Google Pixel a VoLTE/VoWiFi

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ja_som
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Google Pixel a VoLTE/VoWiFi

Príspevok od používateľa ja_som »

Kúpil som Google Pixel 8, nemá však možnosť zapnúť VoLTE a VoWiFi v nastaveniach, čítal som, že to "nie je podporované v krajinách bez oficiálnej distribúcie", našiel som návod ako to povoliť ( https://github.com/kyujin-cho/pixel-vol ... ADME.en.md ) ale skôr ako sa do toho pustím som len chcel vedieť či má niekto s tým skúsenosti na predchádzajúcich Pixeloch, či to pomôže aj pre našich operátorov, alebo len 4ka to nemá podporované.
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Re: Google Pixel a VoLTE/VoWiFi

Príspevok od používateľa MP4-30 »

5G aj VoWiFi ide oddnes na Orange pri Pixel 8 Pro. Zachvilku zevraj aj Telekom to spusti a ostatni neviem. V kazdom pripade nejaka velka zmena to neni, iba co som si tak vsimol je, ze sa mi baterka rychlejsie vybija. Hento som nerobil takze s tym nemam skusenost.
Prílohy
Screenshot_20231121-183620.png
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

5G ma nezaujíma, 4ka má veľmi malú 5G sieť, a ako si písal len to žerie viac batérie to "zvýšenie rýchlosti" pre mňa nie je zaujímavé.

Autoeditácia príspevku po 25 min 52 sek:
Tak mi to nedalo a vyskúšal som ten návod na GitHube, VoLTE a VoWiFi je aktivované.
Tantum
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tantum »

MP4-30 napísal: 21 nov 2023, 18:39 5G aj VoWiFi ide oddnes na Orange pri Pixel 8 Pro. Zachvilku zevraj aj Telekom to spusti a ostatni neviem. V kazdom pripade nejaka velka zmena to neni, iba co som si tak vsimol je, ze sa mi baterka rychlejsie vybija. Hento som nerobil takze s tym nemam skusenost.
Zdravim,

Ide ti ak VoLTE? Spiminas len VoWifi a 5G.

Diky
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Tantum napísal: 08 dec 2023, 13:42 Zdravim,

Ide ti ak VoLTE? Spiminas len VoWifi a 5G.

Diky
VoLTE ide v Telekome aj Orangi...ostatne neviem
Tantum
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tantum »

Diky moc za odpoved. Hovory neboli velmi dobre/ciste na predchadzajucich pixeloch co som mal tak ak toto funguje potom beriem 8.

Nejake problemy s telefonom mas?
MP4-30
Light Expert
Light Expert

Tantum napísal: 08 dec 2023, 14:29 Diky moc za odpoved. Hovory neboli velmi dobre/ciste na predchadzajucich pixeloch co som mal tak ak toto funguje potom beriem 8.

Nejake problemy s telefonom mas?
Ja som ani na predchadzajucich Pixeloch nemal ziaden problem s kvalitou hovorov. Kvalita hovoru zavisi zvacsa od technologii ktoru pouziva telekomunikacny operator a nie od telefonu samotneho v dnesnej dobe. Telefon je v pohode bez problemov.
Napísať odpoveď