4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
curta
Light Professional
Light Professional

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa curta »

Pellegrini by Korčoka jasne porazil v oboch kolách, ukázal prieskum. Spojenie s Robertom Ficom mu pomohlo.

https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... om-druhom/
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nie je pre teba Dennik N náhodou irelevantne médium?

Vlastne sorry, ty si vyberáš len veci, ktoré sa hodia tebe. Ako správny veriaci ktorí citujú Bibliu, ako sa čo nemá robiť len ak to im vyhovuje.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Toto dal (alebo zmenil) LINK z Pravdy. On ten rozdiel nie je zas tak "jasný" a istý - poznáme nálady voličov tesne pred

Peter Pellegrini
44,2%
Ivan Korčok
40,1%
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nie je tam zahrnuta nalada ohladne rusenia USP a protestov
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Pelegriny ma dost velku barlicku co sa zvolenia tyka a to že už aj lišky v inej galaxii si šuškaju, že asi nebude hetero, najsmutnejšie na tom celom bude ak sa tym prezidentom aj stane no bude to aj naďalej zatlkať a zatlkať. Strany ako PS a SaS sa zrejme touto cestou "diskreditačnej" kampane uberať nebudu/nechcu, no je to asi jedina cesta ako by sa nestal prezidentom. Najvhonejšim adeptom križiackej vyprvy proti Pelegrinimu by mohol byť Matovič, ten by ho rozobral na šruby, možno už zbiera diskreditačny material. Len obyčajny človek nevie, na koho strane on vlastne je. Niečo mi hovori, že nadchadzajuca kampaň bude dosť vtipná.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O Pllegrinim sa to suska uz roky. Bez relevantnych dokazov. Ako vsak vidis, jejo volicom na tom nezalezi a ma svoje percenta. Tak ako pri Ficovi nevadili velke kauzy, aj tak ma svojich volicov.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pelegriny zverejnil video, kde apeluje na slusnost v politike. Zatial co jeho premier verjne uraza studenta UK a postav naho luzu, ktora sa mu vyhraza smrtou. A to vsetko, ze si Fica dovolil vyzvat na vecnu debatu. A medzi tymi, co si do tohto studenta kopli je aj Bukovsky, ktory si od oriskov odskocil k ustavnemu pravu.

Navyse Peleginy (dnes/vcera) porusil zakon, ked zrusil rozpravu padlamentu, cim porusil rokovaci poriadok a ten ma vahu zakona.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

A to ešte malý Kaliňák sa navážal do opozície, že niektorí poslanci sú autisti.

Autoeditácia príspevku po 7 min 59 sek:
Muffi napísal: 21 dec 2023, 16:35 Vidíte to príliš ružovo. V prieskumoch si Smer nijako nepohoršil, dokonca ani Hlas nie. Veci sa dejú, ale národ má na očiach klapky, všetko je obhájiteľné a Fico si ten dav pripravil naozaj dôkladne.
Nemôžeš čakať rýchly pád preferencií, keď zatiaľ nič hrozné neprešlo, okrem toho "ekonomického balíčka" za 1,5mld, ktorý sa ešte nestihol odraziť v prieskumoch a nepreniesol sa do reality, lebo väčšina z toho začne platiť až od nového roka.

Naopak, poznám pár ľudí z okolia, ktorí volili Pelleho ako alternatívu ku Robovi, ale vyjadrili sa, že keď bude kandidovať za prezidenta, hlas mu nedajú. Veľmi rýchlo pochopili, že je to stále Robov poskok a nie je samostatný. Rovnako Pelle si teraz nepomáha tými zásahmi do rokovania, rečami o toho, že by trebalo zväčšiť počet sudcov na US (čiže únikova cestička pre Roba). Proste do apríla je ešte daleko, ani Čaputová neviedla prieskumi, ani Kiska neporazil v prvom kole Fica. Som názoru, že Korčok má šancu poraziť Pelleho.

Autoeditácia príspevku po 46 min 15 sek:
Rýchle rušenie špeciálnej prokuratúry nemá podporu verejnosti. Aj časť voličov Hlasu a Smeru vidí, že chcú pomôcť svojim ľuďom To je to o čom vravím, že karta sa môže obrátiť.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Polícia začala trestne stíhať podpredsedu parlamentu Blahu. Je mi to srdečne jedno, reaguje

https://standard.sk/536585/policia-zaca ... no-reaguje

Okrem toho pre Štandard reagoval, že sa mu dnes narodilo dieťa. Ide o jeho tretie dieťa popri synovi Adamovi a dcére Lily. Blahoželáme!
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mLuks napísal: 22 dec 2023, 18:12 To je to o čom vravím, že karta sa môže obrátiť.
Nech si na Fica ľudia spomenú, keď si nejaká fetka na drzovku za bieleho dňa príde "zobrať" ich bajk, kosačku a pod., lebo po novom bude trestný čin začínať až na 700€ a viac.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Obávam sa, že to sú ľudia, neschopní si to dať do súvisu.
retkvic
Addict
Addict

Tiez ze za kradez do 30 tisic eur bude max podmienka 1-2 rocna, vraj.

Tiez Ficov byt, uchvatne, Munko si pred 5 rokmi kupy byt za 600tisic eur 130m plochy s terasou 186m, a od 2020 v nom Fico aj byva, kazdy rok rastie cena tak o 10-20% hodnoty a Fico si ho po 5 rokoch kupi za 509 tisic.
Najsmutnejsie na tom celom je, ze nie len ze odkial Munko pred 5 rokmi nabral tych 600tisic, ale aj to ze Fico zrejme nedal zo svojho vrecka na ten byt ani euro z tych 509, teoreticky ano, prakticky...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

U Munka by som problem nevidel. Je majitelom cestovnej kancelarie Satur, resp. to prepisal na dceru. A ich zisky su dlhe roky krasne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

A u Fica to nevadí. Však to nevadilo ani vtedy, keď celý svoj legálny príjem akože dával na nájomné Bašternákovi. A potom žil zo vzduchu. Dokonca si jeho manželka, vysokoškolská učiteľka, mohla dovoliť dať mu drahé hodinky, aj keď oficálne vtedy zarabála do 1000€ brutto. Zázračná rodina proste. :D

Ja sa len čudujem, že ten byt akože vyplatil v keši. Veď si mohol zobrať hypo a požiadať o dotáciu na zníženie úroku. :D

____
____

Rovnaký prípad je Harabin. Odporúčam sledovať jeho transparentný účet aj teraz. On kandiduje na prezidenta iba kvôli tomu, aby vypral špinavé peniaze z trestnej činnosti cez kampaň. Keď kandidoval naposledy, tak on a jeho manželka prišli do banky s kešom v taškách (akože prachy od darcov na kampaň), vložili prachy na transparentný účet a na druhý deň si celú sumu veselo previedli na svoje súkromné účty. Takto retardovane sa neperú špinavé peniaze ani v Paname, ale na Slovensku im to samozrejme prešlo...
retkvic
Addict
Addict

ephramko napísal: 10 jan 2024, 11:25 Ja sa len čudujem, že ten byt akože vyplatil v keši. Veď si mohol zobrať hypo a požiadať o dotáciu na zníženie úroku. :D
Mám peniaze vlastnou hlavou a budem platiť banke úroky? Prípadne pokutu za včasné splatenie, zrejme tiež nie je taky bohaty :D

A vyplatil ho v keši? Tam plati ten limit 15 tacov, či ak je to uschova tak sa to dá?
https://www.peniaze.sk/reformy-vlady-sr ... co-sa-meni
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 10 jan 2024, 19:15 A vyplatil ho v keši? Tam plati ten limit 15 tacov, či ak je to uschova tak sa to dá?
Keš som v tomto prípade myslel tak, že Fico mal pol mega. Či mu dal bankovky v alobale, kreditku, zlaté tehly, zuby od zúbkovej víly alebo mu v skutočnosti nezaplatil vôbec nič a celá kúpa sa uskutočnila len na papiery, tak to sa asi nikdy nedozvieme. A aj keby sme sa to dozvedeli, tak by ho jeho voliči volili ďalej.
retkvic
Addict
Addict

rtvs možno zruši 2 zo štyroch kanalov, musia konsolidovat, pripadne vymenia vedenie a Danko dosadi komparz.
https://dennikn.sk/3767360/rtvs-moze-uz ... y/?ref=inc
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja som ani nevedel, ze existuje spravodajsky kanal stv :D stal za to? kazdopadne toho sportu skoda, dvojka mala casto fajn program, isto pojde teraz do uzadia na ukor sportu.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Rada este niekolko krat vrati rozpocet. Potom Machaja oznacia za "nezvladnutie manazovania". Odstupi aj s celym timom, Danko si tam nasackuje svojich a nasledne zazracne ziskaju dalsie financie.
Ako z prirucky mladych sviscov.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Šport musia zrušiť, keď nie sú prachy, nebudú prachy na licencie. A asi by si nepozeral nejaký priamy prenos zo športového dňa v domove sociálnych služieb pre hendikepované detičky :D

Správy som na RTVS pozeral naposledy ešte za Miku. Vtedy to boli podľa prieskumov najsledovanejšie správy na Slovensku. Potom si tam Danko dosadil Rezníka a všetko išlo do hája.

Svetové správy väčšinou vidím na ČT. Tie slovenské sa dozviem zo zomri. :D Napr. dnes som sa na ČT dozvedel, že v Rakúsku majú mladú miliardárku, ktorá sa súdila so štátom, aby jej zdanili dedičstvo (keďže jej rodina schovávala všetko v daňových rajoch). Keďže prehrala, teraz posiela list náhodne vybraným 10,000 občanom, aby jej poradili, čo má spraviť s takmer miliardou. Z 50 občanov utvorí občiansku radu, ktorá následne bez jej vedomia rozhodne, kam tie peniaze investujú. Podmienkou je, že nemôžu dosahovať zisk, nemôže ísť o nič nelegálne, nehumánne a nič čo by škodilo prírode.

V podstate taká nočná mora každého slovenského oligarchu a politika. :D
Napísať odpoveď