Aky mate nazor na homosexualov?
-
mastermind
VIP
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja ta neurazam. Vychadzam z tvojich prispevkov a sposob, akym si ich pisal alebo, ako si suhlasil s nazormi, ako by to riesila "tretia risa". Co sa tyka fasizmu, je mi jedno, co je tam presne napisane a ako sa mas naucit poucku, co je fasizmus do skoly. Vsetci, kt. o tom nieco vedia, vedia, ze pre nich boli problem aj homosexuali. Si obmedzeny. A vobec ta neurazam, len konstatujem. A opakujem, to ze si obmedzeny mi vychadza z viacerych tvojich komentarov k viacerym temam.stans napísal:Je to typické pre teba - keď nemáš argumenty, tak začneš urážať. Mládenec, nebudeš sa mať dobre v živote...
K veci:
Charakteristika fašizmu:
- Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
- Usiluje sa vybudovať totalitný štát
- Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
- Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
- K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
- Zavádza korporativizmus
- Utláča alebo dokonca likviduje slabých a chromých
Zdroj:Kde sú tam spomínaní homoši a lesby?Kód: Vybrať všetko
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fašizmus
-
mastermind
VIP
Kde vo svojích príspevkoch som "obhajoval alebo prezentoval nejakým spôsobom fašizmus? Brzdi a váž slová.p4ra napísal:Ja ta neurazam. Vychadzam z tvojich prispevkov a sposob, akym si ich pisal alebo, ako si suhlasil s nazormi, ako by to riesila "tretia risa". Co sa tyka fasizmu, je mi jedno, co je tam presne napisane a ako sa mas naucit poucku, co je fasizmus do skoly. Vsetci, kt. o tom nieco vedia, vedia, ze pre nich boli problem aj homosexuali. Si obmedzeny. A vobec ta neurazam, len konstatujem. A opakujem, to ze si obmedzeny mi vychadza z viacerych tvojich komentarov k viacerym temam.
Neprekročil si svoj tieň - zostaneš pribrzdeným človiečikom, ktorý si nevidí ďalej od nosa. Nevytrhne ťa z toho ani tvoj pocit, (ktorý si nadobudol) že si na tomto fóre jedným z tých "starších" a môžeš rozdávať iným rozumy. Zostaneš obmedzený vo svojej obmedzenosti. Tvojmu sebavedomiu nahráva iba mometálna situácia v ktorej žiješ. Všetko sa raz zmení. Úspešní rodičia, vysnívané zamestnanie, živoť v "cudzom" štáte... raz budeš skladať účty a vôbec na to nie si pripravený...
-
p4ra
Redeemer
Prosim ta.. Kde zmizlo to, ze NZ nie su tak daleko btw.? Pribrzdeny si bohuzial, lebo si obmedzeny a tvoju obmedzenost nijako nepotlacis. V kazdom z tvojich prispevkov je to vidiet. A myslim si, ze prave ty si ten, kt. je rozumy potrebne rozdat.. A NEPOVEDAL som, ze ho obhajujes a prezentujes, ale, ze SUHLASIS s tym, co povedali ini o fasizme, resp. o tom, ako by sa to riesilo a malo riesit, alebo ako sa to riesilo v tej dobe, tak neprekrucaj moje slova a citaj.stans napísal:Kde vo svojích príspevkoch som "obhajoval alebo prezentoval nejakým spôsobom fašizmus? Brzdi a váž slová.
Neprekročil si svoj tieň - zostaneš pribrzdeným človiečikom, ktorý si nevidí ďalej od nosa. Nevytrhne ťa z toho ani tvoj pocit, (ktorý si nadobudol) že si na tomto fóre jedným z tých "starších" a môžeš rozdávať iným rozumy. Zostaneš obmedzený vo svojej obmedzenosti. Tvojmu sebavedomiu nahráva iba mometálna situácia v ktorej žiješ. Všetko sa raz zmení. Úspešní rodičia, vysnívané zamestnanie, živoť v "cudzom" štáte... raz budeš skladať účty a vôbec na to nie si pripravený...
napíš konkretne z mojích príspevkov u ktorých predpokladáš že som "súhlasil" s tým čo iní (!!!???) napísali o fašizme - fakt som zvedavý. Je neskutočné čítať tvoje príspevky - od druhých žiadaš argumenty, no ty sám také niečo nepoznáš. Vieš iba útočiť na ľudí. Ty si fakt dobrý žiak toho Lesa... Určite ti dáva rady cez PM. Hnus.p4ra napísal:bla, bla, bla, ...a NEPOVEDAL som, ze ho obhajujes a prezentujes, ale, ze SUHLASIS s tym, co povedali ini o fasizme, resp. o tom, ako by sa to riesilo a malo riesit, alebo ako sa to riesilo v tej dobe, tak neprekrucaj moje slova a citaj.
P.S. Kúp si mačiatko, možno cez zvieratká si nájdeš cestu k ľudom.
Hm, nemozem si pomoct, ale suhlasim s tymito slovami...stans napísal:Kde vo svojích príspevkoch som "obhajoval alebo prezentoval nejakým spôsobom fašizmus? Brzdi a váž slová.
Spravicka..
Toto je vec o ktorej stale hovorim a neviem aky iny ako negativny obraz takto homosexuali mozu ziskat.Kresťania zatknutí za čítanie z Biblie počas akcie homosexuálov
Právna firma Shields & Hoppe, LLP podala niekoľko žalôb proti mestu Filadelfia v mene 11 členov organizácie Repent America, ktorí boli zatknutí počas miništrovania evanjelia Ježiša Krista počas homosexuálnej akcie OutFest, ktorá sa konala na uliciach Filadelfie 10. októbra 2004.
Skupina čelí trestu do 47 rokov za čítanie Biblie na verejnosti.
Hovorili sme to už dlho. Nebudete môcť na verejnosti citovať Bibliu, lebo budete obžalovaný z podnecovania nenávisti.
Jedenásť kresťanských konzervatívcov bolo zatknutých, uväznených a obvinených zo zákona podnecujúceho k nenávisti, keď protestovali na udalosti Outfest – čo je akcia homosexuálov, ktorá sa koná v uliciach Filadelfie.
Šesť mužov a päť žien boli hneď na začiatku zastavených homosexuálnou políciou, „Ružoví anjeli“, ktorá pískala, kričala obscénne poznámky a obkolesila ich panciermi v tvare kondómov, aby ich nikto nemohol počuť ani vidieť. Namiesto toho, aby polícia zatkla homosexuálov, zatkla kresťanov, ktorí uplatňovali svoje právo slobody prejavu.
V roku 1999 bol univerzitný študent Michael Marcavage zatknutý a poslaný do psychiatrickej liečebne po tom, čo jeho dekan odmietol jeho návrh, aby na internáte boli aj rečníci biblickí. Chcel usporiadať kontra-udalosť proti hre Corpus Christi, v ktorej je Ježiš zobrazovaný ako gej a tiež jeho apoštoli. „Vďaka tomuto incidentu som uvidel boj, ktorému ako kresťanský národ čelíme,“ povedal Michael pre agentúru AP.
Šiesti muži a päť žien bolo na Outfeste zatknutých zo zločinov, včítane „hate crime“ (zločin z nenávisti) voči menšinám spolu s obvineniami z konšpirácie, navádzanie na vzburu a ďalšie, menšie priestupky: kriminálne spolčovanie, vlastníctvo inštrumentov zločinu (trúba), etnické zastrašovanie, nepokoje, odmietnutie výzvy na rozchod, zátaras cesty...
Tieto žaloby vzniesla Lynne Abrahamová, ktorá okrem iného pracuje aj pre ADL. Žalobcom je Charles Ehrlich, ktorý sa vyjadril:
„Skúšajú sa ukrývať za prvý dodatok ústavy a svoje právo slobodného prejavu, zatiaľčo v skutočnosti im ide len o provokovanie ľudí k násiliu.“
Homosexuálni právnici z amerického ministerstva spravodlivosti, oddelenia ľudských práv sa udalosti zúčastnili a údajne radili polícii, ktorá zatýkala protestantov.
Kresťania strávili vo väzení 21 hodín a čelia do 47 rokov väzenia a pokute 90 000 dolárov každý.
“Domnievame sa, že toto je prvý prípad v Spojených štátoch keď bol niekto obvinený zo zločinu z nenávisti za miništrovanie evanjelia na verejnosti,“ povedal Ted Hoope, právny zástupca filadefskej jedenástky.
„Tento prípad nie je len o snahe potláčať kresťanský názor a bránení vyjadriť ho verejne, ale aj o absolútnom nedostatku práva slobody prejavu a slobodného praktizovania kresťanstva.“ Kriminálne obvinenia boli nakoniec zrušené po tom, čo sudca si pozrel videozáznam udalosti a zistil, že neexistuje dôkaz, žeby organizácia Repent America urobila ničo zlé.
-
p4ra
Redeemer
No, ale mna zaujima tato vec:
Cize Krestania vlastne maju pravo na slobodu prejavu a svoj nazor, ale homosexuali nemaju? Preco? Kde je vlastne spravodlivost? A tu hrstku "spravnych veriacich" by som zaradil do kategorie ortodoxnych, kt. sa potrebovali ukazovat. Preco to neurobila co ja viem cela krestanska fara toho mestecka? Pride mi ten clanok trosku pritiahnuty za usi.Namiesto toho, aby polícia zatkla homosexuálov, zatkla kresťanov, ktorí uplatňovali svoje právo slobody prejavu.
p4ra napísal:Cize Krestania vlastne maju pravo na slobodu prejavu a svoj nazor, ale homosexuali nemaju?
Toto ma byt to ich pravo na nazor?boli hneď na začiatku zastavených homosexuálnou políciou, „Ružoví anjeli“, ktorá pískala, kričala obscénne poznámky a obkolesila ich panciermi v tvare kondómov, aby ich nikto nemohol počuť ani vidieť.
Pozri, nie kazdeho tu popleties tak neprekrucuj.