TB bankomaty sa po novom pytajú ako chceš vybrať hotovosť pri 30€ výbere mi navrhlo 3x10€, alebo 20€ a 10€, pri 350€ mi dalo na výber tri varianty z toho jedna bola 3x 100€ a 1x 50€, takže už to neplatí, ale predtým vydávali max 50ky.Horror napísal:Záleží aký bankomat je lebo TB nikdy mi nevydala stovky furt v 50-ách vydáva.
Hotovosť z bankomatov
Re: Hotovosť z bankomatov
Áno to sa dá. Pýtal som sa to cez ich zákaznícky chat a že na chcíľu si dám limit aký chcem hocikoľko, vyberiem a potom si to stiahnem naspäť. Som nový ešte pri využívaní virtuálnej banky tak preto ešte len objavujem možnosti ako to funguje. Som bol zvyknutý na pobočky ale ako som navykol na appku už mám názor že pobočky sú prežitok.heker napísal:Tak si zvys limit. Navyse vied, ze budes platit 1200 eur, tak si peniaze nachystas predsa vopred.
To som si všimol aj ja. Väčšinou platím kartou takže málokedy vyberám ale to som si myslel že ak zadám 300€ tak mi ponúkne 6 kusov 50-ok namiesto troch stoviek.mLuks napísal: TB bankomaty sa po novom pytajú ako chceš vybrať hotovosť pri 30€ výbere mi navrhlo 3x10€, alebo 20€ a 10€, pri 350€ mi dalo na výber tri varianty z toho jedna bola 3x 100€ a 1x 50€, takže už to neplatí, ale predtým vydávali max 50ky.
Mnohé bankomaty majú aj možnosť voľby že "voľba bankoviek" a tam si vieš "namiešať" vlastný pomer bankoviek.
Napríklad 100€ si vieš zvoliť ako jednu bankovku alebo 5x10 a 1x50 alebo 5x20, proste ako chceš.
Napríklad 100€ si vieš zvoliť ako jednu bankovku alebo 5x10 a 1x50 alebo 5x20, proste ako chceš.
Výbery z bankomatov sa zmenia: Banky chystajú novinku, ktorá mnohých poteší...
https://zive.aktuality.sk/clanok/VhDzwy ... ch-potesi/
https://zive.aktuality.sk/clanok/VhDzwy ... ch-potesi/
-
mirak2
Hardcore addict
Tak to sem napis rovno, nech nemusim klikat na clickbait clanok.
Článok o hovne/tom že banky chystajú bezkontaktné výbery z bankomatov resp. cez apple/garmin/android pay.
-
starysomar
Hardcore addict
V Primabanke v niektorých bankomatoch "bezkontaktne" v aplikácii.
podobne(alebo rovnako, neviem ako to ma prima) to ma vub, cez ich aplikaciu to uz ide aj bez fyzickej karty. akurat nechapem preco je vobec potrebne tu kartu vlastnit, nebolo by odveci vediet vytiahnut peniaze aj bez nej.
co viem tak tatrabanka ma uz roky moznost vybrat bez karty a to tak ze v aplikacii si vygenerujes kod a zadas ho do bankomatu a vypluje ti peniaze maximalne tusim ale len do 500e... M142 k tvojej otazke kartu pokial mas v google/apple pay musis vlastnit aj fyzicku koli tomu ze proste aby si vedel ju pouzit aj na mieste kde taka funkcia nieje... inak mna skor serie to preco sa viac nerozmohli vkladomaty. je ich pomerne malo kazdej banky a to zijem v ke.
Aj slsp to ma s tym kodom
Funkcia s kódom je pomerne komplikovaná na vývoj. Oveľa jednoduchšie je to spraviť ako v 365.bank - bezkontaktne kartou (aj Apple/Google Pay). Neviem prečo to nemajú banky už dávno.
kompi: jasne, pri google pay to chapem, ale pisal som o tom vybere penazi z bankomatu skrz aplikaciu. Tam mi ta nutnost karty uz pride redundantna
-
daniel.daniel
Medium Star
https://www.facebook.com/tatrabanka/pos ... 281563635/
Inac uz davnejsie som si vsimol na bankomatoch TB miesto s logom na bezkontatkne platby v lavom dolnom rohu. Malo to doteraz nejake vyuzitie? alebo to uz niekolko rokov caka na tu funkciu bezkontatkne vybery?
Inac uz davnejsie som si vsimol na bankomatoch TB miesto s logom na bezkontatkne platby v lavom dolnom rohu. Malo to doteraz nejake vyuzitie? alebo to uz niekolko rokov caka na tu funkciu bezkontatkne vybery?
Toto majú aj bankomaty 365.bank a funguje to..minule som takto bezkontaktne vyberal mobilom.