Ahojte,
stratil som ovladac na dron DJI Mini 2 (mal by to byt DJI RC-N1 ovladac)
ked si niekde kupim pouzity ovladac bude mi fungovat s mojim dronom ? alebo je to nejako naparovane presne na jeden typ drona
vdaka za info
DJI dron mini 2
Re: DJI dron mini 2
Urcite je naparovany. Ked keby ste boli dvaja vedla seba na plazi, tak ovladas aj ten dron 200 metrov od teba. Parovat sa to bude zrejme ze aplikaciu v mobile. Ved si hod do Googlu nazov dronu alebo ovladaca a k tonu dopis "pairing mode" alebo "remote control pairing".
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Práveže som dostal info že nejde použiť iný ovládač ako ten ktorý bol dodaný k dronu, neviem či to je pravda nikde som sa to nedocital. Preto by som rád počul názor z praxe či to niekto už vyskúšal aj s iným ovládačom ako *originál*.
Pýtam sa preto aby som zbytočne nekúpil ovládač ktorý aj tak nepôjde spárovať kvôli nejakej ochrane alebo tak
Pýtam sa preto aby som zbytočne nekúpil ovládač ktorý aj tak nepôjde spárovať kvôli nejakej ochrane alebo tak
A skusal si googlit to co som ti napisal?
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem či sa rozumieme, v prvom prispevku som pisal, ze neviem najst nikde info (google,chatgpt) ci mozem zamenit original controller za nejaky iny, z ineho dronu.
Parovanie mi je jasne.
Parovanie mi je jasne.
Tak to sme sa potom nepochopili. Najlepsie opytat sa priamo DJI alebo ich distributorov.