Žena ako milenka
-
sadhuggerka
Amateur
Žena ako milenka
Boli tu už otázky podobné, ale takúto konkrétne som nenašla. Nepýtam sa na milenecký vzťah. Pýtam sa na ženu ,,v posteli". Viem, že dostanem subjektívne odpovede. Lebo každý človek je iný, ale zaujíma ma to, lebo pre chlapa má podľa mňa toto veľký význam. Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej? Alebo vždy od prírody budete túžiť? A či je to hlavná priorita pri výbere partnerky pre život? Alebo je niečo dôležitejšie?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Žena ako milenka
Žena:
"Leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. ...Pozerá do stropu.
...Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu.
Predsa len, za tie dva roky som dosť pribrala.
Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde.
Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia..."
MUŽ:
Mucha na strope. Ako to ku**a robí, že nespadne?
A vážne - na to nejestvuje jednoznačká odpoveď - každý sme iný.
...Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu.
MUŽ:
A vážne - na to nejestvuje jednoznačká odpoveď - každý sme iný.
Ako píšeš, je to subjektívne, každý potrebuje niečo iné. Nenájdeš dva páry, ktoré by boli sexuálne totožné. A sex je aj o súlade, ktorý nemusí prísť hneď. Treba sa s partnerom zhovárať, pýtať sa ho čo chce, no takisto mu vedieť povedať aj to, čo chceš ty.
Skôr by si sa mala zamerať na iné veci, ktoré sú dôležité. Správanie, vystupovanie, hodnoty, názory, samostatnosť, záujmy, aby si na ňom nebola závislá, aby si mu vedela byť oporou, vedieť ho pochopiť. Viac-menej tie veci, ktoré hľadáš aj ty u muža.
Otázka nie je, akú ženu chce muž v posteli, ale akú ženu chce mať po svojom boku. Tak isto aj ty musíš vedieť akého chceš muža pri sebe.
A to najdôležitejšie: nikto neovláda telepatiu lebo čítanie myšlienok. Treba sa rozprávať a rozprávať sa priamo, nie v náznakoch...
Autoeditácia príspevku po 1 min 2 sek:
Starysomar - asi tak nejak

Skôr by si sa mala zamerať na iné veci, ktoré sú dôležité. Správanie, vystupovanie, hodnoty, názory, samostatnosť, záujmy, aby si na ňom nebola závislá, aby si mu vedela byť oporou, vedieť ho pochopiť. Viac-menej tie veci, ktoré hľadáš aj ty u muža.
Otázka nie je, akú ženu chce muž v posteli, ale akú ženu chce mať po svojom boku. Tak isto aj ty musíš vedieť akého chceš muža pri sebe.
A to najdôležitejšie: nikto neovláda telepatiu lebo čítanie myšlienok. Treba sa rozprávať a rozprávať sa priamo, nie v náznakoch...
Starysomar - asi tak nejak
-
sadhuggerka
Amateur
Však som vedela, že to budú subjektívne odpovede. Originálne. Myslím, že každý skúsenejší vie, aký partner mu sedí. Aj ,,v posteli". Jednoznačne. Alebo u mužov rozhoduje frekvencia a súlad apetítu? Píšeš tu naschvál diplomatické odpovede, ktoré nič nepovedia?starysomar napísal: 03 dec 2023, 9:37 Žena:
MUŽ:
A vážne - na to nejestvuje jednoznačká odpoveď - každý sme iný.![]()
Autoeditácia príspevku po 7 min 16 sek:
Nepíšem o páre. Ale o preferencií v sexualite. Práve to, že muž a žena si musia v tomto sadnúť predpokladá to, že aj ten chlap vie čo chce. Aká mu sadne. Pri akej ,,sa nebude nudiť" alebo si príde na svoje. Nechcem tu začať rozoberať konkrétnosti, aby som neovplyvnila prípadné odpovede. Mohol by niekto namietnuť, že čo na tom treba rozoberať. Ale to potom je človek, ktorému asi stačí málo a "gurmán" v tejto oblasti nebude.Marry528 napísal: 04 dec 2023, 12:58 Ako píšeš, je to subjektívne, každý potrebuje niečo iné. Nenájdeš dva páry, ktoré by boli sexuálne totožné. A sex je aj o súlade, ktorý nemusí prísť hneď. Treba sa s partnerom zhovárať, pýtať sa ho čo chce, no takisto mu vedieť povedať aj to, čo chceš ty.
Starysomar - asi tak nejak![]()
pre mna je dolezita otvorenost a hravost.
nie je vacsi zabijak vasne ako ked zena lezi na chrbte s roztiahnutymi nohami s vyrazom "hlavne rychle"...
na druhu stranu ako chlapa ma bude asi vzdy istym sposobom lakat to co nemam. mat sex s cernoskou, japonkou, zenou s velkymi prsiami, vysokou/nizkou, chudou/tucnou... vzdy sa najde nieco co som nevyskusal
ale jedna vec je tuzit a druha robit. tuzit je ok (pokial to nesposobi ze sa prestanes zaujimat o partnerku) ale konat na zaklade tej tuzby bez vedomia partnera uz v poriadku nie je.
nie je vacsi zabijak vasne ako ked zena lezi na chrbte s roztiahnutymi nohami s vyrazom "hlavne rychle"...
toto je tazke, na jednej strane pokial bude so mnou robit vsetko co chcem tak nie je moc dovodov tuzit po inej. (teoreticky pokial mas rad istu praktiku a partnerka to nechce robit, nemozes s tym ist za inou?)Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej?
na druhu stranu ako chlapa ma bude asi vzdy istym sposobom lakat to co nemam. mat sex s cernoskou, japonkou, zenou s velkymi prsiami, vysokou/nizkou, chudou/tucnou... vzdy sa najde nieco co som nevyskusal
ale jedna vec je tuzit a druha robit. tuzit je ok (pokial to nesposobi ze sa prestanes zaujimat o partnerku) ale konat na zaklade tej tuzby bez vedomia partnera uz v poriadku nie je.
-
starysomar
Hardcore addict
sadhuggerka - pretože sme každý iný a nie každý je ochotný prezrádzať intímnosti.
A zas tak inak:
Štyri tajomstvá šťastného manželstva:
1. Je dôležité nájsť ženu, ktorá vie variť a upratovať.
2. Je dôležité nájsť ženu, ktorá vie zarobiť peniaze.
3. Je dôležité nájsť ženu, ktorá má rada sex.
4. Je dôležité, aby sa tieto tri ženy nikdy nestretli.

A ešte inak:
- Čo je muž, ktorý má ženu aj milenku?
- Sviňa.
- A ktorý má len ženu?
- Lenivá sviňa

A zas tak inak:
A ešte inak:
- Sviňa.
- A ktorý má len ženu?
- Lenivá sviňa
-
sadhuggerka
Amateur
Takže asi aj vášnivá, keď tak píšešaacid napísal: 04 dec 2023, 13:37 pre mna je dolezita otvorenost a hravost.
toto je tazke, na jednej strane pokial bude so mnou robit vsetko co chcem tak nie je moc dovodov tuzit po inej. (teoreticky pokial mas rad istu praktiku a partnerka to nechce robit, nemozes s tym ist za inou?)
Však nikto Ťa nenúti ak nechcešstarysomar napísal: 04 dec 2023, 13:44 sadhuggerka - pretože sme každý iný a nie každý je ochotný prezrádzať intímnosti.
A zas tak inak:
A ešte inak:
- Sviňa.
- A ktorý má len ženu?
- Lenivá sviňa
![]()
-
starysomar
Hardcore addict
"...vždy od prírody budete túžiť?" Väčšina. Skúšať, objavovať nové je proste lákavé.
Mne sa stéle páčia pekné baby a k niektorým ma doslova priťahuje. Ak to domácu neláka tak, ako za mlada - je náročné nepozabudnúť sa. Zrejme je to o idividuálnom nastavení, či ostne človek 100% verný, bude hľadať úlet, alebo niečo vyparatí ak sa naskytne príležitosť.
Ani za seba by som sa nezaručil
Podľa môjho názoru veľa závisí od toho, akú osobnosť celkovo má človek vedľa seba - bolo by smutné, ak by jediným kritériom bolo len to, aká je v posteli
Mne sa stéle páčia pekné baby a k niektorým ma doslova priťahuje. Ak to domácu neláka tak, ako za mlada - je náročné nepozabudnúť sa. Zrejme je to o idividuálnom nastavení, či ostne človek 100% verný, bude hľadať úlet, alebo niečo vyparatí ak sa naskytne príležitosť.
Podľa môjho názoru veľa závisí od toho, akú osobnosť celkovo má človek vedľa seba - bolo by smutné, ak by jediným kritériom bolo len to, aká je v posteli
tak za mňa- každá žena má dačo do seba. Niektorá muža dostane na svoju nádhernú postavu a potom totálne sklame v posteli, ďalšia je divoká, ďalšia je sexi, ale tupá, ďalšia je submisívna, iná prekvapí.....všetko sa dá pretiahnuť. Otázka je, ktorú chce chlap preťahovať viackrát, ktorú pravidelne a bez ktorej nedokáže žiť. Sú aj ženy čarodejnice, ktoré keď muža dostane do svojich spár, tak konečná. Nedá sa bez nich žiť a akúkoľvek ďalšiu preťahuje, myslí len na tú svoju čarodejnicu.
-
starysomar
Hardcore addict
Prečo ženy podstatne viac riešia ako vyzerajú než aké sú?
Lebo priemerný muž podstatne lepšie vidí - než myslí
No inak ako píšeš - aj ženy aj muži sú mnohorakí a čo jeden preferuje, iný nemusí. Teda sadhuggerka môže dostať desiatky odpovedí a nevyberie si.
Lebo priemerný muž podstatne lepšie vidí - než myslí
No inak ako píšeš - aj ženy aj muži sú mnohorakí a čo jeden preferuje, iný nemusí. Teda sadhuggerka môže dostať desiatky odpovedí a nevyberie si.
tak stale nevieme o co jej ide. ci je sklamana zo svojich doterajsich vztahov a chcela by v tom mat jasnejsie. alebo mozno pise clanky do Evy...
mna v tom prvom prispevku zaujalo toto:
mozno by to chcelo protiuder a spytat sa sadhuggerky ze co ona ocakava v sexe. ako je pre nu dolezity sex vo vztahu.
ako keby naznacovala ze pre zenu to az taky vyznam nema.lebo pre chlapa má podľa mňa toto veľký význam.
mozno by to chcelo protiuder a spytat sa sadhuggerky ze co ona ocakava v sexe. ako je pre nu dolezity sex vo vztahu.
-
starysomar
Hardcore addict
Respektíve, či che byť pomocou rád z fóra niekoho ideálom.
Protiúder? NIe, prečo? Nebojujeme, komunikoujeme.
Skôr pozvať na rande
Protiúder? NIe, prečo? Nebojujeme, komunikoujeme.
Skôr pozvať na rande
Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej? - verná, kludná, veselá, pravdovravná, nepije, nefajčí, nekoketná.
Z fyzickej stránky - nižšia odo mňa, primerané poprsie, primeraný zadok, brunetka/blondina/čiernovlasá, oči nezáleží - hanblivý pohlad
Obliekanie kludne aj v teplakoch, na tom mi moc nezáleží, no nemusí byť príliš vyzývavá. V spoločnosti dáma/sivá myška v posteli nezbedníčka.
Takto by som to kedysi bral pokial by som teraz nebol vážne chorý (bohvie dokedy požijem). Uz len práca, zaluby mi urobia radosť.
Z fyzickej stránky - nižšia odo mňa, primerané poprsie, primeraný zadok, brunetka/blondina/čiernovlasá, oči nezáleží - hanblivý pohlad
Obliekanie kludne aj v teplakoch, na tom mi moc nezáleží, no nemusí byť príliš vyzývavá. V spoločnosti dáma/sivá myška v posteli nezbedníčka.
Takto by som to kedysi bral pokial by som teraz nebol vážne chorý (bohvie dokedy požijem). Uz len práca, zaluby mi urobia radosť.
-
javatar
Hardcore addict
A teba prestanu pritahovat ini chlapi ked mas priatela/snubenca/manzela? Navzdy?sadhuggerka napísal: 03 dec 2023, 9:09 Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej? Alebo vždy od prírody budete túžiť?
Casom vasen vyprsi a je v ludskej povahe (nie len v muzskej), ze za plotom je trava vzdy zelensia.
Ak chces trvaly monogamny vztah tak sa skor zameraj na to aby ten vztah viac menej rovnaky chceli mat obe strany a aby vedeli o tom, ze zalubenost prejde a potom je to o trosku viac namahy ktoru opat musia do toho vkladat obe strany.
-
sadhuggerka
Amateur
Neprišiel si na tajomstvo čarodejnice? Myslíš, že počaruje? Akože čárimáry? Nemôže to byť proste láska?Lukylan napísal: 05 dec 2023, 9:42 Otázka je, ktorú chce chlap preťahovať viackrát, ktorú pravidelne a bez ktorej nedokáže žiť. Sú aj ženy čarodejnice, ktoré keď muža dostane do svojich spár, tak konečná. Nedá sa bez nich žiť a akúkoľvek ďalšiu preťahuje, myslí len na tú svoju čarodejnicu.
Autoeditácia príspevku po 3 min 52 sek:
Si ma pobavil. Pointa osobnosti je vo veľkosti panvice, s ktorou Ťa čaká doma, keď zistí, že by si sa ani za seba nevedel zaručiť pri niektorých ženách?starysomar napísal: 05 dec 2023, 6:38
Podľa môjho názoru veľa závisí od toho, akú osobnosť celkovo má človek vedľa seba - bolo by smutné, ak by jediným kritériom bolo len to, aká je v posteli![]()
-
starysomar
Hardcore addict
"Ona si vezme jeho a dúfa, že ho zmení. On si vezme ju a dúfa, že sa nezmení"
Ženy sa v čase povahou, názormi atd menia omnoho viac, než muži. A podľa mňa o dosť viac menia nálady.
Často by stačilo, aby sa podchvíľou nemenili ako aprílové počasie.
Veľa múdreho možno nájsť v stáročiami overených pravdách - napríklad nie je múdre meniť plody za kvety
Kto si to uvedomí (a ostatné), neprikladá tomu, na čo sa pýtaš nadmerný význam.
Za seba napíšem - máme desaťročia dobré manželstvo - výborný kamarátsko-súrodenecký vzťah, rozumieme si no ak by sa "dačo pritrafilo" - možno by som neodolal.
Ženy sa v čase povahou, názormi atd menia omnoho viac, než muži. A podľa mňa o dosť viac menia nálady.
Často by stačilo, aby sa podchvíľou nemenili ako aprílové počasie.
Veľa múdreho možno nájsť v stáročiami overených pravdách - napríklad nie je múdre meniť plody za kvety
Kto si to uvedomí (a ostatné), neprikladá tomu, na čo sa pýtaš nadmerný význam.
Za seba napíšem - máme desaťročia dobré manželstvo - výborný kamarátsko-súrodenecký vzťah, rozumieme si no ak by sa "dačo pritrafilo" - možno by som neodolal.
-
sadhuggerka
Amateur
Možno tým príspevkom hľadám tajomstvo čarodejnícaacid napísal: 05 dec 2023, 11:52 tak stale nevieme o co jej ide. ci je sklamana zo svojich doterajsich vztahov a chcela by v tom mat jasnejsie. alebo mozno pise clanky do Evy...
ako keby naznacovala ze pre zenu to az taky vyznam nema.
Je to dôležitá oblasť pre obe pohlavia, nielen pre mužov. To bez debaty. Ale kdesi na nete bol taký psychologický prieskum o spokojnosti oboch pohlaví vo vzťahu a tam jednoznačne hralo milovanie predné priečky u mužov. Nenašla som ale pokračovanie prieskumu, čo ich teda v tom sexe uspokojí natoľko, že by v ich očiach partnerka dostala za to bonusové body. Teda sú články, že vedie orál. Ale to sú také zdroje ako tu spomínaná Eva. A to je dosť málo, že by chlapom len toto stačilo na dobrú milenku.
A prečo potrebuješ útočiť? Ja útočím?
Pre mňa je milovanie tiež dôležité. Veľmi dôležité. Sklamaná z doterajších vzťahov nie som, ale dobrý milenec je pre mňa chlap, ktorý nejde len na výkon a hon za orgazmom. Taký čo vie oceniť aj kvalitu, nie len kvantitu. Oceniť hravosť, vášeň, nehu. Niečo ako v tanci. Vedie a vie sa naladiť na hormonálne krivky partnerky. Netvrdím, že musí byť stále aktívnejší on. Ale priznávam, že mám radšej submisívnejšiu úlohu. Nie v iniciatíve, ale už pri samotnom akte. Potom je fajn dopriať partnerovi hru na tú dominantnejšiu. No a myslím, že kvalita milovania aspoň pre ženu začína a končí pri emočnej väzbe k mužovi. U mužov to asi také okaté nebude s tými citmi k svojmu sexuálnemu objektu. Asi viac potrebujete tú chémiu a príťažlivosť ako niečo cítiť, aby podali lepší ,,výkon".
Autoeditácia príspevku po 4 min 5 sek:
Ty vždy napíšeš vyčerpávajúcu odpoveď. Predpokladám, že aj v živote nemáš problém v komunikácii s opačným pohlavím. Isto vieš po čom ženy túžiaBlastbit napísal: 05 dec 2023, 14:00 Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej? - verná, kludná, veselá, pravdovravná, nepije, nefajčí, nekoketná.
Z fyzickej stránky - nižšia odo mňa, primerané poprsie, primeraný zadok, brunetka/blondina/čiernovlasá, oči nezáleží - hanblivý pohlad![]()
Autoeditácia príspevku po 2 min 17 sek:
Stálo by Ti to za to, aby si jej ublížil, ak by sa to dozvedela?starysomar napísal: 05 dec 2023, 21:43
Autoeditácia príspevku po 7 min 44 sek:
Priťahovať môže každého kedykoľvek hocičom. Ale keď sa raz rozhodneš ,,investovať" do nejakého vzťahu aj srdce, tak si proste povieš len to, že je to pekná zelená tráva u susedov, ale nič viac. To je asi o zrelosti. Zaľúbenosť vyprší, ale láska je o inom. No obe strany musia pracovať. To bez debaty. A musia hlavne chcieť. A ako motivovať chlapa, aby chcel? Tak mňa logicky napadá tá spokojnosť s milenkou keď to u vás vedieť v rebríčku hodnôt vraj podľa prieskumov.javatar napísal: 05 dec 2023, 16:40 A teba prestanu pritahovat ini chlapi ked mas priatela/snubenca/manzela? Navzdy?
Casom vasen vyprsi a je v ludskej povahe (nie len v muzskej), ze za plotom je trava vzdy zelensia.
Ak chces trvaly monogamny vztah tak sa skor zameraj na to aby ten vztah viac menej rovnaky chceli mat obe strany a aby vedeli o tom, ze zalubenost prejde a potom je to o trosku viac namahy ktoru opat musia do toho vkladat obe strany.
Autoeditácia príspevku po 2 min 27 sek:
Ale tak akoby ste mi chceli napísať, že je to jedno akú milenku máte. Lebo vás aj tak stále bude lákať to čo nemáte a treba získať...či som to zle pochopila?
sadhuggerka
Nechcem sa tupo chváliť ale na objasnenie - hned po puberte som začal s babami (kto začne skúmať a objavovať tajomstvá žien tesne pred 30 tkou, tak je ovela nižšia šanca na uspech). Preto je tu aj tolko tem na fore. Zistil som čo ich najviac pritahuje tak som sa pustil do vlastných analýz = popísal som originálne so stovkami žien, desiatky som vytiahol von. Tiež som zistil čo na sebe pilovať aby som si zvyšoval u nich body.
Moja povaha je vernosť aj odmeranosť k ženám ked som bol zadaný. Kedysi ma balila, dotykala môjho zadku kolegyňa ktorá sa mala vydávať, dokonca krajšia od mojej frajerky, ale v pohode som odolal. Pri iných kolegyniach to bolo také že chichi chaha podme po práci von, ale ja nie.
Niektoré iné ženské ma prvé zavolali von aj zaplatili na rande, alebo samé vymysleli program, no niektoré boli hanblivé, čo zase ja nie.
Na inom rande som bol viac iniciatívnejší ale musel som sa prekonávať (nie som totiž výrazný cholerik ani sangvinik či iná zmes, skôr ich opak). Nemal som moc vzťahov len 2 a 3 úlety, zase nechcem aby to vyznelo povýšenecky a namyslene, ale nezavesím si na krk babu ktorá je koketná, ktorá si lúbi vypiť, horšia než ožran z krčmy a pod - nevedel som to, pokiaľ sa samé nepredviedli v tomto zlom svetle.
Skrátka nemám rád problémy hoci tých šancí na viacej úletov by veru bolo, ale nie som taký žeby som chcel prekotiť každú ktorá to chce.
V dnešnej dobe to už celé inak beriem, potrebujem čo najviac kludu, čo najmenej starostí, aj odpočinok.No doprajem každému seriozny vzťah.
Nechcem sa tupo chváliť ale na objasnenie - hned po puberte som začal s babami (kto začne skúmať a objavovať tajomstvá žien tesne pred 30 tkou, tak je ovela nižšia šanca na uspech). Preto je tu aj tolko tem na fore. Zistil som čo ich najviac pritahuje tak som sa pustil do vlastných analýz = popísal som originálne so stovkami žien, desiatky som vytiahol von. Tiež som zistil čo na sebe pilovať aby som si zvyšoval u nich body.
Moja povaha je vernosť aj odmeranosť k ženám ked som bol zadaný. Kedysi ma balila, dotykala môjho zadku kolegyňa ktorá sa mala vydávať, dokonca krajšia od mojej frajerky, ale v pohode som odolal. Pri iných kolegyniach to bolo také že chichi chaha podme po práci von, ale ja nie.
Niektoré iné ženské ma prvé zavolali von aj zaplatili na rande, alebo samé vymysleli program, no niektoré boli hanblivé, čo zase ja nie.
Na inom rande som bol viac iniciatívnejší ale musel som sa prekonávať (nie som totiž výrazný cholerik ani sangvinik či iná zmes, skôr ich opak). Nemal som moc vzťahov len 2 a 3 úlety, zase nechcem aby to vyznelo povýšenecky a namyslene, ale nezavesím si na krk babu ktorá je koketná, ktorá si lúbi vypiť, horšia než ožran z krčmy a pod - nevedel som to, pokiaľ sa samé nepredviedli v tomto zlom svetle.
Skrátka nemám rád problémy hoci tých šancí na viacej úletov by veru bolo, ale nie som taký žeby som chcel prekotiť každú ktorá to chce.
V dnešnej dobe to už celé inak beriem, potrebujem čo najviac kludu, čo najmenej starostí, aj odpočinok.No doprajem každému seriozny vzťah.
-
starysomar
Hardcore addict
Trochu upravím - "Stálo by Ti to za to, aby si jej ublížil?" - Nestálo mi to ani v prípadoch, ak sa o niečo pokúšali cudzie ženy, u ktorých som predpokaldal, že by potrebovali stáleho partnera pre svoje deti - nie zábavu na víkendy. Nedal som sa odlákať od svojich ani v obdobiach, kedy by k tomu boli značné dôvody, Ostatne našemu vzťahu by ojedinelý úlet neublížil. Obojstranne 
To je zle polozena otazka. Skor to zalezi od teba, ako tej zeny.sadhuggerka napísal: 03 dec 2023, 9:09 Boli tu už otázky podobné, ale takúto konkrétne som nenašla. Nepýtam sa na milenecký vzťah. Pýtam sa na ženu ,,v posteli". Viem, že dostanem subjektívne odpovede. Lebo každý človek je iný, ale zaujíma ma to, lebo pre chlapa má podľa mňa toto veľký význam. Takže aká musí byť, aby ste boli spokojní a netúžili už viac po inej? Alebo vždy od prírody budete túžiť? A či je to hlavná priorita pri výbere partnerky pre život? Alebo je niečo dôležitejšie?
Mal som zeny, kazda ina, a nikdy som netuzil po inej, ked som bol vo vztahu.