Neaky dobry wbhosting poradte
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Mek
Addict
kecy, ja som stiahol ten SWF obrazok, dekompiloval a toho santu aj s linkom som si odtial vycucol samNymphested napísal:inak ta sutaz co tam je ze klikni na santu a dostanes domenu zadara... to ako ze ?
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
sa zobud, ze banan, kazdeho jedneho co ma na tom web a spytas sa ho ako sa mu paci, tak sli od neho zliznes smrst nadavok a staznosti.jumper napísal:www.banan.cz nepovedal si ze hladas free hosting
Odporucam bud ic.cz alebo site.cz alebo blackbomb.cz
-
Traktorista
Guru
preco na nich kazdy nadava?Blackburn napísal:sa zobud, ze banan, kazdeho jedneho co ma na tom web a spytas sa ho ako sa mu paci, tak sli od neho zliznes smrst nadavok a staznosti.
Odporucam bud ic.cz alebo site.cz alebo blackbomb.cz/vyberaju len nejake projekty/ a ked uz nemas ziadnu sancu tak profitux.cz
-
Traktorista
Guru
ok , arongancia, prave treaz som sa s nim pokusal dohodnut na zmene ns zaznamov na jednu domenu, musis im napisat mail , ziadna technicka podpora, nestabilne serveri, ked im to budes zatazovat tak s tebou vyje*** tym sposobm ze ta tvrdsie obmedzia viz. co spravili na ne-e.net obmedzili mu DB cize bol uplne odpisany a take blbosti. hojko ma s nimi "lepsie" zazitkyTraktorista napísal:pozri,... hodis mi sem aj nejake argumenty alebo len mienis neopodstatnene nadavat?
-
Traktorista
Guru
aha, to som chcel pocutBlackburn napísal:ok , arongancia, prave treaz som sa s nim pokusal dohodnut na zmene ns zaznamov na jednu domenu, musis im napisat mail , ziadna technicka podpora, nestabilne serveri, ked im to budes zatazovat tak s tebou vyje*** tym sposobm ze ta tvrdsie obmedzia viz. co spravili na ne-e.net obmedzili mu DB cize bol uplne odpisany a take blbosti. hojko ma s nimi "lepsie" zazitky
-
Kosh
King
je to pravda, mam na banane domenu s hostingom, porušil som nejaké ich sprosté pravidlo, celé mi to zablokovali, cez icq mi povedal nejaký kkt Baník že za 48 hodín po zaslaní vyjadrenia mi doménu odblokujú, teraz sú to už 4 dni, a stále nič, na icq a maily neodpovedajú, a pritom tam mám ešte 10 mesiacov hosting zaplatený, sú to kkti
Banan rulezz:Traktorista napísal:aha, to som chcel pocut))
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /srv3/www/owebu.cz/subdomains/www/main.php on line 25
Too many connections
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 49
Warning: mysql_select_db(): Too many connections in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Too many connections
Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
http://www.mediahost.sk/ tento naozaj vyzera velmi dobre...