Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
Nula recenzií, žiadny relevantný kontakt.
niekto skusenosti s obchodom rightdeal? ak si porovnam cenu napr. monitoru AOC 27G2SAE/BK oproti alze tak to je 158e vs 183e, takisto zrnkove kavy s inymi obchodmi. Ked citam recenzie tak vela negativnych skusenosti s tymto obchodom.
Objednanie z takýchto stránkom beriem ako gamble. Ak by sa mi niečo pokazilo, viem že s najväčšou pravdepodobnosťou sa mi nebude chcieť riešiť reklamácia.
Stačí sa pozrieť na recenzie: https://obchody.heureka.sk/rightdeal-sk/recenze/ aby som si povedal že ten rozdiel 30 eur mi za to nestojí.
Stačí sa pozrieť na recenzie: https://obchody.heureka.sk/rightdeal-sk/recenze/ aby som si povedal že ten rozdiel 30 eur mi za to nestojí.
Ak sa nemylim, eshop rightdeal je byvaly eshop Gigastore.sk. Vygoogli si recenzie a mozes si spravit nazor.
V roku 2020 som objednaval viacero druhov elektroniky z Gigastore.sk a spokojnost.
Treba to brat tak, ze ak ide clovek po cene, tak je tam urcite riziko reklamacie. Ale pokial ma dana znacka servisne stredisko priamo v SR/CR, tak sa to da reklamovat aj tam. Niektore znacky ale maju podmienku, ze to musi byt predane na Slovensku cez oficialneho distributora (Garmin), inym staci, ak to je trebars kupene v EU.
-
starysomar
Hardcore addict
Nie je to v rámci názvu témy no veľmi rád pochválim naozaj dobrý internetový obchod isix.cz
Kúpil som tam autokamerku - prvé prekvapenie keď som nevedel, akú presne portebujem redukciu na poistky - pribalili mi všetky štyri a zadarmo a druhé veľmi milé prekvapenie - z kamerky vyskočila pamäťová karta v dobe keď auto stálo, zavolal som, povedali pošlite - do druhého dňa to opravíme a skutočne - kamerka prišla nazad v rekordnom čase opravená v rámci záruky zadarmo. Niekde by možno špekulovali, či to nepokazil zákazník (nemal som ako, lebo som videá posledný pol rok sťahoval káblikom bez vyberania karty).
Taký prístup poteší.
Kúpil som tam autokamerku - prvé prekvapenie keď som nevedel, akú presne portebujem redukciu na poistky - pribalili mi všetky štyri a zadarmo a druhé veľmi milé prekvapenie - z kamerky vyskočila pamäťová karta v dobe keď auto stálo, zavolal som, povedali pošlite - do druhého dňa to opravíme a skutočne - kamerka prišla nazad v rekordnom čase opravená v rámci záruky zadarmo. Niekde by možno špekulovali, či to nepokazil zákazník (nemal som ako, lebo som videá posledný pol rok sťahoval káblikom bez vyberania karty).
Taký prístup poteší.
Pridávam facebookového klamára a podvodníka - Dávid Bludovič
Vyhnite sa všetkým jeho ponukám, ak ešte nejaké vôbec ponúka. - zdieľané VOD účty.
Vyhnite sa všetkým jeho ponukám, ak ešte nejaké vôbec ponúka. - zdieľané VOD účty.
-
starysomar
Hardcore addict
Obecne ponuky na FB ak neide o konkrétnu skupinu preverovať viackrát. Manželke chodí prevažná väčšina odrbov. Overím "obchod" - v lepšom prípade je kdesi v prdeli, kam nesiaha právo EU, v horšom neide zistiť o ňom nič.
-
starysomar
Hardcore addict
Internetová lekáreň Pilulka má asi nejaký problém. Objednal som 14.1. Opakovane mi predlžovali dodanie (nie liekov) "z dôvodu nedostupnosti u dodávateľa". Predvčerom som tam volal bo prišla mailom ponuka na storno objednávky, dal som ju stornovať. Uvidíme kedy vrátia peniaze.
Podľa recenzií je odkladaných a nedodaných zásielok z "Pilulky" v posledných dňoch (týždňoch) priveľa.
https://obchody.heureka.sk/pilulka-sk/r ... ivni#filtr
V minulosti problém nebol s ničím.
Objednal som to idté predvčerom priamo u výrobcu v jeho inetobchode a už je zásielka doma.
Podľa recenzií je odkladaných a nedodaných zásielok z "Pilulky" v posledných dňoch (týždňoch) priveľa.
https://obchody.heureka.sk/pilulka-sk/r ... ivni#filtr
V minulosti problém nebol s ničím.
Objednal som to idté predvčerom priamo u výrobcu v jeho inetobchode a už je zásielka doma.
je to problem konkretneho retazca alebo lekarni vseobecne? co aj viem tak uz od korony to s dostupnostou liekov ide dolu vodou. pomaly kazdy druhy raz co je niekto z rodiny u doktora tak bud doktor alebo lekarnik sa stazuju ze nieco ma dlhodoby vypadok.
-
starysomar
Hardcore addict
Nie lieky, FeelEco.
Objednaval som od nich v priebehu januara dva krat do ZBoxu a prislo to extremne rychlo. Cize asi problem u dodavatela, nie v eshope (co je logicke, ledze robia tisice objednavok denne a recenzii s meskanim tovaru je v podstate stale len zopar).
Stava sa aj v tych najlepsich eshopoch. Proste ked otocis 5 tisic objednavok za den, tak 50 komplikacii je stale vynikajuce cislo, a prave ludi z tychto 50 pripadov si to zapamata a/alebo sa ozve v recenziach. Ked sa to stane 2-3x po sebe, tak uz je to samozrejme o inom, takto je to bezna chyba. Vacsinou mi to eshopy kompenzuju nejakou zlavou na dalsiu objednavku, a pod.
Stava sa aj v tych najlepsich eshopoch. Proste ked otocis 5 tisic objednavok za den, tak 50 komplikacii je stale vynikajuce cislo, a prave ludi z tychto 50 pripadov si to zapamata a/alebo sa ozve v recenziach. Ked sa to stane 2-3x po sebe, tak uz je to samozrejme o inom, takto je to bezna chyba. Vacsinou mi to eshopy kompenzuju nejakou zlavou na dalsiu objednavku, a pod.
-
starysomar
Hardcore addict
S tým súhlasím len nechápem, prečo majú v ponuke aj veci, ktoré nevedia zabezpečiť ak ich od inakiaľ dodajú za dva dni. Zbytočne im to zhoršuje hodnotenie. Zas chápem, že pri hodne veľkom množstve položiek to niekedy neide ustriehnuť.
Presne tak, zrejme to len neustriehli. Ak to je napriklad produkt, ktory nedrzia skladom, pretoze im ho dodavatel vie dodat napriklad za 1-2 dni (uplne bezne), tak tu je pravdepodobne ze zlyhal dodavatel, a tym padom eshop o tom vobec ani nemohol vediet. Takze je velka pravdepodobnost, ze ak by si ten produkt objednal z inych online lekarni, stalo by sa to iste, lebo zrejme beru od tych istych dodavatelov.
Toto sa mi stalo s bicyklom, ktory som objednaval cez eshop. Dlhsie som vyzeral jeden bike a cakal som na naskladnenie svojej velkosti plus farby ramu ktora sa mi pacila. Naskladnili ho, objavil sa na viacerych shopoch naraz (slovensky vyrobca CTM, zrejme poskytovali produktove feedy priamo eshopom), objednal som a eshop mi volal ze sa stala chyba a dodavatel im ten bike vo feede poslal aj napriek tomu, ze ho nema. Stornovali mi objednavku a potom do jedneho dna zmizol ten bike zo vsetkych eshopov naraz.
Toto sa mi stalo s bicyklom, ktory som objednaval cez eshop. Dlhsie som vyzeral jeden bike a cakal som na naskladnenie svojej velkosti plus farby ramu ktora sa mi pacila. Naskladnili ho, objavil sa na viacerych shopoch naraz (slovensky vyrobca CTM, zrejme poskytovali produktove feedy priamo eshopom), objednal som a eshop mi volal ze sa stala chyba a dodavatel im ten bike vo feede poslal aj napriek tomu, ze ho nema. Stornovali mi objednavku a potom do jedneho dna zmizol ten bike zo vsetkych eshopov naraz.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
buď rád. ctm len skladá bicykle. rámy sú vyrábané z čínskeho katalógu.
Ja viem, chcel som len pekný rekreačný bike s dobrým pomerom cena/komponenty. Ale čo to mení na veci..?
Bavíme sa predsa o e-shopoch.
Ano, tiez mam s tym squrvisynom rovnaku skusenost. Mohli by sme sa viaćeri spojit dat na neho hromadne trestne oznamenie.crucinal1 napísal: 28 nov 2023, 15:36 Pridávam facebookového klamára a podvodníka - Dávid Bludovič![]()
Sa pasuje za podnikatela, mozme ho aj tu kontaktovat
Dávid Bludovič
IČO 54355401
91702 Trnava
Ulica Mikovíniho 9548/19
-
starysomar
Hardcore addict
Paráda:
"Seniorka z Českokrumlovska si pohrála s internetovým podvodníkem"
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sen ... .nexttoart
"Seniorka z Českokrumlovska si pohrála s internetovým podvodníkem"
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sen ... .nexttoart
-
ShubNiggurath
Novice
Ahoj vsem lidem z SK,
potrebuji se tu preptat na cloveka jmenem Dávid Bludovič. Nejde mi o stiznost (je super ze takove podnikani funguje a ze to tak volne jde mit), ale poslal jsem mu 27,50eur.
Puvodne mi resil a fungoval pres jeho osobu Netflix. Potom prisel Netflix, ze zprisni podminky a bude lepsi hlidat domacnosti.
Takze to prestalo behem roku i fungovat. Dávid Bludovič - napsal mi ze to bude, at se nebojim. Jenze bylo videt ze nevi uplne jak, takze mi predal novy email, heslo a Netflix zase chvilku fungoval.
Ted mi napsal ze mam u neho 17,50euro a pokud chci dal, mam zaplatit 27,50euro a ze to pujde, ze udela novy profil.
Platba prijata 22.08.2024. Od te doby jen slibuje profil. Sel jeste puvodni, ale ten take skoncil.
Od te doby stale jen napise, ze ma hodne prace a ze uz to bude.
Zajma me, jestli je to takto normalni a zda jste take poslali penize?
Je zvlastni ze nikdo takove podnikani nereseni.
Tady je par udaju, co mi predal pro banku:
Dávid Bludovič
SNP 6 Humenné
Slovakia
LT433480013518600375
potrebuji se tu preptat na cloveka jmenem Dávid Bludovič. Nejde mi o stiznost (je super ze takove podnikani funguje a ze to tak volne jde mit), ale poslal jsem mu 27,50eur.
Puvodne mi resil a fungoval pres jeho osobu Netflix. Potom prisel Netflix, ze zprisni podminky a bude lepsi hlidat domacnosti.
Takze to prestalo behem roku i fungovat. Dávid Bludovič - napsal mi ze to bude, at se nebojim. Jenze bylo videt ze nevi uplne jak, takze mi predal novy email, heslo a Netflix zase chvilku fungoval.
Ted mi napsal ze mam u neho 17,50euro a pokud chci dal, mam zaplatit 27,50euro a ze to pujde, ze udela novy profil.
Platba prijata 22.08.2024. Od te doby jen slibuje profil. Sel jeste puvodni, ale ten take skoncil.
Od te doby stale jen napise, ze ma hodne prace a ze uz to bude.
Zajma me, jestli je to takto normalni a zda jste take poslali penize?
Je zvlastni ze nikdo takove podnikani nereseni.
Tady je par udaju, co mi predal pro banku:
Dávid Bludovič
SNP 6 Humenné
Slovakia
LT433480013518600375