Som podráždený pre výzor
Re: Som podráždený pre výzor
Cvičiť ma baví ale neviem či všetko nepošli do hája, pretože mi kardiológ zistil biskupidalnu aortálnu chlopňu, teda nemôžem vykonávať silovo izometrické cvičenia. Neviem ako by som mohol cvičiť aby som aspoň pekne spevnil telo.
-
javatar
Hardcore addict
To by ti tiez mohol povedat doktor.
V kazdom pripade tu odznelo viac ludi, ze tvoj problem je primarne niekde inde. Skus sa zamysliet aj nad tym.
V kazdom pripade tu odznelo viac ludi, ze tvoj problem je primarne niekde inde. Skus sa zamysliet aj nad tym.
Mám taký názor, že veľa dievčat je vo vzťahu s niektorými "priemerne vyzerajúci mi" chlapmi len preto, že ich alfasamci len využili na jednú noc. Pravda je taká, že po alfasamcoch slintajú ale po niektorých skúsenostiach ich nechcú lebo sa boja, že ich podvedú alebo odkopnú. Taká je krutá pravda. A ženy nechcú ostať samé. Ale to nie je zamilovanosť byt s niekým len preto, že sa bojí nejaká byť s druhým.
To je tvoj skresleny nazor o alfasamcoch, ktory si niekde cital a snazis sa ho predostriet ako pravdu. Pises, ze ich niekto vyuzil na jednu noc a preto s tym chlapom ostali? Nedaj sa vysmiat. To mi pride ako keby som cital nazory od Terepina.
-
starysomar
Hardcore addict
""priemerne vyzerajúci mi" chlapmi len preto, že ich alfasamci len využili"
odkial mas tento nazor? vlastna skusenost? kolko zien takych poznas? je to relevantna vzorka?
ci to je nazor z nejakeho Red Pill fora? kedysi som tiez take fora pisal a zial malokedy tie ich nazory ozaj koresponduju s realitou...
44feda44
človek si musí najprv vytvoriť vnutornu pohodu v sebe samom, nehladat priciny svojho neuspechu vo vonkajsom svete. Vnútorne vyrovnaní ludia prirodzene priťahujú ostatných ludí pretože im dávaju optimizmus a dobru náladu. Aby clovek niečo dostal, tak najprv musi sám dať..
To ako muž vyzerá nie je velmi podstatné. Už som videl asi vyzorovo akykolvek typ chlapa ktory mal normalne partnerku. A je jedno ci bol extremne chudý, alebo tučný, nizky alebo vysoky, plešatý, s výrazným kožným problemom atd..
človek si musí najprv vytvoriť vnutornu pohodu v sebe samom, nehladat priciny svojho neuspechu vo vonkajsom svete. Vnútorne vyrovnaní ludia prirodzene priťahujú ostatných ludí pretože im dávaju optimizmus a dobru náladu. Aby clovek niečo dostal, tak najprv musi sám dať..
To ako muž vyzerá nie je velmi podstatné. Už som videl asi vyzorovo akykolvek typ chlapa ktory mal normalne partnerku. A je jedno ci bol extremne chudý, alebo tučný, nizky alebo vysoky, plešatý, s výrazným kožným problemom atd..
toto je tvoj problém, ty si proste myslíš, že žiadna žena sa nemôže zamilovať do priemerne vyzerajúceho chlapa, len preto aký je. Myslíš si, že každá žena na planéte túži po buchačovi s vyrysovaným telom a veľkými bicákmi. A keď už aj nejaké žena je vo vzťahu s priemerne alebo podpriemerne vyzerajúcim chlapom, tak je to len s jej vypočítavosti. Bullshit.44feda44 napísal: 04 okt 2023, 13:03 Mám taký názor, že veľa dievčat je vo vzťahu s niektorými "priemerne vyzerajúci mi" chlapmi len preto, že ich alfasamci len využili na jednú noc.
Poviem ti možno novinku pre teba, ale každému človeku sa páči niečo iné. Nie každej žene sa páčia vyrysovaní buchači, nie každá žena potrebuje mať Dona Juahna zo španielskej haciendy, nároky ľudí na krásu sú rôzne a sú hlavne subjektívne.
Noooo neviem ale trocha keď si pozriete ženské fórum tak vydaté ženy tam píšu ako sú zbláznene do nejakého kolegu alebo chlapa v ich okolí, ktorý vyzerá ako "krásavec". Ženy sú žiarlivé tak preto si radšej výberu "priemerne vyzerajúceho" aby znížili riziko nevery. Ale často v hlave majú iného, nádherného chlapa (pre nich), ktorého niekde stretávajú. A keď sa sklamú s alfasamcami tak už vyberú zo zúfalstva hocikoho. Žena nechce zostať sama. Ale taktiež ti nikdy nepovie krutú pravdu. Často si hľadajú rezervu.
tak jasne keď hľadaš kur*y, povrchné IG pipinky a podobne, tak to je tvoj problém a musíš sa zmieriť, že najdeš len takú v kzorej hlave nebudeš.
prišiel si si sem po radu, alebo nás chceš presvičať o svojom videní žien? X ľudí ti tu napísalo názor opačný tvojmu a ty si stále budeš tliachať to isté.
prišiel si si sem po radu, alebo nás chceš presvičať o svojom videní žien? X ľudí ti tu napísalo názor opačný tvojmu a ty si stále budeš tliachať to isté.
44feda44
ludia su rozni. Muži su rozni. Ženy su rôzne. Áno, existuju take pre ktorych je prioritou u mužov aby mali vela penazi alebo aby nadpriemerne dobre vyzerali. Ale aj muži sú často povrchní a zaujíma ich hlavne výzor ženy. Nemá zmysel sa lutovat. Mal som kolegu ktory bol velmi chudý a silno plešatý a to pritom mal iba niečo tesne po 20tke. A priatelku mal. Lenže on nemíňal čas sebaľutovaním, ale bol velmi aktívny, optimistický a produktívny. A to ženy oceňujú na mužoch. Lebo v tom je tá sila, že aj keď má človek nejakú zjavnu nevyhodu, tak napriek tomu dokaze ju prekonat a napreduje. Ten kto sa lutuje, ten uz dopredu prehral.
ludia su rozni. Muži su rozni. Ženy su rôzne. Áno, existuju take pre ktorych je prioritou u mužov aby mali vela penazi alebo aby nadpriemerne dobre vyzerali. Ale aj muži sú často povrchní a zaujíma ich hlavne výzor ženy. Nemá zmysel sa lutovat. Mal som kolegu ktory bol velmi chudý a silno plešatý a to pritom mal iba niečo tesne po 20tke. A priatelku mal. Lenže on nemíňal čas sebaľutovaním, ale bol velmi aktívny, optimistický a produktívny. A to ženy oceňujú na mužoch. Lebo v tom je tá sila, že aj keď má človek nejakú zjavnu nevyhodu, tak napriek tomu dokaze ju prekonat a napreduje. Ten kto sa lutuje, ten uz dopredu prehral.
to je zase taka riadne fejkova statistika "zeny pisu na zenskych forach"... kde? kolko ich? ake je to percento oproti zenam ktore nic take nepisu lebo nic take nezazivaju?44feda44 napísal: 04 okt 2023, 19:40 Noooo neviem ale trocha keď si pozriete ženské fórum tak vydaté ženy tam píšu ako sú zbláznene do nejakého kolegu alebo chlapa v ich okolí, ktorý vyzerá ako "krásavec". Ženy sú žiarlivé tak preto si radšej výberu "priemerne vyzerajúceho" aby znížili riziko nevery. Ale často v hlave majú iného, nádherného chlapa (pre nich), ktorého niekde stretávajú. A keď sa sklamú s alfasamcami tak už vyberú zo zúfalstva hocikoho. Žena nechce zostať sama. Ale taktiež ti nikdy nepovie krutú pravdu. Často si hľadajú rezervu.
ved ale tu netreba ziadne tazke dokazy, staci sa pozriet vsade naokolo. je tvoja mama pipenka ktorej ide iba o vzhlad a peniaze? je tvoj otec nabuchany alfasamec? ostatni clenovia rodiny? znami a kamarati? susedia? kolegovia?
lebo ja kde sa pozriem tak vidim normalne vztahy, muz priemerny, zena priemerna a su spokojni s tym co maju. jasne ze je vela rozvodov a vela nestastnych vztahov ale nepoznam ani jeden kde by zena bola s "priemerne vyzerajucim" chlapom len tak aby mala istotu a vedla tajne chodila za nejakym krasavcom. to tak mozno funguje vo filmoch.
akoze nebudeme si klamat kazdemu sa pacia pekni ludia. ale normalny clovek chape rozdiel medzi predstavou a realitou. mam susedu ktora ma podstatne lepsiu postavu ako moja zena a fakt je sexy. znamena to ze idem teraz rozvodove papiere pisat a zbalit ju? preco by som to robil? ved vztah je o tolko veciach a sexualna pritazlivost je iba jedna z nich.
ja mam pocit ze taketo dristy ako pises ty moze pisat iba niekto kto nikdy ozajsny vztah nemal (podobni boli v inych temach), niekto kto netusi ze vztah je komplexna vec zlozena z desiatok casti a ani jedna z nich nebude velmi pravdepodobne nikdy stacit na to aby ten vztah znicila.
to o com ty dookola pises to je nejaka predstava z americkych stredoskolskych filmov kde ta najsexy baba zo skoly musi chodit s tym najsexy chalanom. aj ked teda v tejto predstave to dalej pokracuje tak ze stredna "vrstva" chodi so strednou vrstvou a ti najvacsi chudaci tiez randia medzi sebou... takze v konecnom dosledku aj z toho by si mohol pochopit ze pre kazdeho existuje niekto. aj bez kociek na bruchu a znackoveho auta.
fyzická atraktivita je minimálne na začiatku nevyhnutná a otvára brány ďalej. Ja osobne si neviem predstaviť, že by som mal záujem o vzťah alebo sex od ženy, ktorá by nebola pre mňa atraktívna. Subjektívne vnímanie atraktivity je potom už druhá kategória, každý má rad iný typ žien. Nikdy sa nám nebudú páčiť všetky a naopak. Pre istý typ žien, si atraktívny určite aj teraz. Pokiaľ ale chceš svoju atraktivitu zvyšovať, máš množstvo možností, ako na to, nie je to len cvičenie.
-
javatar
Hardcore addict
Pride mi to akoby si uvazoval "vsetko alebo nic" - a zivot proste tak nefunguje (aj ked su ludia co tak zmyslaju).
Vzdy bude niekto krajsi, vzrusujucejsi, pritazlivejsi, bohatsi atd. ako ty. To neznamena, ze si ziadna nevyberie teba. Pretoze vzdy bude existovat aj lepsia alternativa ku ktorejkolvek zenskej. Zeny ktore si hladaju rezervy, kalkuluju s "alfasamcami" a podobne, tak tie nezakladaju zivot na realite obdobne ako to robis teraz ty. Koniec koncov tieto iluzie nie su len domeny zien.
Pre zaciatok prestan generalizovat a tvrdit "zeny sa spravaju takto". Pretoze "zeny" su prilis velka skupina na to aby si na ne mohol nasit takto specificke tvrdenia.
Vzdy bude niekto krajsi, vzrusujucejsi, pritazlivejsi, bohatsi atd. ako ty. To neznamena, ze si ziadna nevyberie teba. Pretoze vzdy bude existovat aj lepsia alternativa ku ktorejkolvek zenskej. Zeny ktore si hladaju rezervy, kalkuluju s "alfasamcami" a podobne, tak tie nezakladaju zivot na realite obdobne ako to robis teraz ty. Koniec koncov tieto iluzie nie su len domeny zien.
Pre zaciatok prestan generalizovat a tvrdit "zeny sa spravaju takto". Pretoze "zeny" su prilis velka skupina na to aby si na ne mohol nasit takto specificke tvrdenia.
Ako tiez si myslim ze je to take vsetko alebo nic. Proste ked ti kariolog zakazuje nejake typy cvikov, najdi si nejake ine. Nemozes proste ist plavat ? Alebo robit Jogu ? Vsetko to pekne spevni telo... Alebo si proste najdi ine hobby, ktore hlavne budes robit kvoli sebe a nie kvoli tomu, aby ta mali zeny radi. Zeny to totizto nejako zvlastne dokazu vycitit, ked robis nieco len kvoli zbudeniu pozornosti a ked robis nieco uprimne.
Neklesaj na mysli, bud vesely a optimisticky, skor ci neskor nejaka pride, nezalezajuc od tvojho vyzoru. Staci ist tomu nesilene oproti
Neklesaj na mysli, bud vesely a optimisticky, skor ci neskor nejaka pride, nezalezajuc od tvojho vyzoru. Staci ist tomu nesilene oproti
gogo956
Tak možno na tom chlapovi bolo niečo iné zaujímavé. Ženy pozerajú aj na ramená, ruky, nohy a pod.
aacid
Môžeš pozrieť modry koník. Chodiť za krásavcom nemusí, ona za ním nepôjde lebo s veľkou pravdepodobnosťou ho považuje za sukničkára a keby pre neho opustila muža tak sa bojí že by ostala sama.
danodrevo
Kľudne pošlem foto či je možné aby som bol pre nejakú atraktívny. Aj hetero chlap môže vyjadriť názor na druhého chlapa či je špatný. Na zoznamkách mám skoro nulový záujem. Potom sa nemôžem cítiť pekný.
javatar
Jasné, že sa vždy nájde niekto lepší ako ja. To je jasné. Lenže tých lepších je habadej.
skooty
Ženy stále hovoria ako by nechceli "svalnatých" a podobne. Lenže podľa môjho názoru si až veľmi často protirečia.
Tak možno na tom chlapovi bolo niečo iné zaujímavé. Ženy pozerajú aj na ramená, ruky, nohy a pod.
aacid
Môžeš pozrieť modry koník. Chodiť za krásavcom nemusí, ona za ním nepôjde lebo s veľkou pravdepodobnosťou ho považuje za sukničkára a keby pre neho opustila muža tak sa bojí že by ostala sama.
danodrevo
Kľudne pošlem foto či je možné aby som bol pre nejakú atraktívny. Aj hetero chlap môže vyjadriť názor na druhého chlapa či je špatný. Na zoznamkách mám skoro nulový záujem. Potom sa nemôžem cítiť pekný.
javatar
Jasné, že sa vždy nájde niekto lepší ako ja. To je jasné. Lenže tých lepších je habadej.
skooty
Ženy stále hovoria ako by nechceli "svalnatých" a podobne. Lenže podľa môjho názoru si až veľmi často protirečia.
Preco riesis zoznamky a nejdes rovno medzi ludi do realneho sveta?
Akože čo ti na toto napísať ?!?!?44feda44 napísal: 05 okt 2023, 20:02 gogo956
aacid
danodrevo
javatar
skooty
Rád si tu dostal už dosť veľa, vo výsledku si stále hudieš to svoje.
Radu ti už teda nedám, iba ti poviem, že sa príšerne ľutuješ. Skús si sám položiť otázku, keby si bol žena, šiel by si za niekým, kto sa takto ľutuje a nemá usporiadané priority ?
v prvom rade zapracuj na sebe osobnostne a činky dvíhaj ako doplnok. ak takto komunikuješ s ľuďmi bežne, nepomohlo by ti ani keby si bol výzorovo Clooney v najlepších rokoch.44feda44 napísal: 05 okt 2023, 20:02 gogo956
aacid
danodrevo
javatar
skooty
modrykonik je velice znama stoka slovenskeho internetu. nic z toho co je tam napisane by so nikdy nebral vazne.