Aké nové slúchadlá?
-
Daniel9911
Professional
Re: Aké nové slúchadlá?
čo najlepšia kompatibilita zo Samsungom nie je priorita, keďže tie slúchadla by som využíval 90% aj tak k PC na pozeranie filmov či yt a občasne počúvanie hudby. Do tej cenovky 100 -110 € by si vedel niečo odporučiť? Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Sennheiser CX Plus, Final Audio ZE2000
Zdravím,
nejaké slúchadla k PC ? mikrofón mám externý takže môžu byť bez mikrofonu. Použitie PC, hudba, hry, filmy taká klasika.
živit to bude klasická zvukovka z dosky realtek nič fancy.. prípadne ak je nejaké zaujímavé budget riešnie pre upgrade zdroja aby to celé bol nejaký level up som otvorený možnostiam.. cena samotných slúchadiel by nemala presiahnuť 50€ do teraz som postupne vystriedal Maxell Retro DJ potom 2x Superlux HD-662 a aktuálne mám Superlux HD-669b jediná vec čo by som zrejme chcel zachovať je odpojitelný kábel pre jednoduchu výmenu, a možno nejaké textilne naušniky ? ktoré po pár mesiacoch nevytvrdnú.
nejaké slúchadla k PC ? mikrofón mám externý takže môžu byť bez mikrofonu. Použitie PC, hudba, hry, filmy taká klasika.
živit to bude klasická zvukovka z dosky realtek nič fancy.. prípadne ak je nejaké zaujímavé budget riešnie pre upgrade zdroja aby to celé bol nejaký level up som otvorený možnostiam.. cena samotných slúchadiel by nemala presiahnuť 50€ do teraz som postupne vystriedal Maxell Retro DJ potom 2x Superlux HD-662 a aktuálne mám Superlux HD-669b jediná vec čo by som zrejme chcel zachovať je odpojitelný kábel pre jednoduchu výmenu, a možno nejaké textilne naušniky ? ktoré po pár mesiacoch nevytvrdnú.
-
Ryan Giggs
VIP
Do 50 eur, ak ma byť zachovana kvalita zvuku, inu možnosť ako nejake Superluxy alebo Samsony nemaš.
Ak by pripadne mohli byť aj otvorene, tak v tom pripade jednoznačne Omnitronic SHP-600.
Ak by pripadne mohli byť aj otvorene, tak v tom pripade jednoznačne Omnitronic SHP-600.
akože nepotrebujem izolovať som v izbe sám, jediné z čoho mam obavu je to že by to zachytával mikrofón nemám predstavu v akej miere je to hlučné keď sú otvorené slúchadla mikrofon mám na boom arm velmi blízko úst / sluchadiel. je to nejaký zásadný upgrade oproti superlux hd 668b ? teraz mam semi open superlux 668b a tam nemám problém s tým že by to mohol mikrofón zachytávať.
-
Ryan Giggs
VIP
Až taky dramaticky rozdiel oproti polootvorenym tam nie je.
Uz ked si to nadhodil, ktore superluxy - videl som ze zacali klonovat design beyerov, celkom sa mi to paci ale neviem ako su na tom zvukovo. Inak budem chciet nejake (polo/)otvorene lacne sluchadla - charakter v tvare V vyhodou 
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Beyery nezačali klonovať teraz, tie HD330/HD660 existuju už snaď aj 15 rokov. U tych je ale treba mať na pamäti vysoku impedanciu. To si vyžaduje nejaky amp aby to hralo optimalne. Aj keď z HD330 existuje aj Pro verzia s 32 ohm. Aj keď neviem či to dostať u nas.
Neviem čo je to lacne, ale vyššie spominane Omnitronicy su za 50€ vyborne sluchadla.
Neviem čo je to lacne, ale vyššie spominane Omnitronicy su za 50€ vyborne sluchadla.
Tie sa mi pozdavaju, dakujem 
// teraz pozeram, ze to vyzera uplne jak HyperX Cloud-y akurat perforovana ozvucnica, ci mi hrabe?
// teraz pozeram, ze to vyzera uplne jak HyperX Cloud-y akurat perforovana ozvucnica, ci mi hrabe?
-
Ryan Giggs
VIP
Nehrabe. Tie sluchadla vyraba firma Takstar. Cloudy su prezlečene Takstar Pro 80, tie Omnitronicy zas Takstar HI2050. Takisto to vieš najsť pod značkou Qpad (QH85/QH90). Takisto Takstar sluchadla (Pro 82) vieš najsť napr. aj ako Cooler master MH751/752. Atd., atd.
Medzi firmami predavajucimi PC periferie, je Takstar veľmi obľubeny dodavateľ.
U nas nema Takstar oficialne zastupenie, tak su dostupne (občas sa niečo da najsť) len tie OEM verzie pod inymi značkami.
Medzi firmami predavajucimi PC periferie, je Takstar veľmi obľubeny dodavateľ.
U nas nema Takstar oficialne zastupenie, tak su dostupne (občas sa niečo da najsť) len tie OEM verzie pod inymi značkami.
Cool shit, dik za vysvetlenie 
Ahojte, po 7 rokoch mi začali odchádzať jednotky HyperX Cloud, viete mi poradiť niečo fajn okolo 250-300€?
Bez mikrofónu, uzavreté, basovejší prejav je ok. Kŕmiť to bude iba Topping DX1.
Páčia sa mi beyerdynamic, zdá sa mi že som tu videl odporúčané DT 700/900 PRO X, je to stále dobrá voľba alebo je niečo lepšie v danej cene?
Bez mikrofónu, uzavreté, basovejší prejav je ok. Kŕmiť to bude iba Topping DX1.
Páčia sa mi beyerdynamic, zdá sa mi že som tu videl odporúčané DT 700/900 PRO X, je to stále dobrá voľba alebo je niečo lepšie v danej cene?
-
Ryan Giggs
VIP
Pozri Meze 99 classic, Austrian Audio Hi-X55
Díky Ryan, pozriem ich. Vedel by si mi ešte poslať nejaké v 200-250€ pls?
-
Ryan Giggs
VIP
V tej cenovke by som pozeral asi po Audio-Technica ATH-A990Z, pripadne aj tie Beyery 700 Pro x.
Ja mam Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohm, vyberal som ich tu, tiez som chcel uzavrete, basovejsie, su k zvukovke X-Fi Titanium a som s nimi spokojny, ale predtym som kupil ine a musel som ich vratit, mozes si najst tie prispevky.The napísal: 25 okt 2023, 22:22Díky Ryan, pozriem ich. Vedel by si mi ešte poslať nejaké v 200-250€ pls?
Strucne, Audio-Technica boli dobre, ale po par dnoch mi velmi otlacili usi, ked som ich skusal v obchode, tak netlacili vobec, potom som mal ine verzie Beyerdynamic, ale mali skresleny zvuk pri vyssej hlasitosti, dobra bola az ta verzia 250 Ohm, v tvojom pripade moze byt vhodna aj ina verzia, idealne je vyskusat, prip. kupovat tam, kde je mozne ich vratit alebo vymenit.
Pozerám, že tie DT 770 PRO čo spomínaš robia 32, 80 alebo 250 ohm. Pri tých 700 PRO X (čo je asi novší model?) je iba 42 ohm verzia. Pre môj entry-level Topping to bude asi akurát 
-
Ryan Giggs
VIP
Impedancia sama osebe nevypoveda o nicom. Ten Topping zmakne "99%" sluchadiel, a v tejto kategorii do 300€ snad vsetky. Kludne aj 600 ohmove tam mozes pichnut, nemusi to byt nijako zasadne problemove.
Impedancia ta naozaj trapit nemusi a vyberat sluchadla podla tohto parametra je nezmysel.
Ano, 700 pro X su novsia, o nieco lepsia verzia.
Impedancia ta naozaj trapit nemusi a vyberat sluchadla podla tohto parametra je nezmysel.
Ano, 700 pro X su novsia, o nieco lepsia verzia.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ahojte,
chcel by som poprosiť tip na nejaké "over ear" slúchadlá k PC na počúvanie hudby, sledovanie filmov, mikrofón nepotrebujem. Cenovo tak do 100€. Vďaka
chcel by som poprosiť tip na nejaké "over ear" slúchadlá k PC na počúvanie hudby, sledovanie filmov, mikrofón nepotrebujem. Cenovo tak do 100€. Vďaka
-
starysomar
Hardcore addict
Niektore Superluxy.
Idealne niekde ist vyskusat pocit na hlave.
Idealne niekde ist vyskusat pocit na hlave.