Vojna na Ukrajine
Re: Vojna na Ukrajine
Sak áno Putin je masový vrah, to retkvic dobre napísal. Normálny prezident, vodca krajiny ked má nejaké obavy o svoje obyvateľstvo v cudzej krajine, tak sa ich snaží minimálne odtiaľ dostať preč legálnou formou, alebo skrz medzinárodné inštitúcie, súdy chrániť ľudí v cudzine.
A nie ako Putin, špina oserie celý svet tým ako povie, že so stovkami tisíc vojakov robí len cvičenie.
A o pár dní na to, podnikne rannú inváziu keď deti sa ráno budia do školy, rodičia do práce, dedkovia a babky v klude chcú dožiť dalšieho rána.
Aby bolo jasné už som to tu napísal nedávno kto v RF vládne + napojenie na miestne mafie a ide o kradnutie územia inej krajiny + jej zdrojov.
A nie ako Putin, špina oserie celý svet tým ako povie, že so stovkami tisíc vojakov robí len cvičenie.
A o pár dní na to, podnikne rannú inváziu keď deti sa ráno budia do školy, rodičia do práce, dedkovia a babky v klude chcú dožiť dalšieho rána.
Aby bolo jasné už som to tu napísal nedávno kto v RF vládne + napojenie na miestne mafie a ide o kradnutie územia inej krajiny + jej zdrojov.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Viac menej suhlasim so vsetkym co si napisal.Blastbit napísal: 28 nov 2023, 21:43 Sak áno Putin je masový vrah, to retkvic dobre napísal. Normálny prezident, vodca krajiny ked má nejaké obavy o svoje obyvateľstvo v cudzej krajine, tak sa ich snaží minimálne odtiaľ dostať preč legálnou formou, alebo skrz medzinárodné inštitúcie, súdy chrániť ľudí v cudzine.
Ale ked je Putin pre toto masovy vrah, tak je masovy vrah aj Zelensky, vojaci jeho rezimu obcas vestrelia raketu napr. na civilnu cast Donecka (nebudem polezovat o umysle) a zabiju par civilistov. Zelenskeho vojaci dokonca zabijaju obyvatelstvo, ktore povazuju za svoje...
Inak sa mi lubi aj to, ze Rusko je teroristicka krajina lebo zabija civilistov a Izrael bojuje proti terorizmu a pritom za mesiac zabil viac civilistov ako Rusi za celu vojnu...
Fakt ako, snaž sa seriózne nad tým zamýšlať a diskutovať o tom
Ponúknem ti argumenty v príspevkoch ale trolovanie vynechaj.
UA ked vypáli raketu tak v sebaobrane a pália stále rakety na svoje územie (Doneck je ale okupovaný RF).
Zatial co ruské rakety dopadnú aj na západnej časti Ukrajiny a to aj pre SR nie je 2x bezpečné.
No a dalšie mylné porovnanie RF a Izrael. RF pokiaľ vieš si najíma aj arabských žoldnierov alebo iných moslimských teroristov.
Ukrajinci tiež majú na pomoc napr čečenských moslimov čo je tiež cenná pomoc (nemyslím tích Kadyrových)
Zatiaľ čo Izrael sa voči teroristom z Hamasu prípadne Hizballahu bránia, lebo aj Izraelu chcú ukradnúť územie čo im patrí.
UA ked vypáli raketu tak v sebaobrane a pália stále rakety na svoje územie (Doneck je ale okupovaný RF).
Zatial co ruské rakety dopadnú aj na západnej časti Ukrajiny a to aj pre SR nie je 2x bezpečné.
No a dalšie mylné porovnanie RF a Izrael. RF pokiaľ vieš si najíma aj arabských žoldnierov alebo iných moslimských teroristov.
Ukrajinci tiež majú na pomoc napr čečenských moslimov čo je tiež cenná pomoc (nemyslím tích Kadyrových)
Zatiaľ čo Izrael sa voči teroristom z Hamasu prípadne Hizballahu bránia, lebo aj Izraelu chcú ukradnúť územie čo im patrí.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Fakt ako, bez trolovania.
Ukrajina ma pravo v sebaobrane vypalit raketu na civilnu cast Donecka?
Autoeditácia príspevku po 4 min 7 sek:
a trochu trolovania, pre Slovensko je najnebezpecnejsia ukrajinska PVO, Poliaci uz maju skusenost...
Ukrajina ma pravo v sebaobrane vypalit raketu na civilnu cast Donecka?
Autoeditácia príspevku po 4 min 7 sek:
a trochu trolovania, pre Slovensko je najnebezpecnejsia ukrajinska PVO, Poliaci uz maju skusenost...
Ak myslíš civilné objekty v Donecku pri ktorých má RF armáda stanovištia zbraňových systémov tak áno, majú to právo.
Hamas si robí z civilistov živé štíty, to isté robia aj Rusi (aj niektorí slovanský Rusi aj ázijsko moslimský vojaci v ich armáde) Ukrajincom.
V takejto vojne v 2023 sa obtiažnejšie vyhodnocuje situácia pri opätovnom dobýjaní strateného územia.
Edit- okamžite stým prestaň toto degraduje tvoju úroveň. Bud rád že nezažívaš to čo zažívajú ľudia vo vojnách.
Hamas si robí z civilistov živé štíty, to isté robia aj Rusi (aj niektorí slovanský Rusi aj ázijsko moslimský vojaci v ich armáde) Ukrajincom.
V takejto vojne v 2023 sa obtiažnejšie vyhodnocuje situácia pri opätovnom dobýjaní strateného územia.
Edit- okamžite stým prestaň toto degraduje tvoju úroveň. Bud rád že nezažívaš to čo zažívajú ľudia vo vojnách.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
presne na toto som sa tesil a je to tu, tak potom aj Rusi mozu veselo ostrelovat sidliska...Blastbit napísal: 28 nov 2023, 22:16 Ak myslíš civilné objekty v Donecku pri ktorých má RF armáda stanovištia zbraňových systémov tak áno, majú to právo.
-
starysomar
Hardcore addict
"Ukrajina ma pravo v sebaobrane vypalit raketu na civilnu cast Donecka?"
Omyl, ktorý stál životy.
K záveru, že Kosťantynivku ale pravdepodobne zasiahla ukrajinská strela, novinári The New York Times došli okrem iného na základe analýzy trajektórie rakety alebo preskúmania miesta jej dopadu.
Podľa Teba Zámetne? Alebo jediná raketa, ktorá dopadla kam nemala?
Neskryješ tendenčný jednostranný pohľad.
Nejak Ti uchádza kto koho napadol - kto je agresor. Melieš svoje drísty ako pokazený gramofón.
Omyl, ktorý stál životy.
K záveru, že Kosťantynivku ale pravdepodobne zasiahla ukrajinská strela, novinári The New York Times došli okrem iného na základe analýzy trajektórie rakety alebo preskúmania miesta jej dopadu.
Podľa Teba Zámetne? Alebo jediná raketa, ktorá dopadla kam nemala?
Neskryješ tendenčný jednostranný pohľad.
Nejak Ti uchádza kto koho napadol - kto je agresor. Melieš svoje drísty ako pokazený gramofón.
ArkanoviTigrovi
Ukrajina sa bráni v sebaobrane zatiaľ čo Rusko ako agresor ničí všetko čo im príde pod ruku. Nemáš sa na čo tešiť so mnou budeš mať vela práce.
Ukrajina sa bráni v sebaobrane zatiaľ čo Rusko ako agresor ničí všetko čo im príde pod ruku. Nemáš sa na čo tešiť so mnou budeš mať vela práce.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
inak tie zive stity boli vo velkom vyuzivane Ukrajincami v Mariupole, ach ako vtedy cely svet plakal, ze Rusi nicia domy a hla, mali na to pravo, vsak tam bola UA armada...
Mariupol bol obkľúčený a ak myslíš tú hŕstku ukrajinských vojakov s civilistami tak ťa opäť vyvediem z omylu.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
agresor Rusko je, to mas pravdu ale ak uz raz bojuje, tak musi nicit vsetko co im pride pod ruku, vsak UA armada sa zdrzuje prevazne v civilnych domoch, skolach, skolkach a podobne...
si len slaby odvar, aj ohladom ukrajinciny zostalo ticho
Autoeditácia príspevku po 32 sek:
tak ma vyved z omylu, som zvedavy
si len slaby odvar, aj ohladom ukrajinciny zostalo ticho
Autoeditácia príspevku po 32 sek:
tak ma vyved z omylu, som zvedavy
Slabý odvar ktorému každú chvilu uznávaš že má pravdu
RF nemusí ničiť nič, stačí chcieť len z ich strany podpísať mierovú zmluvu a vyplácanie reparácii.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja ti dam za pravdu ked napises nieco normalne, co aj casto robis, ale potom to az moc citlivo vnimas a hras to na utok a obranu...Blastbit napísal: 28 nov 2023, 22:26 Slabý odvar ktorému každú chvilu uznávaš že má pravduRF nemusí ničiť nič, stačí chcieť len z ich strany podpísať mierovú zmluvu a vyplácanie reparácii.
toto je ale vojna, Rusko je agresor, len pochop, ze ked uz raz isli na UA, tak sa sami od seba nevratia, su teda 2 moznosti, bud budes pisat o zlom bubakovi putinovi alebo budes uvazovat normalne...
no vyvrat mi ten Mariupol, ja tvrdim, ze ukrajinci mali delostrelectvo v civilnych oblastiach a tym padom boli legitimnym cielom pre ruske delostrelectvo...
Ja som ti ten Mariupol vyvrátil v príspevku vyššie. Kebyže je opačná situácia, že UA invázne napadne RF tak sa RF tiez brania v civilných objektoch.Niekedy je aj pre civilistov bezpečne v bunkri civilneho objektu než niekde na volnom priestranstve.
Takže pochop ze ruský režim o ktorom som v minulých príspevkoch popísal chce kradnut uzemie, kradnuť zdroje, asimilovať obyvatelstvo a ked tebe vadí ze sa Ukrajina bráni je niečo čo ti na cti ani hrdosti nepridá.
Vnimam to maximálne s chladnou hlavou preto so mnou aj casto suhlasis.
Takže pochop ze ruský režim o ktorom som v minulých príspevkoch popísal chce kradnut uzemie, kradnuť zdroje, asimilovať obyvatelstvo a ked tebe vadí ze sa Ukrajina bráni je niečo čo ti na cti ani hrdosti nepridá.
Vnimam to maximálne s chladnou hlavou preto so mnou aj casto suhlasis.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
zase hrajes na city "Takže pochop ze ruský režim o ktorom som v minulých príspevkoch popísal chce kradnut uzemie, kradnuť zdroje, asimilovať obyvatelstvo a ked tebe vadí ze sa Ukrajina bráni je niečo čo ti na cti ani hrdosti nepridá." a na dobro a zlo...
este raz, vojna ma tiez svoje pravidla a neni nahodou
to ze sa Ukrajina brani je OK, ale ten ich sposob obrany je casto zlocinom... este raz, nehraj to na city a uvazuj, aj ked sa branis tak nemozes sa schovavat za civilistov...
este raz, vojna ma tiez svoje pravidla a neni nahodou
to ze sa Ukrajina brani je OK, ale ten ich sposob obrany je casto zlocinom... este raz, nehraj to na city a uvazuj, aj ked sa branis tak nemozes sa schovavat za civilistov...
A ty to hráš na nemám argument tak napíšem na city, dobro a zlo. Rusi tie pravidlá porušujú odkedy porušili prvé pravidlo medzinárodné právo.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano, zase suhlasim, Rusi porusuju pravo, nevyvraciam, ja len pokukazujem na to, ze ho porusuju aj Ukrajinci a ty stale dokola obrana, obrana...
nie, ked ta aj niekto napadol, tak nemozes z hufnice ktoru mas na sidlisku plnom ludi strielat po agresorovi...
iba ze by to bolo ucelove aby si mohol potom poukazovat na nasledky (rozbite sidlisko)
rovnako sa nemozes usadit v obytnych domoch bez toho aby prebehla evakuacia, na to su pravidla...
cakam zas odpoved, ze UA sa brani...
nie, ked ta aj niekto napadol, tak nemozes z hufnice ktoru mas na sidlisku plnom ludi strielat po agresorovi...
iba ze by to bolo ucelove aby si mohol potom poukazovat na nasledky (rozbite sidlisko)
rovnako sa nemozes usadit v obytnych domoch bez toho aby prebehla evakuacia, na to su pravidla...
cakam zas odpoved, ze UA sa brani...
Nutná obrana môže byt intenzivnejšia ako útok agresora. Napadne ta 120 kg svalnatý MMA fighter ty si dajme tomu 75 kilový chlap co nevie MMA
Ako sa začneš brániť? On ta začne na zemi škrtiť je na tebe, ty na chrbte, tebe ostáva čo? kolenom ho zasiahneš medzi nohy ak sa dá napr.
Chápeš čo tým chcem povedať? No pravidlá, tak RF nedodržuje pravidlá od samého začiatku a UA ich má všetky dodržiavať?
Sak zase 2 miliony civilistov neumrelo na strane UA pri bombardovaní civilných objektov. Mnoho milionov stihlo utiect za hranice.
Ale domček ukrajinskej babky a dedka co je daleko od frontu a zasiahne ho raketa alebo ho vyrabujú ruský vojaci je okej?
Ked vrátnici jednej ukrajinskej firmy dali Rusom cigarety a ako sa im otočili chrbtom ich Rusi strelili do chrbtov a zabili, je to okej?
Ja zase čakám odpoved na tieto otázky.
Ako sa začneš brániť? On ta začne na zemi škrtiť je na tebe, ty na chrbte, tebe ostáva čo? kolenom ho zasiahneš medzi nohy ak sa dá napr.
Chápeš čo tým chcem povedať? No pravidlá, tak RF nedodržuje pravidlá od samého začiatku a UA ich má všetky dodržiavať?
Sak zase 2 miliony civilistov neumrelo na strane UA pri bombardovaní civilných objektov. Mnoho milionov stihlo utiect za hranice.
Ale domček ukrajinskej babky a dedka co je daleko od frontu a zasiahne ho raketa alebo ho vyrabujú ruský vojaci je okej?
Ked vrátnici jednej ukrajinskej firmy dali Rusom cigarety a ako sa im otočili chrbtom ich Rusi strelili do chrbtov a zabili, je to okej?
Ja zase čakám odpoved na tieto otázky.
Super, takže ak ti na pozemok či do domova vstúpi banda agresorov, bude ti všetko ničiť, biť ti rodinu a blízkych, tak ty budeš len sedieť a nečinne čakať, čo sa bude ďalej diať, je tak?
Alebo sa budeš brániť a snažiť sa ich zo svojho domova vykopať aj za cenu, že si sám sebe spôsobiš škodu, alebo že ublížia niekomu z rodiny či blízkych, keď sa ty vyhneš letiacemu predmetu.
Alebo, ako si vôbec predstavuješ, že sa má napadnutá krajina brániť?
Alebo sa budeš brániť a snažiť sa ich zo svojho domova vykopať aj za cenu, že si sám sebe spôsobiš škodu, alebo že ublížia niekomu z rodiny či blízkych, keď sa ty vyhneš letiacemu predmetu.
Alebo, ako si vôbec predstavuješ, že sa má napadnutá krajina brániť?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nutna obrana ma tiez svoje pravidla, ak staci kopanec do gul tak nemozes utocnika napr dobodat... ale pleties jablka s hruskami...Blastbit napísal: 28 nov 2023, 23:04 Nutná obrana môže byt intenzivnejšia ako útok agresora. Napadne ta 120 kg svalnatý MMA fighter ty si dajme tomu 75 kilový chlap co nevie MMA
UA, ked chce byt taka cista a nevinna ako sa vykresluje, tak nech dodrziava pravo, branit sa moze ale nech sa nepouziva zive stity, to robia teroristi...
ake 2 miliony civilistov?
domcek je daleko od frontu a vyrabuju ho rusi? to sa tam teleportovali?
neviem aky vratnici ale este raz, ja netvrdim ze Rusi nerobia zlociny, ja poukazujem ze Ukrajinci su neni neviniatka...
Autoeditácia príspevku po 52 sek:
tak aby neporusovala medzinarodne pravo a nepouzivala vlastnych obcanov ako zive stityNoobsz DJ napísal: 28 nov 2023, 23:04 Alebo, ako si vôbec predstavuješ, že sa má napadnutá krajina brániť?