PS: Nič nelegálne iba darček pre nich
Kuriér
Kuriér
Nie som si istý, ale keď mi niečo doručí kuriér, tak s balíkom dodáva aj nejaký papier s obsahom balíka? Nemám teraz zrovna nikoho poruke, komu by som balík mohol doručiť, takže zostáva iba možnosť domov, a rodičia sa nemôžu dozvedieť, čo je obsahom balíka
Re: Kuriér
Nedoruci. Da ti papier na ktorom je napisany odosielatel, adresat, cena (ak je to na dobierku) a potvrdenie o prevzati. Ziadny obsah balika sa tam nepise.
Super, táto správa ma potešila 
Vola sa to dodaci list resp. faktura a byva v baliku.
-
Blackout147
Medium Expert
Myslim, ze oni pomysleli na ine veci ako nelegalnefraqer napísal: PS: Nič nelegálne iba darček pre nich
Len by som si dal aj tak pozor lebo dodací list býva niekedy nalepený na balíku tak, že ide ľahko zobrať a čítať.... a niekedy sa posiela aj balíkova súpiska s dodacím listom....
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
S balíkovou súpiskou som sa ešte nestretol a to preberám dosť balíkov. Skôr sa stane že faktúru nalepia na balík, ale ani to nie je až tak bežné (v priemere z 20 balíkov to mal takto 1).
A dodací list má kuriér a on ti ho dáva s balíkom, no na ňom je len cena, váha, odosielateľ a prijímateľ.
A dodací list má kuriér a on ti ho dáva s balíkom, no na ňom je len cena, váha, odosielateľ a prijímateľ.
Dá sa presmerovať zásielka od Slovak Parcel Service?
Skus to pozriet tu a zmenit - https://www.sps-sro.sk/kde-je-moj-balik/ Ak to nepojde, tak asi jedine nahlasit kurierovi alebo odosielatelovi.
Dole bol potom formulár, som to tam napísal..snáď to pomôže.