Vidim, ze tu je ina debata, ale nechcem vytvarat novu temu.
Mate niekto nejake skusenosti s malymi prenosnymi stolovymi umyvackami? Idealne s takymi, co nepotrebuju vlastny pristup vody?
Umyvacka riadu
Re: Umyvacka riadu
je vyrobena v Turecku
Caute, poradte mi pls. Potrebujem narychlo vybrat umyvacku a som z toho trosku tatar. Mam "dieru" v linke o rozmere 85.5v x 61.5s x 59h.
Vzadu mi treba aspon 3-4cm na hadice takze som hladal taku do hlbky 55cm to by som nasiel ale som madar z toho ze vsade pisu čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky.
Napr tato je fajn rozmerovo ale netusim, kde a ako mam na to kupit ten predny panel, dvierka - neviete pls niekto so skusenosti ako to funguje, su potom tie predne panely nejak univerzalne? Pripadne poradte inu/lepisu v tom rozmere a ~cene, jedine podmienky su hlbka (~55cm) a mala by byt z predu šedá.
https://www.alza.sk/lg-db242tx-d7852745.htm#alternativy
//este doplnam foto ako to vyzeralo predtym a hentaku v klude aj rovnaku ak viete co to je zac by bola ok
Vzadu mi treba aspon 3-4cm na hadice takze som hladal taku do hlbky 55cm to by som nasiel ale som madar z toho ze vsade pisu čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky.
Napr tato je fajn rozmerovo ale netusim, kde a ako mam na to kupit ten predny panel, dvierka - neviete pls niekto so skusenosti ako to funguje, su potom tie predne panely nejak univerzalne? Pripadne poradte inu/lepisu v tom rozmere a ~cene, jedine podmienky su hlbka (~55cm) a mala by byt z predu šedá.
https://www.alza.sk/lg-db242tx-d7852745.htm#alternativy
//este doplnam foto ako to vyzeralo predtym a hentaku v klude aj rovnaku ak viete co to je zac by bola ok
-
starysomar
Hardcore addict
No pri zabudovaných umývačkách riadu potrebuješ od stolára tie predné dvierka aby ti spravil na mieru podľa zvyšku kuchynskej linky.
Predpokladám že pred tým si mal " samostatne stojacu" .
Predpokladám že pred tým si mal " samostatne stojacu" .