Office 365 Home - spolocna kupa
Re: Office 365 Home - spolocna kupa
Kupoval som kluce z eBayu, najskor 2016, potom 2019. Pri 2016 mi to deaktivovali, musel som vziat novu licenciu. Potom 2019. Teraz som 2 ci 3 dni dozadu stiahol daku utilitu, priamo cez nu som si vyklikat typ Office, jazykz aky balik/aplikacie chcem, ci to aj aktivovat a hotovo. Zatial funguje a nic som neplatil. Ostanem asi len pri kupe licencii Windowsu a Esetu, napokon Office ide spravit aj free (bez cloudu).
Zmizol tu jeden príspevok, tak len doplním, že aktuálne sa dajú kúpiť licencie za cca 200kč cez aukro.cz. Osobnú skúsenosť nemám, ale ak najbližšie budem potrebovať ďalšiu licenciu, určite vyskúšam..
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som pred pár rokmi kúpil na ebayi 365ku za asi 20€ od predajcu, ktorý toho predal kvantum, mal skvelé hodnotenie, mal dokonca možnosť vytvorenia osobného "účtu", ale to bolo drahšie asi o 10€, ale ako väčšinu predajcov Office ho asi zrušili. Stále fungujem bez problémov.
Otcovi, keďže využíva Excel raz za uhorský rok, som aktivoval ako písal heker.
Otcovi, keďže využíva Excel raz za uhorský rok, som aktivoval ako písal heker.
Ahojte. Nemá niekto miesto v rodine? Alebo by sa nenašlo pár záujemcov? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
2007 ti nestačí?
Nestačí, chcem to mať prepojené na všetkých zariadeniach.
Stala mi zaujímavá situácia, kúpil som kľúč na kinguin Office 2021, kľúč však už bol použitý, na podpore chceli odomňa aby som kontaktoval Microsoft a aby mi poskytli dôkaz, že kľúč bol aktivovaný pred dátumom objednávky, našťastie veľmi ochotný človek na live chate Microsoftu mi dal info, že kľúč už bol naozaj aktivovaný na iný email deň pred mojou objednávkou
Len aktualizujem temu ked som ju uz vytvoril. Aktualne mam office 365 personal aktivovany do 2025. Min. rok som vyuzil akciu v nay za asi 45 eur, pred mesiacom som naoupil v smarty.sk za nieco cez 30 eur / rok. Cize treba vystihnut akcie v eshopoch.
Re: Office 365 Home - spolocna kup
A ja mam Office 2021 zadarmo s aktivatorom s GitHubu, kde funguju aj aktualizacie aplikacie a ziadny problem 
Zradím mam Office 365 no nepoužívam ho často a zistil som že by mi stačila staršia verzia Office 2019 na ktorú mám aj aktivačný kľúč. Už niekoľkokrát som Office 365 odinštaloval a 2019 normálne fungovala určitý čas no vždy sa po určitom čase objaví hláška že nemam aktivovaný Office 365 ako sa ho zbavím nadobro?
Už si aj preinštaloval Win alebo nie?Ak nie tak cez CMD si mal odobrať kľúč.
Skus Office removal tool - https://support.microsoft.com/en-gb/off ... df5dbf61d8
Ak by mal niekto zaujem, mozem sa pridat do family, alebo mozme poskladat novu. 1TB cloud kazdemu sa hodi za 12€ rocne, na office prdiet..
https://datacomp.sk/microsoft-365-pre-r ... 2e9a7e8a09
https://datacomp.sk/microsoft-365-pre-r ... 2e9a7e8a09
Da sa kupit niekde za normalne peniaze licencia na o365? Na ebayi nic moc, na ali vobec nic. Alebo skor nejaky "standalone" 2021 poriesit?
to co sem daval Fglx nie su normalne peniaze? mne 6 eur mesacne za 6TB priestoru a office pre 6 ludi pride ako viac nez fer cena.
teraz si platim office 365 individualne a platim rovnako, asi prejdem na family ked je to za tu istu cenu.
aktualne zalohujem svoje data na onedrive a 1TB staci. pouzivam na to rclone a myslim ze by nebolo komplikovane spravit 6 accountov, vsetky tam pridat a spravit mensi skript co by data distribuoval na vsetkych 6 onedrivov.
teraz si platim office 365 individualne a platim rovnako, asi prejdem na family ked je to za tu istu cenu.
aktualne zalohujem svoje data na onedrive a 1TB staci. pouzivam na to rclone a myslim ze by nebolo komplikovane spravit 6 accountov, vsetky tam pridat a spravit mensi skript co by data distribuoval na vsetkych 6 onedrivov.
Ak by si potom potreboval niekoho „do rodiny" ozvi sa.. poslem ti za to dake dukaty
Nay a ine eshopy zvyknu mat akciu obcas.cinges napísal: 06 nov 2024, 9:30 Da sa kupit niekde za normalne peniaze licencia na o365? Na ebayi nic moc, na ali vobec nic. Alebo skor nejaky "standalone" 2021 poriesit?
Smarty.sk - tam som kupil rocnu licenciu za nejakych 30 eur. Resp kupil som ich viac a predlzil som si 365 o niekolko rokov
Ja stahujem Office 2021 a cracknem to za 15 sekund. A vsetko roky funguje
Aky je rozdiel medzi 2021 a 365?
Ja pouzivam Open Office.. mne ide len o ten 6x1TB cloud tam