Ultra lacne projektory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Ultra lacne projektory

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim,

otec chce kupit nejaky lacny, jazdeny TV ktory bude so sebou bravat ked pojde niekde na chatu, alebo vylet. On to potrebuje k zaspavaniu, zbytocne riesit.

Napadlo mi, ci by nebola lepsia volba nejaky lacny projektor ktore sa daju najst okolo tych 100eur. O kvalitu obrazu tam fakt nejde, skor nejaka svietivosst a idealne ak by to vedelo prehravanie z USB, ale s tym skor nepocitam. Ma kupa takeho niecoho v tejto cenovke zmysel (pochopitelne, nepremietalo by sa na platno) ?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Ultra lacne projektory

Príspevok od používateľa cinges »

Pozri clanok, zrovnavanie budget prenosnych projektorov.
Prílohy
Do stanu i na chalupu. Srovnávací test kapesních a přenosných projektorů – Živě.cz.pdf
(6.88 MiB) 5 stiahnutí
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Z usb vacsinou prehravat vedia, to je najmenej. Takisto zrkadlit mobil ci dokonca vies prehravat cokolvek cez wifi a aplikacie v projektore (niektore bezia na androide). Cisto teoreticky by to teda prisne na toto pouzitie stacit mohlo. Ale...
Treba pri tychto lacnych projektoroch ratatat s nizkym jasom, takze cez den je to nepouzitelne ak nevies zatemnit miestnost. Takze pocas nejakych dazdivych dni na chate, toho cez den vela nenapozera. Takisto je treba ratat s tym ze oproti TV nemaju repro, alebo ak maju, tak to ma velmi mizerny zvuk.
A v neposlednom rade si odkazany na najdene vhodnej steny na premietanie. Na druhej strane ma taky projektor vyhodu v kompaktnosti, takze ho je lahke prevazat hore-dole.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Vdaka ... popravde som dufal, ze zatiahnuta obloha bude stacit aby na tom bolo nieco vidiet, ale tak ... to musi zvazit otec.

Nakoniec to risknem s tymto v zanovnom stave, aby ma mrzelo menej ak budem nuteny to vratit :) Osobna skusenost je asi najviac.
https://www.alza.sk/viewsonic-m1-mini-d6184313.htm
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tento je z tych malo svietivych. 120 lumenov je dost malo. Ale tak ano, treba vyskušať.
Napísať odpoveď