emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Blastbit »

"Vsetci pistite, ze si ich mam teda zobrat domov."- si si istý že všetci? Nie je to zase opäť tvoja generalizácia?
Akurát beardie sa ta asi len 5x pytal, ci si ich nastahuješ domov. Konkretne ja som ti nepísal, aby si si ich bral domov.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Lebo ty vies, ze ja som narazal na diskusiu trvajucu dva tyzdne, alebo to bolo na diskusiu trvajucu 8 rokov. Ale vlastne, ty ano. Pekny den!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked teda rátam 8 rokov na ktoré narážaš a pritom napíšeš všetci tak sa ohradim, lebo ja som ti nepísal aby si migrantov stahoval domov.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 09 nov 2023, 8:32 Ja tiez neviem, preco sa to neda a odmietate to.
lebo legalita
Vsetci su ilegalni
vsetci nie, ale statisice ano, diskusia je hlavne o tych
a je nutne ich preto deportovat do Saudskej Arabie.
'nutne' je silne slovo, bolo by to adekvatne vzhladom na kulturnu blizkost
ak cechoslovaci migrovali skor o im kulturne pribuznych krajin, ocakaval by som nieco take aj od migrantov z MENA, ktori to maju k dalsim, predovsetkym moslimskym krajinam celkom blizko
pytal som sa na nabozenstvo Srbov a Bosniakov, lebo napriklad oni nesedia do tejto poucky.
su uplne irelevantni, o nich sa nediskutovalo a nevidim dovod, preco by sa malo
aj ked je to jasne uz vsetkym okrem teba, diskusia je o nelegalnej migracii z krajin MENA

nemas argumenty, tak skusas znova len trapne argumentacne klamy, v tomto pripade Red Herring, si uz davno precitany a nemas ako prekvapit
Lenze ti ludia su povazovany za ilegalnych, lebo ich nikto nekontroluje (a vlastnia mobil).
nie, to je klamstvo
su ilegalni preto, lebo ilegalne prekrocili hranice
okrem toho, vedia, ze by sa legalne cez tie hranice nedostali, lebo casto nemaju ani len doklady, nieto vizum
Because Schengen zone countries do not have visa-free access for Syrian citizens, Syrians who want to visit countries like France, Italy, and Germany will have to apply for a Schengen visa in order to do so.
Problem je v tom, ze vsetci ludia z MENA, ktori nechcu cakat na svoj osud v taboroch v pusti idu tam, kde vedia, ze sa im bude lepsie zit.
to im nikto neupiera, ale nedava to povinnost Europe prijat ich
To z nich automaticky robi kriminalnikov.
vobec nie, len porusenie zakona z nich robi kriminalnikov
ak zakon neporusia, kriminalne sa nespravaju
S tym nesuhlasim.
to je tvoje plne pravo, ale stale to nezaklada narok na vstup migrantov z MENA do Europy :)
Ja chcem, aby ich kontrolovali Greci alebo Madari. A ked to z neznamych dovodov nedokazu, tak im treba poslat posily.
oni maju dostatok zdrojov na kontrolu legalneho prechodu
ak chce niekto porusovat zakon, tak to bude robit bez ohladu na tvoje "chcenie"
taktiez, neviem, co by grecki a madarski colnici kontrolovali, ked sam uznavas, ze migranti vlastne nemaju pasy, si nekonzistentny
Vsetci pistite, ze si ich mam teda zobrat domov.
nielen ty, ale aj vsetci, co su za ilegalnu migraciu a nasledne podla moznosti prevychovat podla europskych pravidiel a zakonov
Tiez zabudate na to, ze pricina imigracie z MENA do Europy je aj v tom, ze snehobieli muzi kreslili ciary bez snahy o pochopenie komplexnosti regionu. Tak ako v Afrike. A aj po 106 rokoch rovnaky narativ - Arabi/moslimovia su vsetci rovnaki, preto im medzi ciarami musi byt dobre.
to stale migrantom z MENA nedava pravo prist ilegalne do Europy, na vyplakavanie to je ale dobry argument, to ano
A este sa citi ako vitaz a spini po sachovnici.
tak to teda po sebe uprac
jackb napísal: 09 nov 2023, 17:35Ak Slovensko a Polsko dokazu strazit vonkajsiu hranicu
Slovensko zelenu hranicu chranit nedokaze
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

beardie napísal: 13 nov 2023, 12:36,vedia, ze by sa legalne cez tie hranice nedostali, lebo casto nemaju ani len doklady
Oni nemaju doklady lebo ich vyhodili aby sa mohli vydavat za sircanov.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Aktuálne info zo zdroju TA3 - 91 ruských migrantov zadržaných fínskou políciou, všetci migranti bez dokladov totožnosti.
Na mexicko-amerických hraniciach policiou skontrolovaná legálna skupina migrantov, všetci maju doklady = niesu vyhostení z USA.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 13 nov 2023, 12:36 ak cechoslovaci migrovali skor o im kulturne pribuznych krajin, ocakaval by som nieco take aj od migrantov z MENA, ktori to maju k dalsim, predovsetkym moslimskym krajinam celkom blizko
Migrovali Cechoslovaci do kulturne blizkych krajin? Nie. Ani vplyvom globalizacie si nie su pribuzni so Zapadom. Vid tato diskusia, vysledky volieb... Ak by migrovali do Juhoslavie a ostavali by tam, tak dobre. Ale oni migrovali Rakuska, Nemecka, do Kanady a USA, alebo do Skandinavie. Pocas Studenej vojny to muselo by to iste, ako Afganec s jaskyne prisiel do tabora v Humennom.
su uplne irelevantni, o nich sa nediskutovalo a nevidim dovod, preco by sa malo
aj ked je to jasne uz vsetkym okrem teba, diskusia je o nelegalnej migracii z krajin MENA
Su velmi relevatni, lebo su moslimovia a tych ste tu oznacili za kriminalnikov.
nie, to je klamstvo
su ilegalni preto, lebo ilegalne prekrocili hranice
okrem toho, vedia, ze by sa legalne cez tie hranice nedostali, lebo casto nemaju ani len doklady
Ved nizsie priznavas, ze sa hranica ustrazit neda, takze oni musia byt kriminalnici, lebo ich niekto nekontroluje.
Okrem toho, kto im ma tie pasy vydat, ked usli pred diktatorskym rezimom do susednej krajiny? Maju sa vratit a povedat "chceme vam ujst do srdca Europy, dajte nam pasy, nech si vybavime viza"? To su ti Sulikovci ako za Husaka idu na zapadonemecke velvyslenectvo. Neviem, preco prave ty odmietas pochopit tu absurdnost.
to im nikto neupiera, ale nedava to povinnost Europe prijat ich
ja pisem o povinnosti Europy prijat ich? budes ma aj citovat?
to je tvoje plne pravo, ale stale to nezaklada narok na vstup migrantov z MENA do Europy :)
kontrola ludi prichadzajucich ludi, ktori mozu splnat vsetky podmienky nezaklada narok na vstup?
nielen ty, ale aj vsetci, co su za ilegalnu migraciu a nasledne podla moznosti prevychovat podla europskych pravidiel a zakonov
vidis aky si "ulhany" (podstatne meno)"? ja pisem, ze som za kontrolu ludi prichadzajucich do Europy a ty napises, ze som proti.
to stale migrantom z MENA nedava pravo prist ilegalne do Europy, na vyplakavanie to je ale dobry argument, to ano
ja som napisal, ze to dava pravo? zase klames?
tak to teda po sebe uprac
preco by som po tebe cokolvek upratoval, holubok? aj tu si len hnusno naklamal. o mne, o ludoch, ktori sa ti nepaci a zase trepoces kridlami a, ako si vyhral.

YT jeden bakany, zase ponukol. Uz na prve pocutie je znama "podobnost" v "slovanskom okruhu"

A tu, anglicky muz ukazuje "aka sranda" to je pre Venezuelanov ist do USA:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kriminalnici sú vtedy, ak spáchaju trestný čin, nie pri legálnom prechode do ineho štátu. Ulhaný je prídavné meno, aký? ulhaný.
Slečny na videu si pokecali po anglicky aby moderátorka rozumela :). O aký okruh sa jedná, ak nie o slovanský ?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 nov 2023, 18:20Migrovali Cechoslovaci do kulturne blizkych krajin? Nie.
migrovali do kulturne najblizsich netotalitnych krajin
Su velmi relevatni, lebo su moslimovia a tych ste tu oznacili za kriminalnikov.
klamstvo
Ved nizsie priznavas, ze sa hranica ustrazit neda, takze oni musia byt kriminalnici, lebo ich niekto nekontroluje.
neda sa ustrazit, ak je ilegalne prekonavana mimo hranicnych priechodov
ak vstupia ilegalne, su ilegali, cize vzdy, ked vstupia mimo kontrolovanych hranicnych priechodov

este napis, ze ich niekto do toho prekonavania zelenej hranice nuti :)
Okrem toho, kto im ma tie pasy vydat, ked usli pred diktatorskym rezimom do susednej krajiny?
som presvedceny, ze v 2015 pocas vtedy najsilnejsej migracnej krizy mali >>nejaky<< doklad totoznosti az dovtedy, kym on neprisli
nikto nehovori, ze to musi byt prave platny pas, ten je samozrejme vyhodou, ale urcite by pre legalne migracne konanie mohol byt pouzity i iny doklad totoznosti
ja pisem o povinnosti Europy prijat ich? budes ma aj citovat?
nie, to je len konstatovanie, do ktoreho si sa zase zamotal :D
nevyplakavaj ale, ak ta zase upozornim, ze si pisal, ze oni "chcu"...
kontrola ludi prichadzajucich ludi, ktori mozu splnat vsetky podmienky nezaklada narok na vstup?
nie, dostudovat
o vstupe rozhoduje autorita, napriklad colnik

len ako priklad:
An approved ESTA allows you to travel to a U.S. port-of-entry (generally an airport) and request permission to enter the United States, but an approved ESTA does not guarantee entry into the United States.
vidis aky si "ulhany" (podstatne meno)"? ja pisem, ze som za kontrolu ludi prichadzajucich do Europy a ty napises, ze som proti.
ano, preto si 2 tyzdne obhajoval ilegalny vstup
ja som napisal, ze to dava pravo? zase klames?
nie, iba si pisal, ze oni 'chcu'
aj tu si len hnusno naklamal
tvoje klamstva su tu pravidelne zvyraznovane cervenym boldom
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Petrohrad...
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 13 nov 2023, 19:44 migrovali do kulturne najblizsich netotalitnych krajin
preco nemozu ludia z MENA?
klamstvo
takze si nespojil prichod ludi z MENA so zvysenim kriminality?
post2429160.html#p2429160

neda sa ustrazit, ak je ilegalne prekonavana mimo hranicnych priechodov
ak vstupia ilegalne, su ilegali, cize vzdy, ked vstupia mimo kontrolovanych hranicnych priechodov
https://www.theguardian.com/world/2023/ ... rus-border
som presvedceny, ze v 2015 pocas vtedy najsilnejsej migracnej krizy mali >>nejaky<< doklad totoznosti az dovtedy, kym on neprisli
nikto nehovori, ze to musi byt prave platny pas, ten je samozrejme vyhodou, ale urcite by pre legalne migracne konanie mohol byt pouzity i iny doklad totoznosti
tak uz len ten doklad kontrolovat
nie, to je len konstatovanie, do ktoreho si sa zase zamotal :D
nevyplakavaj ale, ak ta zase upozornim, ze si pisal, ze oni "chcu"...
dakujem, ze priznavas, ze si o mne klamal
nie, dostudovat
o vstupe rozhoduje autorita, napriklad colnik
tak nech rozohoduje. a nie daky random person on internet ci opozicny politik
ano, preto si 2 tyzdne obhajoval ilegalny vstup
[citation needed]
nie, iba si pisal, ze oni 'chcu'
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 nov 2023, 20:41 preco nemozu ludia z MENA?
mozu, legalne
takze si nespojil prichod ludi z MENA so zvysenim kriminality?
post2429160.html#p2429160
nie vsetci migranti z MENA su kriminalnici, i v pripade, ak par percent migrantov spravi nadpolovicnu vacsinu vsetkych trestnych cinov nejakej kategorie
to je vonkajsia schengenska hranica, nie zeleny prechod medzi Slovenskom a Madarskom, alebo otvorene more medzi Tureckom a Greckom
tak uz len ten doklad kontrolovat
presne tak, to je mozne hned ako prestanu ilegalne prekracovat hranicu na mieste mimo hranicneho prechodu
aj usetria, myslim, ze prevadzaci za celu trasu brali okolo 8k eur
jedine, ze by vedeli, ze ich cez oficialny hranicny prechod nevpustia :smt017
pisal som niekde ja, ze je povinnost ich prijimat? :D
ja som pisal len o tvojom vyplakavani
tak nech rozohoduje. a nie daky random person on internet ci opozicny politik
presne tak
preto je podpora nelegalnej migracie chrapunstvo, lebo predsa oni 'chcu'

[citation needed]vela slzieciek, oni 'chcu', vela prazdneho textu
to bolo parafrazovanie tvojho postoja
alebo sa snad mylim, ze ked oni 'chcu', tak im to Europa nema umoznit?
ci co si chcel tou obhajobou ilegalej migracie povedat?
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 13 nov 2023, 20:58
nie vsetci migranti z MENA su kriminalnici, i v pripade, ak par percent migrantov spravi nadpolovicnu vacsinu vsetkych trestnych cinov nejakej kategorie
dokaz? alebo stale spaja existenciu cudzincov v krajine s narastom poctu trestnych cinov, lebo ti to tak vyhovuje?
to je vonkajsia schengenska hranica, nie zeleny prechod medzi Slovenskom a Madarskom, alebo otvorene more medzi Tureckom a Greckom
a co je medzi Madarskom a Srbskom? alebo medzi Tureckom a Greckom? alebo Bulharskom a Tureckom?
presne tak, to je mozne hned ako prestanu ilegalne prekracovat hranicu na mieste mimo hranicneho prechodu
aj usetria, myslim, ze prevadzaci za celu trasu brali okolo 8k eur
jedine, ze by vedeli, ze ich cez oficialny hranicny prechod nevpustia :smt017
preco by ich nevpustali? ved pasovaci nepodliehaju predsudokom ci rozkazom politikov...
pisal som niekde ja, ze je povinnost ich prijimat? :D
ja som pisal len o tvojom vyplakavani
klames. ty si pisal, ze aj ked chcu, tak ich nesmu prijmat. ved dorazne nie migracii.
to bolo parafrazovanie tvojho postoja
alebo sa snad mylim, ze ked oni 'chcu', tak im to Europa nema umoznit?
ci co si chcel tou obhajobou ilegalej migracie povedat?
ked ja parafrazujem teba, tak to beries ako klamsto, ale ked ty klames o mne, tak to je parafrazovanie :)

takze kedy som obhajoval ilegalnu migraciu? tym, ze som pisal, ze nie je spravne diskriminovat ludi "doraznym nie migracii"?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 nov 2023, 22:00 dokaz? alebo stale spaja existenciu cudzincov v krajine s narastom poctu trestnych cinov, lebo ti to tak vyhovuje?
spytaj sa toho svojho druheho ja, poradim, ze to je vtedy, ked reagoval na statistiky z FR, DE a SE, ci DK
a co je medzi Madarskom a Srbskom? medzi Tureckom a Greckom? alebo Bulharskom a Tureckom?
nedostatocne chranene hranice, ktore neustale prekracuju ilegalni migranti
preco by ich nevpustali? ved pasovaci nepodliehaju predsudokom ci rozkazom politikov...
preco by ich mali vpustat? len preto, lebo migranti chcu?
pridem k tebe na navstevu, posli mi do spravy adresu, lebo chcem
klames. ty si pisal, ze aj ked chcu, tak ich nesmu prijmat. ved dorazne nie migracii.
dorazne nie ilegalnej migracii
este stale tam nevidis to pismeno >i< na zaciatku slova legalny?

akoze, celkom ma to bavi, ale uz sa opat tocime v kruhu, mate este nejake relevantne otazky alebo zase budete zasierat diskusiu tym, ze sa budete stale dookola pytat na to iste?
lebo kazda jedna z vyssie polozenych otazok uz bola niekolkokrat zodpovedana, len si to musite za tym vasim uctom navzajom vysvetlit

pouzivam mnozne cislo, lebo neverim, ze je za tym uctom prave jedna osoba, kedze si nepamata tyzden stare prispevky, na ktore sama reagovala
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

On to písmeno "i" vidí, v poslednom odseku napísal ilegalnu migráciu.
Len celý problem napr aj tejto diskusie je ten, že ak by sme sa všetci zhodli, tak sa tu teraz kvoli tomu nedotahujeme.
Ak by väčšinová migrácia bola založená na migrácii (legálnej,ilegálnej) Rusov, tak by mal opačný názor ako v prípade moslimov verim tomu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 13 nov 2023, 23:12 Ak by väčšinová migrácia bola založená na migrácii (legálnej,ilegálnej) Rusov, tak by mal opačný názor ako v prípade moslimov verim tomu :)
Takze si nevidel tweet, ktory poslal starysomar. Rusko je krajina s najvacsou populaciou moslimov v Europe. Ten nafukovaci vladca moskovskeho hradu im otvara coraz vacsie mesity a samotni nemoslimovia v Rusku sa buria. Takze ak nenavidis moslimov, mozno by nebolo zle prehodnotit tvoju lasku ku krajine, kde ich zije najviac.

O tych najohavnejsich zlocinoch Rusov mame dokazy kazdy den uz 629 dni. Ku nim este socialne siete, kde ti v zazemi tieto ohavnosti schvaluju a tesia sa z nich. Preco bez kontroly prijmat ludi, ktori do Europy patria len geograficky, ale mentalne nie? Ak chces legalne sikanovat ludi z MENA, lebo si dovolili narodit sa tam, tak je 100-krat viac dovodov sikanovat Rusov. Jeden meter a nie dva.
beardie napísal: 13 nov 2023, 22:30 spytaj sa toho svojho druheho ja, poradim, ze to je vtedy, ked reagoval na statistiky z FR, DE a SE, ci DK
Takze ked prisli ludia z Bengalska obnovit Britaniu, alebo Turci obnovit Zapadne Nemecko, alebo Severoafricania Francuzsko, tak kriminalita nestupla. Zazrane stupla az ked to vyhovuje. Dobre.
beardie napísal: 13 nov 2023, 22:30 nedostatocne chranene hranice, ktore neustale prekracuju ilegalni migranti
Takze ak by si Greci, Bulhari a Madari plnili povinnosti voci zvysku EU, tak mozu ludi kontrolovat, a uz by ich nikto nemohol povazovat za ilegalnych?
preco by ich mali vpustat? len preto, lebo migranti chcu?
pridem k tebe na navstevu, posli mi do spravy adresu, lebo chcem
ked splnaju podmienky, nemaju ich vpustit? ked student napise test na 100% tak mu das FX, lebo ti vcera neslo v sipkach?
nesplnas podmienky vstupu do mojho bytu :smt006
dorazne nie ilegalnej migracii
este stale tam nevidis to pismeno >i< na zaciatku slova legalny?
tu legalitu si si primyslel, aby si obhajoval Sulika. on nic o legalite nehovoril. tak prestan klamat.
a kedze ja som proti takemuto odsudeniu migracie vseobecne, bez kontrol, bez preverovia, tak klames, ze som proti kontrolam.
beardie
Redeemer
Redeemer

Za ilegálov sú považovaní, keď ilegálne prekročia hranice

Podmienky nie sú len vlastníctvo pasu, ale aj ďalšie náležitosti, napríklad pre niektoré občianstvá sú vyžadované aj víza, niektorí ľudia môžu mať zakázaný vstup, niektorí ľudia sa nemusia colníkovi pozdávať, a preto ich nevpustí

Opäť to nie je binárne, ale komplexné

O (i)legalite sa tu rozprávame od začiatku, nemôžem za to, že i keď bolo to slovo spomenuté viac ako 50x (spočítal som ti to), stále to nie si schopný pochopiť

K Sulíkovi som sa vyjadril viackrát, vrátane jeho videí a vyjadrení
Ja viem, že veci z kontextu vytrhávaš schválne (viz tá posledná citácia anglického textu), ale u mňa s tým nepochodíš :)
Takze ked prisli ludia z Bengalska obnovit Britaniu, alebo Turci obnovit Zapadne Nemecko, alebo Severoafricania Francuzsko, tak kriminalita nestupla. Zazrane stupla az ked to vyhovuje
to nehovorím ja, ale štatistiky, ktoré som poskytol
Neviem o dátach, ktoré by ukazovali na kriminalitu Bengálcov v UK (ktorí sú skôr hinduisti) alebo Turkov v NSR (v tej dobe skôr sekulárni), ale o vytváraní Banlieues v Paríži či Marseilles z obyvateľov MENA je dostatok informácií
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb
Nemam dovod milovat Rusov ale viem ze viackrát sa im v historii stalo, ze im vládli vládcovia neruskeho pôvodu a vzdy ich priviedli do vojen a nešťastia. Takže nemilujem ich ale ani vyslovene nimi nepohrdam, to by som musel aj Ukrajincami kedze tiez bojovali v ruských armádach.
Momentálne im vládne azijsko-moslimská imperiálna bojachtivá lúza a teraz kvoli nim, pol sveta nenávidí Rusov. (dovod nepustat si masívne moslimov do krajiny a nie to ich obsadzovat na vrcholné pozicie štátu, resp. im to nedovoliť)
Inak migrácia a prinos migrantov sa v tejto diskusii nemusí točiť len o ludí z MENA ktorí prídu do EU.
Mna by zaujimal prinos migrantov napr zo Salvádoru ktorí prídu legálne/ilegálne do USA a vieme aky počet má napr ich organizácia MS13.
Mara Salvatrucha(MS13) pouličný gang (resp. početná organizácia celosvetovo s cca 70 000 členmi, brutálnejší ako palestínsky Hamas).
Bolo by správne pre USA pustat všetkých migrantov napr zo Salvadoru(bez dokladov a pod), ked vedia, ze im vobec nejde o to sa integrovat vo velkej miere, ale len zvysovat kriminalitu?
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 14 nov 2023, 8:55 Za ilegálov sú považovaní, keď ilegálne prekročia hranice
A maju prekrocit ich legalne? A co teda ti clenovia EU, ktori maju povinnost strazit vonkajsiu hranicu? Ak Madarsko muselo strazit aj hranicu s Chorvatskom a Rumunskom, kym neboli v EU/Schengene, tak nemozu mat problem strazit uz len tu so Srbskom.
Podmienky nie sú len vlastníctvo pasu, ale aj ďalšie náležitosti, napríklad pre niektoré občianstvá sú vyžadované aj víza, niektorí ľudia môžu mať zakázaný vstup, niektorí ľudia sa nemusia colníkovi pozdávať, a preto ich nevpustí
Ale to si vyzaduje aspon toho colnika. Zatial colnik az po Cesko ci Rakusko: 404.
O (i)legalite sa tu rozprávame od začiatku, nemôžem za to, že i keď bolo to slovo spomenuté viac ako 50x (spočítal som ti to), stále to nie si schopný pochopiť
Ale Sulik, kvoli ktoremu sme tuto diskusiu zacali, sa ku legalnosti ani len nevyjadril. Napisal, ze je dorazne proti. Proti tomu som ja.
Neviem o dátach, ktoré by ukazovali na kriminalitu Bengálcov v UK (ktorí sú skôr hinduisti) alebo Turkov v NSR (v tej dobe skôr sekulárni), ale o vytváraní Banlieues v Paríži či Marseilles z obyvateľov MENA je dostatok informácií
Vidis, vidis. V dobe, kedy boli predsudky voci cudzincom akceptovane, sa statistiky, ktore by ti nahrali nerobili. Ty ale spajas korelaciu s kauzalitou, lebo ti to tak sedi do moaziky. A nie je to prvy krat, kedy to robis.
Pozries si ku akemu nabozenstvu patri vacsina Bangladesanov (tak sa dnes vola vacsina Bengalska) a potom sa ospravedlnis?
V Parizi a Marseilles zacali pachat kriminalitu hned po prichode, ako to ty teraz pozorujes na Zapade?
Blastbit napísal: 14 nov 2023, 9:14 Momentálne im vládne azijsko-moslimská imperiálna bojachtivá lúza a teraz kvoli nim, pol sveta nenávidí Rusov. (dovod nepustat si masívne moslimov do krajiny a nie to ich obsadzovat na vrcholné pozicie štátu, resp. im to nedovoliť)
Ich sef, aj ked otvara mesity, sa zda byt pravoslavny, narodeny v Petrohrade. Takze hlava bestie do tohoto nesedi.
Bolo by správne pre USA pustat všetkých migrantov napr zo Salvadoru(bez dokladov a pod), ked vedia, ze im vobec nejde o to sa integrovat vo velkej miere, ale len zvysovat kriminalitu?
Nepaci sa ti slovo na g, tak to co si napisal je ohromne zovseobecnenie. beardiemu vlastny zdroj ma na ludi zo Salvadoru iny pohlad:
https://www.pewresearch.org/hispanic/fa ... n-latinos/
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Putinov pôvod nie je čisto ruský, aj ked sa narodil v Petrohrade. "vo velkej miere" nie je generalizovanie.
Napísať odpoveď