emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 25 nov 2023, 17:15Takze on aktivne pracuje na tom, aby som sa s nim nezhodol.
si mi úplne ukradnutý, ale ak budeš písať blbiny a všimnem si to, tak na to budem reagovať
A budem to robiť aj naďalej, už len kvôli tomu tvojmu vyplakávaniu :smt046
Pred tyzdnom to bol ale vrchol jeho ubohosti. Dal link na bludweby, obvnil ma, ze ja ich citam a potom dal link, ktory som tam ani najst nemohol.
si si istý, že som pridal nejaký link na bludweb? Nechceš si to znova skontrolovať?
Lebo ja som ťa len vyzval, aby si si niečo vyguglil, ty si namiesto toho hľadal niečo iné a klikal na prvé bludwebové linky sám
Google ti podhadzuje linky, ktoré sú pre teba relevantné, ak máš medzi prvými linkami bludweby, môžeš si za to sám

Takže ako obvykle, prestaň sprosto klamať, keď sa to dá dokázať po pár kliknutiach

K EÚ som už niečo poslal, tentokrát pre zmenu UN: https://www.un.org/geospatial/content/c ... ern-europe

Toto je zase úplne absurdná diskusia, porovnateľná s čakaním pred búdkou
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Celkom nudis. Co ma sidlo OSN s jej statistickym clenenim statov sveta? https://en.wikipedia.org/wiki/United_Na ... s_Division
Tu mas tu Severnu Europu po anglicky: https://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Europe Pokus sa vsimnut rozdiel s tym, co tvrdis ty.
Ja som pisal o linku "strednej", kde su tiez mapa od EuroVoc https://en.wikipedia.org/wiki/EuroVoc. Takze klames, ze EU take nieco netvrdi.

A ked si reverzne vyhladas mapu "stredov Europy", tak si ku kazdemu mozes precitat ja metodiku, preco sa to dane miesto povazuje za stred.
https://en.wikipedia.org/wiki/Geographi ... _of_Europe
Kedze pri tom Slovenskom je metodika neznama, tak je najmenej pravdepobodny.
A pri stredoch je tiez zaujimava diskusia so Slovakmi o strede Slovenska. Niektori ludia z Banskej Stiavnice veria, ze su zo stredneho Slovenska. Niektori ludia z Martina veria, ze su zo stredneho Slovenska. Ludia z juznych svahov Kralovej hole veria, ze su zo stredneho Slovenska. Kto je teda zo stredneho Slovenska? :)

Ad pakistanske gangy v Anglicku - ja som to napisal anglicky a aj som ukazal co mi naslo. Ty si svojho kamarata pochvalil ako dal link a ty si dal link na tupy bludweb, ktoreho "redaktori" uz o imigracii hnusno klamali pred 8 rokmi.
Napriklad "moslimovia a nicenie stromceka v Bruseli", co bolo v Egypte kde si deti mohli zobrat darcek zaveseny ako ozdoba. A hej, aj moslimovia aj na Balkane stavaju stromceky a tu v Anglicku ludia obleceni ako stereotypni moslimovia chodia na vianocne trhy aj so svojim detmi. Ved pekne svetialka a ludia Knihy oslavuju narodky svojho proroka, ktory je aj ich prorok, tak preco nie. Ale to sa niektorym tazko spracuva.
Alebo "redaktori" na svojom FB klamali o bombovej hrozbe spojenej s cudzincami kdesi na zapade Nemecka. Dokonca si z toho tocili zdesene selfie videa. V skutocnosti to bola bomba z druhej svetovej vojny, ktoru nasli stavbari.
Alebo jeden z "redaktorov" pisal, ako nebezpecne sa citil ked bol v Glasgow na hlavnych zeleznicnych staniciach, lebo tam boli posilnene policajne hliadky. "Zabudol" povedat, ze v Glasgow a okoli bolo ten rok niekolko obrovskych podujati s velkym mnozstvom navstevnikov. Vtedy su posilnene policajne hliadky bezne. Inak som v Glasgow videl policajta len kartonu a vo velkych anglickych mestach, vratane Londyna, ani len to.
Takze v troch prikladoch, ci je spravne brat slovensky bludweb ako zdroj informacii o "kriminalite cudzincov", ked o nej v minulosti clenovia redakcie hanebne klamali, aby si sirili strach u ludi, ktori si informacie neoveruju.

Autoeditácia príspevku po 9 min :
beardie napísal: 25 nov 2023, 19:16 si si istý, že som pridal nejaký link na bludweb? Nechceš si to znova skontrolovať?
Lebo ja som ťa len vyzval, aby si si niečo vyguglil, ty si namiesto toho hľadal niečo iné a klikal na prvé bludwebové linky sám
Google ti podhadzuje linky, ktoré sú pre teba relevantné, ak máš medzi prvými linkami bludweby, môžeš si za to sám

Takže ako obvykle, prestaň sprosto klamať, keď sa to dá dokázať po pár kliknutiach
stale uboho klames len ty sam. pekne si ten link rozklikni a uvidis co ti ukaze.
u mna to bol daky "private google" s rozbitou grafikou plnou linkov na odpad, ako som dokazal screenshotom.
ano, ja ktory nechcem otvarat link na bludweby, ked ich tu chce niekto pouzit ako zdroj vlastne citam len tie, preto mi ich google ponuka. ty si kazdy tyzden este ubohejsi klamar.
plus, cakal si, ze budem hladat po slovensky a pritom si dal link na anglicku wiki. ako si cakal, ze sa ku tomu dostanem, tvoja spektabilita?
K EÚ som už niečo poslal, tentokrát pre zmenu UN: https://www.un.org/geospatial/content/c ... ern-europe
linky uz dostal tvoj kamarat. od teba by som cakal, ze to spracujes, ale aj keby sa to stalo, budes zivit konfikt v tom blude, ze Slovensko ci Polsko su "stredna" Europa.
Prosim ta, ty si vyskumal, ze ja neviem ani slovo po anglicky. Ako by si prelozil to za "and". Pekny vecer.
Radsej robit cesto na medovniky ako toto.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 25 nov 2023, 19:39stale uboho klames len ty sam. pekne si ten link rozklikni a uvidis co ti ukaze.
u mna to bol daky "private google" s rozbitou grafikou plnou linkov na odpad, ako som dokazal screenshotom.
paki.jpg
seriozne, prestan otravovat svojou neschopnostou ludi okolo seba, urcite ti podakuju

ak sa v nejakej problematike neorientujes, nevyjadruj sa k nej, nikto ta k tomu nenuti
Prosim ta, ty si vyskumal, ze ja neviem ani slovo po anglicky.
zase klames?
uvedomujes si, ze v poslednej dobe snad nie je aspon raz denne post, ktorym by si na mna reagoval, aby si sa neuchylil k nejakej lzi?
si fakt chory alebo to robis naschval?
Ako by si prelozil to za "and".
'and' znamena 'a'
na mape je zobrazena Stredna 'a' Vychodna Europa
Radsej robit cesto na medovniky ako toto.
radsej sa ani nevracaj, ak mas len dookola klamat :smt006
Kto je teda zo stredneho Slovenska?
vsetci 3 vyssie menovani, vsetky 3 miesta boli sucastou Stredoslovenskeho kraja
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 25 nov 2023, 19:59
ak sa v nejakej problematike neorientujes, nevyjadruj sa k nej, nikto ta k tomu nenuti
keby si sa ty tym riadil posledne tri roky, svet by bol krajsim miestom.
dakujem, ze si ukazal, ze ani len tebe neukaze ten pripad, ktory si chcel, aby som sa ku nemu vyjadril len ti robilo poslat skutocny link.
Rochdale z tvojho screenshotu je 100km od miesta, ktore si nakoniec linkoval.
zase klames?
uvedomujes si, ze v poslednej dobe snad nie je aspon raz denne post, ktorym by si na mna reagoval, aby si sa neuchylil k nejakej lzi?
si fakt chory alebo to robis naschval?
pri tvojej ulhanosti a meltdovne z minuleho tyzdna si to iste myslim o tebe.
nenapisal si pred doma rokmi +/- tyzden, ze neviem po anglicky?
'and' znamena 'a'
na mape je zobrazena Stredna 'a' Vychodna Europa
Super, presne ako EuroVoc. Dakujem.
Mozes prosim prelozit, ake krajiny patria do Vychodnej Europy a ake do Severnej Europy podla UNSD?
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_geoscheme
Dakujem
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Skoro som spadol na riť ked som to videl, tú vlajku SR a Slovinska, biela-modrá-oranžová :roll: https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_52044.htm Albánsko,Rumunsko,Litva,Cierna Hora,Bulharsko tiež chybná vlajka.
Na "Dalekom Západe", nevedia delenie Europy, ale nevedia ani ich vlajky, potom sa jackb kadečoho z netu chytí a ani za svet si nedá povedať že sa mýli.
jackb
Redeemer
Redeemer

Kam chces ist tymto ubohym posuvanim branky a dalsich urazok, namiesto toho, aby si sa opsravedlnil a poucil sa? To inak cakam aj pri deleni islamu, Arabov a tvojom rasizme.

Pekne sa vyjadri ku linkom na OSN a EU, ktore si dostal a nemusis traposit s NATO a farbami.
Naozaj si napisal, ze OSN a EU nevedia, ale ty vies lepsie ako ony? Ten Dunning-Kruger, ktory si dostal od kamarata, tebou dobre zameta.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 25 nov 2023, 21:17 dakujem, ze si ukazal, ze ani len tebe neukaze ten pripad, ktory si chcel, aby som sa ku nemu vyjadril len ti robilo poslat skutocny link.
Rochdale z tvojho screenshotu je 100km od miesta, ktore si nakoniec linkoval.
takze uz ti robi problem aj plural?
gangy?
znova, ja nemozem za to, ze nemas zakladny prehlad
nenapisal si pred doma rokmi +/- tyzden, ze neviem po anglicky?
pisal som, ze nevies po anglicky?
Mozes prosim prelozit, ake krajiny patria do Vychodnej Europy a ake do Severnej Europy podla UNSD?
stale nechapes, ze ja nespochybnujem, ze niektore institucie Central Europe nepouzivaju, ale ine ano?
zase proti mne bojujes, aj ked nemas dovod?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dal som si tú "námahu" pohľadať dôkaz o mojom údajnom rasizme voči obyvateľov Afriky.
strana 286 - 26.10.2023 som sa zapojil príspevkami do témy emigrácia.
strana 287 - moje delenie moslimov, delenie migrácie.
strana 288 - moja zmienka o obyvateľoch Severnej Afriky aké je pre nich ťažšie nájsť bezpečnú krajinu, príchod I. Maigu z Mali do CSR - príklad
strana 289-290 opätovné riešenie druhov migrácii aj u Afričanov, ak majú doklady v poriadku je všetko ok, opätovné delenie moslimov+Islamu.
strana 291-riešenie babky z Británie jackbom a jemu znovu opätovné vysvetľovanie migrácie + to ako Rakúšania kontrolujú mobily migrantom a otáčajú ich späť k nám. Uzavreté hranice so SR je ďalší dôkaz.
Od 291 do strany 298 opakovanie zopakovaného z predchádzajúcich strán.
Milý jackb nemyslím si že si zlý človek ale si zjavne zaujatý, nevieš to prehryznuť, neuznávaš iné informácie. O tejto teme s tebou viac nepíšem.
Nejaké tvoje dalšie príspevky na moju adresu si max prečitam ale strácať čas s tebou nebudem a nepomôžu ti ani dve VS :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 25 nov 2023, 22:15 takze uz ti robi problem aj plural?
gangy?
znova, ja nemozem za to, ze nemas zakladny prehlad
Takze tebe neslo o ten gang v Shropshire, ale aj o ten v Newcastle, aj ten v Yorkshire... len tym jednym si potreboval zasermovat?
pisal som, ze nevies po anglicky?
chcel si, aby som vratil FCE. takze by som podla teba mal mat PET. to nie je ani na plnohodnotne citanie knih, nie to na citanie vedeckych zurnalov ci na prace. v praxi to znamena, ze v anglofonnej krajine clovek anglicky nevie. mozno vo vychodnej Europe si to da na najvyssie miesto v zivotopise. to nie je moj problem.
stale nechapes, ze ja nespochybnujem, ze niektore institucie Central Europe nepouzivaju, ale ine ano?
zase proti mne bojujes, aj ked nemas dovod?
kedze tvoj kamarat sa potrebuje pacit tebe, tak si mu mohol vysvetlit, ze s tym, ze Slovensko ci Polsko su stredna Europa nema pravdu tak, ako nema pravdu pri svojom skratkovitom pokuse delit islam a rozvat viac ako miliardu ludi cez pol sveta.

Blastbit, ty si si pozrel svoje posty a nenasiel si tam rasizmus, aj ked tam je. A este sa tvaris ako vitaz, ked otvorene ignorujes medzinarodne institucie, odbornikov na historia nabozenstiev ci demogeografov. Si tak zaslepeny, ze si myslis, ze nieco vies a pritom toho vies strasne malo. Viac pokory a menej si brat priklad z ludi, ktorymi lomcuju Dunnig s Krugerom. Lebo ich parodovanie ti slo, ale bola to zabava ina...

Kazdy videl, ze ja som snazil vysvetlit co migracia je, ako sa deli a ake hlupe je od Sulika, migranta, tvrdit, ze je to zlo a hlupost, ktorym treba hovorit dorazne nie. Aj o problemoch delenia islamu a etnik na Blizkom vychode som dal zdroje. Aj ku tomu deleniu Europy. Ak by bola tema na Polsko a Rusko, aj tam mu dam zdroje. Ale nic. Len sustavne urazky, napadenie. A teraz je holub-sachista, ktory si za mesiac nezoberie nic do paty a vie, ze vsetci Arabi su moslimovia a su zlocinci, lebo maju mobily.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 25 nov 2023, 23:47 Takze tebe neslo o ten gang v Shropshire, ale aj o ten v Newcastle, aj ten v Yorkshire... len tym jednym si potreboval zasermovat?
ten plural bol pouzity schvalne, kedze sa to, zial, stalo viackrat a na roznych miestach krajiny
Stale mi nejde do hlavy, ako o tom mozes nevediet, kedze sa to stalo opakovane a vo viacerych oblastiach a su to obrovske skandaly

Clovek, co sa hrdi tym, ako stale pocuva podcasty a sleduje spravy, o tom musi vediet
Alebo aj vie, ale zlociny podobneho razu ignoruje a bagatelizuje, ako som pisal hned v prvom poste na tuto temu
chcel si, aby som vratil FCE
mozes ma odcitovat? Uprimne, uz som na to zabudol
Urcite to bola skvela diskusia a rad sa na tom znova zasmejem
Tipnem si, ze tam zase islo o vytrhnutie vety z kontextu, ako teraz prednedavnom pri Rwande
ake hlupe je od Sulika, migranta, tvrdit, ze je to zlo a hlupost, ktorym treba hovorit dorazne nie.
si si isty, ze chces toto klamstvo stale opakovat?
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 26 nov 2023, 7:54 ten plural bol pouzity schvalne, kedze sa to, zial, stalo viackrat a na roznych miestach krajiny
Stale mi nejde do hlavy, ako o tom mozes nevediet, kedze sa to stalo opakovane a vo viacerych oblastiach a su to obrovske skandaly

Clovek, co sa hrdi tym, ako stale pocuva podcasty a sleduje spravy, o tom musi vediet
Alebo aj vie, ale zlociny podobneho razu ignoruje a bagatelizuje, ako som pisal hned v prvom poste na tuto temu
ja som zachytil pripad gangu v Newcastle. V nom boli zapojeni aj Slovaci (Mikes by mal mozno iny nazor), to som tu sem daval ked to bolo aktualne. Nemal som potuchy, ze boli miesta, kde to trvalo desat rokov, policia o tom vedela nic nerobila. Z toho som zdeseny.
mozes ma odcitovat? Uprimne, uz som na to zabudol
Urcite to bola skvela diskusia a rad sa na tom znova zasmejem
Tipnem si, ze tam zase islo o vytrhnutie vety z kontextu, ako teraz prednedavnom pri Rwande
beardie napísal: 16 nov 2021, 23:11 5,2. rozdiely medzi mutaciami su skor mensie ako vacsie, alfa priniesla vyssiu rychlost prenosu, delta to este vylepsila, vsetko podla planovaneho evolucneho smeru, ak ma prist ina mutacia, bude to mat fakt sakramentsky problematicke, lebo polka sveta uz bola virusu vystavena a teda maju protilatky, pokojne to ignoruj, ale to je realita
"at least a year" je v jackbovom svete "maximalne rok" - asi by si mal vratit FCE a s tym obcianstvom to veru nevidim velmi ruzovo
cielene sa nakazit nemusis, kedze delta bude vsade okolo nas hodnu chvilu, ale to ty uz vies a len rypes, aby si zasieral diskusiu aj nadalej, ze ano ;-)

...

ked to tak zhrniem, zase mame moznosti vidiet necitanie s porozumenim, ignoraciu reality, spochybnovanie vedeckych faktov a tristnu uroven anglictiny na urovni A2/B1
Takze napisal si to, alebo nie? Inak je v tom poste o mne este viac lzi, ale pre tuto diskusie je tvoj "vyskum", ze moja anglina teda nie je ani len na PET, takze skutocne by mala byt nepouzitelna na existovanie medzi native speakers.
si si isty, ze chces toto klamstvo stale opakovat?
V teme o Arabooch mas screenshoty kde to hovori. Deficiami toho co vsetko je mechanicky pohyb obyvatelstva sa obtazovat nemusime.
Ja len reagujem na napisane. Nie na domyslene co asi mohol mysliet. Nie je to v arabcine, ktora bezne zapisuje len korene slov, preto sa da vykladat kreativne. Takze ak napise "migrantom hovorim zasadne nie" a "idea migracie je hlupost", tak citam co vidim. Nevidim nic o legalnosti, ci ide o vonkajsiu, alebo vnutornu. To opakujem uz asi mesiac. To, ze vy ste tu ako dav v Life of Brian a "presne viete" co vam vasa modla hovori, je vas problem.
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, napisal som to, dakujem, ze si mi to pripomenul, fakt som na to uz medzitym zabudol, tvoje citanie s porozumenim je naozaj stale rovnako "excelentne", ako v pripade Rwandy, teraz nedavno :lol:
Takze ak napise "migrantom hovorim zasadne nie" a "idea migracie je hlupost", tak citam co vidim. Nevidim nic o legalnosti, ci ide o vonkajsiu, alebo vnutornu. To opakujem uz asi mesiac.
takze stale odmietas, ze je to vytrhnutie z kontextu?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zdá sa že aj v Dánsku to je problém - celé video. A hlavne ten záver, ako mu Pakistanec opichá jeho deti. 4:55-5:02 a koniec videa.
https://www.mojevideo.sk/video/317e9/da ... movia.html
Video z Holandska, no niektorí neveriaci aj na fore, by sa mohli dočkať aj od decka nepekného prekvapenia.
https://www.mojevideo.sk/video/2f946/ml ... jasno.html
beardie
Redeemer
Redeemer

v kazdej krajine Zapadnej Europy, kde su neintegrovani moslimovia, tak pravidelne prebiehaju pochody alebo rovno teroristicke utoky
moslimsky starosta Londyna povedal, ze (parafrazujuc): vo velkych mestach je mozne ocakavat teroristicke utoky

konkretne: In a video for a story headlined, “New York explosion: Sadiq Khan says terror attacks are ‘part and parcel of life in a big city’”, Mr Khan said: “Part and parcel of living in a great global city is you’ve got to be prepared for these things, you’ve got to be vigilant, you’ve got to support the police doing an incredibly hard job, you got to support the security services.”

ak Zapadna Europa prestane importovat ilegalnych migrantov a konecne zacne vyhostovat tych migrantov, co porusuju zakony, a zacne konecne plne integrovat neintegrovanych, este ma sancu na zachranu

btw, program Rwanda zial zatial uspesny nebude
"UK top court says Rwanda not a safe third country"

to vyhostovanie ale nebude jednoduche, tu mame priklad usvedceneho nasilnika, kedy to trvalo 8 rokov
Rapist finally deported after UK agrees to pay for hotel and therapy
Yaqub Ahmed was taken back to Somalia in August with a mental health package and 14-week full-board accommodation
A gang rapist has finally been deported to Somalia, but only after ministers offered concessions including a luxury hotel stay and a personal therapy package to secure his expulsion.

Yaqub Ahmed, 34, whose deportation flight was thwarted by passengers in 2018, was eventually taken back to Somalia in August this year on a chartered plane.
ti blbeckovia, co sa v lietadle v 2018 hadzali o zem, aby nebol tuto Jakubko deportovany, musia byt na seba hrdi //opravene
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 26 nov 2023, 10:24 ano, napisal som to, dakujem, ze si mi to pripomenul, fakt som na to uz medzitym zabudol, tvoje citanie s porozumenim je naozaj stale rovnako "excelentne", ako v pripade Rwandy, teraz nedavno :lol:
takze priznavas, ze si klamal, ze si to nenapisal? :)
vidis, klamal si o mne pred dvoma rokmi, klames o mne teraz...
pred dvoma rokmi si nahlasoval moje posty, ked si mal pocit, ze o tebe klamem. potom si sa divil, ze ja nahlasujem tvoje, ked ty odporne klames o mne. taky clovek ty si.
takze stale odmietas, ze je to vytrhnutie z kontextu?
Nie je. Lebo Sulik, aj ked je minister nema zaklady demografie a tak pcha vsetkych do jedneho vreca. A vy s nim. S tym ja, ako ekonomicky migrant suhlasit nemozem.
a zacne konecne plne integrovat neintegrovanych, este ma sancu na zachranu
keby si prejavoval zaujem o skutocne priciny problemov, tak vies, ze problem je aj v tom, ze podobne ako na Slovensku, maju cudzinci velky problem sa adekvatne zamestnat.
btw, program Rwanda zial zatial uspesny nebude
"UK top court says Rwanda not a safe third country"
Alhamdulilah
to vyhostovanie ale nebude jednoduche, tu mame priklad usvedceneho nasilnika
nemusime chodit do Somalska, ked v londyskej pivnici zije extremista, nasilnik a celkovo white rubbish, ktoreho stale nevyhostili na Slovensko, ktore na neho vydalo niekolko medzinarodnych zatikacov.

mohol si ku tej citacii dat aspon zdroj. nech je jasne, ze to nie su bludy zo standardu, ci na "mojevideo". to je inak platforma, na ktoru davali dnesni "redaktori" Standardu, videa s titulkami, ktore mali usvedcovat cudzincov z niecoho co vobec nehovorili. ale kedze ta platforma nema ziadne pravidla, nedali sa tie sracky nahlasit a ludia si ich mozno zdielaju do dnes.

Lzi linkovane tvojim kamaratom su z 2019 a fabruara 2020. Preco su Dansko, Holandsko a Svedsko v top 6 najstastnejsi krajin na svete, ked "ministerstvo nepijemnej pravdy" tvrdi, ze Dansko je v roklade? Ked ma byt Svedsko Divoky sever. Ked "mojevideo" hovori, ze v Holandsku sa neda zit? Ale je video, tak je pravda. Na adresu kamarata a nadvky uz pisat nebudes. Lebo ty tomu chces verit tiez :smt006
musia byt na seba hrdy
sorry jako, ale ani ty tomu pluralu tiez vela nedavas. ved klud, je to diskusia na anonymnom fore.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj opakovaná lož o kamarátovi, sa možno raz stane pravdou. Dovtedy je to stále lož a lživé dementovanie podložených dôkazov v linkoch. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 26 nov 2023, 12:42 takze priznavas, ze si klamal, ze si to nenapisal? :)
kde tvrdim, ze som to nenapisal?
ved ano, priznavam, ze som napisal, ze obcas je tvoja anglictina na urovni A2/B1, predovsetkym ked sa tak roztomilo hnevkas a sekas chybu za chybou, uplne vidim to udieranie pacickami do stola :lol:

ja sa ti priamo vysmievam za tvoju neschopnost rozumiet pisanemu textu, a to viackrat
v slovencine to nedavas a v anglictine tiez nie, viz oba priklady s Rwandou alebo vtedy v covide, co si aj sam odcitoval
Nie je. Lebo Sulik, aj ked je minister nema zaklady demografie a tak pcha vsetkych do jedneho vreca. A vy s nim. S tym ja, ako ekonomicky migrant suhlasit nemozem.
dobre
keby si prejavoval zaujem o skutocne priciny problemov, tak vies, ze problem je aj v tom, ze podobne ako na Slovensku, maju cudzinci velky problem sa adekvatne zamestnat.
v tom pripade je kolosalna sprostost importovat dalsich, to da rozum
mohol si ku tej citacii dat aspon zdroj. nech je jasne, ze to nie su bludy zo standardu
prepac, viem, ze ti nefunguje ani len google uz
gugl4blbecek.jpg
Preco su Dansko, Holandsko a Svedsko v top 6 najstastnejsi krajin na svete, ked "ministerstvo nepijemnej pravdy" tvrdi, ze Dansko je v roklade?
este stale su na tom dobre, napriek moslimskemu terorizmu, ale postupne sa to meni, predovsetkym v tom Svedsku
Holandsko si Wildersa tiez nezvolilo len tak pre nic za nic, ale i kvoli jeho nazorom na migraciu
sorry jako, ale ani ty tomu pluralu tiez vela nedavas. ved klud, je to diskusia na anonymnom fore.
diky, stane sa
zatikacov
trapko :smt006
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 26 nov 2023, 14:20 kde tvrdim, ze som to nenapisal?
beardie napísal: 25 nov 2023, 22:15 pisal som, ze nevies po anglicky?
mozno tu otazku za teba polozilo tvoje druhe ja. ze prajem peknu nedelu.
ja sa ti priamo vysmievam za tvoju neschopnost rozumiet pisanemu textu, a to viackrat
v slovencine to nedavas a v anglictine tiez nie, viz oba priklady s Rwandou alebo vtedy v covide, co si aj sam odcitoval
dva priklady s Rwandou?
v tom pripade je kolosalna sprostost importovat dalsich, to da rozum
dokazes nedehumanizovat ludi?
prepac, viem, ze ti nefunguje ani len google uz
presne tak, ako si nazval screenshot. ja si pytam zdroj na Somalca, dostanem screenshot na Rwandu a najvyssi sud. keby si hore nepisal nieco o citani s porozumenim, tak by to bol aspon dobry vtip.
este stale su na tom dobre, napriek moslimskemu terorizmu, ale postupne sa to meni, predovsetkym v tom Svedsku
Holandsko si Wildersa tiez nezvolilo len tak pre nic za nic, ale i kvoli jeho nazorom na migraciu
ale tak ked standardisti pisali pred 8 rokmi, ze Svedsko je neexistujuca krajina, potom spolu s tebou, ze zo Svedska si treba brat priklad, a teraz je opat rozpadnuta krajina, tak asi to vestenie z cajovych listkov a vyplach mozgov tendecne zle prelozenymi videami nefunguju.
ma ten holandsky putinovsky tajtrlik koalicny potencial? uvedomuju si jeho podporovatelia na Slovensku ci v CR a Polsku, ze ak bude vladnut, tak ohrozi aj ich krajanov tam pracujich? lebo, ak uz mesiac odmietate pochopit, aj Slovak v cudzine je migrat. a ked je krajina, v ktorej zije proti migrantom, je aj proti tomu Slovakovi.

inak, zdroj si zabudol dat aj ku skotskemu premierovi. a vraj mu to daju vyzrat. neviem preco by mali. Skotsku sa stal Brexit, s ktorym vacsina tam hlasujucich nesuhlasila. Kym Brexit nastal, tak prisiel Covid. Z anekdotickych dokazov sa da povedat, ze pravidla boli prisnejsie ako v Anglicku, stale miernejsie ako na Slovensku. Zamestnanci z EU odisli do svojich krajin, lebo bez prace by neutiahli najmy. Ak by sa chceli vratit a neriesili si Pre- a Settled Status pred marcom 2020, tak maju somu. Bez pracovneho viza ani nahodou. Takze na farmach a v sluzbach chybaju ruky na robotu, ktoru chce robit len minimum Skotov. Ak by sa tie miesta zaplnili inymi ludmi, je to win win pre Skotsko a jeho hospodarstvo.

Keby napriklad (ex)minister hospordarstva uvazoval na tym, kde a ako zhonat lekarov ale aj ludi za pasy zapadnych tovarni, to by bolo. Napriklad poslat ludi potrebnych na kontrolu na vonkajsiu hranicu EU a zobrat si len preverenych. Takych ktori mozu dokazat, ze su lekari, alebo aspon nie su trestani kriminanici a maju volu pracovat a asimilovat sa. To taky (ex)minister radsej povie, ze migracia je hlupost a migrantov hovori dorazne nie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

8 rokov starý článok z roku 2015, tri roky predtým, než Sulik niečo placol na svoj FB https://sulik.sk/ilegalni-mingranti-riesenia-sas/
jackb
Redeemer
Redeemer

To mu rozlisovat islo. Sice pochvalil policajtov, ze dovolili nackom napadnut cyklistov na pretekoch a konci tiez ukazuje davnu neznalosti, ale hej. Pred 8 rokmi aj najsamotnejsi Sulik dokazal rozlist medzi ilegalnym a legalnym imigrantov. Od vtedy je to cim dalej tym vzacnejsie, ako je ukazane na screeshotoch z roku 2018 a 2023.

Ked sa v Londyne portestuje prostuje za Palestinu, tak zdialaju kym nezmazu. Ked sa proti antisemitizmus nazbiera podobne vela ludi ako v 1936 v Battle of Cable street, tak ani tuk... policia zobrala aj jedneho z poprednych britskych nackov. Good job.
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... CMP=twt_gu
Napísať odpoveď