dufam, ze tie 4,4 a 4,3 su Sme Rodina a SNS
Podľa mňa 4,4 je SaS a 4,3 Kollár.
Moj tajny tip je ze mimo parlamentu skoncila republika, ktorej dezolatov povysaval Smer.
Mat obe cisto nacisticke strany mimo Parlament by bola jedna z velkych vyher
Potom ale by voľby musel vyhrať Smer, keby prevzal väčšinu voličov Republiky a Kotlebu, nie?
Tak SNS kandidát na to, že je z kola von. To by bola pecka 
Sme rodina možno len 2%, tiež by to bol dobrý výsledok.
PS,Hlas,SaS,KDH za predpokladu, ak Hlas nebude opozicia v koalicii a ak KDH urobí kompromisy pri liberálnych stranách.
Sme rodina paráda politický papalášsky zivot BK na teraz končí. Tak ale uvidíme oficiálne výsledky az zajtra doobeda.
Sme rodina paráda politický papalášsky zivot BK na teraz končí. Tak ale uvidíme oficiálne výsledky az zajtra doobeda.
chcelo by to ešte aj Igora mimo parlamentu
Na Ta3 a RTVS diametrálne odlišné percentá ukazujú stranám. Jediný reálny výsledok su volby (aj to dufajme, ze nie zmanipulované)
To čo uz je za nonsens ze Smer cez 26% a PS zrazu niečo nad 8% a Hlas z 12,2% na 18%.
To čo uz je za nonsens ze Smer cez 26% a PS zrazu niečo nad 8% a Hlas z 12,2% na 18%.
Nie výskumy ale voľby treba vyhrať, aby zase neoslavovali príliš skoro.
je sčítaných 9 okrskov, to sú najčastejšie tie najmenšie obce atd, napr. daleký východ, kde majú smer hlas v oblube. čiže je úplne pochopiteľné, že zatial má smer veľa percent. keď mestá ako KE a BA sčítané nie suBlastbit napísal: 30 sep 2023, 23:41 Na Ta3 a RTVS diametrálne odlišné percentá ukazujú stranám. Jediný reálny výsledok su volby (aj to dufajme, ze nie zmanipulované)
Ok beriem máš pravdu. Akurát pozerám na aktualitách to sčitovanie, to kolko už je sčítaných hlasov.