ako najlacnejšie poslať niekomu balik - knihu ? naozaj najlacnejsie postovne stoji az 4,7e ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

ako najlacnejšie poslať niekomu balik - knihu ? naozaj najlacnejsie postovne stoji az 4,7e ?

Príspevok od používateľa tonnymontana »

ahoj,

predavam nejake knihy co mi doma zavadzaju a chcem ich poslat zaujemcom cez postu, kuriera atp

otazka je - akym najlacnejsim sposobom by sa do dalo poslat ?

priklad: cena knihy ktoru predavam na bazosi je symbolickych 5e...

co som kukol: https://cennik.posta.sk/#
- ako pripajam do prilohy, najlacnejsia ponuka,balika na dobierku je 4,7.. ked by som to zadal ako list bez dobierky (teoreticky ze by mi zaujemca poslal dopredu peniaze na ucet, co neviem ci by bol ochotny, to vyjde aj tak na 3,5e...)

zaver: tym padom to cele straca zmysel... ak cena posty stoji 4,7 resp. bez dobierky to poslat ako list za 3,5, zisk nie je skoro ziaden..

existuje teda nejaky lacnejsi sposob ako poslat knihu niekomu kto o nu ma zaujem ? - napriklad ako nejaky list za 2-2,5 aby to malo aspon minimalny zmysel..
Prílohy
posta.jpg
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ako najlacnejšie poslať niekomu balik - knihu ? naozaj najlacnejsie postovne stoji az 4,7e ?

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

packeta
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: ako najlacnejšie poslať niekomu balik - knihu ? naozaj najlacnejsie postovne stoji az 4,7e ?

Príspevok od používateľa hojko »

Proste mas smolu. Ceny sluzieb isli hore a myslim, ze posta ich ma dvihat od januara opat. Ako uz napisal kubiak, tak riesenim je Packeta. Priamo v aplikacii si vies vyklikat odoslanie, zvolis velkost a vahu, pre koho to ide, zaplatis online cez kartu/Apple Pay/Google Pay, odnesies do do boxu Packety, natukas kod, vlozis, zabuchnes. O dake 2-3 dni sa to dostane k adresatovi. A mas to za 3,30 eur.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

poprípade predaj cez vinted?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Jednoducho nech postovne plati prijemca. Ak ponukas viac knih, bude mat aspon motivaciu vybrat si toho viac a usetrit tak na postovnom. Ak sa zaujemcovi nechce platit celu sumu vopred, nech si teda priplati za "sluzbu" Dobierka a teda drahsie postovne. Aj packeta si uctuje priplatok za dobierku, s tym sa neda nic robit.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Dcére veci pre našu vnučku a kamarátom Metabondy posielavam cez Z-Box (Packeta) v okolí 3,50 eur za zásielku. No bez dobierky.
Asi nie je nič lacnejšie.
Napísať odpoveď