Spokojnosť vo vzťahu
-
sadhuggerka
Amateur
Spokojnosť vo vzťahu
Čo je pre vás potrebné, aby ste boli vo vzťahu spokojní? Čo je podľa vás potrebné, aby bol spokojný váš partner?
Re: Spokojnosť vo vzťahu
Šťastná žena = šťastný život.
-
sadhuggerka
Amateur
Myslela som to trochu konkrétnejšie. Čo robí tvoju partnerku šťastnou? Ty nepotrebuješ k šťastiu nič len šťastnú ženu?
Presne tak. Po ničom inom som nikdy netúžil. Je to moje životné poslanie.
-
starysomar
Hardcore addict
Snáď aj moje. Preto je so mnou 38 rokov. Nie je to vždy ľahké ani jednoduché, no stojí to za to.
"Čo robí tvoju partnerku šťastnou?" - Ak sama nedá vedieť, dá sa opýtať.
hej, pretoze zeny vedia jasne povedat, co chcu 
Jj, aj ja som mojej žene pri poslednej výmene názorov povedal úplne všetky možnosti, ktoré som videl a na všetky mi povedala, že to predsa odo mňa nechce. Tak som sa jej opýtal, aké riešenie teda navrhuje ona, keď ani jedno z mojich riešení sa jej nepáčilo. A na to bola odpoveď: "Ja sama neviem!" Takže sme sa zase nikam nedostali a žene furt tá vec vadí
BTW, išlo o relatívne malý problém, ktorý sa netýkal financií, detí alebo rodiny.
BTW, išlo o relatívne malý problém, ktorý sa netýkal financií, detí alebo rodiny.
-
sadhuggerka
Amateur
To znie akoby si jej robil psíčka. Všetko čo pkne, to bude, len aby bola spokojná. Alebo ako konkrétne je to potom u vás? Ty popieraš seba ako človeka, len nech je spokojná?
Autoeditácia príspevku po 1 min 13 sek:
A chlapi to povedať jasne nevedia, alebo nevedia čo ich robí spokojným vo vzťahu?
Autoeditácia príspevku po 1 min 40 sek:
A ona sa pýta teba? Či ako to u vás funguje? Po 38 rokoch by to už malo byť ľahké.starysomar napísal: 27 nov 2023, 12:49 Snáď aj moje. Preto je so mnou 38 rokov. Nie je to vždy ľahké ani jednoduché, no stojí to za to.
Autoeditácia príspevku po 2 min 11 sek:
Pilifo napísal: 27 nov 2023, 13:53 Jj, aj ja som mojej žene pri poslednej výmene názorov povedal úplne všetky možnosti, ktoré som videl a na všetky mi povedala, že to predsa odo mňa nechce. Tak som sa jej opýtal, aké riešenie teda navrhuje ona, keď ani jedno z mojich riešení sa jej nepáčilo. A na to bola odpoveď: "Ja sama neviem!" Takže sme sa zase nikam nedostali a žene furt tá vec vadí![]()
A nechcela od teba, aby si bol chlap a rozhodol aké riešenie je dobré? To by ma len zaujímalo čo jej také chýba k spokojnosti.
-
starysomar
Hardcore addict
"A ona sa pýta teba? Či ako to u vás funguje?"
Dokázať si navzájom povedať, čo sa mi páči a nepáči a najmä prečo je možno pre mnohých ľudí problém.
Ja za to naozaj nemôžem.
Inak vraj platí že vzťah sa vydarí ak sa stretnú dvaja nadržaní a nie príliš prieberčiví jedinci
Dokázať si navzájom povedať, čo sa mi páči a nepáči a najmä prečo je možno pre mnohých ľudí problém.
Ja za to naozaj nemôžem.
Inak vraj platí že vzťah sa vydarí ak sa stretnú dvaja nadržaní a nie príliš prieberčiví jedinci
Ty robíš nejaké prieskumy? Na vlas rovnakú otázku si položil minulý týždeň na modrom koníku.
-
starysomar
Hardcore addict
Celkovo to tu trocha "modrokoníkovatie".
Neviem ako tebe, ale mne to nápadne pripadá ako nedávny nick Ma1o čo každú chvílu vytváral nové temy. (možno sa mýlim v tomto prípade)Rusalka napísal: 27 nov 2023, 19:11 Ty robíš nejaké prieskumy? Na vlas rovnakú otázku si položil minulý týždeň na modrom koníku.
Každopádne podobné témy sú už na fore takže nič nové sa nedá k nim dodať čo by sme tu už nevedeli. Pred 10 a viac rokmi to tu inak vyzeralo.
Ťažko povedať, ale tento nový nick sa asi inšpiroval na modrom koníku. Tam máme pána huggera 
-
sadhuggerka
Amateur
A k veci by to nešlo? Máš nejaký problém?Rusalka napísal: 27 nov 2023, 19:11 Ty robíš nejaké prieskumy? Na vlas rovnakú otázku si položil minulý týždeň na modrom koníku.
Autoeditácia príspevku po 3 min 43 sek:
No za 10 rokov sa ľudia a vzťahy zmenili veľmi. Bohužiaľ k horšiemu. Určite je niečo nové vo vzťahoch. Predtým ľudia menej fungovali na divoko, len vyslovene pre sex, ani kamarátstvo s výhodami nebolo také časté.Blastbit napísal: 27 nov 2023, 21:23 Neviem ako tebe, ale mne to nápadne pripadá ako nedávny nick Ma1o čo každú chvílu vytváral nové temy. (možno sa mýlim v tomto prípade)
Každopádne podobné témy sú už na fore takže nič nové sa nedá k nim dodať čo by sme tu už nevedeli. Pred 10 a viac rokmi to tu inak vyzeralo.
A ubezpečujem, že som originál a so žiadnym nickom nemám nič spoločné.
V poriadku odpoviem ti na otázky + ešte hned doplnim odpoved aj k tej druhej teme ale napíšem to tu.
Čo je pre vás potrebné, aby ste boli vo vzťahu spokojní? - mať vernú partnerku, aby tolerovala moj občasný kludný život, jej osobnosť.
Čo je podľa vás potrebné, aby bol spokojný váš partner? - podporovat jej záluby, vízie, vypočuť ju, ukazat jej iný pohlad na vec a pod.
Formy vzťahu
Na základe čoho sa rozhodujete, že aký vzťah chcete žiť? - aj na základe ekonomickej situácie, citové rozpoloženie.
Prečo niekomu vyhovuje mať kamarátku s výhodami, alebo milenku? Bojí sa záväzkov? - má to vyhovovať obom nie len jednej strane.
Je to možné že sa bojí záväzkov, citov, sklamania a pod.
Čo je pre vás potrebné, aby ste boli vo vzťahu spokojní? - mať vernú partnerku, aby tolerovala moj občasný kludný život, jej osobnosť.
Čo je podľa vás potrebné, aby bol spokojný váš partner? - podporovat jej záluby, vízie, vypočuť ju, ukazat jej iný pohlad na vec a pod.
Formy vzťahu
Na základe čoho sa rozhodujete, že aký vzťah chcete žiť? - aj na základe ekonomickej situácie, citové rozpoloženie.
Prečo niekomu vyhovuje mať kamarátku s výhodami, alebo milenku? Bojí sa záväzkov? - má to vyhovovať obom nie len jednej strane.
Je to možné že sa bojí záväzkov, citov, sklamania a pod.
vies to aj nejak podlozit alebo je to len tvoj pocit?sadhuggerka napísal: 27 nov 2023, 22:29No za 10 rokov sa ľudia a vzťahy zmenili veľmi. Bohužiaľ k horšiemu.
-
sadhuggerka
Amateur
Myslíš, že to nie je tak? Načo podložiť? Nie sme na vedeckej konferencii. Mám to podložené životom a otvorenými očami. Predtým sa žil milenecký vzťah len ako paralelný vzťah. Teraz je to bežná vec aj ako jediný vzťah a tiež kamarátstvo s výhodami. Pochybujem, že moja babka by vedela čo to je kamarát s výhodami. Asi ani moji rodičia.
a preco je to horsie?
ved vztah je o dvoch ludoch, o nikom inom, pokial s tym obaja suhlasia tak kde je problem?
ved vztah je o dvoch ludoch, o nikom inom, pokial s tym obaja suhlasia tak kde je problem?
Presne, čo je komu do toho, aký vzťah majú 2 ľudia medzi sebou? Ja si myslím, že aj v minulosti boli FWB/čisto milostné vzťahy relatívne bežné, akurát si o tom nemali ľudia ako prečítať 3-krát denne na internetoch.
-
starysomar
Hardcore addict
Presne tak.
Prv ľudia viac "žili", teraz viac "riešia". Dočítajú sa hovädiny, adaptujú si ich v predstavách na seba a nevedia, čo s tým.
Prv ľudia viac "žili", teraz viac "riešia". Dočítajú sa hovädiny, adaptujú si ich v predstavách na seba a nevedia, čo s tým.