Aky mate nazor na homosexualov?
Nemá absolútne zmysel opakovať to čo už napísal Aryan Angel. Jednoducho niektorí z vás nevedia čítať, iba opakujú donekonečna svoje "niekde vypočuté" názory s ktorým (neviem prečo) sa stotožnili. Veď si uvedomte že vás niekto úmyselne formuje k obrazu ktorý potrebuje. Ste manipulovaní a niektorí už aj zmanipulovaní - to je veľmi smutné.p4ra napísal:Nie, ani nahodou. Citaj prispevok predtym, co som pisal. Ja ich nemusim tiez, ale urcite by som im NIKDY nedovolil absolvovat dieta, ALE respektujem ich a myslim si, ze by mali byt prijaty a zrovnopravneni spolocnostou. Kazdy je nejaky. A ak si vezmeme, ze je to choroba, tak ked tvoj najlepsi kamarat bude mat AIDS alebo nieco podobne, zrazu ho odvrhnes a tiez ho budes riesit, ako "tretia risa"? Sa niektori uvedomte co rozpravate..
100% suhlas.p4ra napísal:On sa vobec nerozvija, on tu bol, je, aj bude. Jediny problem je, ze zopar individualov, hlavne drbnuty Vatikan (som veriaci) z nich robi chorych a nevyliecitelnych ludi, pritom ich knazi znasilnuju malych chlapcov a podobne.. Jednoducho, je to blbost. Povedal som, neberiem ti tvoj nazor, ale fasisticke reci neznasam. Ak by niekto mal byt sudeny podla "tretej rise", tak by to urcite boli holohlavi debili bez stipky zdraveho rozumu.
-
Pink.kytty
Novice
homosexual
podla mna j euplna blbost ked niekto niekoho odsudzuje za to ze ma rad chlapov.. ... chapala by som to vtedy ak by ten doticny bol nejaky divny treba namysleny proste zlej povahy. ale vseobecne je to uplna blbost. Nahodou sa hovori ze homosexuali su najkrajsi
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ked ja/my sme taki, v tebe je skryty fasizmus.stans napísal:Nemá absolútne zmysel opakovať to čo už napísal Aryan Angel. Jednoducho niektorí z vás nevedia čítať, iba opakujú donekonečna svoje "niekde vypočuté" názory s ktorým (neviem prečo) sa stotožnili. Veď si uvedomte že vás niekto úmyselne formuje k obrazu ktorý potrebuje. Ste manipulovaní a niektorí už aj zmanipulovaní - to je veľmi smutné.
-
Pink.kytty
Novice
Tu nejde o to ze ma niekto niekoho rad, tu ide o to ze sa z toho stava novodoba moda ktora nici spolocnost, ale ked si decko tak tvoj nazor chapem .... prides nato ked vyrastiesAndulka007 napísal:chapem , som decko, no a? nechapem co je zle na tom ked je niekto gay... proste mas niekoho rad a hotovo
-
mastermind
VIP
jediny sposob ako tomu predchadzat je prestat plodit deti... co vam to tak ti homosexuali vadia? kazdy clovek sa snazi najst lasku, to sa popriet neda. a ked jednoducho jeden muz(zena) lubi druheho muza(zenu), preco vam to zrazu tak vadi?stans napísal:Lepšie ako riešiť nejakú zlú situáciu alebo skutočnosť je jej predchádzať.
sloboda jedneho cloveka sa konci tam kde zacina sloboda ineho. obmedzuju vas nejako?
Je to typické pre teba - keď nemáš argumenty, tak začneš urážať. Mládenec, nebudeš sa mať dobre v živote...p4ra napísal:Ked ja/my sme taki, v tebe je skryty fasizmus.
K veci:
Charakteristika fašizmu:
- Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
- Usiluje sa vybudovať totalitný štát
- Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
- Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
- K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
- Zavádza korporativizmus
- Utláča alebo dokonca likviduje slabých a chromých
Zdroj:
Kód: Vybrať všetko
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fašizmuspekne povedane a suhlasim s tymto nazorommastermind napísal:jediny sposob ako tomu predchadzat je prestat plodit deti... co vam to tak ti homosexuali vadia? kazdy clovek sa snazi najst lasku, to sa popriet neda. a ked jednoducho jeden muz(zena) lubi druheho muza(zenu), preco vam to zrazu tak vadi?
sloboda jedneho cloveka sa konci tam kde zacina sloboda ineho. obmedzuju vas nejako?