podla mna nie , kto by si nieco take cital hlavne od takeho trapera?test napísal:Bruno.b ty musis byt dobry mulo. Nieco sa stane a uz za to moze hojko. Preco si sem neuviedol dokazy ako logy zo servera, kde by bola viditelna jeho IP adresa alebo nieco podobne, nieco co by ho tym riadne dokazovalo? Tvoj nesuhlas s pravidlami je tvoj problem, radsej sem nechod a bude pokoj. Inak uz mali byt nove pravidla ale nie su este, xixi. A si si isty, ze si tie spravy na tom fore precital (myslim tie co si mu pisal)?
nesuhlasim s pravidlami
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze neveris mne, alebo ako? lebo ak to tak myslis, tak -->Blackburn napísal:presne, co ak to ty hackujes ? hmmmm ? daj dokaz ze to ty nerobis !!! inak ti neverime !!!
Asi sa to uz zmazalo... moja prva tema tu na fore bola "hojko preco to robis?" alebo tak nejako, a tiez som tam obvinoval hojka z hackingu
takze asi tak...
presne takto isto mozme reagovat my na inych chapes, ked to niekto nerobi tak to nerobi, cize je to tak ako kebyze my tebe neverime ze nehackujes, chapes a neviem kde na to prisli ze to robi hojko, daky zakompexovany debilko si to vymyslel zmazal si index, a napisal ze HACKOL HOJKO ! a setci mu to zezrali aj s navijakom....Catlover napísal:akoze neveris mne, alebo ako? lebo ak to tak myslis, tak -->![]()
![]()
![]()
Asi sa to uz zmazalo... moja prva tema tu na fore bola "hojko preco to robis?" alebo tak nejako, a tiez som tam obvinoval hojka z hackingu![]()
takze asi tak...
-
hojko
Site Admin
No LoL, uz ma vidis ako sa podpisujem pod to 
Daj si zobrazit zdrojovy kod mailu a v hlavicke najdi nieco taketo:
X-AntiAbuse: Board servername - hojko.com
X-AntiAbuse: User_id - x
X-AntiAbuse: Username - xxx
X-AntiAbuse: User IP - xxx.xxx.xxx.xxx
Potom to sem posli a mozeme sa dalej spolu o niecom bavit.
Pozeram si prijate sukromne spravy a nic tu od teba nevidim, teda aspon za posledne tri tyzdne. Mozno si pisal na ICQ a otravoval, tak si skoncil v ignore liste.
Daj si zobrazit zdrojovy kod mailu a v hlavicke najdi nieco taketo:
X-AntiAbuse: Board servername - hojko.com
X-AntiAbuse: User_id - x
X-AntiAbuse: Username - xxx
X-AntiAbuse: User IP - xxx.xxx.xxx.xxx
Potom to sem posli a mozeme sa dalej spolu o niecom bavit.
Pozeram si prijate sukromne spravy a nic tu od teba nevidim, teda aspon za posledne tri tyzdne. Mozno si pisal na ICQ a otravoval, tak si skoncil v ignore liste.
-
bruno.b
Light Expert
sundevil napísal:![]()
![]()
nic take si nikdy ani nemal tak ako si to mohol zmazat
Kód: Vybrať všetko
-----Povodna sprava-----
Od: [email protected] <[email protected]>
Prijata: 22.12.2005 13:39
Pre: [email protected] <[email protected]>
Predmet: ko*ot
Toto je email zaslaný Vám administrátorom "PC raj". Pokiaľ je táto správa spam (nevyžiadaná), obsahuje hrubé výrazy nebo iné poznámky, které považujete za urážlié, prosím kontaktujte administrátora fóra na nasledujúcej adrese:
[email protected]
Pripojte tento email (predovšetkým hlavičky).
Nasleduje správa pre Vás:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poje**** forum hack by hojko
lol tomu e-mailu som volako nepoxopil-
Rewler
Medium Expert
Re: nesuhlasim s pravidlami
Asi zabudas ze si VIPBlackburn napísal:pre boha dalsi kkt, ak sa ti nepaci a myslis si, ze hojko hackuje tak sem nechod a bud v tovjom klamon omyle dalej, sa uz zobud, preco by to prosim ta robil ? jezisi a ty sa nad sebou tiez zamysli ako taku blbost mozes napisat? proste ak nesuhlasis s pravidlami ktore si musel zafajknut na webe pri registracii, tak tu nemas co robi a mal si dat ze nesuhlasis, bud rad ze tu vobec si